Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım arkadaşlarım ben yavaş yavaş hazırlanayım gelir birazdan bebelerimin babası...
Ama ben fenayım yani ağrılarım çok ve yatasım var...
Hiç havam yok yani...
Gelişmeleri yazarım ilerleyen saatlerde...
Hepinizi sevgiyle öpüyorum

aman aman canım yat hiç haraket etme kıymetli hazine taşıyosun canım dikkat et ben halen dinleniyorum

egunal eşim geldi seni anlattım..
işte ikimizdede az pko var gibi oda 7 yıllık evli ovulasyon testi beraber alıckatık o aldı şimdi hamile..
bizde alalım ..tamam dediihangi markaydı seninki canımmm

canım çok sevindim.rabbim bebeklerini korusun....

yerim ben senin 3+0 lık bebişini..inşaallah canım paşaların varken gebe olduğunu öğrenirsin onlarda sana
bakarlar

geçmişe bakarken bunu buldum duygulandım haaahatta yorgunluktan 3+6 yazmamışım sende uyarmışsın..
çok şükür yaa hayaldi gerçek oldu...
şimdi ne kadarlik oluyor 5 hafta..:26:

aaaa bak sabır dedinmi o ben oluyorum işte...
sabırlı ve soğuk kanlıyımdır bunda da farklı olmadı yani...
canım demek eşinle paylaştın
Allahım sizede yaşatsın inan yürekten diliyorum bunu...
Pazartesi içinde dualarınızı bekliyorum...

oh oh ohhh maşallah tüp bebekle ben de hamişim yavrumuzu kucagımıza alalım hayırlısı ile allah herkeze nasip etsin
degeriniz kaç çıktı

ooo maşallah demek gebelik var süpper...
benimki doğal yolla oldu değerim 1287...
kucağımıza aldığımız günleride uaşayacaz Allahın izniyle...

aman aman canım yat hiç haraket etme kıymetli hazine taşıyosun canım dikkat et ben halen dinleniyorum

kocacım annemden beni bi almaya gelse eve gidip yatacam da kaldım böyleeee

egunal eşim geldi seni anlattım..
işte ikimizdede az pko var gibi oda 7 yıllık evli ovulasyon testi beraber alıckatık o aldı şimdi hamile..
bizde alalım ..tamam dediihangi markaydı seninki canımmm

vallahi nasıl sevindim anlatamam dünden beri aklımdasın zaten...
çok şükür olumlu bişey olmuş Allahım bi başlangıç olsun ve gerisi gelsin inşallah...
markası laboquik nerden alındığını biliyorsun zaten...
bulamazsan ben senin adına sipariş veririm o zamanda söyledim biliyorsun her daim yanındayım...

canım çok sevindim.rabbim bebeklerini korusun....

saol canım valla hepberaber sevindik bugün Allahım herkese yaşatsın bu duyguları...

canım yerini biliyorumda hangiisydi onu unuttum...
senide anlatınca olumlu oldu bakalım..inşaallah sonuda bebiş olsunda...
eşim alıcak ben sayfayı bulcamda...sağol canım biliyorum iyiki varsın..beni anladın..
kociş geldi ben çıkıyorum
ayy çok heyecanlıı yaaaaben olsam güler dururdumm

canım çok çok çok tebrik ediyorum inşallah allhım sağsağlim kucağına almayı nasip eder...darısı başımıza inşallah:)))))

canım allah tamamına erdirsin inşallah,
kaç yumurta toplandı, opuda sorun yaşadınmı canım ha birde cerrahpaşada hep 2.gün transferi oluyo gibi seninki kaçıncı gün olacak

Amin tatlım.11 yumurta toplanmıştı.genelde 2. gün transferi oluyo.beni de yarın çağırırlar diye düşünmüştüm.çünkü dün opu oldum ama salı günü gelmeni istiyoruz bir değişiklik olursa haber veririz dediler.hayırlısı allah'tan.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım sol kasıgıma bır agrı gırıyor ya boyle ıgne batar gıbııııııı :18::18::18:

ben sana demiştim kendiliğinden hamile kalacaksın rüyamda gördüm demiştim bak oldu işte :):):)): acaba rüyayamı yatsam kızlarr ayy hepinizi görsemmm keşke 4 arkadaşımı gördüm bide gülden 5 oldu............

vauwwww bi hamile haberi daha mı alıciizz yoksaaa

canım bılmıym hıc olmamsıtı boyle aksam namazımı fln kılarken boyle egılıp kalktıgımda bırden ıgen batr gıbı oluyor anlamadım.... kıst fln boyleolmaz dımı yaaa
adet olmaya yakın yumurta oldu hatta 1 hafta once o uzdne gecen ay 12 gun gectı bu ay da 7 gunumdeyım gecen umut tet yaptım saba adet oldum bu ayda oyle olmak ıstemıyorum beklıycem bakalımmmm

benıde gor benıde gor benıde gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benıde görsene ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayy nolur benim içinde yat yaa.yarın transfer var

kızz bellimi olur Rabbim verir inşallah.ay heyecanlandım bak şimdi...

benıde gor benıde gor benıde gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay canımmmm inşallah görürüm kendime şaştım ya bukadar olur bizim altımızda oturan zehra diye bi abla vardı 8 senelik evliydi bebegi olmuyodu rüyamda gördüm aradım nolur abla test yap dedim güldü yok funda yoktur dedi ertesi gün akşam beni aradı funda 1 aylık hamilyim dedii çok mutlu olmuştum bu olayı güldenede söylemiştim........hepinizi rüyamda göresim geldii:)))))

benıde görsene ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

:))))))))))))) ayy güldüm vallahi şekerim uyumam lazım :)))) görürsem haber veririm allahım hepimize versin ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…