Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlarrr...
güzel mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için inşallahhhh...
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..Allah zihin açıklığı versin
....
sağol bebem gittik geldik inşallh sonuçlar ıyı gelir sınavdan çıktım eşim kadınlar kulubunden ne sordular yumurtlama transer hangısı çıktı

ay canım benım ya çok üzüldüm rabbım sabır versın

tamam cnm yormam ama pestilim çıkmadıda değil hani

kaynanam ve saz arkadaşları cnm bnm..ama kusura bakmasın hiiiç muhatap olamicimm..
hadi bakalım pazartesi güzel haberlerle inşallah arkadaşım...
olsun be güldenim..yazı gezerek geçireyim bari..
kalkıştım ama bakalım..
buarada badana haftaya kaldı..neyse ben inceden yıkanacakları yıkayayımda varsın kalsın..

cnm çok üzüldüm Allahım sana sabırlar versin..
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar..
Allahım yüzünü, yüzümüzü güldürsün inşallah...

hayırlı olsun cnm..tebrik ederim..

inşallah iyi gelir cnm bnm..
eşinde espriyi patlatmış heee..
sende deseydin ondanda haftaya sınavım var diyeonuda soracaklar deseydin

canım çok sıkkın arkadaşlar az evvel test sonucumu aldım 87 küsür çıktı .drumu aradım pek sevinmedi.120 falan bekllediğini söyledi.salı 160 çıkarsa konuşalım dedi.transfer günüm 21/05 ti 8,gün 41 10.gün 60 tı 12.gün 87 az gerçekten eşimde bende çok perişanız 160 nasıl olsun %80 demek imkansız düşecek demekki

cnm sıkma canını..
sen hamilesin şuan ve dikkat et kendine bnm 2 günde 11den 97ye çıkmıştı..
belli olmaz o işler..
içini ferah tut..
Allahım yardımcın olsun..

Allah sabır versin canım ..Allahtan ümit kesilmez.ben 4.üyle uğraşıyorum hala net birşey yok.zor işler bu tüp bebek işleri zor çok zor...Garantisi yokki tutsada sonuna kadar gidip gidemeyeceğinin Rabbimden hayırlısını isteyeceğiz yapacak bişi yok.

cnm hayırlısı olsun..
inşallah birdahaki denemen pozitif olur..
işte bu işte bötle negatifi görünce hemen toparlanmak ve birdahaki denemeye odaklanıyoruz..
Allahım yüzümüzü güldürsün tez zamanda

tabı canım ben sureklı ınt basındaydım
ay temızlık deme bana gecen hafta bızım evde oyleydı ama ınsasan sınır oluyo oturamıyosun kalakmıyosun toplasan nerteye neyı koycan bende halıları verdsım boya yappıldı cok skur bıttı ama bende bıttım sana allah kolaylık versın

cnm sen genetik test yaptırmadınmı bu 4. denemeye kadar peki?

bu tüp bebek işi gerçekten sabır ve direnç isteyen bir süreçmiş...allahım sana da daha fazla bekletmeden sağlıklı bebekler nasip etsin.durumun ne canım?transfer oldumu?:44:

sağol cnm bnm..ama haftaya kaldı eşimin işlerinden dolayı..halılarıda h.içi veririm artık..
sonra bütün yaz rahatım ohh miss..
kaynanam memelekette oradan yetişiyor..ne varmış boya yapmayaymışım ev temizmiş
sinir etti beni ona ne oluyorsa

canım ınsalla artar rabbım emeklerını bosa cıkarmasın

ay temızlık yapmak ıcın ondanmı ızın alacakmısın sanane uyuz karı ................

canım ınsalla artar rabbım emeklerını bosa cıkarmasın
Amin İnşallah tek tesellimiz bu.

bu tüp bebek işi gerçekten sabır ve direnç isteyen bir süreçmiş...allahım sana da daha fazla bekletmeden sağlıklı bebekler nasip etsin.durumun ne canım?transfer oldumu?:44:
durumum şu cnm 21/05te transfer oldum 02/06 da sonuç 87 drum az dedi değerime.Üzülüyorum salıya 160 olması gerekirmiş.

cnm sen genetik test yaptırmadınmı bu 4. denemeye kadar peki?

Yok canım yaptırmadım benim ilk tedavim tuttu 26 haftalık ikiz gebelik yaşadım erken dğumla kaybettim sonra 2 kimyasal şimdide böyle 12.gün 87 değerim..

amin arkadaşlar.sabahtan beri internette dolanıyorum .başarısız tüp bebek denemelerinden sonra genetik tüp bebek öneriyorlar.aranızda yaptıran varmı?işlem aynı fakat amaç tutunma ihtimali yüksek ve 5.güne ulaşmış sağlıklı embryoları transfer etmek....böylece tutma şansı daha fazla oluyor.5.gün transferinin tutma oranı daha fazlaymış.mantıklı da geliyor aslında .benim geri kalan 6 embryo gelişemediği için dondurulamadı fakat 3.gün transfer yapıldı.belki 5. Gün beklenseydi hepsi gelişemeyecekti ve transfer olmayacaktı.bekleme süreci ve bu hayalkırıklığını yaşamayacaktım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…