inşallah kaliteli kaliteli döllenirler sedacım................huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
Akasya napiyon bacimm
Dmrseda gozun aydin canim cok heyecanli tarnsferine hepsi bebis olsun gobusune konsun insAallah...benim de cok isim var mutfak daginik bavulum hazirlanacakhecc kalkasim yok yerimden ocagi falan sileyim mutfagi temiz birakayim barii..kuafore de gitmem lazim kaslarim cikmis pala remzi gibiyimm hehEheheh
kızlarr çıkıyorum ben gelirim yine öpldünüz..
slm kızlar nasıslsın benım pc bozuk yan odan giriyorumacıl okuyup cıkıyım
ay canım ya geçmiş olsun bende çok korkarım bened gece eşim işteyken holın lambası sürekli açık alışkanlık oldu açmadan yatamıyorum :18::18::18::18::18::18::18:kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
maşalh canım inşallh hepsi döllenirhuhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
Kiz gunduz gozune kafayi miyemis bu insanlar...
Tovbe tovbe. Allah korumus seni gitmisler aman deyim dikkat edin konu komsuyu uyarin bunlar cok zekiler insanlarin evde degil isyerinde oldugu gun ve saatleri secip kapi zorluyorlar ... Belki de seni duymadilar zorlamaya devam ettiler...Ayy ben de korktum simdi 8 gun yokum evi bos birakicaz bizim usttekiler her zile basana aciyorlar kapiyi dilenci bile rahatca giriyor...gel de korkma simdi...
Allah korusun hepimizi. Canim tedirgin olman normal ama gecmistir insaallah. Utuye devam bebis. Ppuyorum seni
tana bebem sen dersini iyi çalışmıyosun bak tekrar yapmamışınkız sen nerdesinn??? senı cok merak ettık egunal da aramıss ulaşamamış sanaaa:26:
az sonra reklamlardan sonra dk yazarsan sevınırız alttaaaaGeldim okudum yazdım ve gidiyorum...
Bir saat sonra aktif olarak geliciiimmmm
maşallh canım ya kız nasıl besliyosun anlat bakalımkızlar doktordan m geldiimm bu ay sadece bebek kilo almış 1 kilo 1.900 gram olmuş 3 hafta önden gidiyo dedi gelişkin yapılı bi bebek dedi nasıl beslemişsin böyle bir kilo almış bu ay dedi 29.2 haftalığım normalde bebek 32 haftalık görünüyo ben normal doğum düşünüyodum ama bu gidişle normal olmaz heralde dr diyo tosuncuk geliyooben de dedim tüp bebekler gelişkin oluyomuş hormon iğnelerinden dolayı onunla alakası yok dedi yapısı böyle kızlar bide halini görseydiniz elleri kafasının altında keyif çatıyo oğlum 3 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı çocuğun hareketlerini izle dedi günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo duymassan hemen gel dedi bekleme bizden bu kadar teyzoşlarr yorumlarınızı bekliyoruz oğlumlaa
maşallh canım ya kız nasıl besliyosun anlat bakalımailede iri birileri varmı genlerden gelen birşeydir maşallh diyelimde nazar değmesin
yok artık...
inanmıyorum yaaa...çok geçmiş olsun canım...
Allah korusun hepimizi..
Gündüz gözüyle bi de kimooo demene rağmen zorluyorlar valla şaştım kaldım...
Kötülerle karşılaştırma Rabbim...
oooooo şekerim yumoşlarımızı bırakıp gelmişiz bir kaybımız var ama 3 çok güzel...
ya 2 de kalaydı dimiii...
neyse geçmiş olsun canım...
yarında döllenme haberleri geldimi tamamdır bu iş belki üçünü birden koyarlar...
kız özlüyorum ben seni..
bi çare bul ama bu iletişim sorunumuzaaaa
slm kızlar nasıslsın benım pc bozuk yan odan giriyorumacıl okuyup cıkıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?