Tüp Bebek Günlüğümüz !

gülden kk bak aradaya gözünü bile kıpırdatmadan izliyosun heralde

evet aynen böyle izliyorum
hürrem alttan alttan çalışıyoo bakalım ibrahimin ipini ne zaman çekecek..
hatice uyuzuda dönüyomuş edirneden sölücekmi acaba hürrem ibrahimin nigarla aşnafişne yaptığını
az sonraaaa

ben kaçim kızlar.annem geldi bugün izmir'den.sürpriz yaptılar eşimle birlik olup.ben gelmicek diye biliyodum.onunla ilgileneyim.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ne güzel süpriz e anne yüreği işte dayanamadı kızının yanında olmak istedi...
Allah yardımcın olsun arkadaşım...
dalga geçme kız :130::130:

yaaa ama niye öyle diyon bende geçtim o yollardan nasıl hissetiğinizi biliyorum ondan dedim bende ortak olayım diyeee
hadi heyecanlanmaya devambi de hulahop çevir iyi gelir heyecana

nefes darlığı bana başka bişey düşündürüyor...
iğne vururken e2 hormonu için kan veriyoruz en son kaç çıktı hatırlıyormusun ve kaç yumoş toplandı?

benim 12 yumurta toplandı igne vurunurken e2 ye bakılmadı bu e2 estrodial mı adetin üçüncü günü saglık ocagında hormonların hepsine baktırmıştım 41 di onla alakalımı nefes darlıgı yumrta tpolamadan çıktıgımda aşırı sancım vardı sanki içimi sökmüşlerdi agladım hemşire igne yaptı 3 gün çamaşırımda kan vardı sonra agrımda azaldı kanlanmada geçti alt karın bölgem karnım gaz dolu gibi karın agrımda oluyor nefes alamamak tuz biber noldu bana bilmem.

suuuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükür kavusturana bebegım hayırlı olsun tedavınnnnnnnnn ıns hersey yolunda gıderrrrrrrrrr

idolum diyosun biz bir tane yapalım gerisi gelir inşallh

ay hadi hepberaber heyecanlanalım o zaman

bende heycanladınmmmmmmmmmmm

kocıs ders calsıtıgı ıcın pc bende
malum tembel ogrencı son haftaya gırdıkyaaaaaaa
eve ne oldu bende aynı durumdayım bende tembelimmmm

suuuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükür kavusturana bebegım hayırlı olsun tedavınnnnnnnnn ıns hersey yolunda gıderrrrrrrrrr
inşallh canım başladım rabbım yardımcımız olsun

idolum diyosun biz bir tane yapalım gerisi gelir inşallh

bende heycanladınmmmmmmmmmmm

eve ne oldu bende aynı durumdayım bende tembelimmmm

inşallh canım başladım rabbım yardımcımız olsun

tembeller sizi bızımkıne dıyomda kızııyooooooo
amın hayatımmmmmmmm ıns bebgın gelır bu seferrrrrrrrr

Birazda evdeki sülümanımla ilgileneyim yoksa bana boşol boşol boşol diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…