Allahrazı olsun canım...
yine aynı saatlerde dua ediyormuşuz bak...
çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti...
canımmm benim kartaliçem...
bak yavru kartal ya da kartallarımı koydum göbüşüme...
sıra sende
canım seninde şansın var bence,çünkü sende pozitifi gördün hamile kaldın,ama ilk önce adet olsaydın , neden olmadın acaba daha?ovülasyon testini mutlaka al,,takip et,
kızlar 2 aydır gec yumurtladıgım ıcın adetım gec oluyor sebep ne olabılır ne yapayımmmmmmm
İnssss inss Rabbim ins nasip etmiştir esim azospermi idi sperm çıktı ona bile binlerce kez şükür en azından deneme şansımız var ya hiç sperm çıkmasaydı..ama iste insan üzülüyor ins iyi olur sonu
Allahrazı olsun canım...
yine aynı saatlerde dua ediyormuşuz bak...
çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti...
canımmm benim kartaliçem...
bak yavru kartal ya da kartallarımı koydum göbüşüme...
sıra sende
pko dan olabilirmi acaba:26::44:
çünkü sen ohss olmuş hatunsun bir ara...
pko herhangi bir zamanda çıkabilir dedi daktırım..
mesela bende ilk tüp bebişten sonra başladı...
sende de öyle olabilirmi diye düşünmeye başladım şimdi
kızlaaar az önce embriyolog aradı 3 yummyden sadece 1i döllenmiş.şuan ki durumu nedir dedim.şuan iyi yarına kadar takip edicez dedi.yarın transfer yapıcaklart.üzüliyimmi seviniyimmi bilemdim.Rabbim elbet 1tanede olsa 10tanede olsa olacagı varsa verir.ama bilmiyorum bi umutsuzluk kapladı içimi şimdiden. 3yummy i duyunca cok umutlanmıstım.Buna da şükürler olsun...
kızlaaar az önce embriyolog aradı 3 yummyden sadece 1i döllenmiş.şuan ki durumu nedir dedim.şuan iyi yarına kadar takip edicez dedi.yarın transfer yapıcaklart.üzüliyimmi seviniyimmi bilemdim.Rabbim elbet 1tanede olsa 10tanede olsa olacagı varsa verir.ama bilmiyorum bi umutsuzluk kapladı içimi şimdiden. 3yummy i duyunca cok umutlanmıstım.Buna da şükürler olsun...
şimdiden stres olma iyi olmaz hiç düşünme
kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...
15 gün oldu ben kürtaj olalı, geç mi kalmış kanamam? ne zaman olmam gerekirdi ki?
selam pembe hayal. öncelikle geçmiş olsun canım. kürtaj olalı 15 gün oldu yazmıssın. adet tarihin kürtaj tarihin oluyo. yani daha var merak etme. gecen sene bende kürtaj olmuştum doktor öyle demişti.kürtajdan sonra bikaç gün kanama devam ediyo ama sen o tarihi baz al.. ayrıca bazen de kürtaj sonrası birkaç ay düzensizlik olabiliyo. merak etme. vücut tam anneliğe hazırlanırken birden sonlanınca denge de bozulabiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?