Tüp Bebek Günlüğümüz !

adet ağrıları iyidir iyi..
bende de kaç gündür var hatta şu an fena halde...yatınca geçiyor sende yat bu durumda...
jelin sancı yapma gibi bir yan etkisi yok canım...
dışarı gelmemesinin sebebide 10-15 dak.yürüdüğün için güzel dağılıyor içerde ve emiliyor...

ewetttt hamarat hatun mutfağa giriyor,kimbilir neler yapacak yinee paşalarına,,amman çok yormadan kendini amaaa,,yavaş yavaşş

yok canım artık kendimi yormuyorum zaten bişiler yapsam azarı işitirim hepsinden..
sadece bi çorba koyayım bebeler yerler onun yanınada bişiler hazırlarım dolap ağzına kadar dolu çok şükür...

sımdı baktım arkadasın mesaj gecmsınee ..
soncunu almıs 68 cıkmıs ama baska topıkte yazmıs

neeeyyyy bize yazmamışmı...
gelince fena halde teessüf edelim o zaman...

şekerim çok geçmiş olsun ama ben sen sorduğunda cevaplamıştım sende kalp ağrısı falan yok resmen OHSS olmuşsun işte...
ve hamile olunca OHSS coşar...
hastanede olman gerekiyor şu an senin..
vücudun sıvı toplamaya başlamış olabilir nefes alamama sebebin bu..
lütfen bişiler yap bu durumu ciddiye al...

kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

Maşallah canım inşallah değerin katlanır ve keyifli bir hamilelik sürecine girersin...
çok tebrik ederim..

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah

benimde 10.günüm test yapsam çıkarmıki acaba :26::26::26::26::26::26::26:

eveeeetttt çıkaaaarrr....

kullanılan uyarıcı iğneler herkeste aynı etkiyi yapmıyor bazısının yumoşu geç bazısınınki tam zamanında gelişiyor o yüzdende adet tarihiyle dek gelenler olabilir..ama adet tarihi tedaviye başladıktan sonra eskisi düzene göre değerlendirilmez..3.gün embriyosu transfer edildiyese transferden sonraki 12.gün hem test hem adet günüdür...5.gün embriyosu transfer edildiğinde de transfer sonrası 10.gün hem test hem adet günü sayılır yani eskiye göre hesap yapma transfer belirliyor adet gününü...adet sancılarının olmasıda iyi bişey ben hamiş olarak şu an deli gibi adet ağrısı yaşıyorum...en büyük belirti zaten adet olacakmış gibi hissetmektir...

Günaydın kızlarrr...
güzel mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için inşallahhhh...
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..Allah zihin açıklığı versin
....

günaydınn canım benim
kız sen ne kadar düzgün konuşan düzgün cümleler kuran bi hatunsun öyle dün tel de çok beğendim seni ve beğen butonuna bastım farkettin mi

masallah degerın guzel 7. gun ıcın .. sıkıntılarında azalarak gecer sagsalım bebegınle 9 ayı gecırırsınız ınsallah
kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

oohhh hayırlı olsunn
3 aylar cok bereketlı olsu masallah degerın katlanarak artar umarım

herkese iyi hafta sonları

ben hastaneden geldim
bu gece çatlatma iğnemi oluyorum
pazartesi sabah 8 de opu var
endometrıum 10.5 mm
yumurtalar en büyük 21.5
en küçük 12

egunal, nasıl gidiyor canım hamilelik??

oooo süpperrr belli oldu demek opu...
herşeyde mükemmel görünüyooo..
gerçi ben sana bugün çatlatırsın yumoşları demiştim beklenen son...
yumurtalar ve rahim kalınlığı harika sıra geldi opuya...
pazartesi sen opuya ben hastaneye hem muayene olcam hem kan vercem
düşününce çok heyecanlanıyorum bi de endişeliyim haliyle..
sanırım doktorumu ve kan sonucunu görüp bi de muayende herşey olumlu çıkarsa işte o zaman tam hamiş havasına girecem..

herkese iyi hafta sonları

ben hastaneden geldim
bu gece çatlatma iğnemi oluyorum
pazartesi sabah 8 de opu var
endometrıum 10.5 mm
yumurtalar en büyük 21.5
en küçük 12

egunal, nasıl gidiyor canım hamilelik??

masallah ılk asamayı atlatacaksın ptesı hayırlısı olsun hakkında ınsallah ...

bısey dıcem ben ayaklarımı uzatarak oturunca veya yatınca kasıgım gerılıo sancıyo bende cekıyorum ayaklarımı karnıma dogru
herseyden korkar oldum sallamıyom dıe dusunuyodum ama ılk gun yattıgım gıbı uyanmısım korkudan kıpırdamamısım bıle belım agrımıs o yuzden butun gece sırt ustu yatmaktan

sallamaz olurmusun şekerim sen farketmesen bile bilinç altı bebişle dopdoluuuu işte bu da ispatı...
öyle yattığın gibi kalkarsın işte
yatış pozisyonundan rahatsızlık duyarsan ayaklarının altına bişey koy yüksekte dursun o zaman daha rahat edersin...

çok teşekkürler 3. gün embriyosuydu. 3 tane de dondurduk bir tane koyduk. adet sancımdan ve çok yemekten başka belirtim yok. ara ara belim ağrıyor. bir de dün sağ bacağım sanki çekiliyor gibi ağrıdı. bacağım içiniçin sızladı. ovdurdum eşime o derece sancıdı bacağım. offf... en iyisi belirti aramayayım... ne yapalım hayırlısı... allahım herkese nasip etsin... zor..... hem de çok....bursa acıbademe giden yok mu başka????

canım bende bursa acıbademde tüp bebek yaptım senin doktorun kim benimki şahin bey inşallah bebklerimiz tutar benim test günüm ayın beşinde seninki ne zaman

canım çok sevindim benim dr da şahin zeteroğlu... belki karşılaşmışızdır orda... benim test günüm de 6sında 1 gün var aramızda... drumdan çok memnunum kaçıncı denemen senin...

selamlar ben geldim.1tanecik umudumu alıp geldim.İnşallah Rabbim 12 gün sonra güzel haberleri paylasmayı nasip eder.tek embriyo grade2,6hücreli.bi yandan umudum yok ama bi yandan düşünmek istemıyorum.canım annem her zamanki gibi destekcim telefonda benim içime doguyor olucak bu sfer dıyo anaların içine dogar dıyo.inşallah dedim..opuyorum hepınızi cok sevıyorumm...

sağol içimi rahatlattın eşim anasının evinden gelebilirse bugün test yapmayı düşünüyorum ama gelemezse salıya kadar bekleyecem

sen hamişsin tızım şimdiden havaya girebilirsin bu senin en doğal hakkın

canım çok sevindim benim dr da şahin zeteroğlu... belki karşılaşmışızdır orda... benim test günüm de 6sında 1 gün var aramızda... drumdan çok memnunum kaçıncı denemen senin...

kimbilir belkide karşılaştık :26::26::26::26::26::26: şahin bey çok ilgili güleryüzlü birisi bende çok memnunum benim ilk denemem senin kaçıncı denemen

kimbilir belkide karşılaştık :26::26::26::26::26::26: şahin bey çok ilgili güleryüzlü birisi bende çok memnunum benim ilk denemem senin kaçıncı denemen
benim de ilk denemem... ben de memnunum benim transferimde şehir dışına çıkmıştı aylin hanım yaptı. ama olsun ondan da çok memnun kaldım. yatıyor musun sen ben sadece 3 gün yaptım sonra işe başladım. sürekli yatmayla alakası olduğuna inanmıyorum çünkü... kivi ananas kayısı beslenmeme özen gösteriyorum eğilmiyorum iş yapmıyorum ama evin içinde çok dolaşıyorum bana iğne vermedi. sadece crnone jel kullanıyorum...

şahin bey benim transferimi perşembe günü yaptı cuma ve cumartesi şehir dışında olacağını hemşiresi söylemişti. ben transfer günü hastanede 3 saat yattım sonra otele gittim ogün akşama kadar hep yattım bi yemek yemek için kalktım ertesi günde 17 saatlik bi yolculuk yaptım.canım ben transfer günü ve sonrası olmak üzere iki tane kan sulandırıcı iğne yaptım.bide şu kalçaya yapıştırılan bantlardan verdi onları birer hafta arayla değişerek taktım bide crinone jel hergün onu kullanıyorum. ve sıkar sıkmaz kalkıp 10 -15 dakika yürüyorum hiç yatmadan öyle dedi çünkü.onun dışında evde sürekli yatmıyorum günlük işlerimi yemeğimi kendimi yormadan yapıyorum.belim hafif ağrısa hemen uzanıyorum sende öyle yap belini çok yorma dedi çünkü.

aynı ilaçları kullanıyoruz. ben o jeli kaullandıktan sonra 5 dk. yatıyorum sonra kalkıp 5 dk. yürüyorum aslında 15 dk dedi bana da ama ne yapayım hemen belim ağrıyor... yaTMAYA ALIŞTIM SANIRIM... zararı olur mu acaba offf ben de bant ve jel kulanıyorum dediğin gibi ilk gün ve sonrası iğne vuruldum... bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah 1 gün önce senin iyi haberini alırım da ümit olur bana...

amin inşallah sırayla burada hepimiz müjde veriririz.

canım ama 5 dk.da olsa yatma bana hiç yatmadan hemen kalk dedi hemşire bende öyle yatıyorum çünkü bu jel çabuk donan bişeymiş yürüyerek donmamasını içerde yayılmasını sağlıyomuşuz sende öyle yap istersen

Son düzenleme:

canım benim demek alığ geldin kuzunu...
sakın umutsuz olma Rabbim ol diyecek inşallah...
Çok dua et arkadaşım çooookkk...

kız salıda pek bi geç sende pazartesi yapsan keşke...
gerçi kocişinle aranda olan bi durum yorum yapmak ne kadar doğru bilmem...

amannnn kendimi dinlemeyeceğim artık elimden geleni yaptım nasipse allah zaten verir. o kadar yoruldum kii.... kendimi yıpratmaktan başka elime ne geçti... denizi i<zliyorum balkonda, dinleniyorum yatıyorum şimartılıyorum bunun tadını çıkaartayım beri....

biz neleri atlatmadık ki
bak gör bunu da aşarız
büyük aşklar büyük acılarla
sınanırmış unutmamalıyız........

hep bu şarkıyı dinliyorum...

allah hepimizin yüzünü güldürsün.....

tatlım bana kalsa şimdi giderim ama du bakalım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…