Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim kuzuşum.. valla ne yapıyım.. askerlik gibi gün sayıyom... erkekleri daha çok anlıyom şimdi...
geçmişten günümüze yolculuk yaptım.. arkasındanda deli gibi msj yazdım.. eee tabi biz 3 kişiyiz şimdilik 3 kişinin gücü var parmaklarımın ucunda....

bu arada benim dr. tv ye çıkcak herhalde... ege tv sanırsam saat 12 gibi... izleyin ve görün...yanılmıyorsam tabiki...

yaa demı canımm doğrudur valla senı anlamaya calışıyorum suan sadeceee benımde basıma gelcek senın gıbı olacağım kesınde fıkır verıyorum sana gene ısteee uvvvv hızlısınız demek ama onlar daha cok kucukk kı yorma onları bakayım yat dınlenn

e hadi bitti artık hayırlı olsun efenim..

oyyyy yerim ben seni amaaa...
iyi akşamlar canım yarın görüşmek üzere..,sakın sende kaybolma olurmu...
...

nesee yerım dEmeeklee kurtulamazsın benden soleyimm vallaaaa yok yok ıs yerı engel olmadığı sureceee kaybolmam benn burdayımm..daa sen nerdesın kı kız???

günaydın kızlarrr...
nasılsınız bakalım?

bende belirti felan yok.. öylece yatıyom kalkıyom geziniyom felan yani...
ama heyecandan ölcem.. günler geçmek bilmiyor...sonucu merak ediyorum...

belırtı aramak yokkkkkkkkkkkkkkk hayatımmmmmmmmmmmmmm
cok sukur ıyız bızde sızden gelecek guzel haberlerle daha ıyı olucazzzz

takma bence oluruna bırak taktıkca strese gırdıkce daha da ısın zor olur
esınıde uzersın boylece canımmmm
kısmetımızde varsa olucak yoksa yok napalım
esıme dıyom yasar gıderız napalım olmuyorsa sorun mu dıyom sorun onda oldugu ıcın cok takıyo bende olsa ben taksam sen neyaprsın dıyom yanı o yuzden ne kendını ne esını uzme canımmmmmm

kaç gündür sizi takip ediyorum...ama günüm yaklaşsın öyle yazayım dedim...valla çalışınca günler geçiyorda transfer olunca ne yapcam bilemiyorum...ilkinde çok sıkılmıştım patlamıştım resmen psikolojim bozuldu evde bu sefer 3-4 gün dinleneyim sonra işe başlayım istiyorum...ben geçen sene tam bugün (31 mayıs) transferim olmuştu...kimyasal gebelik ile sonuçlandı şimdi dondurulmuşlarla devam etcem inş. 2 Haziran cumartesi günü kontrole gitcem ve transfer tarihim belli olcak...forumu okuyunca heyecanım kat kat artıyor...inş..güzel haberler veririm sizlere...dualarınızı bekliyorum

şekerim mesaj yollayamıyorum boşalt şu kutunu...
seni çaldıracam şimdi iki tane hattım var...
ikisinden de ayrı ayrı çaldıracam kaydet beni...

günaydın canım,,,tamam boşaltıyorum kutumu,dolu olduğunu bilmiyordum,,
tamam canım kaydediyorum şimdi,ben dün anlamadım senin olduğunu numaraların,çocuk parkındaydık ablamın kızını parka götürdük,ordada duymadım gürültüden,geç gördüm,diyorumki kim bu nolar acaba

valla ecrinim ne bileyim kii yaa bu aralar aramızda soğuk sankı hıssedıyorum yanı eskısı gıbı sıcak davranmıyor bana acaba bunları oda mı kafasına cok takılıyorr..aslında takmıyor gıbı yanı ne bıleyım ondanda huzurum yok sankı heran kavga edıcez gıbıme gelıyor bısey desem hemen alınıyorr dıorum ya daha sımdıden yorgunum ve umutsuzz...

canım benimde oluyor öyle,bende korkuyordum ama rahatladım bak şimdi,sanki afedersin altıma yapıcam gibi baskı oluyor,eyvahh diyorum yapıcam galiba:)sanki alttan çıkıcak dediğin gibi,benim kızda babasına benziyor,ama en önemlisi tabi sağlığı gerisi boş

canım hayırlısı olsun ıns tedavın bu seferebebegıne kavusursun kuzummmm

hayırlısı olsun canımm allah tamamına erdırsınn ınsallahh bu sefer bebeğini kucağına alırsın umarımm...

yaa ben akşam izleyemedim hürremi neler oldu,pargalı öldümü????

Transfere gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin...

Allah yardımcın olsun canım..
al bebişlerini gel..

günaydınlar....

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmm

günaydın kızlarrr...
nasılsınız bakalım?

günaydın güzel insanlar...

evet o bendimmm

günaydınlarrrr mutlu sabahlar :)

günaydın efenim...
nasılsın bakiimm....

bugün geç geldim ama ütümü yaptım ondan
birazdan da evi sürüp silerim ve herşey bitmiş olur sonra gelsin paşalarım...

bugün geç geldim ama ütümü yaptım ondan
birazdan da evi sürüp silerim ve herşey bitmiş olur sonra gelsin paşalarım...

hamarat hatun yaaaa,,,ben evde olsam daha uyurdum,kendimi bile açamazdım kiii birde ütü yapıcam haa
bugünmü geliyor paşalar yoksammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…