günaydın kızlar egunal hamilelik nasıl gidiyor arkadaşlar beklemek ne kadar zormuş son 4 gün hamişlerin keyifleri yerindedir inşallah tedavideki arkadaşlar inşaallah hayırlısıyla bol ymoşlu kaliteli emriyoları olur test günü bekleyenler de hayırlı sonuç alırız hep seviniriz
Günaydın kızlarrr..
mutlu ve hayırlı pazarlar olsun inşallahhhh...
eefile canım inşaallah sonu hayırlı olur ...
julicim...nasılsınn
amin canım nasılsın
bugün 9. günüm dünden beri adet sancılarım var. hafif hafif sanki baksam kan var gibi... bakabiliyor muyum, hayır :) bir de ben şu konuyu anlamadım. mesela transferinin 9. 10. günlerinde yerleşme kanaması yaşayanlar varmış. iyi de bu yerleşme dediği şey okuduğum kadarıyla hep döllenmenin 3 ile 6. günleri arasında oluyormuş ve transferden sonra bu günlere dikkat edin diyorlar. nasıl 10. 11. gün yerleşme oluyor... offf adet mi olacağım acaba adet tarihime daha çok var ama teste 3 gün adete 10 gün var.
bugün 9. günüm dünden beri adet sancılarım var. hafif hafif sanki baksam kan var gibi... bakabiliyor muyum, hayır :) bir de ben şu konuyu anlamadım. mesela transferinin 9. 10. günlerinde yerleşme kanaması yaşayanlar varmış. iyi de bu yerleşme dediği şey okuduğum kadarıyla hep döllenmenin 3 ile 6. günleri arasında oluyormuş ve transferden sonra bu günlere dikkat edin diyorlar. nasıl 10. 11. gün yerleşme oluyor... offf adet mi olacağım acaba adet tarihime daha çok var ama teste 3 gün adete 10 gün var.
iyiyim çok şükür cnm..
sen nasılsın..test günü yaklaşıyor değil mi?
arkadaslar bende buranın üyesiyim fakat ilk yazıyorum benimde trasferimin bu gun 5.günü kafama bişey takıldı tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaslara soruyorum estrofem sakıncalıymıs bizde bunu tahlil sonucuna kadar kullanılacak dendi içerigindede gebelik sırasında son verilmeli diyo yardımcı olursanız sevinirim..
nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?