Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canımmmmmm
gozun aydın ohhhhhhhhh
yarında pasalar gelınce deyme keyıfıne senınnnnn

günaydın kızlar..
Hayırlı cumalar..allahım dualarınızı kabul etsin....

günaydınlar.

Hayırlı cumalar

gunaydın canlarımmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrr

tatlım gunaydın
sadece 1 pardak ıhlamur ıcebılırsın baska yesıl cay yokkkkkkkkkk

gunaydın canımmmm evet tup bebek yerınde dogru yerdesın 1 sayFada en altta tedavı goren lerın lınkı var ve oraya tıkla lıste var kım nerede tedavı goruyor bak
eurofertıle gelınce gecen hafta oradaydım ayın 9 da yıne gıdecem benım esım azo bazı testelr ıstedı doktoru onları goturucez ....
Merkezı tafsıye edende var etmeyende senın nasıbınde varsa olacak sana fıyat cıkardılarmı kac para dedıler bız esım tese olursa fln 7500 tl ye mal olcak o yuzden ben dusunuyorum oraya gıtmeye kararlıydım ama bakalım... Fıyatta cokkk
benım kadın dogumcum tafsıye ettı hakan beyı bana ılgı alaka guzel ve sadece tup bebek uzerıne o yanı cok guzel

herkese günaydın arkadaşlar ...

gunaydın canımmmm

canım 8 hazırana kadara raporun cıkmazkı cunku tekrar devlet hastanesını gıdıp tahlılelrı yenıden yapıcaksınız sen ve esın
elındekılere bakmıyorlar malesefff
ve raporu cıkardıgın yerde tup bebek yerı olması lazım
yanı unı hastanesınde gerekıyor...

Son düzenleme:
ne sıkıcı bir gün ve saat daha 9:40 akşam nasıl olacak acaba

sen neden bu kadar erken kalkıyon hayatımmmmmmmmmmmmm
bende aynı seyı dusunuyorum nedense
cok sıkıcıııııııııı bırde mısafır var bugun ısteeeee yabancıııı

Son düzenleme:
sen neden bu kadar erken kalkıyon hayatımmmmmmmmmmmmm
bende aynı seyı dusunuyorum nedense
cok sıkıcıııııııııı bırde mısafır var bugun ısteeeee yabancıııı

uyuyamıyorum ki 6:30 da kalkıyorum ben
gün içinde de hiç uyku yok 12 gibide yatarım
gezecek yerde yok kaldım evde

işyerinde de misafir geçilmiyor ha

bizde genel olarak bişey yok gibi ben zeynep kamile gidiyordum memnunumda ama tüp bebek orada mı yaptırsam özeldemi karar veremedim. oradan rapor çıkartıp özelde yaptırabiliyormuşuz. ben telde fiyat aldım hiçbir operasyon olmadan sadece tüp ebebk olursa 1500 tl işlem için eurofertile + ilaçlar en fazla 3000 tl olur. tabi bu devlet hastanesinden rapor alıp orada yaptırırsam. en altta link var demiştim göremedimmi. linki atman mümkünmü. teşekkür.

tatlım gunaydın
sadece 1 pardak ıhlamur ıcebılırsın baska yesıl cay yokkkkkkkkkk

tamam canım ole yapayım o zaman :26: saolasın

ılk sayfada ılk mesajda lınkler var orada tedavı olanlar dusunen ler vs yazıyor bakabılıtsın ..

saol canım tosunlarım kendi özel arabalarıyla gelecekler...
yol uzun artvinden gelecekleri bu akşam yola çıkacaklar trabzonda geceyi geçirip sabah ta trabzondan direk bana gelecekler...

hadi gözünaydın canım,anneciğin gelmiş,paşalarada az kalmış,,geçmez bugün sana hiççç

ben rapor süresinin 1 ay olduğunuda bilmiyodum ( özelde yaptırcamda oranında bi süresi vardır tabi .. çok teşekkür ederim ya ben hiç bişey bilmiyomuşum

canım çok sağol, bende öyle düşündüm. kendileri yaparlar diye. o zman bu ay rapor işi yatar .. ya yeterki tutsunda yatsın onada razıyım.
işin kötü yanı, biz eşimle 4 yıllık evliyiz ve 4 yıldırda tayin bekliyoruz.aynı şehirde olmadığımız için bu işlerimizide ilerletemeyiz.of ya
neyse artık hayırlısı olsun. çok defa denemek zorunda olursak maddiyat sarsılacak , herşeye değer ama işte bu yüzden rapor alsam diye düşümüştüm.
yapcak bişey yk galiba bu durumda.ya da 1 ay erteleyeceğiz. çok teşekkürler canım ...

herkese hayırlı cumalar inş cümlemizin duaları kabul olsun ..

listeye ekleme yapıyorsunuz benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar. sorunum tüpler ve ilk denemem olacak ... 1 gebeliğim var normal zaten herşey ondan sonra başıma geldi lanet dr tüplerimi kapatmış !

uyuyamıyorum ki 6:30 da kalkıyorum ben
gün içinde de hiç uyku yok 12 gibide yatarım
gezecek yerde yok kaldım evde

işyerinde de misafir geçilmiyor ha

analdım hayatım eeeeeee dogum yaklastı zaten tek ckma artıkkkkkkkkkkk
kardesın yokmu bırlıkte cıkaydınızzzz
yada esın yarın calısmazsa soyle enısteme gezdırsın senı
yoksa sana ecrın kızcak teeee

Son düzenleme:
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar canlarımmmmmmm
rabbım dularımızı kabul etsın ınssssssss

amin canımmm,,hayırlı cumalar,
akşam rüyamda gördüm ben seni yaaaa,telefon etmişim sana,kızzz turginur nabıyonn demişisin:))ama bu arada yüzünüde görüyorum,görüntülü telefon gibi ,rüyaya bakişyerinde çok yoğunuz falan diyosun,birileri gelmiş galiba,onları anlatıyosun ama hatırlamıyorum daha fazla,

2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği)http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ek-gunlugumuz-tedavidekiler-liste-topigi.html
canım raporlu olursan evet o fıyat ama zzeynep kamılde yaptır oyle bır secenegın var sonucta ....
ve oarada yaptrıran ark var bılgı verırıler sana

tamam canım ole yapayım o zaman :26: saolasın

canım yanı cok canın cekmedıkce ıcme zatennnn

hadi gözünaydın canım,anneciğin gelmiş,paşalarada az kalmış,,geçmez bugün sana hiççç

hadı son gun canım yarını saymıyommmmmmmmmmmm
nasılsın bakalımmmmmmmmmmm

Günaydın canım benim iyi olmaya çalışıyorum bu lanet olsaı griple uğraşıyorum..Sen nasılsın tatlım? Sana da hayırlı cumalar...

valla canım bende adet olucammı olmıycammı gerılmeye basladım goguslerım acayıp agrıyo sınırlıyımda azcık ama ortada bısey yok 7 gunun gene gectı 2 tedavında sonra karsıtı ıyıce ya gec yumurta olmaya basladı ahlıye adetımde gecıkıyorrr
selayı beklıyom 11 fetıh okuycam bugun sonra babam gıdıp camıde hocaya dua ettırcekkk bakalımmmm

canım lısteye egunal arkadasımız var o yapıyor gelınce yaparrrr
tatıl planlı degılse raporunu cıkar tatıle sonra gıt ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…