valla ecrinim ne bileyim kii yaa bu aralar aramızda soğuk sankı hıssedıyorum yanı eskısı gıbı sıcak davranmıyor bana acaba bunları oda mı kafasına cok takılıyorr..aslında takmıyor gıbı yanı ne bıleyım ondanda huzurum yok sankı heran kavga edıcez gıbıme gelıyor bısey desem hemen alınıyorr dıorum ya daha sımdıden yorgunum ve umutsuzz...
canım senin kızın adı ne olucak ya,,hep sorucam unutuyorum ben???acaba dedin de benmi kaçırdım acaba,
iyidir egunalcim çalışıyorum ilaçlarımı iğnelerimi yapıp uslu uslu oturuyorumecrin-mert tuana turginur sizler nasılsınız neler yapıyosunuz yaa kızlar jolly den haber varmı testini yeniledimi acaba aynı merkezdeyiz merak ediyorum eğer devam ederse hamileliği tanıdığım 3 insan 3üde hamile olmuş olcak 3/3 yani
naber canımm,,hadi bitiyoruz bu haftayıda,
günaydınlarrrr mutlu sabahlar :)
Allah yardımcın olsun canım..
al bebişlerini gel..
günaydın güzel insanlar...
evet o bendimmm
günaydın efenim...
nasılsın bakiimm....
bugün geç geldim ama ütümü yaptım ondan
birazdan da evi sürüp silerim ve herşey bitmiş olur sonra gelsin paşalarım...
bu arada benim dr. tv ye çıkcak herhalde... ege tv sanırsam saat 12 gibi... izleyin ve görün...yanılmıyorsam tabiki...
fıstıklar günaydınnn
günaydın canlarimmmm nasilsinizzzz
hamarat hatun yaaaa,,,ben evde olsam daha uyurdum,kendimi bile açamazdım kiii birde ütü yapıcam haa
bugünmü geliyor paşalar yoksammmm
iyidir egunalcim çalışıyorum ilaçlarımı iğnelerimi yapıp uslu uslu oturuyorumecrin-mert tuana turginur sizler nasılsınız neler yapıyosunuz yaa kızlar jolly den haber varmı testini yeniledimi acaba aynı merkezdeyiz merak ediyorum eğer devam ederse hamileliği tanıdığım 3 insan 3üde hamile olmuş olcak 3/3 yani
fıstıklar günaydınnn
hamarat ınsanın halı baska canımmmmmmmmmmmmmm
nasılsın balımmmmmmmmmmm
Günaydın canlarimmmm nasilsinizzzz
Cnm evet azra diyor babası ve annem kesin değil ama büyük ihtimal le azra olucakgunaydın tatlıslarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
karasu kızının adı azra dımı canımmmmmmm
Cnmmmm ben de dur sarılayım sanaevet bak bu konuda mütevazı olamiciiiimmm...hamaratımdır çok şükür
paşalarım cumartesi geliyooo annem yarın...
yarın annemi almaya gideriz sonra akşama kadar onda olurum tabii laptobum ve vınn ımla beraber ama gıda alışverişine gideceğimden çok takılamayabilirim size...
aferin sana en son patlama modunda bıraktığımdan bi sorayım dedim
buyrun benim
günaydın canım...
aynen öyle sabah namazına kalkınca bi de okudum üfledim baktım saat 6 olmuş bende yatmadım ve işlerime başladım pek iyi oldu..
ama birazdan esnemeye başlarım
valla vücudumda değişiklikler var hayırlısı olsun diyorum
Günaydınnn canım benim...
hemen hasretle bi sarılayım
Cnmmm günaydın bnmmmmgünaydın.
kızlar ben ütü yapmaya gidiyorum
evet bak bu konuda mütevazı olamiciiiimmm...hamaratımdır çok şükür
Paşalarım cumartesi geliyooo annem yarın...
Yarın annemi almaya gideriz sonra akşama kadar onda olurum tabii laptobum ve vınn ımla beraber ama gıda alışverişine gideceğimden çok takılamayabilirim size...
Aferin sana en son patlama modunda bıraktığımdan bi sorayım dedim
Buyrun benim
Günaydın canım...
Aynen öyle sabah namazına kalkınca bi de okudum üfledim baktım saat 6 olmuş bende yatmadım ve işlerime başladım pek iyi oldu..
Ama birazdan esnemeye başlarım
Valla vücudumda değişiklikler var hayırlısı olsun diyorum
Günaydınnn canım benim...
Hemen hasretle bi sarılayım
kızlar ben ütü yapmaya gidiyorum
cnm evet azra diyor babası ve annem kesin değil ama büyük ihtimal le azra olucak
cnmmmm ben de dur sarılayım sana
Cnmmm günaydın bnmmmm
tünaydınnnnn......
günaydıınn kızlarr benim bugün kontrolümm varr birazdan çıkıcam dua edin bi sorun çıkmasıınn öpüyorum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?