Tüp Bebek Günlüğümüz !

tünaydınnnnn......

tünaydıınnnn canımmm
durum stabil

Aminnn inşallah kuzum...
sende evde olsan erken kalkarsın çalıştığından dinlenmeye ve uykuya hasresin ondan...

selma herkeze:))

selam selma

transferden sonra göbekten iğne olmaya devam ediliyomu acaba

kan pıhtılaşması sorunun varsa göbişten iğne vurmaya devam edersin düşük riskine karşı...
gerçi kan pıhtı iğnesi kol bacak ve göbişten vurulabiliyooo seçenek çok yani

kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....

aman allhım o ne yaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! güpe gündüzzzz zorlamammııı çok dikkat et canımmm aman diyimmmm insanlar manyaklaştı artık gerçekten

Allah Allah ne cesaret yaaa cikip balkon dn bağırsaydın yardım edin diyee

yuh artık..... gündüz gözüyle... üstelik kim o diye sesleniyosun ve aldırmadan devam ediyolar..

huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:

Kiz gunduz gozune kafayi miyemis bu insanlar...
Tovbe tovbe. Allah korumus seni gitmisler aman deyim dikkat edin konu komsuyu uyarin bunlar cok zekiler insanlarin evde degil isyerinde oldugu gun ve saatleri secip kapi zorluyorlar ... Belki de seni duymadilar zorlamaya devam ettiler...Ayy ben de korktum simdi 8 gun yokum evi bos birakicaz bizim usttekiler her zile basana aciyorlar kapiyi dilenci bile rahatca giriyor...gel de korkma simdi...
evet canım ya manyaklaştı kim o dediyim halde bide allahım sen koru...
Allah korusun hepimizi. Canim tedirgin olman normal ama gecmistir insaallah. Utuye devam bebis. Ppuyorum seni

tövbe tövbeeee.gündüz gözüyle yapıyolar bide yaa...geçmiş olsun canım

Akasya napiyon bacimm
Dmrseda gozun aydin canim cok heyecanli tarnsferine hepsi bebis olsun gobusune konsun insAallah...benim de cok isim var mutfak daginik bavulum hazirlanacakhecc kalkasim yok yerimden ocagi falan sileyim mutfagi temiz birakayim barii..kuafore de gitmem lazim kaslarim cikmis pala remzi gibiyimm hehEheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…