kızlar bişey soracam benim bugün transferin 10.günü ve sabah uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi
bide oturup kalkern bile ağrım oluyo çok korkuyorum bişey olmaz dimi :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bide bu crinone jel varya bazı kızlarda dışarıya aktığını okudum ama bende hiç akmıyo çünkü ben jeli sıkar sıkmaz kalkıp 10 - 15 dakika geziyorum doktor öyle dedi hiç yatma dedi acaba buda ağrı yaparmı :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
adet ağrıları iyidir iyi..
bende de kaç gündür var hatta şu an fena halde...yatınca geçiyor sende yat bu durumda...
jelin sancı yapma gibi bir yan etkisi yok canım...
dışarı gelmemesinin sebebide 10-15 dak.yürüdüğün için güzel dağılıyor içerde ve emiliyor...
ewetttt hamarat hatun mutfağa giriyor,kimbilir neler yapacak yinee paşalarına,,amman çok yormadan kendini amaaa,,yavaş yavaşş
yok canım artık kendimi yormuyorum zaten bişiler yapsam azarı işitirim hepsinden..
sadece bi çorba koyayım bebeler yerler onun yanınada bişiler hazırlarım dolap ağzına kadar dolu çok şükür...
sımdı baktım arkadasın mesaj gecmsınee ..
soncunu almıs 68 cıkmıs ama baska topıkte yazmıs
neeeyyyy bize yazmamışmı...
gelince fena halde teessüf edelim o zaman...
kızlar benim ayın 24 dünde trasver oldu ayın 31 de acillik oldum yani trasverden bir hafta sonra nefes alama sorunum var kalpte emboliden şüpelendiler kalp saglam dedi uzman doktor gögüs hastalıkları uzmanı baktı cigerin bitarafında bişey var gibi dedi sol tarafıma hiç yatamıyorum agrıyor hiç nefes alamıyorum sag döndümmü okadar agrı yok ama genede nefes alamıyorum ancak başım yüksek düz yatabiliyorum orda tüp bebek yaptırdıgımızı söyledik hemen hcg testi yaptılar bir haftalık hamilesin dediler 35.7 çıktı trasverin 7 . günüydü monitore baglı heryerimde bişey vardı bagıra bagıra agladım eşimle beraber monitör ne biçim bagırdı benle beraber herkez başımıza toplandı tez sevindik hasta oluşumdan çabuk ögrendik inşallah devamı gelir degerlerim yükselir ama ben hiç iyi degilim iyi olurda bebegimle saglıklı 9 ay geçirip kucagıma aldıgım günü görürüm inşallah..
şekerim çok geçmiş olsun ama ben sen sorduğunda cevaplamıştım sende kalp ağrısı falan yok resmen OHSS olmuşsun işte...
ve hamile olunca OHSS coşar...
hastanede olman gerekiyor şu an senin..
vücudun sıvı toplamaya başlamış olabilir nefes alamama sebebin bu..
lütfen bişiler yap bu durumu ciddiye al...
kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Maşallah canım inşallah değerin katlanır ve keyifli bir hamilelik sürecine girersin...
çok tebrik ederim..
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
benimde 10.günüm test yapsam çıkarmıki acaba :26::26::26::26::26::26::26:
eveeeetttt çıkaaaarrr....
merhaba, beni de alın aranıza... bugün transferimin 8. günü pko vardı tek sorunumuz oydu. 25 yaşındayım. 1. denemem. ilk 3 gün aşırı bel böbrek ve kasık ağrısı vardı. git gide azaldı. şimdi bugün o kadar hafif ki tatlı tatlı adet mi olacağım yoksa... benim adet tarihim ayın 11 i 12 si gibi... test tarihim 6 haziran. adetime daha 1 hafta kalıyor. ama bazılarının test tarihi adetiyle bir... neden benimkinde böyle tarih aralığı var... kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı var zaten benim 1 hafta önceden ağrı başlardı.. yine edet mi olacağım offf yaaavar mı böyle adet sancısı gibi hissedip de hamile kalan... her gün açıp bilgisayarı her bir sayfayı satır satır okuyorum allahım ne zormuş beklemek... umut çok tehlikeli bir şeymiş... bir insana yepyeni bir dünya kurdurup o dünyanın sahibi de yapabiliyor, o dünyayı başına da yıkabilir.... ne olur bir şey söyleyin adet mi olacağım zaten bir belirtim yok.. sanli birşey yokmuş gibi... adet olacakmışım gibi... öyle hissediyorum olsa hissetmez mi insan sadece çok fazla erik yiyyorum hatta geçen öğle arası okuldayken dayanamadım öğrencilerime evden geitirin erik dedim. o derece ama sanırım ilaçlardan... göbeğim çok şiş.... aşırı gazım oluyor. belim ağrıyor. kasıklarım da dediğim gibi çok hafif DET OLACAKMIŞIM GİBİ AĞRIYOR. 6. günü iğne batar gibi olmuştıu.lütffen bir şey söyleyin.. bu arada bursa acıbademe gdiyorum...
kullanılan uyarıcı iğneler herkeste aynı etkiyi yapmıyor bazısının yumoşu geç bazısınınki tam zamanında gelişiyor o yüzdende adet tarihiyle dek gelenler olabilir..ama adet tarihi tedaviye başladıktan sonra eskisi düzene göre değerlendirilmez..3.gün embriyosu transfer edildiyese transferden sonraki 12.gün hem test hem adet günüdür...5.gün embriyosu transfer edildiğinde de transfer sonrası 10.gün hem test hem adet günü sayılır yani eskiye göre hesap yapma transfer belirliyor adet gününü...adet sancılarının olmasıda iyi bişey ben hamiş olarak şu an deli gibi adet ağrısı yaşıyorum...en büyük belirti zaten adet olacakmış gibi hissetmektir...
Günaydın kızlarrr...
güzel mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için inşallahhhh...
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..Allah zihin açıklığı versin....
günaydınn canım benim
kız sen ne kadar düzgün konuşan düzgün cümleler kuran bi hatunsun öyle dün tel de çok beğendim seni ve beğen butonuna bastım farkettin mi