maşallah gercekten çok sabırlıymıssın banada versene azcık su sabırından bencede uzatma zuzunun fikrini tuttum bensabır taşıyımdır bennn...
bana kalsa pazartesi ultrasondan sonra söylerdim ama bu kez de ondan bundan duyar fena olur yani...
kız semra valla aklıma yattı bu fikir bak...
yapabilirim bunu ama tüp bebek konuşmasını yaparken gülme ihtimalim var
çok ciddi takılamayabilirim...
o zamanda b...ku çıkar yani
ama emin ol bunu yapabilirim yani...
tişikkür ediyorum..
bak seeeen demek skandala imza attım valla çok tuttum bunu
evet hem tüp bebek topiği aç bi de doğal yolla gebe kal olacak iş değil gerçekten skandal kınadım bak şimdi kendimi
canım bence sen bize eşini telefonunu ver biz arayıp söyliyelim yoksa ben çatlıyacam
canım bence sen bize eşini telefonunu ver biz arayıp söyliyelim yoksa ben çatlıyacam
Sayfalar dolusu gulden icin mutlu olmussunuz hakikaten topigin tarihi gunu buguntup bebek topiginde olay topigin kurucusu kural disi hareketlerle oynayip dogal yolla hamile kaldi.. Tup kanunu cigneyp eksin bebegiyle bir skandala. Imza atti
Kiz kdr beni unuttun burada ben de sarhos gibiyim hic uyumadan geldim simdid de sersem tavuk gibiyim..Babaannem hakikaten cok kotulesmis eliyuzu morarmis bir deri bir kemik kalmis oturamiyor kalkamiyor tuvaletini kaciriyor gotursen yetisemiyor...Anacigimin da bir cilesi var ki anlatilmaz yani...cuma ya kadar buralardayim kdr bacim gorusuruz insaallah
Burayi yagmurda resmen sel goturmus evimizin onun onunde kavak agaclarinin oldugu bir koru var gole donmus...
zuzuvaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
adım adım mutluluk çok şükür rabbime bugünleride gördükçok çok tebrik ederim canım kuzun yada kuzuların allaha emanet olsunn....
canım ben olsam eşimin karşısına dikilir anlamlı anlamlı gözlerine bakarım sonra elini kalbimin üstüne götürür bu kalp senin için ve sonra aşağı indirip buradaki mucize için atıyor derim .......
egunal canım benimm zuzu mesajlarını alıntılayınca gelip görmüş oldumm ALLAH ım işte bu mucizeeeee çok çok çok gözleriniz aydınnn tebrikler en kocamanındannnnnn Yüce Rabbim hazinesi bol bol vee bu yıl ayrı bereketli yine şahit olduk çok ama çokk sevindim tatlımmm inşallah sıkıntısız devam etsin hayırlı ve sağlıklıca bebişlerini kucağına almak nasip olsunn inşallah:81::81::81::81::81::81::81::81::81::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::116::116::116::116::116::116::129::128:
zuzuvaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
bencede...ne cevhe rvarmış kızda..neyse 2.gebeliğine kaldığında yap emii
ama ben çok duygulandım
ne güzel bütün mesajlarımı alıntı yapıp yayınlamışsın okuyunca etkilendim tekrar...
evet zuzucum bugünleride gösterdi Rabbim şimdi sağlıkla kese ya da keseleri görmek var sırada...
inşallah onuda yaşarım ve en sonunda bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günüde burda paylaşırız arkadaşlarımızla
eşime söylemek konusunda da sanırım senin dediğin gibi olacak...
zaten ortam müsait değil farklı şeyler yapmaya zamanımda yok...
galiba en iyisi bu şekilde söylemek olacak...
konuyu uzatırsam gülmeye başlarım ben
yalnız fikrini anlatışından o anı yaşadım sanki ve çok etkilendim...
çok teşekkürler canım....
rica ederim tatlım amin canım amin ben eve az evvel geldim yoğundum ve yorgunum ama kociş pc yi açmışken bakınayım dedim müjdeni görmüş ve çok sevinmiş oldum tatlım benim daha bu neki hele bi yemek yeyip çayımı içeyip ne dansözler oynatıcamm söz tatlım cici cici hareketli kutlamalar yapıcammmAminnn şifacım çok saol kutlamanada bayıldım teşekkür ediyorum..
dediğin gibi Rabbimin hazinesi bol hepimiz nasiplenecez inşallah sıramız gelince...
aş olsun ben sayfalarca kutlama yaptım hiç birine cevap vermedin
bunda da yapmak isterdim ama malum ağlamaktan öyle bir şansım olmadı rabbim karnımdakilere ömür sağlık versin 2. kez gebe olmak inşallah kısmet .....
canım ya akşam ağrılarım var yazmışsın hamilelik ile ilgili birşeyler yazacaktım vazgeçtim. bugünde diğer taraftan baktım gördüm çok şaşırmadım ama çoook mutlu oldum. telden buraya giremediğim için kutlamam bu saate kaldı ama hiç bir anı kaçırmak istemedim baştan sona kadar ... herşey sırasıyla olacka kese kalp atışı ve devamı rabbim çok büyük sende onun sınavlarında tevekkülünü hiç kaybetmedin çok şükür canım fakir sevindir ....
bende o anı düşünerek öyle yazdım çok duygulu bir an 7 yıldır beklenen bir mucizenin haberi bence her türlü süperrr olur. ama bu sadece bebek haberi değil içinde umutlar var yıılların getirdiği biriktirdiği hayal kırıkları umutsuzluklar kaygılar en önemlisi koskoca bir mucize emek varrr...
zuzum sizin öğrenmeniz bi alemdi zaten telfn.kitlemiştik ben ulaşamamıştım..
rica ederim tatlım amin canım amin ben eve az evvel geldim yoğundum ve yorgunum ama kociş pc yi açmışken bakınayım dedim müjdeni görmüş ve çok sevinmiş oldum tatlım benim daha bu neki hele bi yemek yeyip çayımı içeyip ne dansözler oynatıcamm söz tatlım cici cici hareketli kutlamalar yapıcammm
gülden eşin kaçta gelecek ya saat oldu 20:00 aaaaa
ama ben çok duygulandım
ne güzel bütün mesajlarımı alıntı yapıp yayınlamışsın okuyunca etkilendim tekrar...
evet zuzucum bugünleride gösterdi Rabbim şimdi sağlıkla kese ya da keseleri görmek var sırada...
inşallah onuda yaşarım ve en sonunda bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günüde burda paylaşırız arkadaşlarımızla
eşime söylemek konusunda da sanırım senin dediğin gibi olacak...
zaten ortam müsait değil farklı şeyler yapmaya zamanımda yok...
galiba en iyisi bu şekilde söylemek olacak...
konuyu uzatırsam gülmeye başlarım ben
yalnız fikrini anlatışından o anı yaşadım sanki ve çok etkilendim...
çok teşekkürler canım....
çok tebrik ederim sanırım hamişsiniz allah hayırlısı ile kucanıza almayı nasip etsin....
Amiinnnn inşallah..çok teşekkür ediyorum...
evet doktorumun değerimden sonra hamilesiinnnn dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?