Canım arkadaşlarım ben yavaş yavaş hazırlanayım gelir birazdan bebelerimin babası...
Ama ben fenayım yani ağrılarım çok ve yatasım var...
Hiç havam yok yani...
Gelişmeleri yazarım ilerleyen saatlerde...
Hepinizi sevgiyle öpüyorum
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
yerim ben senin 3+0 lık bebişini..inşaallah canım paşaların varken gebe olduğunu öğrenirsin onlarda sana
bakarlar
Canim guldenim esim eve gelir gelmez anlattim hemen sen nasil sabrettin bu kadar saat bilmem ben catladim vallasenin icin ne kadar sevindim anlatamam insallah pazartesi daha guzel haberlerle geleceksin arkadasim dualarim seninle ve minik kuzun mu desem kuzularin mi artik bilmiyorum hepinizle
oh oh ohhh maşallahtüp bebekle ben de hamişim yavrumuzu kucagımıza alalım hayırlısı ile allah herkeze nasip etsin
degeriniz kaç çıktı
aman aman canım yat hiç haraket etmekıymetli hazine taşıyosun canım dikkat et ben halen dinleniyorum
egunal eşim geldi seni anlattım..
işte ikimizdede az pko var gibi oda 7 yıllık evli ovulasyon testi beraber alıckatık o aldı şimdi hamile..
bizde alalım ..tamam dediihangi markaydı seninki canımmm
canım çok sevindim.rabbim bebeklerini korusun....
canım yerini biliyorumda hangiisydi onu unuttum...aaaa bak sabır dedinmi o ben oluyorum işte...
sabırlı ve soğuk kanlıyımdır bunda da farklı olmadı yani...
canım demek eşinle paylaştın
Allahım sizede yaşatsın inan yürekten diliyorum bunu...
Pazartesi içinde dualarınızı bekliyorum...
ooo maşallah demek gebelik var süpper...
benimki doğal yolla oldu değerim 1287...
kucağımıza aldığımız günleride uaşayacaz Allahın izniyle...
kocacım annemden beni bi almaya gelse eve gidip yatacam da kaldım böyleeee
vallahi nasıl sevindim anlatamam dünden beri aklımdasın zaten...
çok şükür olumlu bişey olmuş Allahım bi başlangıç olsun ve gerisi gelsin inşallah...
markası laboquik nerden alındığını biliyorsun zaten...
bulamazsan ben senin adına sipariş veririm o zamanda söyledim biliyorsun her daim yanındayım...
saol canım valla hepberaber sevindik bugün Allahım herkese yaşatsın bu duyguları...
ayy çok heyecanlıı yaaaakociş geldi ben çıkıyorum
ama nerdeyse hepsini beğendim ben yaaaa deme öyle gördüm ve çok mutlu oldum bi kere...
benide düşün ama bugün bi elimde telefon hiç susmadı saolsunlar pek bi seviliyorum
bi elimlede hem okuyup hem cevap yazmaya çalışıyorum her iki tarafada ama bu kadar yüklenilmezki hamile bi kadına yetişemedim demekki...
çok saol canım benim hem telefonda hem topikte sevincime fazlasıyla ortak oldun hatta benden çok sevindin diyebilirim...
tahmini yumurtlama gününün üzerinden 8 gün geçmişti ben ovulasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerini yapayım dedim kasık ağrılarım başlamıştı bir anda akşama doğru soğan suyu içmeseydim idrar testini yapmayacaktım..bişeyler dürttü beni kalk test yap varsa bişey soğan suyunu kes dedi içimden bi ses bende testi akşam idrarıyla yapar yapmaz çift çizgi çıkıverdi..yani o günden beri hem kasık ağrısı yaşıyorum hem test yapıyorumo yüzdende bugün bu sonucu almak çokta şaşırtmadı beni sadece bu kadar fazla beklemiyordum çünkü tahmini adet günüm pazartesi daha vardı yanii..meğersem normalmiş doğal yolla olanlarda yüsek çıkabilirimiş...evet haberi öğrendim doktorda tebrik etti hamilesin dedi ama seninde tahmin edebileceğin gibi hep bi endişe var acaba pazartesi ne olacak diye...Rabbimin izniyle onuda sorunsuz atlatırım inşallah...ilk fırsatta dediğin gibi bi fakir sevindirecem aklımda yani...evet 7 yıl sonra hemde neler yaşanmışken ne sınavlardan geçmişken nasıl söylersem söyleyim zaten çok güzel bir an olacak çok belli...Allahım bütün arkadaşlarımıza yaşatsın inşallah
canım allah tamamına erdirsin inşallah,
kaç yumurta toplandı, opuda sorun yaşadınmı canım ha birde cerrahpaşada hep 2.gün transferi oluyo gibi seninki kaçıncı gün olacak
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım sol kasıgıma bır agrı gırıyor ya boyle ıgne batar gıbııııııı :18::18::18:
vauwwww bi hamile haberi daha mı alıciizz yoksaaa
ben sana demiştim kendiliğinden hamile kalacaksın rüyamda gördüm demiştim bak oldu işte :):):)): acaba rüyayamı yatsam kızlarr ayy hepinizi görsemmm keşke 4 arkadaşımı gördüm bide gülden 5 oldu............
benıde görsene ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:ben sana demiştim kendiliğinden hamile kalacaksın rüyamda gördüm demiştim bak oldu işte :):):)): acaba rüyayamı yatsam kızlarr ayy hepinizi görsemmm keşke 4 arkadaşımı gördüm bide gülden 5 oldu............
ben sana demiştim kendiliğinden hamile kalacaksın rüyamda gördüm demiştim bak oldu işte :):):)): acaba rüyayamı yatsam kızlarr ayy hepinizi görsemmm keşke 4 arkadaşımı gördüm bide gülden 5 oldu............
canım bılmıym hıc olmamsıtı boyle aksam namazımı fln kılarken boyle egılıp kalktıgımda bırden ıgen batr gıbı oluyor anlamadım.... kıst fln boyleolmaz dımı yaaa
adet olmaya yakın yumurta oldu hatta 1 hafta once o uzdne gecen ay 12 gun gectı bu ay da 7 gunumdeyım gecen umut tet yaptım saba adet oldum bu ayda oyle olmak ıstemıyorum beklıycem bakalımmmm
benıde gor benıde gor benıde gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benıde görsene ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?