Tüp Bebek Günlüğümüz !

huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
inşallah kaliteli kaliteli döllenirler sedacım................

napayım semoşum pineklemeye devam.... elif sultan izin verirse uyuyorum vermesse uyumuyorum:))))) bende kızımı bahane edip tembilliğe devam ediyorum........

kızlarr çıkıyorum ben gelirim yine öpldünüz..

kızım manyak mı bunlar yaaa sızın kapıyı zorluyorlardı dımı yanlış anlamadım..hayır evde sen varsın bellı hala neden devam ettılerrr kı amac ne onu çözemedim..bıde kımsecık yokmuydu apartmandaa ala ala yaa..rabbım sen koruu..gecmıs olsun canımm...

ay canım ya geçmiş olsun bende çok korkarım bened gece eşim işteyken holın lambası sürekli açık alışkanlık oldu açmadan yatamıyorum :18::18::18::18::18::18::18:

huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
maşalh canım inşallh hepsi döllenir

Son düzenleme:

yok artık...
inanmıyorum yaaa...çok geçmiş olsun canım...
Allah korusun hepimizi..
Gündüz gözüyle bi de kimooo demene rağmen zorluyorlar valla şaştım kaldım...
Kötülerle karşılaştırma Rabbim...

oooooo şekerim yumoşlarımızı bırakıp gelmişiz bir kaybımız var ama 3 çok güzel...
ya 2 de kalaydı dimiii...
neyse geçmiş olsun canım...
yarında döllenme haberleri geldimi tamamdır bu iş belki üçünü birden koyarlar...

kız özlüyorum ben seni..
bi çare bul ama bu iletişim sorunumuzaaaa

Geldim okudum yazdım ve gidiyorum...
Bir saat sonra aktif olarak geliciiimmmm

kızlar doktordan m geldiimm bu ay sadece bebek kilo almış 1 kilo 1.900 gram olmuş 3 hafta önden gidiyo dedi gelişkin yapılı bi bebek dedi nasıl beslemişsin böyle bir kilo almış bu ay dedi 29.2 haftalığım normalde bebek 32 haftalık görünüyo ben normal doğum düşünüyodum ama bu gidişle normal olmaz heralde dr diyo tosuncuk geliyoo ben de dedim tüp bebekler gelişkin oluyomuş hormon iğnelerinden dolayı onunla alakası yok dedi yapısı böyle kızlar bide halini görseydiniz elleri kafasının altında keyif çatıyo oğlum 3 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı çocuğun hareketlerini izle dedi günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo duymassan hemen gel dedi bekleme bizden bu kadar teyzoşlarr yorumlarınızı bekliyoruz oğlumlaa

maşallh canım ya kız nasıl besliyosun anlat bakalım ailede iri birileri varmı genlerden gelen birşeydir maşallh diyelimde nazar değmesin

hadı kzılar size bol sohbetler ben masama geciyim yoksa arkadaş bakışlarıyla benı öptümmmm

maşallh canım ya kız nasıl besliyosun anlat bakalım ailede iri birileri varmı genlerden gelen birşeydir maşallh diyelimde nazar değmesin

yok kızz normal yiyoomm bizim kocişte yapılı bende yapılıı genlerden demekkii

Sorma bacim bu gunlerde iletisim sorunumuzun temelinde pc degil de. Yolculuk telasim teizlik maratonum yatiyor... Herseyi toparlayip camasir bulasik vs ne varsa is birakmadan. Gitmek istiyorum.. Dun de butungun. Gezdik alisveris yaptik bugun de isim ama sizi de cok ozluyorum gildenim senin telin yok ben de sen de hic sormadin. Elif e soyledim ama arada kaynadi... Bu ay dakikalarimi doldurdugum icin kimseyi aryamiyorum ama faturam kesildiginde ilk isim seninle konusmak olacak sari sekerim. Bir opeyim seni canimsin sen cansin

slm kızlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir dün bizim kontrolümüz vardı bu arada bebişimiz 14haftalık oldu allaha şükürlar olsun şuan için herşey yolunda 3hafta sonraya detaylı ultrasyon için randevu aldık doktorumuz cinsiyet hakkında şuan için erkek gözüküyor dedi ama bir dahaki gidişimizde kesinleşcek dedi sağlıklı olsun da kız erkek rabbimin bize hediyesi

opusu ve transferi olan arkadaşlarım...RABBİM yüzünüzü güldürsün inş...ben de heyecenla bekliyorum test günümü...vakit hiç geçmiyor gibi geliyor...çokk şükür sancılarım dün itibariyle sona erdi ama acaba tutmadı mı bebişler diye düşünmekten kafayı yiyecek durumdayım..ama sonuç ne olursa olsun RABBİM den gelene razı olmaktan başka çaremiz yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…