Tüp Bebek Günlüğümüz !

dondurulmuşlarla uzun oluyo evet,salı günü senin 13 oluyor o zaman,valla bana kalsa bugün yapardım ben,kanda çıkıyor çünkü

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah

benimde 10.günüm test yapsam çıkarmıki acaba :26::26::26::26::26::26::26:

Allah razı olsun canım inşallah.valla bana dr 10. gün demişti o yüzden yaptırdım sana kaçıncı gün demişti bide benim 5. gün transferiydi

dondurulmuşlarla uzun oluyo evet,salı günü senin 13 oluyor o zaman,valla bana kalsa bugün yapardım ben,kanda çıkıyor çünkü

canım bende bugün yapmak istiyorum ama eşim anasının evi boyanıyo diye oraya gitti bugün çok işim var bugün hastaneye gidemem dedi hastane uzak toplu taşıma araçları sarsar diye binmek istemiyorum eşim kendi aracımızla götürse iyi olacaktı ama ahhh bu kaynanalar ve görümceler

Allah razı olsun canım inşallah.valla bana dr 10. gün demişti o yüzden yaptırdım sana kaçıncı gün demişti bide benim 5. gün transferiydi

canım benim 3.gün transferiydi inşallah tutunmuşlardır sen hangi merkezde yaptırdın:26::26::26::26::26:

konya selçukluda yaptırdım ben canım inşallah sennde tutunmuşlardır gönlünü ferah tut

konya selçukluda yaptırdım ben canım inşallah sennde tutunmuşlardır gönlünü ferah tut

inşallah canım tutunmuşlardır çok sağol bende bursa acıbademde yaptırdım

olsun canım sen bekle o zaman ,kendi aracınızla gidersin,daha rahat edersin,,,ne yapıcan kaynanalar ve görümceler böyle iştee,,eşinde belki tam zamanında yapasınız istiyor

bekliyom canım zaten hayırlısı olsun inşallah

merhaba, beni de alın aranıza... bugün transferimin 8. günü pko vardı tek sorunumuz oydu. 25 yaşındayım. 1. denemem. ilk 3 gün aşırı bel böbrek ve kasık ağrısı vardı. git gide azaldı. şimdi bugün o kadar hafif ki tatlı tatlı adet mi olacağım yoksa... benim adet tarihim ayın 11 i 12 si gibi... test tarihim 6 haziran. adetime daha 1 hafta kalıyor. ama bazılarının test tarihi adetiyle bir... neden benimkinde böyle tarih aralığı var... kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı var zaten benim 1 hafta önceden ağrı başlardı.. yine edet mi olacağım offf yaaa var mı böyle adet sancısı gibi hissedip de hamile kalan... her gün açıp bilgisayarı her bir sayfayı satır satır okuyorum allahım ne zormuş beklemek... umut çok tehlikeli bir şeymiş... bir insana yepyeni bir dünya kurdurup o dünyanın sahibi de yapabiliyor, o dünyayı başına da yıkabilir.... ne olur bir şey söyleyin adet mi olacağım zaten bir belirtim yok.. sanli birşey yokmuş gibi... adet olacakmışım gibi... öyle hissediyorum olsa hissetmez mi insan sadece çok fazla erik yiyyorum hatta geçen öğle arası okuldayken dayanamadım öğrencilerime evden geitirin erik dedim. o derece ama sanırım ilaçlardan... göbeğim çok şiş.... aşırı gazım oluyor. belim ağrıyor. kasıklarım da dediğim gibi çok hafif DET OLACAKMIŞIM GİBİ AĞRIYOR. 6. günü iğne batar gibi olmuştıu.lütffen bir şey söyleyin.. bu arada bursa acıbademe gdiyorum...

Günaydın kızlarrr...
güzel mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için inşallahhhh...
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..Allah zihin açıklığı versin
....

cnm şimdi hamilelik takvimini gördüm...
hamilemisin cnm bnm??

Son düzenleme:
biraz geç kalktık bugün..
ben kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorum kızlar..
birazdan yine gelirim byeee

herkese iyi hafta sonları

ben hastaneden geldim
bu gece çatlatma iğnemi oluyorum
pazartesi sabah 8 de opu var
endometrıum 10.5 mm
yumurtalar en büyük 21.5
en küçük 12

egunal, nasıl gidiyor canım hamilelik??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…