Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallah gercekten çok sabırlıymıssın banada versene azcık su sabırından bencede uzatma zuzunun fikrini tuttum ben

canım bence sen bize eşini telefonunu ver biz arayıp söyliyelim yoksa ben çatlıyacam

canım dediğin gibi ekşınlı gülden gündemdi ya oyüzen sana bişi yazamadım...
hoşgelidn kız şimdi biz aynı yerde yaşıyoz ne güzel...
buara yorgunum canımda sıkkındı şimdide yarın kaynanamları buraya gelicekmiş burdan elti aldık nişan yaptık başımıza iş açtık yani
pazarda sünnet yemeği var eşimin ark.oğlunun düğün var...
ama senle haftaiçi mutlka görüşcez canım taammmı....
evet dün çok yağdı buraya bugün güzle hava ama..
canım rabbim baabannene çektirmesin ya çok zor bakanada çekenede...iyiki geldin seni tanıyomu..
ben anneanem yetişemdim çok züğlmüştüm hiç göremedim gideceğim sabah vefat etti..
.....skandalda haklsın

Son düzenleme:

ama ben çok duygulandım
ne güzel bütün mesajlarımı alıntı yapıp yayınlamışsın okuyunca etkilendim tekrar...
evet zuzucum bugünleride gösterdi Rabbim şimdi sağlıkla kese ya da keseleri görmek var sırada...
inşallah onuda yaşarım ve en sonunda bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günüde burda paylaşırız arkadaşlarımızla
eşime söylemek konusunda da sanırım senin dediğin gibi olacak...
zaten ortam müsait değil farklı şeyler yapmaya zamanımda yok...
galiba en iyisi bu şekilde söylemek olacak...
konuyu uzatırsam gülmeye başlarım ben
yalnız fikrini anlatışından o anı yaşadım sanki ve çok etkilendim...
çok teşekkürler canım....

Aminnn şifacım çok saol kutlamanada bayıldım teşekkür ediyorum..
dediğin gibi Rabbimin hazinesi bol hepimiz nasiplenecez inşallah sıramız gelince...

zuzu vaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

bencede...ne cevhe rvarmış kızda..neyse 2.gebeliğine kaldığında yap emii

bunda da yapmak isterdim ama malum ağlamaktan öyle bir şansım olmadı rabbim karnımdakilere ömür sağlık versin 2. kez gebe olmak inşallah kısmet .....

canım ya akşam ağrılarım var yazmışsın hamilelik ile ilgili birşeyler yazacaktım vazgeçtim. bugünde diğer taraftan baktım gördüm çok şaşırmadım ama çoook mutlu oldum. telden buraya giremediğim için kutlamam bu saate kaldı ama hiç bir anı kaçırmak istemedim baştan sona kadar ... herşey sırasıyla olacka kese kalp atışı ve devamı rabbim çok büyük sende onun sınavlarında tevekkülünü hiç kaybetmedin çok şükür canım fakir sevindir ....

bende o anı düşünerek öyle yazdım çok duygulu bir an 7 yıldır beklenen bir mucizenin haberi bence her türlü süperrr olur. ama bu sadece bebek haberi değil içinde umutlar var yıılların getirdiği biriktirdiği hayal kırıkları umutsuzluklar kaygılar en önemlisi koskoca bir mucize emek varrr...

Aminnn şifacım çok saol kutlamanada bayıldım teşekkür ediyorum..
dediğin gibi Rabbimin hazinesi bol hepimiz nasiplenecez inşallah sıramız gelince...
rica ederim tatlım amin canım amin ben eve az evvel geldim yoğundum ve yorgunum ama kociş pc yi açmışken bakınayım dedim müjdeni görmüş ve çok sevinmiş oldum tatlım benim daha bu neki hele bi yemek yeyip çayımı içeyip ne dansözler oynatıcamm söz tatlım cici cici hareketli kutlamalar yapıcammm

Son düzenleme:
aş olsun ben sayfalarca kutlama yaptım hiç birine cevap vermedin

ama nerdeyse hepsini beğendim ben yaaaa deme öyle gördüm ve çok mutlu oldum bi kere...
benide düşün ama bugün bi elimde telefon hiç susmadı saolsunlar pek bi seviliyorum
bi elimlede hem okuyup hem cevap yazmaya çalışıyorum her iki tarafada ama bu kadar yüklenilmezki hamile bi kadına yetişemedim demekki...
çok saol canım benim hem telefonda hem topikte sevincime fazlasıyla ortak oldun hatta benden çok sevindin diyebilirim...

tahmini yumurtlama gününün üzerinden 8 gün geçmişti ben ovulasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerini yapayım dedim kasık ağrılarım başlamıştı bir anda akşama doğru soğan suyu içmeseydim idrar testini yapmayacaktım..bişeyler dürttü beni kalk test yap varsa bişey soğan suyunu kes dedi içimden bi ses bende testi akşam idrarıyla yapar yapmaz çift çizgi çıkıverdi..yani o günden beri hem kasık ağrısı yaşıyorum hem test yapıyorum o yüzdende bugün bu sonucu almak çokta şaşırtmadı beni sadece bu kadar fazla beklemiyordum çünkü tahmini adet günüm pazartesi daha vardı yanii..meğersem normalmiş doğal yolla olanlarda yüsek çıkabilirimiş...evet haberi öğrendim doktorda tebrik etti hamilesin dedi ama seninde tahmin edebileceğin gibi hep bi endişe var acaba pazartesi ne olacak diye...Rabbimin izniyle onuda sorunsuz atlatırım inşallah...ilk fırsatta dediğin gibi bi fakir sevindirecem aklımda yani...evet 7 yıl sonra hemde neler yaşanmışken ne sınavlardan geçmişken nasıl söylersem söyleyim zaten çok güzel bir an olacak çok belli...Allahım bütün arkadaşlarımıza yaşatsın inşallah

zuzum sizin öğrenmeniz bi alemdi zaten telfn.kitlemiştik ben ulaşamamıştım..

evet ya çok güzeldi ama
zaten egunala yazarken o gün aklıma geldi gözlerim doldu onu düşünerek yazmıştım. eşim bürosunda ağlamış sonra toparlanıp eve gelmişti ben zaten ağlıyordum sarıldık birlikte ağladık sonra ben saatlerce ağladım çok şükür rabbime hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleride görelimm....

oooo demek asıl kutlama sonradan geliyoooo merakla bekliyorum

gülden eşin kaçta gelecek ya saat oldu 20:00 aaaaa

yarım saate gelir canım...
burdanda manavımıza gidip sebze meyve alırız eve geçmemiz ve benim söylemem anca saat 21.30 u bulur herhalde...
gece yazarım ama topiğe neler olduğunu

çok tebrik ederim sanırım hamişsiniz allah hayırlısı ile kucanıza almayı nasip etsin....

Canim guldenim esim eve gelir gelmez anlattim hemen sen nasil sabrettin bu kadar saat bilmem ben catladim valla senin icin ne kadar sevindim anlatamam insallah pazartesi daha guzel haberlerle geleceksin arkadasim dualarim seninle ve minik kuzun mu desem kuzularin mi artik bilmiyorum hepinizle

Amiinnnn inşallah..çok teşekkür ediyorum...
evet doktorumun değerimden sonra hamilesiinnnn dedi..

oh oh ohhh maşallah tüp bebekle ben de hamişim yavrumuzu kucagımıza alalım hayırlısı ile allah herkeze nasip etsin
degeriniz kaç çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…