amin inşallah canım inşallah sende hamişsindir ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyodur
amin canım sağol
yok canım benim dondurulmuş değil ben ilk kez tüp bebek denemesi yapıyorum ve inşallah tutunurlar test süresi 12 gündü sanırım bu normal süre öyle değilmi dondurulmuşlarda dahamı fazla oluyo süre:26::26::26::26::26::26:
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
benimde 10.günüm test yapsam çıkarmıki acaba :26::26::26::26::26::26::26:
kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsinn
dondurulmuşlarla uzun oluyo evet,salı günü senin 13 oluyor o zaman,valla bana kalsa bugün yapardım ben,kanda çıkıyor çünkü
Allah razı olsun canım inşallah.valla bana dr 10. gün demişti o yüzden yaptırdım sana kaçıncı gün demişti bide benim 5. gün transferiydi
canım bende bugün yapmak istiyorum ama eşim anasının evi boyanıyo diye oraya gitti bugün çok işim var bugün hastaneye gidemem dedi hastane uzak toplu taşıma araçları sarsar diye binmek istemiyorum eşim kendi aracımızla götürse iyi olacaktı ama ahhh bu kaynanalar ve görümceler
canım benim 3.gün transferiydi inşallah tutunmuşlardır sen hangi merkezde yaptırdın:26::26::26::26::26:
canım bende bugün yapmak istiyorum ama eşim anasının evi boyanıyo diye oraya gitti bugün çok işim var bugün hastaneye gidemem dedi hastane uzak toplu taşıma araçları sarsar diye binmek istemiyorum eşim kendi aracımızla götürse iyi olacaktı ama ahhh bu kaynanalar ve görümceler
olsun canım sen bekle o zaman ,kendi aracınızla gidersin,daha rahat edersin,,,ne yapıcan kaynanalar ve görümceler böyle iştee,,eşinde belki tam zamanında yapasınız istiyor
konya selçukluda yaptırdım ben canım inşallah sennde tutunmuşlardır gönlünü ferah tut
olsun canım sen bekle o zaman ,kendi aracınızla gidersin,daha rahat edersin,,,ne yapıcan kaynanalar ve görümceler böyle iştee,,eşinde belki tam zamanında yapasınız istiyor
cnm şimdi hamilelik takvimini gördüm...
hamilemisin cnm bnm??
henüz belli değil canım özenip deneme yaptım
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
benimde 10.günüm test yapsam çıkarmıki acaba :26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?