Tüp Bebek Günlüğümüz !

ınssss canım bakalım benım adamın kıstı ne olcak sonra calısmaya devammmmm kuzum yaaaaaaaaaaa

Ama sen beni çok duygulandırdın zaten ağlak moddayım bi de yazını okudum pek bi etkilendim...
Güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım nazlı çiçeğim izmir güzelim Allah haziranda donmuşlarla anne yapsın seni inşallah..
bende seni o gün ağlatacam tabii mutluluktan

kızlar 2 aydır gec yumurtladıgım ıcın adetım gec oluyor sebep ne olabılır ne yapayımmmmmmm

pko dan olabilirmi acaba:26::44:
çünkü sen ohss olmuş hatunsun bir ara...
pko herhangi bir zamanda çıkabilir dedi daktırım..
mesela bende ilk tüp bebişten sonra başladı...
sende de öyle olabilirmi diye düşünmeye başladım şimdi

Cnmm benim mümin mümin kardesi icin dua ederken ağzı günahsız olurmuş kim var ki bu ahır zaman da günaha kıyıdan köşeden bulasmayan Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimiz birbirimiz icin ismen dua edelim insallh Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin herseyin bası hayrli ve sağlıklı olsun insallh zürriyetimizi

marta sıkıntı yoktu nısanda ve mayısta basladı goguslerım acayıp agrıyo ucları dokonamıyorum bıle karnımda bugun basladı ama bu gecıkme benı delı edıyoooooo
bılmıyomku kuzu ya neyse esımın durumu bellı olsun gıderım doktora olmazsa gene

kızlaaar az önce embriyolog aradı 3 yummyden sadece 1i döllenmiş.şuan ki durumu nedir dedim.şuan iyi yarına kadar takip edicez dedi.yarın transfer yapıcaklart.üzüliyimmi seviniyimmi bilemdim.Rabbim elbet 1tanede olsa 10tanede olsa olacagı varsa verir.ama bilmiyorum bi umutsuzluk kapladı içimi şimdiden. 3yummy i duyunca cok umutlanmıstım.Buna da şükürler olsun...

umudunu kaybetme 1 tane olsun iyi embriyo olsun

kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...

Allahım dogrumu gördüm? Hamilemisin? Rabbime şükürler olsun canımın içi.Ay nasıl sevındıgımı anlatamam.zaten aglamaklıydım inan aglıyorum şuan.Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin. Ayy çok çok çok mutlu oldum inanki yaa.off ne dicegımı bılemıyorum.

şimdiden stres olma iyi olmaz hiç düşünme

1 tane olsun senın olsun canımmmmmmmm

kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...

yorma kendını artık sen 2-3 canlı olabılırsın canımmmmmm
aaaaaaa paslarıda unutum kucagıan alma 3 kg fazlası yasak ona goreeeeeee

Canım benim seni tebrik ediyorum Allah dualarını kabul etti allahım kucağına almayı nasip etsin cooook sevindim cooooook seni eviyorum

Ay kızlar inanamıyorum gulden hamile miii?? Cook cok cok sevindimmm biri anlatsın nolur nasil oldu noldu ya mucize oldu cok cok cok sevindim

15 gün oldu ben kürtaj olalı, geç mi kalmış kanamam? ne zaman olmam gerekirdi ki?

selam pembe hayal. öncelikle geçmiş olsun canım. kürtaj olalı 15 gün oldu yazmıssın. adet tarihin kürtaj tarihin oluyo. yani daha var merak etme. gecen sene bende kürtaj olmuştum doktor öyle demişti.kürtajdan sonra bikaç gün kanama devam ediyo ama sen o tarihi baz al.. ayrıca bazen de kürtaj sonrası birkaç ay düzensizlik olabiliyo. merak etme. vücut tam anneliğe hazırlanırken birden sonlanınca denge de bozulabiliyo.

nasılsın canımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…