Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyidir egunalcim çalışıyorum ilaçlarımı iğnelerimi yapıp uslu uslu oturuyorum ecrin-mert tuana turginur sizler nasılsınız neler yapıyosunuz yaa kızlar jolly den haber varmı testini yeniledimi acaba aynı merkezdeyiz merak ediyorum eğer devam ederse hamileliği tanıdığım 3 insan 3üde hamile olmuş olcak 3/3 yani

Son düzenleme:

canım erkekler bızden daha cok takıyor ama bellı etmıyorlar malesef ve rahatlayamıyorlar bız burda konusuyoruz ark. konusuyoruz derdımızı anlatıyoruz yanı bır sekılde
rahahtlıyoruz ama onalr oyle degıl oyuzden sen ustune gıtme esının ...sen cok takıyorsun yasın genc daha hepımzıden kucuksun ve unutma rabbım ol derse olucak kımsenın elınde degıl herkes hersey bıryere kadar

canım senin kızın adı ne olucak ya,,hep sorucam unutuyorum ben???acaba dedin de benmi kaçırdım acaba,

canım nasılsınnn yanılmıyorsam AZRA olacaktı kızının ısmı

ıyıdır kuzum sen nasılsınnnnnnnnnnn

naber canımm,,hadi bitiyoruz bu haftayıda,

evet evet az kaldııııııııııııııııııııııı

günaydınlarrrr mutlu sabahlar :)

gunaydın guzellıkkkk

Allah yardımcın olsun canım..
al bebişlerini gel..

günaydın güzel insanlar...

evet o bendimmm

günaydın efenim...
nasılsın bakiimm....

bugün geç geldim ama ütümü yaptım ondan
birazdan da evi sürüp silerim ve herşey bitmiş olur sonra gelsin paşalarım...

hamarat ınsanın halı baska canımmmmmmmmmmmmmm
nasılsın balımmmmmmmmmmm

hamarat hatun yaaaa,,,ben evde olsam daha uyurdum,kendimi bile açamazdım kiii birde ütü yapıcam haa
bugünmü geliyor paşalar yoksammmm

evet bak bu konuda mütevazı olamiciiiimmm...hamaratımdır çok şükür
paşalarım cumartesi geliyooo annem yarın...
yarın annemi almaya gideriz sonra akşama kadar onda olurum tabii laptobum ve vınn ımla beraber ama gıda alışverişine gideceğimden çok takılamayabilirim size...

aferin sana en son patlama modunda bıraktığımdan bi sorayım dedim

fıstıklar günaydınnn

buyrun benim
günaydın canım...

hamarat ınsanın halı baska canımmmmmmmmmmmmmm
nasılsın balımmmmmmmmmmm

aynen öyle sabah namazına kalkınca bi de okudum üfledim baktım saat 6 olmuş bende yatmadım ve işlerime başladım pek iyi oldu..
ama birazdan esnemeye başlarım
valla vücudumda değişiklikler var hayırlısı olsun diyorum

Günaydın canlarimmmm nasilsinizzzz

Günaydınnn canım benim...
hemen hasretle bi sarılayım

gunaydın tatlıslarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
karasu kızının adı azra dımı canımmmmmmm
Cnm evet azra diyor babası ve annem kesin değil ama büyük ihtimal le azra olucak
Cnmmmm ben de dur sarılayım sana

Cnmmm günaydın bnmmmm

günaydıınn kızlarr benim bugün kontrolümm varr birazdan çıkıcam dua edin bi sorun çıkmasıınn öpüyorum siziii

hadı hayırlısı canım yaaaaaaaaaa ıns ıns rabbım gulsun yuzune buseferrrrr
senın bu azmıne hayranım zaten evdesın hanı uyumuyon sabahaları gercı
hamıs olunca degısecek ama neyse ya saatlık ıs yapma sıkıntın yokya dınlenmıs olursun bende olsam evde uzun sure sabah erken kalkarım sımdı bız hasretızya ondan oye

kızlar ben ütü yapmaya gidiyorum

kolay geleeeeeeeeee
benım akıllı saat malesef gece yapıyom ben yaaaaaaaa

cnm evet azra diyor babası ve annem kesin değil ama büyük ihtimal le azra olucak

cnmmmm ben de dur sarılayım sana

Cnmmm günaydın bnmmmm

adıyla gelsın tatlımmmmmmmmmmm
dunya guzelı olsunnnnnnnnnn babası ondan ısterrr

tünaydınnnnn......

tunaydın canımmmmmmmm

günaydıınn kızlarr benim bugün kontrolümm varr birazdan çıkıcam dua edin bi sorun çıkmasıınn öpüyorum siziii

hayırlı haberlerle gel canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…