amin arkadaşlar.sabahtan beri internette dolanıyorum .başarısız tüp bebek denemelerinden sonra genetik tüp bebek öneriyorlar.aranızda yaptıran varmı?işlem aynı fakat amaç tutunma ihtimali yüksek ve 5.güne ulaşmış sağlıklı embryoları transfer etmek....böylece tutma şansı daha fazla oluyor.5.gün transferinin tutma oranı daha fazlaymış.mantıklı da geliyor aslında .benim geri kalan 6 embryo gelişemediği için dondurulamadı fakat 3.gün transfer yapıldı.belki 5. Gün beklenseydi hepsi gelişemeyecekti ve transfer olmayacaktı.bekleme süreci ve bu hayalkırıklığını yaşamayacaktım....
sizde sorun ne peki cnm?[/QUOT
SAĞ TÜP TIKALIYDI LAPROSKOPİ YAPILDI.SEBEBSİZ İNFERTİLİTE.1.AŞILAMADAN SONRA YUMURTA TEDAVİSİ VE SONRA DA TÜP BEBEK.HEPSİNDE DE SONUÇ KOCAMAN BİR SIFIRRRRR.KAN PIHTILAŞMA SORUNUM VAR FAKAT ONUNDA İĞNESİNİ YAPIYORDUM ZATEN...
İLK TÜP BEBEK HİKAYEM SONLANDI...kızlar bugün 11.günümdü ve yarın pazar olduğu için pazartesiyi bekleyeemedim test için.pozitif çıkar umuduyla yaptırdığım test sonucu <0.100 yani kocaman bi sıfırrr....iki embroya da tutmamış.sebebsiz infertilite...zaten transferden sonraya kalan 6 yumurtam da dondurulamadı...gelişmedikleri için...doktorum pazartesi tekrar test yapalım diyor ve ümit vermiyor.test sebebi de 12.günü tamamlamış olmak için.yani fuzuli işlem.ARTIK STANDART TÜP BEBEK İŞLEMİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.GENETİK TÜP YADA MİNİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM.BAKALIM DOKTORUMLA KARAR VERECEZ ..YÜCE RABBİM BİZE BUNU İMTİHAN OLARAK VERDİ VE BEN BU İMTİHANI İSYAN ETMEDEN VE SABIRLA BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE GEÇECEM İNŞALLAHHALLAHIM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET SABIR VE SAĞLIKLI BEBEK VERSİNNNN
tamam cnm yormam ama pestilim çıkmadıda değil hani
kaynanam ve saz arkadaşları cnm bnm..ama kusura bakmasın hiiiç muhatap olamicimm..
hadi bakalım pazartesi güzel haberlerle inşallah arkadaşım...
olsun be güldenim..yazı gezerek geçireyim bari..
kalkıştım ama bakalım..
buarada badana haftaya kaldı..neyse ben inceden yıkanacakları yıkayayımda varsın kalsın..
canım çok sıkkın arkadaşlar az evvel test sonucumu aldım 87 küsür çıktı .drumu aradım pek sevinmedi.120 falan bekllediğini söyledi.salı 160 çıkarsa konuşalım dedi.transfer günüm 21/05 ti 8,gün 41 10.gün 60 tı 12.gün 87 az gerçekten eşimde bende çok perişanız 160 nasıl olsun %80 demek imkansız düşecek demekki
tahmin etmek zor değildi zaten...
yemişim onları bee beğenmiyolarmış benim arkadaşımı
şimdiden temizliği bitirmen bencede çok iyi tüm yaz sana kalsın..
ama arada bir sil süpür yinede evi
slm herkese 2 gündür koşturmaca içinde kayboldum cuma hastaneye gideceğimi söylemişim gittim pazartesi yumurta toplanacak çok heyecan yapıyorum ya ne zorlu bu hafta ya bugün ve yarın aof sınav stresi pazartesi hastane ay allahım sen hepimizin yardımcısı ol inş.rabbim senn bizler için gönlüden ne geçiyorsa onu nasip et çünkü sen kulunu aciz bırakmazsın kulun için en iyisini istersin senden gelene boynumuz kıldan incedir sen hakkımızdakini hayırlı kıl cümlemizin inş.
canım aynısı ben de yasıyorum aof var hafta ıcı yumurtalar toplanacak ay rabbım hepımızın yardımcısı olsun
saol canım evet darısı olmayanlara inşallah...
neeeeyyyyy kız sendemi yoksa hemen harekete geç bişi yap öğrenelim...
evet yaaa sende bişiler var bak
yazcam şimdi canım...
canııımmmmm
anlamazmıyım ben seni...
bende ağlak bi modda dolanıyorum öyle...
çok güzel bir duygu ama henüz idrak edemedim sanırım doktor muayenesinden yani pazartesinden sonra kendime gelirim...
teşekküler kuzum..
demek hemencecik beni kutlamaya gelip kaçtın yine
yok artık diyorum...
uğursuzluğu nasıl kendine yakıştırısın sen ya...
yüreği güzel arkadaşım...
saol canım..
bak seenn demek aldın bebişi göbişe geldin...
Allah yüzünü güldürsün canım..
ayrıca 6 embriyoda süper yani.
tamam anlatıyorum
Canım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
Selam kizlar, kocis yok hemen bakayim dedim napiyosunuz....
iyidir guzellık sen nasılsınnnnnnnnnn
bend ebakım dedım ama kımse yok kızlar yenı yenı geldıııı
Selam kizlar, kocis yok hemen bakayim dedim napiyosunuz....
selam ecrinimmm,nabersinn,,,
selam kizlar hayirli aksamlar bugun opu oldum tami tamina 21 adet yumurta toplandi ve esiminde sayi 1,5 milyon gibiydi tek seferde yeterli cikti sanirim keciboynuzu kuru iyi geldi asamalar guzel gibi ama sonu hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?