- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
transferden sonra göbekten iğne olmaya devam ediliyomu acaba
Hayır devam etmiyor... Progestan tedavisi alıyorsanız,hap,vajinal jel veya kalçadan iğne yaptırıyorsunuz...
günaydıınn kızlarr benim bugün kontrolümm varr birazdan çıkıcam dua edin bi sorun çıkmasıınn öpüyorum siziii
tünaydınnnnn......
Aminnn inşallah kuzum...hadı hayırlısı canım yaaaaaaaaaa ıns ıns rabbım gulsun yuzune buseferrrrr
senın bu azmıne hayranım zaten evdesın hanı uyumuyon sabahaları gercı
hamıs olunca degısecek ama neyse ya saatlık ıs yapma sıkıntın yokya dınlenmıs olursun bende olsam evde uzun sure sabah erken kalkarım sımdı bız hasretızya ondan oye
selma herkeze:))
transferden sonra göbekten iğne olmaya devam ediliyomu acaba
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
aman allhım o ne yaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! güpe gündüzzzz zorlamammııı çok dikkat et canımmm aman diyimmmm insanlar manyaklaştı artık gerçekten
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
Allah Allah ne cesaret yaaa cikip balkon dn bağırsaydın yardım edin diyee
yuh artık..... gündüz gözüyle... üstelik kim o diye sesleniyosun ve aldırmadan devam ediyolar..
çıktım canım hem annneeeee ayşe ablaaaa kimse duymadı beni ama ben ısrarla kim o diyince kapıda saglamdıı açamadılar gittilerr...
Kiz gunduz gozune kafayi miyemis bu insanlar...kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
Allah korusun hepimizi. Canim tedirgin olman normal ama gecmistir insaallah. Utuye devam bebis. Ppuyorum senievet canım ya manyaklaştı kim o dediyim halde bide allahım sen koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?