- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
kızlar nasılsınızz biz geldik oğlumla güzel teyzoşlarr
ınsallah tamamen gorev askı ıle yapıyosun dımı
yastayım güldenim yastaa...
çok erken bu ayrılık off offf
hürremim 3 ay yok kabus bu kabuss
ben piskopat gibi oyun oynuyom
kızlar nasılsınızz biz geldik oğlumla güzel teyzoşlarr
yok kız ne görev aşkı tamamen isteyerek oldu bu ay...
görev ikinci plandaydı
ahhhh ah sorma çok fena oldu ama neyseki paşalarım geliyooo hürremi unuturum
tahmin ederim bütün oyunlarda rekoru eline geçirmeni bekliyorum
hoşgeldiniz canlarım
hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin canım. Bak sebepe baglı deil demek. Herşey allahın takdiri..
Inşallah bize de nasip olur. Etrafımda da çocugun olmaz denilip şuan 6-7 aylık bebeği olan tanıdık var.
canım yanımda olsan sana sarılıvercem... içten duaların için ne kadar teşekkür etsem az... bu duaların sana bebiş olarak dönsün insallah...
kızlar benimde transferimin 3. günü.. ama belirtim felan yok... hatta aramıyorum bile... kafayı yerim yoksa.. hem evdeyim hem yatıyom..hemde belirti arasam bebelerim bu kadınla yaşanmaz der herhalde....sıkmayın kendinizi çok fazla... çünkü aylardır topiğin üyesiyim.. burda belirtisi olup hamile kalanlar,belirtisi olmayıp hamile kalanlar ve bunların tam tersleri bile oldu... Rabbim insallah bizlere de bebişlerimizi nasip etmiştir. o ol derse oluyor çünkü....şansımız bol, Rabbimiz yardımcı olsun...
yav.. ben çok sıkıldım...... kafayı yicem... yarın dışarı çıkıp dolancam ne dersiniz?
birde siz ne zaman banyo yaptınız.. kokcam valla....benim merkez hemen bile yapabilirsin dedi.. ama ben güvenemedim.. sizce en uygun olanı ne?
ohhh geçmişi okudum bitti ama kimsecikler yok bende beklerim ozamann akasyacım düşer birazdannn :))))))
bende geldiimm fundacıımm
hoş geldinnnama nereye gittinn??
kociş gelmiştii acele çıktım topikten şimdi geldimm
iyi yapmışın canım benim kocacım da kalkmışş funda allahaşkına ne konuşuyosunuz diyo hiçç ordan burdan dedimm:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?