Cnm cok gecmis olsun en kısa zaman da saglıgına kavuşursun insallh Rabbim bebeğinide kucağına saglikla Alman'ı nasip etsin dua et hol bol kendin ve bebegin icinkızlar benim ayın 24 dünde trasver oldu ayın 31 de acillik oldum yani trasverden bir hafta sonra nefes alama sorunum var kalpte emboliden şüpelendiler kalp saglam dedi uzman doktor gögüs hastalıkları uzmanı baktı cigerin bitarafında bişey var gibi dedi sol tarafıma hiç yatamıyorum agrıyor hiç nefes alamıyorum sag döndümmü okadar agrı yok ama genede nefes alamıyorum ancak başım yüksek düz yatabiliyorum orda tüp bebek yaptırdıgımızı söyledik hemen hcg testi yaptılar bir haftalık hamilesin dediler 35.7 çıktı trasverin 7 . günüydü monitore baglı heryerimde bişey vardı bagıra bagıra agladım eşimle beraber monitör ne biçim bagırdı benle beraber herkez başımıza toplandı tez sevindik hasta oluşumdan çabuk ögrendik inşallah devamı gelir degerlerim yükselir ama ben hiç iyi degilim iyi olurda bebegimle saglıklı 9 ay geçirip kucagıma aldıgım günü görürüm inşallah..
Ay hu yazıyı bulucam diye tepindim Resmen tlfn da napim Benm laptop yok cok tebrik ediyorum seni ne olur yorma kendini cok fazla cok guzel bir sürpriz olmuş esine Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizle insallhCanım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
amin inşallah sırayla burada hepimiz müjde veriririz.
canım ama 5 dk.da olsa yatma bana hiç yatmadan hemen kalk dedi hemşire bende öyle yatıyorum çünkü bu jel çabuk donan bişeymiş yürüyerek donmamasını içerde yayılmasını sağlıyomuşuz sende öyle yap istersen
Cnm cok gecmis olsun en kısa zaman da saglıgına kavuşursun insallh Rabbim bebeğinide kucağına saglikla Alman'ı nasip etsin dua et hol bol kendin ve bebegin icin
Ay hu yazıyı bulucam diye tepindim Resmen tlfn da napim Benm laptop yok cok tebrik ediyorum seni ne olur yorma kendini cok fazla cok guzel bir sürpriz olmuş esine Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizle insallhsenin misafirleri. Gelicek annen yardım etsin ne olur cok ayakta kalma ağır kaldırma ve paşalarını kucaklama sen otur kucağına versinler napalim bizim bebeklerimiz cok Nazlı Lütfen dikkat et nazlanma zamanı başladı guldenimm Eniste dolanacak tabiki benim kocam dışarıda çantamı bile tasitmiyor bana sen de cok atlama herseye uzat ayağını dinlen bebeğimize iyi bak annesi keci sutu nü de unutma bakım başla hemen icmeye ay cok mutluyum senin adına Rabbim kucağınada almayı nasip etsin insallhhhhh
adet ağrıları iyidir iyi..
bende de kaç gündür var hatta şu an fena halde...yatınca geçiyor sende yat bu durumda...
jelin sancı yapma gibi bir yan etkisi yok canım...
dışarı gelmemesinin sebebide 10-15 dak.yürüdüğün için güzel dağılıyor içerde ve emiliyor...
yok canım artık kendimi yormuyorum zaten bişiler yapsam azarı işitirim hepsinden..
sadece bi çorba koyayım bebeler yerler onun yanınada bişiler hazırlarım dolap ağzına kadar dolu çok şükür...
neeeyyyy bize yazmamışmı...
gelince fena halde teessüf edelim o zaman...
şekerim çok geçmiş olsun ama ben sen sorduğunda cevaplamıştım sende kalp ağrısı falan yok resmen OHSS olmuşsun işte...
ve hamile olunca OHSS coşar...
hastanede olman gerekiyor şu an senin..
vücudun sıvı toplamaya başlamış olabilir nefes alamama sebebin bu..
lütfen bişiler yap bu durumu ciddiye al...
Maşallah canım inşallah değerin katlanır ve keyifli bir hamilelik sürecine girersin...
çok tebrik ederim..
eveeeetttt çıkaaaarrr....
kullanılan uyarıcı iğneler herkeste aynı etkiyi yapmıyor bazısının yumoşu geç bazısınınki tam zamanında gelişiyor o yüzdende adet tarihiyle dek gelenler olabilir..ama adet tarihi tedaviye başladıktan sonra eskisi düzene göre değerlendirilmez..3.gün embriyosu transfer edildiyese transferden sonraki 12.gün hem test hem adet günüdür...5.gün embriyosu transfer edildiğinde de transfer sonrası 10.gün hem test hem adet günü sayılır yani eskiye göre hesap yapma transfer belirliyor adet gününü...adet sancılarının olmasıda iyi bişey ben hamiş olarak şu an deli gibi adet ağrısı yaşıyorum...en büyük belirti zaten adet olacakmış gibi hissetmektir...
günaydınn canım benim
kız sen ne kadar düzgün konuşan düzgün cümleler kuran bi hatunsun öyle dün tel de çok beğendim seni ve beğen butonuna bastım farkettin mi
afiyet olsun canım
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
selamlar ben geldim.1tanecik umudumu alıp geldim.İnşallah Rabbim 12 gün sonra güzel haberleri paylasmayı nasip eder.tek embriyo grade2,6hücreli.bi yandan umudum yok ama bi yandan düşünmek istemıyorum.canım annem her zamanki gibi destekcim telefonda benim içime doguyor olucak bu sfer dıyo anaların içine dogar dıyo.inşallah dedim..opuyorum hepınızi cok sevıyorumm...
canım benim demek alığ geldin kuzunu...
sakın umutsuz olma Rabbim ol diyecek inşallah...
Çok dua et arkadaşım çooookkk...
kız salıda pek bi geç sende pazartesi yapsan keşke...
gerçi kocişinle aranda olan bi durum yorum yapmak ne kadar doğru bilmem...
Evet jeli mutlaka gündüz aynı saatte yapmak gerekiyor ve de kullandıktan sonra hiç oturmamak 10-15 dk. boyunca yürümek hareket etmek gerekiyor. Ne kadar reçetesinde yatarak yada oturarak uygulayın densede dr. um ayakta yapmamı söyledi. Benim ikinci tüp bebek denememdi Allaha şükür ki pozitif sonucu aldık. Ben 12. haftama kadar kullanacağım düük riski olmaması için. Artık alıştım bayağı:)))
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
canımsın..çok sağol birtanem..
birde beni beğenmiyorlar hayatım..
daha çok konuşacağız telefonda canım benim..
nasılsın nasıl gidiyor gebişlik
eminim çok rahat bir uyku çekipp musmutlu uyanmışsındırrr
bende bu haftasonu evin boya işlerini halledelim dedim eşime..bakalım yarın kısmetse kalkışacağız belki haftayada kalabilir..
halılarımı vereceğim yıkamaya..küçükleride ben hallettim banyoda bir çırpıda..evi bir görsen varya gülden..içler acısı
sağol canımm..bitirdim üzerine 3 yolluk yıkadım
Vardı canım ama kutlamaların arasında kayboldu iş yerindeyim akşam 5 gibi alırım demişti inşallah pozitif çıkmıştır sonucu
senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam ah canım nihayet sonunda yüzün güldü rabbim sonuna kadar yaşatsın hepimize inşallah arada bir giriyorum bende bazen haberim olmuyo hiç bişeyden facede görünce şok oldum ve çokkkkk mutlu oldumbende giderek ağırlaşıyoorum herkes doğumuma az kaldığını sanıyor belki resimlerime bakıyosan eğer fark ediyosundur sende hamileleik gerçekten çok farklı bişey bazen durduk yere hüngür hüngür ağlıyorum sebepsiz yere bazen de çok mutlu oluyorum en ufak bişeye ama bu anları yaşamakta güzel onun varlığını bilmek hele çok güzelllll benim bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş uzun boylu olucakmış maşallah eymenime bu çarşamba kontrole gidicem bakalım şeker yüklemesi yapıldı 2 hafta önce doktorum tekrar görmek istedi....bebeğime biraz alışveriş yapıyorum şimdilik kıyafetleri hazır bi an önce giyinmesini istiyorum bazen bebek mağazasında olduğuma bile inanamaıyorum Allahım sen ne kadar büyüksün diyorum oysaki önceleri girdiğimde hep içimde burukluk vardı acaba bi gün bende bebeğime alış veriş yapacakmıyım diyordum çok şüküü nasip oldu inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm
canımsın..çok sağol birtanem..
birde beni beğenmiyorlar hayatım..
daha çok konuşacağız telefonda canım benim..
nasılsın nasıl gidiyor gebişlik
eminim çok rahat bir uyku çekipp musmutlu uyanmışsındırrr
bende bu haftasonu evin boya işlerini halledelim dedim eşime..bakalım yarın kısmetse kalkışacağız belki haftayada kalabilir..
halılarımı vereceğim yıkamaya..küçükleride ben hallettim banyoda bir çırpıda..evi bir görsen varya gülden..içler acısı
sağol canımm..bitirdim üzerine 3 yolluk yıkadım
hepinize iyi hafta sonları.........
Tebik ederimmmBu gün Bahar hastanede söyledi müjdeyi.Allah sağlıkla kucaklamak nasib eder inşallah
Merhabalar.Benim de salı sabahı yumurta toplama işlemi olacak..Aksilik olmazsa cuma sabahı da transfer işlemi var.. Transfer için de anestezi istediğimi söyledim...
malesef size güzel haberlerle gelemedim 26 mayıs sabahı saat 6,30 da bebeklerim bana veda etti 4.kez hamilelik hikayem yarım kaldı.çok şey yaşadığını sanan ben bu olayla yeni bir şok yaşadım ağrım sızım kanamam yokken uykumda geldi bebeğim şaka gibiyidi hala inanamıyorum bebeklerimi gördüm normal doğum yapar gibi gelmişlerdi bu acıların en ağırıymış.şimdi kromozom sonuçlarının çıkmasını bekliyorum galiba bebek serüvenime son verme vakti gelmiş anne olamamayı kabullenmem gerek egunialcim beni hamile listesinden çıkarabilirsin artık
burayı bulamadım acemılıkettım ,halbuki kimseyi merakda bırakmamak ıcın hemen gırmıstım..
bılıyorum cunku bende burda cok merak edıyorum sızlerı dua edıyorum hep,
zaten dualırımızla hepimizin yuzu gulecek sıramız geldıkce ,
cokcok saolun ıyı kı varsınız,
benım 5.gun emb ,donrulmustu,doktor 15 gun sonra yap demıstı ama baktım herkesın cıkıo bıde 7. ,8. gun ıdrarda cıktı dıye okudum bıyerde
10.gun ıdrar yaptım cıkmatdı.agla agla bı hal oldum busefer cok umutluydum cunku,
sonra 11.gun kan testınde cıkar varsa dedıler dun ıs cıkısı gıttım ve cok umutsuzdum oyuzden sonuca esım baktı
ama Rabbım yuzumu guldurdu sıramız gelmiş ,Allahım ızın versın saglıkla huzurlu sekılde kucagımıza aldıgımız gunlerı gorelım ınsallah
Allh isteyen herkese nasip etsın tamamına erdırsın ınsallah
buranın enerjısı bu hepimiz hepimize duacıyız iyi ki varsınız bana guc verdınız
buarada 11.gun 68 sonuc nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?