Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy o ağır abiden bendede var bitane...
dışarıda sarılcakta öpücekte oooo...
sen işini evde sağlama al

Gozun Aydın olsun canim benim anlatamam nasil sevindim.. Cok cok içten dua attım hep hangimizin duasi kabul oldu bilmem ama duanın gücudur bu bence.. Herkes cok istedi cok dua etti Rabbim geri çevirmedi.. Kucağına da al inşallah saglikla:)) canimm benim

şekerim bu arada değerimi tel de yanlış anlamışım ben 1298 değil 1287 miş
sallamışım biraz
ayrıca fikirlerini değerlenidreceğim

olsun şekerim aramızda 10 puanın lafımı olur..senin kuzu pazartesiye inş.ne değerlere ulaşır...
sağol değerlendir bize hangisine karar verdiğini açıklıycanmı...
bence ekşınlı cümle çok hoşş

şekerim bu arada değerimi tel de yanlış anlamışım ben 1298 değil 1287 miş
sallamışım biraz
ayrıca fikirlerini değerlenidreceğim

olsun şekerim aramızda 10 puanın lafımı olur..senin kuzu pazartesiye inş.ne değerlere ulaşır...
sağol değerlendir bize hangisine karar verdiğini açıklıycanmı...
bence ekşınlı cümle çok hoşş

Son düzenleme:

bak bu kez geldinn işte tüp bebişte yoktun çok sevindimmm
saol canım valla bizde pek bi sevindik Allah devamını nasip etsin...
fikirde süpper yaniii...

oyyy canım benim yaaa...
nasıl sevindim nasıl nasıl anlatamam...
şükürler olsun Allaha işte mucize bu yaa...
sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim...
darısı bizlere inşallah....

biliyorum kuzum tel de nasıl sevincime ortak olduğunu gördüm duydum...
çok teşekkürler dediğin gibi darısı sizlere olsun canım...

güldenn cevap beğenmedinmi fikirlerii napıyonnn aklındaki neee

fikirlerinizi topluyorum bi kerem hepsi değerli benim için beğenmemekte ne demek

müjde kaynanamla rgeliyor yarın pufff güldenn ben kimseyi görcek modda değilm
keyfim yok bikere yaaa(((

Son düzenleme:
onuda arıyamadım ee gündem ekşınlı güldenin sonu olunca
tamam bende seni öper gibi öperim olurmu bikerede...
he valla iyiki varsınız

Sayfalar dolusu gulden icin mutlu olmussunuz hakikaten topigin tarihi gunu bugun tup bebek topiginde olay topigin kurucusu kural disi hareketlerle oynayip dogal yolla hamile kaldi.. Tup kanunu cigneyp eksin bebegiyle bir skandala. Imza atti
Kiz kdr beni unuttun burada ben de sarhos gibiyim hic uyumadan geldim simdid de sersem tavuk gibiyim..Babaannem hakikaten cok kotulesmis eliyuzu morarmis bir deri bir kemik kalmis oturamiyor kalkamiyor tuvaletini kaciriyor gotursen yetisemiyor...Anacigimin da bir cilesi var ki anlatilmaz yani...cuma ya kadar buralardayim kdr bacim gorusuruz insaallah
Burayi yagmurda resmen sel goturmus evimizin onun onunde kavak agaclarinin oldugu bir koru var gole donmus...

arada benim tebriğim kaynadı galiba belki görmemişsin diye tekrar yazıyorum bunuda görmezsen bida yazıcam

canım çok tebrik ediyorum seni, okadar iyi kalplisin okadar yardımseversinki hepimizin sana ettiği dualar belki bir nebze kabul olmuştur bizde seninle burda mutluluğunu paylaşıyoruz.
dilerim rabbimden bu sevincin hiç bozulmasın allah kucağınada aldığın günleri göstersin bize
bebişin ultrason resimlerini koy buraya hepimize umut olmaya devam et

bu arada ben hep eşime bir biberon paketletip üstünede " baba olma vakti geldi hazırlan" yazmak istemişimdir

canım ben hepiminize toptan teşekkğr ettim alıntı yapmadan mutlaka senin mesajınıda okumuşumdur bugün yoğunum belkide kaçırdım bilmiyorum ama şimdi yazıyorum işte
çok çok çoooo teşekkür ediyorum saolsın...
evet canım hepinizden çok dua aldım tabii bunun etkisi olmuştur hepinizden Allahrazı olsun ve hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah...
ultrason resmimizi bi alayım koyarım tabii...
veeee dua edin bol bol ve asla pes etmeyinn...
hıımmm demek biberon üzerine yazı yazma fikri bunuda düşüneyim...

ayy o ağır abiden bendede var bitane...
dışarıda sarılcakta öpücekte oooo...
sen işini evde sağlama al

heh işte onu diyorum bende dışarda belli etmez duygularını bende riske atamam yani

saol canım...aynen katılıyorum sana bu dua işi diğer yapılanlarda belki etkili olmuştur ama dua ile oldu bence...
Hepinizden Allahrazı olsun...

KiZ delu ne farkediyo ha 1298 ha 1287 :)))

aaa öyle deme bak kdr ha bire 1298 lik bebek diyoooo mesajlarında bende bebeğimin yanlış değerle anılmasına dayanamadım ana yüreği işte

ben dünür düşünür hiç bişi yapmadan direk söylerim gör bak

müjde kaynanamla rgeliyor yarın pufff güldenn ben kimseyi görcek modda değilm
keyfim yok bikere yaaa(((

oooo süüpperrrr bi haber daha çok sevindim demek kaynanlar geliyoooo ne kadar mutlu olduğunu sanal ortamdan bile hissedebiliyorum
Allah sabır versin valla zamanlamada süper olmuş yani

ay inanamadım hamilemisin ALLAHIM çok sevindim okurken kalbim küt küt çarptı inan bana süpriz ya vallahi çok tebrik ederim darısı bize inş

valla doktorumun yalancısıyım hamilesin dedi
Allahın izniyle hamileyim canım...
Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu...

Benden de bir fikir o zamn gecmisi okuyamadim baskasi yazmissa kusura bakmasin
Once yaptigin testi ve kan testini elinde kanit ne varsa bir kutuya koy hediye paketi yap
Sonra kocacigim sana bir iyi bir de kotu haberim var diyerek karsina al kotu haber
Tup bebek maceramiz bitti uuzuuuun bir sure deneme yapmayi istemiyorum ve de dusunmuyorum... Diyerek karar verdigini ve saygi duymasini sitedigini soyle sonra iyi haber sana bir hediyem var. Bennce bunu fazlasiyla hakettin dersin kutuyu acar ve icindekileri gorunce geriisi sana kalmis tabi kutuya biberon mu koyarsin ayrica bebek patikleri mi sen bilirsin not da yazabilirsin ben bole birsey yapmayi planliyorum insaallh kismetse

kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...

adım adım mutluluk çok şükür rabbime bugünleride gördükçok çok tebrik ederim canım kuzun yada kuzuların allaha emanet olsunn....
canım ben olsam eşimin karşısına dikilir anlamlı anlamlı gözlerine bakarım sonra elini kalbimin üstüne götürür bu kalp senin için ve sonra aşağı indirip buradaki mucize için atıyor derim .......

zuzu vaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

canım bence sen bize eşini telefonunu ver biz arayıp söyliyelim yoksa ben çatlıyacam
sabır taşıyımdır bennn...
bana kalsa pazartesi ultrasondan sonra söylerdim ama bu kez de ondan bundan duyar fena olur yani...

kız semra valla aklıma yattı bu fikir bak...
yapabilirim bunu ama tüp bebek konuşmasını yaparken gülme ihtimalim var
çok ciddi takılamayabilirim...
o zamanda b...ku çıkar yani
ama emin ol bunu yapabilirim yani...
tişikkür ediyorum..

bak seeeen demek skandala imza attım valla çok tuttum bunu
evet hem tüp bebek topiği aç bi de doğal yolla gebe kal olacak iş değil gerçekten skandal kınadım bak şimdi kendimi

egunal canım benimm zuzu mesajlarını alıntılayınca gelip görmüş oldumm ALLAH ım işte bu mucizeeeee çok çok çok gözleriniz aydınnn tebrikler en kocamanındannnnnn Yüce Rabbim hazinesi bol bol vee bu yıl ayrı bereketli yine şahit olduk çok ama çokk sevindim tatlımmm inşallah sıkıntısız devam etsin hayırlı ve sağlıklıca bebişlerini kucağına almak nasip olsunn inşallah :81::81::81::81::81::81::81::81::81::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::116::116::116::116::116::116::129::128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…