Ya ben ne diyeyimmm yaaaaaaa..
Bağırarak seni öpmekk sarılmak istiyorummm..
Seni yirimm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Ne güzel fikirler ülee onlarrr..Sonuncusuna bayıldımmmmmmmmmmmmmm
Milllstone cnmmm benimmm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh hepimize nasip etsin guzel günler görmeyi
Sen benimle tanıştı bakalım bie kalbim iyi mı kötü mü görürsün sensaka bir yana heran inan sen de dualarım dasın Rabbim insallh sana böyle mucizesini kendi göndersin tedavisz herseyin doğalı daha guzel Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallh
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
Resmen şoktayımmm. Allahım remen mucize bu ne kadar güzel bir haber geçmişi okurken ağladım. Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Bu mucizeyi tüm bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin.
yaa çok heyecanlıııı
ıns canım yaaaaaaa bu ay bende kalsam guldenınle basa bas gıderdın de bızımkı zor ....
tam sınırda kalmısın canımmmmmmmmm ama bırdaha olamsınnnnnnnnn
evet kocama sımdı dedım sevındı oda rahatladı yanı en azından tumor degıl oh beeeee
canım yakın bır dukkan varmı boye bebk kıyafetı al fln eve gıdene kadar sakala sonra guzel mum ısıklı masa kur fln hanı kur yaptıgını sansın sonra bebek kıyafetını cıkar ne bılım aklıma ılk gelne buuuuu
yemeyı bosver dırek kıyafetle soyel :)))
Ayy evet ya insanın aklına bisey gelmiyor ben hep gözlerinin icine bakıp söylemeyi istemisimdir telde falan söylemek istemem ama bence evde hiç aklına gelmiyecek bı anda otur karşısına gözlerine bakarak söyle :) her halukarda çok sevinir. Canım şimdi sen Pazartesi gidince keseyi görürsün demi inşallah
senı yemeye goturucem de degısıklık olsun hep senmı goturcen de ya anana sorsana yaaaaaaaa
kan vermeye gıttıgını de bılmıyor dımı ev testlerınıde ....
ayyy hadi bakalımmm,çalıştırın kafalarııı arkadaşlarr
aklıma ilk gelen, test sonucunun yazdığı kağıda "babacım ben geliyorum" gibi birşey yazabilirsin . tabi bu sırada canım çok sıkıldı bunaldım filan diyip sahil kenarına veya başka bir yere oturmaya götürmen lazım :) ikiniz olun bence o sırada sadece
egnalcim okudum inanamadım.Çoooooookkkk sevindim.çok muttlu oldummm Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.söyleye ek bişi bulamıyorum.
Bugün benimde transfer yapıldı.beklemeye başladım.
canım bence ufak bi emzik al paketle eşinede sana ufak bir hediye aldım diyip ver açınca zaten anlayacaktır
Guldenimmmm seni ayakta alkisliyorummmBravo yanii kızım neden adama işkence yapacaksın söyle Güzelce ben kaç kere söylemiştim şimdiye kadar yemeğe götür bence de esini bu gece eve gitmeyin geç gidin oh tadını çıkarın 3 kişilik yemek sofrası hazirlat tabağın içindede hediye koy esine emzik süper fikir avukathb cm sevdim bu fikri ben ama çabuk bir fikir üret gelir kocan birazdn seni almaya dimi
Biri beni topikten atsın yoksa yarınki sınavlarda hepten çuvallayacağım..(gerçi sonuç gene aynı olucak ama)
Hepinizi öpüyorum..
Aşkısım akşamki hikayeni bekliyorum..
Neler olucak sabırsızlıkla hemide..
Biri beni topikten atsın yoksa yarınki sınavlarda hepten çuvallayacağım..(gerçi sonuç gene aynı olucak ama)
Hepinizi öpüyorum..
bugün konuştum,döllendiler,gelişimleri iyi gidiyo,salı günü transfer edilecek büyük ihtimalle dediler.seninkiler ne zaman toplanmıştı?
gel bağır öp sarıl....razıyımm ben...
ayyy ben hamile kalsam varya ozaman bukadar fikir gelirmi aklıma bilmemm.....
sonuuncusu güzel ama öylee...bence bunu yappp gebe güldennnn
Hepinizi öpüyorum..
Yerime semuşu tayin ettim sıkı sıkı sarılıp öpücek seni..
Allah o günleri en kısa zamanda yaşatsın sen merak etme o zamanda biz veririz sana akıllarr..Koskoca 2012 tüp bebek günlüğü hatunları varr yanındaa
tamam aşkısı müsait olursam ararım seni..
nasıl olsa kutlama için ekşına bağlayamayız bu kez
sınavın var seni düşündüğümden hadi git çalış diyorum yoksa bugün hep gözümün önünde ol isterim
bugün konuştum,döllendiler,gelişimleri iyi gidiyo,salı günü transfer edilecek büyük ihtimalle dediler.seninkiler ne zaman toplanmıştı?
ben gidiyorum maalesef.. eve gidip yemek yapmam lazımm daha.. ayrılamadım sizden bugün hiç... :) Allah bozmasın bu mutluluğunu güldencim...sabırsızlıkla bekliyorum yapacağın sürprizi okumayı
Görüşürüz
:26::26::26:hımmm geldik en önemli anlara...1298lik bebeğin olmasındaki koca etkeninee
ayy iyi bir ifkir bulalımda bende 7yıldan sonra nasıl söyleceğimi senden kopya çekerim...
ama dayanamazdım belkide ağzımdan kaçardı hemen..
ya klasik bebek patiği yada ayakkabısı paketle hediye ver...
ya da gözlerine bak kucağına otur söyle...deki "bir sen bir ben birde bebek
çok şükür yaaa gebe kaldında kocaya nasıl söyelsen diye kararsız kaldın....
"ekşın dolu gecelerimiz hatırlarmısın ey sevdiğim" deeee....
ben gidiyorum maalesef.. eve gidip yemek yapmam lazımm daha.. ayrılamadım sizden bugün hiç... :) Allah bozmasın bu mutluluğunu güldencim...sabırsızlıkla bekliyorum yapacağın sürprizi okumayı
Görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?