Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ya ben ne diyeyimmm yaaaaaaa..
Bağırarak seni öpmekk sarılmak istiyorummm..
Seni yirimm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Ne güzel fikirler ülee onlarrr..Sonuncusuna bayıldımmmmmmmmmmmmmm

gel bağır öp sarıl....razıyımm ben...
ayyy ben hamile kalsam varya ozaman bukadar fikir gelirmi aklıma bilmemm.....
sonuuncusu güzel ama öylee...bence bunu yappp gebe güldennnn

Ayyy inanmiyorum,icim bi tuhaf oldu guldencim,saglikla kucagina alirsin insallah..
Dondum kaldim sevincten canimm benim senin ve aileni tebrik ederim

Cokkk opuyorum seni canimmm ya

Cicekciyi ara esinin adina kendi evinize cicek gonder,icinede ilk ugs randevunuzu yan davet et..))

Her halinle kabulümmsünnnnnn karasuuu
Ağzından bal damlıyor canım benimmmm aminnnnnnn..Rabbimizin yapamayacağı olduramayacağı hiiç bir şey yok tabii.İnşş.. benimde meleğim kendiliğinden gelmek için yollar bulur kendine..Ama tüp mahsülüde olsa başımın üstünde yeri varr..

oyyy canım benim yaaa...
nasıl sevindim nasıl nasıl anlatamam...
şükürler olsun Allaha işte mucize bu yaa...
sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim...
darısı bizlere inşallah....

Biri beni topikten atsın yoksa yarınki sınavlarda hepten çuvallayacağım..(gerçi sonuç gene aynı olucak ama)

Hepinizi öpüyorum..

Aşkısım akşamki hikayeni bekliyorum..
Neler olucak sabırsızlıkla hemide..

Resmen şoktayımmm. Allahım remen mucize bu ne kadar güzel bir haber geçmişi okurken ağladım. Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Bu mucizeyi tüm bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin.

canım benim çok saol...
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ve sağlıklı gebelikler nasip etsin...
ne kadar mutlu oldum anlatamam bugün ne çok sevildiğimi hissettirdiniz gösterdiniz bana...

yaa çok heyecanlıııı

evet yaaa..

evet sınıra dayanmışım
ayrıca fikir için tişikkürler şimdi fikir toplama aşamasındayım

valla bende düşünüp düşünüp hiç bişey yapmadan eve girince direk söyleyecem herhalde

senı yemeye goturucem de degısıklık olsun hep senmı goturcen de ya anana sorsana yaaaaaaaa
kan vermeye gıttıgını de bılmıyor dımı ev testlerınıde ....

ben evde olmak istiyorum dışarda tam tepkisini veremez ağır abii o yüzden evde daha rahat olur bence...
testlerden haberi olmadı hiç..
bugünde doktorun başka bişi için kan istediğini söyledim elimde olsun kontorle gidince hemen gösteririm dedim öyle kan verdiğimi biliyoo..

ayyy hadi bakalımmm,çalıştırın kafalarııı arkadaşlarr

evet yardım edin bana..

bak bu olabilir yazı yazmak iyi fikir gibi..
ama ankarada sahil yok

egnalcim okudum inanamadım.Çoooooookkkk sevindim.çok muttlu oldummm Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.söyleye ek bişi bulamıyorum.
Bugün benimde transfer yapıldı.beklemeye başladım.

saol canım benim...inşallah sende transfer olduğun bu günde annaliğe ilk adımını atmışsındır..
bebeklerin seninle artık 9 ay hiç ayrılmayın...

canım bence ufak bi emzik al paketle eşinede sana ufak bir hediye aldım diyip ver açınca zaten anlayacaktır

bak bu da olabilir

e o zaman bende kendimi alkışlayım
dışarda olmak istemiyorum cicim evde olalım ki rahat rahat tepki versin ağır abi olduğundan dışarda söylersem hayırlı olsun der sadece

haydi git ççalış yoksa daha kötü geçer sınavların
p.tesi den sonra takılrızı beraber bol bol...
yanii güldne hepsini birden yaparmış gece olurmuş artıkk

canıımm başarılar diliyorum sanaaa... seninde böyle kutlamalarını yapacağız yakında

bugün konuştum,döllendiler,gelişimleri iyi gidiyo,salı günü transfer edilecek büyük ihtimalle dediler.seninkiler ne zaman toplanmıştı?

canım cok sevındım hadi hayırlıyla saglıkla göbüşüne al inşallah. dün toplanmıstı benim 3 tane.2tanesi olgundu zaten bugün arayp 1tanesinin döllendiğini durumunu iyi oldugunu soylediler.yarına kadar takip edip yarın transfere cagırdılar.İnşallah güzel haberlerini alırız canım benim.

gel bağır öp sarıl....razıyımm ben...
ayyy ben hamile kalsam varya ozaman bukadar fikir gelirmi aklıma bilmemm.....
sonuuncusu güzel ama öylee...bence bunu yappp gebe güldennnn

Yerime semuşu tayin ettim sıkı sıkı sarılıp öpücek seni..
Allah o günleri en kısa zamanda yaşatsın sen merak etme o zamanda biz veririz sana akıllarr..Koskoca 2012 tüp bebek günlüğü hatunları varr yanındaa

tamam aşkısı müsait olursam ararım seni..
nasıl olsa kutlama için ekşına bağlayamayız bu kez
sınavın var seni düşündüğümden hadi git çalış diyorum yoksa bugün hep gözümün önünde ol isterim

onuda arıyamadım ee gündem ekşınlı güldenin sonu olunca
tamam bende seni öper gibi öperim olurmu bikerede...
he valla iyiki varsınız

yuh yok bu akşamda olsaydı ekşın

ben gidiyorum maalesef.. eve gidip yemek yapmam lazımm daha.. ayrılamadım sizden bugün hiç... :) Allah bozmasın bu mutluluğunu güldencim... sabırsızlıkla bekliyorum yapacağın sürprizi okumayı

Görüşürüz

bugün konuştum,döllendiler,gelişimleri iyi gidiyo,salı günü transfer edilecek büyük ihtimalle dediler.seninkiler ne zaman toplanmıştı?

canım allah tamamına erdirsin inşallah,
kaç yumurta toplandı, opuda sorun yaşadınmı canım ha birde cerrahpaşada hep 2.gün transferi oluyo gibi seninki kaçıncı gün olacak

görüşürüz cnm..hadi git evine yemeğini hallet k.boynuzunuda al ohh missss

şekerim bu arada değerimi tel de yanlış anlamışım ben 1298 değil 1287 miş
sallamışım biraz
ayrıca fikirlerini değerlenidreceğim

ay inanamadım hamilemisin ALLAHIM çok sevindim okurken kalbim küt küt çarptı inan bana süpriz ya vallahi çok tebrik ederim darısı bize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…