Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet canım.aslında tek olacaktı ben ısrar ettim.ohss olma riskinden dolayı.bir de yaş olayından tek istediler.nüfusunda büyük yazılmamın ilk defa faydasını gördüm.

elif kaç yaşındasın ki cnm sen..
bencede 2 konulması iyi olmuş..
banada 2 konulmuştu ve ben tek düşünürken hemde..

Konuşursun önce.belki de şikayet edilirler diye öyle diyorlardır.haklılar da.ama sen dur hele aşılama var daha sırada..

valla cnm ben kime sorsam çift koyuyorlar..
şikayeti zannetmem çünkü herkes çifti tercih eder..
bnm rahim kalınlığını görünce çift dediler..
yoksa başında tekti..
bakalım cnm nasib olacaksa tektende olur..
yeterki Rabbim yazsın alnımıza..

ama ben eurofertilide düşünmeye başladım ciddi ciddi

kızlar ben kaçıyorum..
eşim halısaha maçından döndü..gözümden uyku akıyor..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun..
iyi geceler...

ay sayfaya bı bakım dedımmmm masalllhhhhhhhh cok sevındımmmmmmmmmmmmm rabbım tamamına erdırsınnnnnn bak kendılıgınden oldu işteee rabbım isteyınce olmayacak seymı var bu dünyadaa

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

herkese mutlu pazarlar

Cadı onların hepsi...mümkün olsada süpürgeleri bir güzel dövse onları..

bu cümleye aynen katılıyorum

hayırlısı olsun canım benim.....sen işe mi başladın? hala Almanyadamısn?

tatlım ne almanyası ne işe başlaması ben almanyada değilim hiç bi zamanda olmadım ve ben zaten çalışıyorum memurum şimdide bebek nedeniyle izinliyim evdeyim sanırım sen beni başkasıyla karıştırdın leylicim çok teessüf ederim

günaydın kızlar egunal hamilelik nasıl gidiyor arkadaşlar beklemek ne kadar zormuş son 4 gün hamişlerin keyifleri yerindedir inşallah tedavideki arkadaşlar inşaallah hayırlısıyla bol ymoşlu kaliteli emriyoları olur test günü bekleyenler de hayırlı sonuç alırız hep seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…