şekerim bu arada değerimi tel de yanlış anlamışım ben 1298 değil 1287 miş
sallamışım biraz
ayrıca fikirlerini değerlenidreceğim
sallamışım biraz
sallamışım biraz
sallamışım biraz
Ayyy inanmiyorum,icim bi tuhaf oldu guldencim,saglikla kucagina alirsin insallah..
Dondum kaldim sevincten canimm benim senin ve aileni tebrik ederim
Cokkk opuyorum seni canimmm ya
Cicekciyi ara esinin adina kendi evinize cicek gonder,icinede ilk ugs randevunuzu yan davet et..))
oyyy canım benim yaaa...
nasıl sevindim nasıl nasıl anlatamam...
şükürler olsun Allaha işte mucize bu yaa...
sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim...
darısı bizlere inşallah....
güldenn cevap beğenmedinmi fikirlerii napıyonnn aklındaki neee
sallamışım biraz
onuda arıyamadım ee gündem ekşınlı güldenin sonu olunca
tamam bende seni öper gibi öperim olurmu bikerede...
he valla iyiki varsınız
arada benim tebriğim kaynadı galiba belki görmemişsin diye tekrar yazıyorum bunuda görmezsen bida yazıcam
canım çok tebrik ediyorum seni, okadar iyi kalplisin okadar yardımseversinki hepimizin sana ettiği dualar belki bir nebze kabul olmuştur bizde seninle burda mutluluğunu paylaşıyoruz.
dilerim rabbimden bu sevincin hiç bozulmasınallah kucağınada aldığın günleri göstersin bize
bebişin ultrason resimlerini koy buraya hepimize umut olmaya devam et
bu arada ben hep eşime bir biberon paketletip üstünede " baba olma vakti geldi hazırlan" yazmak istemişimdir
ayy o ağır abiden bendede var bitane...
dışarıda sarılcakta öpücekte oooo...
sen işini evde sağlama al
Gozun Aydın olsun canim benim anlatamam nasil sevindim.. Cok cok içten dua attım hep hangimizin duasi kabul oldu bilmem ama duanın gücudur bu bence.. Herkes cok istedi cok dua etti Rabbim geri çevirmedi.. Kucağına da al inşallah saglikla:)) canimm benim
KiZ delu ne farkediyo ha 1298 ha 1287 :)))
olsun şekerim aramızda 10 puanın lafımı olur..senin kuzu pazartesiye inş.ne değerlere ulaşır...
sağol değerlendir bize hangisine karar verdiğini açıklıycanmı...
bence ekşınlı cümle çok hoşş
müjde kaynanamla rgeliyor yarın pufff güldenn ben kimseyi görcek modda değilm
keyfim yok bikere yaaa(((
ay inanamadım hamilemisin ALLAHIM çok sevindim okurken kalbim küt küt çarptı inan bana süpriz ya vallahiçok tebrik ederim darısı bize inş
Kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa
ama bana 2 aşılma ve 1 tüp bebişten sonrada aynı şeyi dediler hamiş kalamadım sonraki aylarda belki bu kez olmuştur inşallahhh...
geçen tüp bebişte pozitif haberini cuma günü vermiştim bugünde cumaaaaaa
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
mahvettin beni...
şu saate kadar gayet olgun vakur bi şekilde takılırken ağlak moda geçtim sayende...
Allahım çok büyük verdiğinde neden veriyorsun diye sormadan hemen mutluluğunu yaşıyorsak vermediğinde de neden vermedin deyip isyan edemeyiz...
evlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlarıma kardeşlerime Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın...
Şu an çok duyguluyum...
Bebeğim(bebeklerim) gerçekten hepinize umut olsun...
Canım arkadaşım herşey yoluna girecek inan buna...
Canım arkadaşlarım bütün mesajlarınızı tek tek okudum ama tek tek alıntı yapıp cevap vermeyi istesemde çok zaman alır...
O yüzden hepinize birden yazıyorum...
Allahrazı olsun dularınız güzel sözleriniz ve temennileriniz için...
Rabbim evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşatsın...
Söylenecek çok söz var ama çok duyguluyum şimdilik bu kadar yazabiliyorum...
Biraz alışayım formumu yakalar herşeyi cevaplarım..
Arada soru soranlar olmuş hepsine cevap verecem hatta unuttuklarım olabilir lütfen
bana hatırlatın...Hepiminizi çok seviyorum...
Canıımmm,diğer yarımmm...
evet totemin tuttu valla...
kendiliğinden gebe kalmak isteyenler listeye el atsınlar e tabii bunun için sıraya girmeleri gerekecek
Şükürki gördük bu günleri...
Napıyoruz çalışıyoruz çok çalışmak lazım çok...
İnat ettim demiştim bu ay hamile kalacam diye
Kurban olduğum Rabbim sana ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebeklerini göndersin...
kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...
7 Yıl hayal kur gebe kalırsam nasıl süpriz yaparım diye şimdide hiç bişi gelmiyooooo aklımaa..
şimdi durum şu annemde olduğumdan eşim beni almaya gelecek yani evde olup süpriz hazırlama durumum yok...
beraber eve giderken ya da eve gidince ne yapabilirim hadi fikir verin bakiimmm...
zuzuadım adım mutluluk çok şükür rabbime bugünleride gördükçok çok tebrik ederim canım kuzun yada kuzuların allaha emanet olsunn....
canım ben olsam eşimin karşısına dikilir anlamlı anlamlı gözlerine bakarım sonra elini kalbimin üstüne götürür bu kalp senin için ve sonra aşağı indirip buradaki mucize için atıyor derim .......
canım bence sen bize eşini telefonunu ver biz arayıp söyliyelim yoksa ben çatlıyacam
Benden de bir fikir o zamn gecmisi okuyamadim baskasi yazmissa kusura bakmasin
Once yaptigin testi ve kan testini elinde kanit ne varsa bir kutuya koy hediye paketi yap
Sonra kocacigim sana bir iyi bir de kotu haberim var diyerek karsina al kotu haber
Tup bebek maceramiz bitti uuzuuuun bir sure deneme yapmayi istemiyorum ve de dusunmuyorum... Diyerek karar verdigini ve saygi duymasini sitedigini soyle sonra iyi haber sana bir hediyem var. Bennce bunu fazlasiyla hakettin dersin kutuyu acar ve icindekileri gorunce geriisi sana kalmis tabi kutuya biberon mu koyarsin ayrica bebek patikleri mi sen bilirsin not da yazabilirsin ben bole birsey yapmayi planliyorum insaallh kismetse
Sayfalar dolusu gulden icin mutlu olmussunuz hakikaten topigin tarihi gunu buguntup bebek topiginde olay topigin kurucusu kural disi hareketlerle oynayip dogal yolla hamile kaldi.. Tup kanunu cigneyp eksin bebegiyle bir skandala. Imza atti
Kiz kdr beni unuttun burada ben de sarhos gibiyim hic uyumadan geldim simdid de sersem tavuk gibiyim..Babaannem hakikaten cok kotulesmis eliyuzu morarmis bir deri bir kemik kalmis oturamiyor kalkamiyor tuvaletini kaciriyor gotursen yetisemiyor...Anacigimin da bir cilesi var ki anlatilmaz yani...cuma ya kadar buralardayim kdr bacim gorusuruz insaallah
Burayi yagmurda resmen sel goturmus evimizin onun onunde kavak agaclarinin oldugu bir koru var gole donmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?