ben de 2 tup bebek yaptim, 2.de tuttu sukur. 52 kilodan 54 e ciktim tedavilelerde. Simdi de yatmaktan 56 olmusum. Derhal buna dur demenin zamani geldi. Dondurma ve nutellayi kestim. Bir de dr yuruyus yapabilirsin derse, bu siskinligi de atarim insallah.
Ben bu carsamba 11 +4 olucam, 12 dolmamis olacak, acaba dr cinsiyet tahmin eder mi?
Cnm ben 12+1 dim Dr söylediğin de cinsiyet olsun insallh vericez kiloları geri doğumdan sonra ben kiloyu cok sevmem ben bebeğinle birlikte sigarayı da bıraktım hepsi üst üste geldi ben de boş ver takılma kiloya öptüm seniii Rabbim gönlüne göre versin insallhh
İLK TÜP BEBEK HİKAYEM SONLANDI...kızlar bugün 11.günümdü ve yarın pazar olduğu için pazartesiyi bekleyeemedim test için.pozitif çıkar umuduyla yaptırdığım test sonucu <0.100 yani kocaman bi sıfırrr....iki embroya da tutmamış.sebebsiz infertilite...zaten transferden sonraya kalan 6 yumurtam da dondurulamadı...gelişmedikleri için...doktorum pazartesi tekrar test yapalım diyor ve ümit vermiyor.test sebebi de 12.günü tamamlamış olmak için.yani fuzuli işlem.ARTIK STANDART TÜP BEBEK İŞLEMİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.GENETİK TÜP YADA MİNİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM.BAKALIM DOKTORUMLA KARAR VERECEZ ..YÜCE RABBİM BİZE BUNU İMTİHAN OLARAK VERDİ VE BEN BU İMTİHANI İSYAN ETMEDEN VE SABIRLA BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE GEÇECEM İNŞALLAHHALLAHIM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET SABIR VE SAĞLIKLI BEBEK VERSİNNNN
selam kizlar hayirli aksamlar bugun opu oldum tami tamina 21 adet yumurta toplandi ve esiminde sayi 1,5 milyon gibiydi tek seferde yeterli cikti sanirim keciboynuzu kuru iyi geldi asamalar guzel gibi ama sonu hayirli olsun
Diğer arkadaşlar size de iyi geceler sonradan gördüm
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
tamda senin yazdıklarını okuyodum az önce:))))) kaynanatör ve görümce mevzusu..... nediyim rabbim kolaylık versin sana............iyide ettin akasyacımmm
İyi geceler Akasya ve minik kızı16:
malesef size güzel haberlerle gelemedim 26 mayıs sabahı saat 6,30 da bebeklerim bana veda etti 4.kez hamilelik hikayem yarım kaldı.çok şey yaşadığını sanan ben bu olayla yeni bir şok yaşadım ağrım sızım kanamam yokken uykumda geldi bebeğim şaka gibiyidi hala inanamıyorum bebeklerimi gördüm normal doğum yapar gibi gelmişlerdi bu acıların en ağırıymış.şimdi kromozom sonuçlarının çıkmasını bekliyorum galiba bebek serüvenime son verme vakti gelmiş anne olamamayı kabullenmem gerek egunialcim beni hamile listesinden çıkarabilirsin artık
tamda senin yazdıklarını okuyodum az önce:))))) kaynanatör ve görümce mevzusu..... nediyim rabbim kolaylık versin sana............
sanada iyi geceler canım..........
tamda senin yazdıklarını okuyodum az önce:))))) kaynanatör ve görümce mevzusu..... nediyim rabbim kolaylık versin sana............
sanada iyi geceler canım..........
Canım salı günü aşılama tarihin belli oluyormuş.hayırlı ve pozitifli olsun ins.
sağol hayatım inanki kolaylık versin..Allahtan eskisi gibi takmıyorum sadece zoruma gidiyor o kadar..
bu dönemde türlü sıkıntı ve laf sokmaları yetiyor bana sadece üzülüyorum..o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?