günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarım namaza kalkmıştım bi de annem geliyoo
saat 6.30 da onu almaya gidecez o nedenle erkenciyim topikte...
Bugün çok güzel birgün olsun inşallah...
Güzel haberler alalım...
günaydın kızlar..
Hayırlı cumalar..allahım dualarınızı kabul etsin....
günaydınlar.
Hayırlı cumalar
kızlar kahvaltı yapıp..ilaçlarımı içmeliyim....
Birde aklıma gelmişken.. Gün aşırı iğnemiz varya transferden sonra..o iğnenin saati hep aynı saatte mi olmalı...yoksa sabah yada öğlen farkeder mi?
uzun süredır giremedımmm maleseff.... Baya yogundu işlerim vardı ama aklım hep sizdeydi.... Umarım güzel gelısmeler vardır... Bu arada bızım genetık test(kıstık fıbroz testi) bellı olmus... Ama daha sonucu ögrenemedım kaan hoca arayıp söyleycek...umarımmm hakkımızda hayırlısı olur...
gunaydın kızlar hepınıze...
egunal
gozun aydın ne guzel annen gelmıs yegenlerde yakında yanında ..
Benımde hazıran sonu gekecek 3 yegenım dubaıde yasıyolar ıstanbul ınıs kalkıs mekanları oldugu ıcın sanslıyım gelnce once bende kalıyolar bı hafta ...
ınsanın havası degıısıyo valla onları gorunce ..
Benım daha ılk gunum gerıye kaldı 11 gun :))
kzılar bıtkı cayı ıcmeyın demıssınız ya hıcbırnı mı ıcmıcez ...
Yesıl cay vs .. Ya ben bıseyler ıcmeyı sevıyorum normal cay olmasın dıe dusnuyom ..
Sutude sevıyorum ama cok gaz yapıyor ..
Alternatıf ne tavvsıye edersızını
arkadaşlar günaydın doğru yerdemiyim bilmiyorum ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı dr. Tüp bebek dedi. Fsh hormonum 10 yumurtalık rezervleri yavaşlamış eskiyor yani. Istanbul anadolu yakasındayım ve burada bildiğim 2 tüp bebek merkezi var üsküdarda eurofertil. Koşuyolunca bahçeci umut tüp bebek merkezi. Bu yerler hakkında bilgisi olan varmı başarı oranları nedir. Yada önerebileceğiniz başka neresi var. şimdiden çok teşekkür ederim.
herkese günaydın arkadaşlar ...
çok teşekkür ederim arkadaşlar, süreci bilmiyorum ne yazıkki, sizi takip etmeye çalışıyroum elimden geldiğince.dr bana devletten rapor çıkarırsan 1000 lirası geri ödenecek sana dedi.500 lirada ilaçlardan.ilk başta önemli değil dedim ama bilmiyorum ki ilkinde tutacak mı ? Belki çok defa deneyeceğiz.benim durumum şöyle tüplerim tıkalı ve cd si elimde var, diğer testlerimde var.onlara göre tüm dr ların kanısı tüp bebek.devlette süreci uzatabilirler tabiçokta kısa bir sürem var , 8 hazirana dek almam gerek, sonrasında tatildeyiz ve dönüşünde hemen tedavi başlayacak.allah cümlemizin yardımcısı olsun, sizlerdeki sorunlar neler ? Maşallah bebek bekleyenler var ne güzel, darısı hepimizin başına olsun inş en yakın zmanda, hamişlere ve bebeklerede sağlıklı evletlar mürler versin. çok teşekkür ederim sorularımı cevaplandırdığınız için ...
Canım hulusi bey mi tedavini yapcak ? Bende ilk ona gitmiştim, samimi ve merhametli bir dr gerçekten ama biz sonra tolga beye karar verdik.ilk tedavini mi olcan ,? Memnun musun dr dan ?
Herkese günaydın Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...Hayır getirsin bugün bize.. Güldencim gözün aydın kuşum annecin gelmiş...
Narsudecim inşallah hayırlı sonuçlar olsun arkadaşım...
ne sıkıcı bir gün ve saat daha 9:40 akşam nasıl olacak acaba
sen neden bu kadar erken kalkıyon hayatımmmmmmmmmmmmm
bende aynı seyı dusunuyorum nedense
cok sıkıcıııııııııı bırde mısafır var bugun ısteeeee yabancıııı
gunaydın canımmmm evet tup bebek yerınde dogru yerdesın 1 sayFada en altta tedavı goren lerın lınkı var ve oraya tıkla lıste var kım nerede tedavı goruyor bak
eurofertıle gelınce gecen hafta oradaydım ayın 9 da yıne gıdecem benım esım azo bazı testelr ıstedı doktoru onları goturucez ....
Merkezı tafsıye edende var etmeyende senın nasıbınde varsa olacak sana fıyat cıkardılarmı kac para dedıler bız esım tese olursa fln 7500 tl ye mal olcak o yuzden ben dusunuyorum oraya gıtmeye kararlıydım ama bakalım... Fıyatta cokkk
benım kadın dogumcum tafsıye ettı hakan beyı bana ılgı alaka guzel ve sadece tup bebek uzerıne o yanı cok guzel
tatlım gunaydın
sadece 1 pardak ıhlamur ıcebılırsın baska yesıl cay yokkkkkkkkkk
bizde genel olarak bişey yok gibi ben zeynep kamile gidiyordum memnunumda ama tüp bebek orada mı yaptırsam özeldemi karar veremedim. oradan rapor çıkartıp özelde yaptırabiliyormuşuz. ben telde fiyat aldım hiçbir operasyon olmadan sadece tüp ebebk olursa 1500 tl işlem için eurofertile + ilaçlar en fazla 3000 tl olur. tabi bu devlet hastanesinden rapor alıp orada yaptırırsam. en altta link var demiştim göremedimmi. linki atman mümkünmü. teşekkür.
saol canım tosunlarım kendi özel arabalarıyla gelecekler...
yol uzun artvinden gelecekleri bu akşam yola çıkacaklar trabzonda geceyi geçirip sabah ta trabzondan direk bana gelecekler...
nasılsın balımmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrr
sen raporu alıp sonrasında tatııle gıdıp sonramı tedavıye baslayacaksın ..
eger oylesye raporla bırlıkte hemen ılacları alman lazım cunku raporun suresı bır ay oluyyo
eger devlette dusunursen tedavıyede o 1 ay ıcınde baslaman lazım dıye bılıyrorum ..
ama baska yerde tedavı olacaksan rapoır cıkınca ılaclarını hemen yazdır al ..
sonrasında hastaneye sor rapoırun suresı varmı ben bıkac ay sonra dusunuyorum tedavıye dıye ..
canım 8 hazırana kadara raporun cıkmazkı cunku tekrar devlet hastanesını gıdıp tahlılelrı yenıden yapıcaksınız sen ve esın
elındekılere bakmıyorlar malesefff
ve raporu cıkardıgın yerde tup bebek yerı olması lazım
yanı unı hastanesınde gerekıyor...
uyuyamıyorum ki 6:30 da kalkıyorum ben
gün içinde de hiç uyku yok 12 gibide yatarım
gezecek yerde yok kaldım evde
işyerinde de misafir geçilmiyor ha
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar canlarımmmmmmm
rabbım dularımızı kabul etsın ınssssssss
Günaydın canım benim iyi olmaya çalışıyorum bu lanet olsaı griple uğraşıyorum..Sen nasılsın tatlım? Sana da hayırlı cumalar...
bizde genel olarak bişey yok gibi ben zeynep kamile gidiyordum memnunumda ama tüp bebek orada mı yaptırsam özeldemi karar veremedim. oradan rapor çıkartıp özelde yaptırabiliyormuşuz. ben telde fiyat aldım hiçbir operasyon olmadan sadece tüp ebebk olursa 1500 tl işlem için eurofertile + ilaçlar en fazla 3000 tl olur. tabi bu devlet hastanesinden rapor alıp orada yaptırırsam. en altta link var demiştim göremedimmi. linki atman mümkünmü. teşekkür.
tamam canım ole yapayım o zaman :26: saolasın
hadi gözünaydın canım,anneciğin gelmiş,paşalarada az kalmış,,geçmez bugün sana hiççç
Günaydın canım benim iyi olmaya çalışıyorum bu lanet olsaı griple uğraşıyorum..Sen nasılsın tatlım? Sana da hayırlı cumalar...
ben rapor süresinin 1 ay olduğunuda bilmiyodum( özelde yaptırcamda oranında bi süresi vardır tabi .. çok teşekkür ederim ya ben hiç bişey bilmiyomuşum
canım çok sağol, bende öyle düşündüm. kendileri yaparlar diye. o zman bu ay rapor işi yatar .. ya yeterki tutsunda yatsın onada razıyım.
işin kötü yanı, biz eşimle 4 yıllık evliyiz ve 4 yıldırda tayin bekliyoruz.aynı şehirde olmadığımız için bu işlerimizide ilerletemeyiz.of ya
neyse artık hayırlısı olsun. çok defa denemek zorunda olursak maddiyat sarsılacak , herşeye değer ama işte bu yüzden rapor alsam diye düşümüştüm.
yapcak bişey yk galiba bu durumda.ya da 1 ay erteleyeceğiz. çok teşekkürler canım ...
herkese hayırlı cumalar inş cümlemizin duaları kabul olsun ..
listeye ekleme yapıyorsunuz benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar. sorunum tüpler ve ilk denemem olacak ... 1 gebeliğim var normalzaten herşey ondan sonra başıma geldi lanet dr tüplerimi kapatmış !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?