Tüp Bebek Günlüğümüz !

sizde sorun ne peki cnm?

slm herkese 2 gündür koşturmaca içinde kayboldum cuma hastaneye gideceğimi söylemişim gittim pazartesi yumurta toplanacak çok heyecan yapıyorum ya ne zorlu bu hafta ya bugün ve yarın aof sınav stresi pazartesi hastane ay allahım sen hepimizin yardımcısı ol inş.rabbim senn bizler için gönlüden ne geçiyorsa onu nasip et çünkü sen kulunu aciz bırakmazsın kulun için en iyisini istersin senden gelene boynumuz kıldan incedir sen hakkımızdakini hayırlı kıl cümlemizin inş.

Allah sabır versin ne yaşadığını şu an anlamak zor değil 2 kez yaşamış biri olarak...
Dediğin gibi daha az yorucu tedaviler denemen daha mantıklı...
İnşallah bi dahaki denemen de bebeğin gelir...

tahmin etmek zor değildi zaten...
yemişim onları bee beğenmiyolarmış benim arkadaşımı
şimdiden temizliği bitirmen bencede çok iyi tüm yaz sana kalsın..
ama arada bir sil süpür yinede evi

evet canım değerin yeteri kadar artmamış ama erken test yaptırmayın dememin sebebi bu işte eğer sen 12.gün test yaptırsan değerini 87 görüp çok mutlu olacaktın ve bi dahaki testte belkide 160 ı görecektin..
şu an değer artışı evet istenilen gibi değil..ama hiç belli olmaz...
sana tavsiyem 12.gün değerini baz al ve bi dahaki test sonucuna göre üzül ya da sevin..şimdi yıpratma lütfen kendini..

tahmin etmek zor değildi zaten...
yemişim onları bee beğenmiyolarmış benim arkadaşımı
şimdiden temizliği bitirmen bencede çok iyi tüm yaz sana kalsın..
ama arada bir sil süpür yinede evi

umrumda değil be arkadaşım inanki..
sadece kayınvalidem kızını bu hale getirdi ama yana yakıla barışın artık diyr ya o bana yeter..
temizlesin pisligini bakalım..eşimde konuşmuyor babasıyla..iyimi oldu şimdi..
ya varya bayılıyorum şu kayınvalidesi iyi olan gelinlere inanki..

kız süpürmem mi?her hafta halı çırpıyorum ben
adım manyağa çıktı mahallede
kim bana dese çok temizsin kaynanam şöyle der "aa sen benim kızımı bir görsen"

canım aynısı ben de yasıyorum aof var hafta ıcı yumurtalar toplanacak ay rabbım hepımızın yardımcısı olsun

canım aynısı ben de yasıyorum aof var hafta ıcı yumurtalar toplanacak ay rabbım hepımızın yardımcısı olsun

ya inş.dereler ayrı sıkıntı bu ayrı allah hepimizin yardımcısı olsun.inş güzel haberlerle geliriz.bu arada ben lucrın kullunıyordum 10 üni.8 e düşürdüler birde işde cuma cumrtesi ve pazar kullunacağım çatlatma ignesi verdeler iki iğneyide kullanıyorm oda gonal f diye bi iğni 3 tane bunları olup paazartesi yumurta toplanacak sizlerede mi 3 tane verildi daha önce duyduğm 1 taneydi birde adetliyken nasıl yumurta toplanıyo ya anlamadım gitti pazartesi benm 5 günm ve ben 8 günde bitiyorm valla ilk olunca kafa baya karışıyor

[
evet canım değerin yeteri kadar artmamış ama erken test yaptırmayın dememin sebebi bu işte eğer sen 12.gün test yaptırsan değerini 87 görüp çok mutlu olacaktın ve bi dahaki testte belkide 160 ı görecektin..
şu an değer artışı evet istenilen gibi değil..ama hiç belli olmaz...
sana tavsiyem 12.gün değerini baz al ve bi dahaki test sonucuna göre üzül ya da sevin..şimdi yıpratma lütfen kendini..[/QUOTE]

12.günde 87 azmıdır peki sizce??

canım bugun agrıalrım cok goguslerde tavan yaptı cok acıyo o yuzden yok yanı adet agrım fazla ....

rabbım mutlulugunuz bozmasın canım arkadasım kardesım kaderdasımmmmm
aferın enıstemem sen yat dınlen artık aaaaaaaaa

egunalımmmmmm
pasalar geldı hamısıınde de ıns ıkızdırrrrrrrrrrrr
ohh degme keyfıne demı canım benımmmmmmm

selam kizlar hayirli aksamlar bugun opu oldum tami tamina 21 adet yumurta toplandi ve esiminde sayi 1,5 milyon gibiydi tek seferde yeterli cikti sanirim keciboynuzu kuru iyi geldi asamalar guzel gibi ama sonu hayirli olsun

selam kizlar hayirli aksamlar bugun opu oldum tami tamina 21 adet yumurta toplandi ve esiminde sayi 1,5 milyon gibiydi tek seferde yeterli cikti sanirim keciboynuzu kuru iyi geldi asamalar guzel gibi ama sonu hayirli olsun

hadı hayırlısı canım . kalıte embırıyo olsun balımmmm
esının kurden oncekı sperm sayısı kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…