Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok sukru ıyıdır kuzum ne olsun esımın sınavı vardı bugun ıste kosturmaca gectı .... sızın kocısler nerede bakımmmmmmmmm
sen nasılsın balımmmmmm o bebe kım bakımmmm

benim kociş 11 de çıkıyor işten,yanlızımmm,,kız olan ablamın,erkek olan abimin oğlu canım,bugün onlarlaydım,,
sınavları nasıl geçmiş

kurden once 1-1.5 milyondu kurden sonra hic test yaptirmadik oncekilerde esim2 3 sefer ornek veriyodu simdi tek sefer yeterli geldi kendimden daha cok sevindim vallahi

adetin yaklaşıyor demekki canım,yakındır gelmesi

eet canım bakalım kacıncı gunde gelecek ıns duzelır adetım yaaaaaa

benim kociş 11 de çıkıyor işten,yanlızımmm,,kız olan ablamın,erkek olan abimin oğlu canım,bugün onlarlaydım,,
sınavları nasıl geçmiş

ıdare eder dedı canım orta hallı yanı yaaaaa
analdım cnm cok tatlılar ya masallah

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

Umudunu kaybetme canim, ben de 2. de hamile kaldim. Insallah bebegine kavusursun. Tup bebek sonrasi 3 ayi iyi degerlendir !!

Inanamiyorum, cokkk uzuldum, ne desem bilmem, allah tez zamanda bebeklerini gondersin sana insallah. Belki bundan sonra embriyolara pgt yaptirmayi dusunebilirsiniz (tabi kromozom problemi tespit ederseniz). Cok uzuldum cokk

iyidir guzellık sen nasılsınnnnnnnnnn
bend ebakım dedım ama kımse yok kızlar yenı yenı geldıııı

selammm,,benimde kocişş yokkk,

Kizlar selam, iyiyim ne olsun. Haftalardan sonra ilk defa avm ye gidip birkac dukkan dolastim. Nasil ozlemisim, yatmaktan da sismisim resmen. Bugun igne oldugum klinikteki hemsire bana dediki ; 2-3 gundur bir kadin progestan igne oluyomus, surekli soyleniyormus bacagim agriyor falan diye mizmizlaniyormus, hemsire de benden bahsetmis bir kiz var neredeyse 1.5 aydir hergun ayni igneyi oluyor, giki cikmiyor demis benim icin. Ben de dedim kesin dogal yolla hamile kalmistir dedim. Evet nereden anladin dedi hemsire...dedim biz tupculer bu noktaya gelene kadar neler cekiyoruz, igne olmusuz ne ki ...

Son düzenleme:

ıyı demıısın canım sıkıntı dert cekmeden hemen hamıle kaldı anlayamazlar bızı cunku yaaaa
oooo cıcıler aldın demek kendıneeee

kurden once 1-1.5 milyondu kurden sonra hic test yaptirmadik oncekilerde esim2 3 sefer ornek veriyodu simdi tek sefer yeterli geldi kendimden daha cok sevindim vallahi

analadım cnm kur ozaman kalıtelı yaptıııııı

ohh iyi yapmışsın ,gez dolaş iyi olduğun zaman...bizim gıkımız çıkmıyor doğru valla,bende 7 aydır pıhtı iğnesi vuruyorum,ama iyiki bu iğne var diyoruz,banada diyolar kolların mosmor ,acımıyomu yooo diyorum hiç acımıyor,,anne olmanın zorluğunu en iyi biz yaşıyoruz vede mutluyuzz canım

almadim bisi, moralim bozuldu hemen kilo almisim, ilk 3 ay kilo almamak lazim ama tedavi- igne- yatak derken 2kg almisim, bir de kalcam genisledi yaa,napalim katlanacaz...kitap aldim birtek Yilmaz Ozdilin son kitabini..

Canim ya seninki de zor, napalim seve seve katlaniyoruz. Bu hafta dr randevum var. Sanirim 2li test yapacak. Yastan dolayi risk yuksek cikabilir dedi jinekolog arkadasim. Endiselenme sakin dedi. O 3 cocuguna da yapti dusuk falan da olmadi. 100 lerce amniyosentez gordum dedi, bir kere bile bu sebepten dolayi dusuk olmadi dedi rahatlatti biraz. Hayirlisi artik

aynen canım seve seve katlanıyorumm,35 yaşın üzerine öyle diyolar,ve 2-3-4 lü test hepsini yaparlar sanırım,bende 2 li yapıldı sadece,diğerlerine gerek yok dedi doktorum,,,tedbir amaçlı yapıyolar benim arkadaşada risk var ddiler ama hiç bişi çıkmadı bende bir sorun çıkan görmedim canım

Evet yapsinlar butun testleri napalim, insallah bir sorun cikmayacak ben de inaniyorum..

Demek ki kalçan genişledi oh sana da bir prenses geliyor bence benim de kalçam genişlemişti bana diyorlardı kiz geliyor aman bırakın saçma seyleri diyordum gercekten kızım olucak insallh sen yine az almissin kilo ben ilk 3ay 6 kilo aldım çünkü ben hep yattım kıpırdamadan bütün 24 saat sadece wc serbestti sakin moralini bozma veririz aldığımız kiloları

slm iyi geceler hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz aynı yatmaya devam..ya facet yanlışmı gördüm gülden hamilemi ne olur birisi cevap yazsın catlıycam meraktan:26:

Ben gayet atletik bir insandim tedavi oncesi, zamaninda bale yapmisligim vardir yani oyle diyim, simdi kalin belli ve genis kalcali oldum. Sanirim progestan igneden dolayi siskinlik ve odem de var..
Canim saglikli olsun da farketmez cinsiyeti...kiz olursa da ayrica cok sevinirim, acaba 12. haftada cinsiyet belli oluyor mu?

Maalesef ben de cok zayiftim 1 yıl icin de o kadar cok tedavi oldum ki aşılamalar ve 2 tüp bebek şiştim 58 ile tedavi başladı ve şimdi ben toplam da 15 kilo almış durum dayım aslın da pek birşey yemiyorum ama anlamadım insallh bu Pazartesi gittiğim de kizimn aldığını öğrenirim kilolarımı Walla cnm Rabbim gönlüne göre versin benim 12.haftaa da gittiğim Dr kemik ölçüsünde dn kiz bebek bu dedi ve biz cok sevindik aynen senin gibi ama. Ciddi bnm kalçam genişledi annem ve eşi. Kesin kiz geliyor dıyordu bir kaç arkadsta şahit olduk bu duruma ben hep yattığım icin dedim ama içimden de hep sevindim kizdir insallh diye herseyin bası hayırlı ve sağlıklı olsunlar insallh Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin insallh 12. Haftada senin Dr U. Da hır tahmn de bulunur

ayyy nasıl sevindim anlatamam yaa:)))süper bi haber bu,rabbim inş.yüzünüzü güldürdü artık,saglıkla kucagınıza almayıda nasip etsin..kocana hazırladıgın süpriz cok güzel ve anlamlı olmuş..tam olarak gecmişi okuyamadım..degerin kac cıktı?inş.seninde ikizdir:))o zaman görcem ben seni ha haaaaaama coooook mutlu oldum canım yaa,tekrardan tebrikler..güzel ve kolay bi hamilelik diliyorum..mucizelerden biri daha gercekleşti rabbimin izniyle:))dikkat et artık kendine..ben yatıyor olunca gelemedim,haberi sonradan ögrendim ama olsun,kutlamalarda gönülden bende varım:))daha dogrusu kızlarımla biz varız:))sevgiler..öptüm

ben de 2 tup bebek yaptim, 2.de tuttu sukur. 52 kilodan 54 e ciktim tedavilelerde. Simdi de yatmaktan 56 olmusum. Derhal buna dur demenin zamani geldi. Dondurma ve nutellayi kestim. Bir de dr yuruyus yapabilirsin derse, bu siskinligi de atarim insallah.
Ben bu carsamba 11 +4 olucam, 12 dolmamis olacak, acaba dr cinsiyet tahmin eder mi?

Kızlar şimdiden herkese iyi pazarlar yarın yogun bir gun olucak Benm icin yazlığa gecicez belki uğrayamam yarın birazcikta Boğazım acıyor ve gicik seklin de oksurmem başladı ne yapsam ki sicak seyler iciyorum ama düzelme yok Dua edin bize hepinizi cooook opuyorummmm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…