canım dua ettım sana umarımm herseyy sorunsuzca olur ve bebişler sana sıkı sıkı tutunurrrr
valla ya oyle iştee ne yapalım kı..bi bebeğimiz olsa onla ılgılenırdık ama yok iştee..ya ben bu ara cok kafamı takıyorum buna hadı hayırlısıı
kızzzz selam yok sabah yok dırekk topike daldınn oylee aaaa..ınsan bı gunaydın der arkadslarınaaa (saka saka)nasılsın bebeimmm...
iyiyim kuzuşum.. valla ne yapıyım.. askerlik gibi gün sayıyom... erkekleri daha çok anlıyom şimdi...
geçmişten günümüze yolculuk yaptım.. arkasındanda deli gibi msj yazdım.. eee tabi biz 3 kişiyiz şimdilik 3 kişinin gücü var parmaklarımın ucunda....
e hadi bitti artık hayırlı olsun efenim..
oyyyy yerim ben seni amaaa...
iyi akşamlar canım yarın görüşmek üzere..,sakın sende kaybolma olurmu...
...
günaydın kızlarrr...
nasılsınız bakalım?
bende belirti felan yok.. öylece yatıyom kalkıyom geziniyom felan yani...
ama heyecandan ölcem.. günler geçmek bilmiyor...sonucu merak ediyorum...
canım dua ettım sana umarımm herseyy sorunsuzca olur ve bebişler sana sıkı sıkı tutunurrrr
valla ya oyle iştee ne yapalım kı..bi bebeğimiz olsa onla ılgılenırdık ama yok iştee..ya ben bu ara cok kafamı takıyorum buna hadı hayırlısıı
kızzzz selam yok sabah yok dırekk topike daldınn oylee aaaa..ınsan bı gunaydın der arkadslarınaaa (saka saka)nasılsın bebeimmm...
şekerim mesaj yollayamıyorum boşalt şu kutunu...
seni çaldıracam şimdi iki tane hattım var...
ikisinden de ayrı ayrı çaldıracam kaydet beni...
belırtı aramak yokkkkkkkkkkkkkkk hayatımmmmmmmmmmmmmm
cok sukur ıyız bızde sızden gelecek guzel haberlerle daha ıyı olucazzz
takma bence oluruna bırak taktıkca strese gırdıkce daha da ısın zor olur
esınıde uzersın boylece canımmmm
kısmetımızde varsa olucak yoksa yok napalım
esıme dıyom yasar gıderız napalım olmuyorsa sorun mu dıyom sorun onda oldugu ıcın cok takıyo bende olsa ben taksam sen neyaprsın dıyom yanı o yuzden ne kendını ne esını uzme canımmmmmm
SlM kızlar nasılsıniz bizi küçük hmn öğlen cok korkuttu ani bir sancı ile ikibuklum kaldım hemen Dr a uçtuk baktikki hmn efendi dönüp dürüyor hersey norml rahim ağzı ölçümüz 4.2 o da harika dedi ve dedikiii bu kızın saclariiii çıkmış gülüyordu kızımŞimdi de tepiyor anası idrar kesem korkuyorum çıkacak alttan diye yani şükür durum iyi sorun yok gun icinde bir yada birkaç defa olan bıçak batması gibi süren sancıdan korkma bebek sinirucuna baskı yapıyordu bu da norml dedi ve dediki annesi gibi guzel olucak insallh bu kiz ağzı burnu hokka yanakları tombik dediki Eşimde diyor kiz sana benzesin bizim tarafa benzerse evde kalır insallh size benzer bnm ailem giritli olduğu icin bizde sarısın ve renkli gözlü cok Ay amn diyorum ki sağlıklı olsun da gerisi hoş kime benzediğinin de önemi yok
Cnm t ederiz dedik 2,5 cm üzeri olması lazım doguma yakın bu ölçü azalacak şimdilik süper dedi cok sevindim 23. Hafta bası 5.2 di kendi Dr um değil di Pazartesi kendi Dr um la görüşücez kontrolumuz var bakalım o zamn detaylı konuşuruz
canım senin kızın adı ne olucak ya,,hep sorucam unutuyorum ben???acaba dedin de benmi kaçırdım acaba,
kaç gündür sizi takip ediyorum...ama günüm yaklaşsın öyle yazayım dedim...valla çalışınca günler geçiyorda transfer olunca ne yapcam bilemiyorum...ilkinde çok sıkılmıştım patlamıştım resmen psikolojim bozuldu evde bu sefer 3-4 gün dinleneyim sonra işe başlayım istiyorum...ben geçen sene tam bugün (31 mayıs) transferim olmuştu...kimyasal gebelik ile sonuçlandı şimdi dondurulmuşlarla devam etcem inş. 2 haziran cumartesi günü kontrole gitcem ve transfer tarihim belli olcak...forumu okuyunca heyecanım kat kat artıyor...inş..güzel haberler veririm sizlere...dualarınızı bekliyorum
kaç gündür sizi takip ediyorum...ama günüm yaklaşsın öyle yazayım dedim...valla çalışınca günler geçiyorda transfer olunca ne yapcam bilemiyorum...ilkinde çok sıkılmıştım patlamıştım resmen psikolojim bozuldu evde bu sefer 3-4 gün dinleneyim sonra işe başlayım istiyorum...ben geçen sene tam bugün (31 mayıs) transferim olmuştu...kimyasal gebelik ile sonuçlandı şimdi dondurulmuşlarla devam etcem inş. 2 Haziran cumartesi günü kontrole gitcem ve transfer tarihim belli olcak...forumu okuyunca heyecanım kat kat artıyor...inş..güzel haberler veririm sizlere...dualarınızı bekliyorum
evet aynen böyle izliyorum
hürrem alttan alttan çalışıyoo bakalım ibrahimin ipini ne zaman çekecek..
hatice uyuzuda dönüyomuş edirneden sölücekmi acaba hürrem ibrahimin nigarla aşnafişne yaptığını
az sonraaaa
Transfere gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin...
günaydınlar....
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmm
günaydın kızlarrr...
nasılsınız bakalım?
günaydın canım,,,tamam boşaltıyorum kutumu,dolu olduğunu bilmiyordum,,
tamam canım kaydediyorum şimdi,ben dün anlamadım senin olduğunu numaraların,çocuk parkındaydık ablamın kızını parka götürdük,ordada duymadım gürültüden,geç gördüm,diyorumki kim bu nolar acaba
günaydınlarrrr mutlu sabahlar :)
yaa ben akşam izleyemedim hürremi neler oldu,pargalı öldümü????
bugün geç geldim ama ütümü yaptım ondan
birazdan da evi sürüp silerim ve herşey bitmiş olur sonra gelsin paşalarım...
çok şükür canım ne olsun geldık gene ugrasıyoruz ısteeeeeeee
kladır kız kalksın aaaaaaaa
sen ıkı canlsıın amaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?