Tüp Bebek Günlüğümüz !

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim salı günü test günüm heyecan dorukta yani:18::18::18::18::18::18::18::18:

bugün 9. günüm dünden beri adet sancılarım var. hafif hafif sanki baksam kan var gibi... bakabiliyor muyum, hayır :) bir de ben şu konuyu anlamadım. mesela transferinin 9. 10. günlerinde yerleşme kanaması yaşayanlar varmış. iyi de bu yerleşme dediği şey okuduğum kadarıyla hep döllenmenin 3 ile 6. günleri arasında oluyormuş ve transferden sonra bu günlere dikkat edin diyorlar. nasıl 10. 11. gün yerleşme oluyor... offf adet mi olacağım acaba adet tarihime daha çok var ama teste 3 gün adete 10 gün var.

cnm nette yazılan herşeye güvenme sen..çünkü herkesin bünyesi faklılık gösterebiliyor..
yerleşme kanamasının yanında ona bakarsan tekrar adet bile olabiliyor insanlar hamileyken..
sen teste odaklan
inşallah güzel sonuçlar alırsın..

tatlım korkma içini ferah tut hemşire bana transfer sonra hafif hafif kanama olur korkma demişti parlak kırmızı olmayana kadar telaş yok

bende yerleşme merleşme kanaması olmadı olmasıda şart değil herkeste olacak diye bişey yok bebek rahimde damarlı bi yere tutunuyosa o zaman olurmuş kanama bunuda araştırmlarım sonucu öğrendim

iyiyim çok şükür cnm..
sen nasılsın..test günü yaklaşıyor değil mi?

iki gün kaldı canım ve heyecanlıyım sabırsızım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
canım o kadar sevindim ki hamiş olmana inş devamı gelir.hamileler listesine bi bakim dedim bi baktım benim altımdaki sıradasın komşuuuu oldukkk yani ayyyyy çok sevindim ya

arkadaslar bende buranın üyesiyim fakat ilk yazıyorum benimde trasferimin bu gun 5.günü kafama bişey takıldı tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaslara soruyorum estrofem sakıncalıymıs bizde bunu tahlil sonucuna kadar kullanılacak dendi içerigindede gebelik sırasında son verilmeli diyo yardımcı olursanız sevinirim..

canım benim öncelikle hayırlı ve pozitifli olsun inş..estrofemi doktorun verdiyse bir sakıncası yoktur zaten kullananları da okuyorum transferden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…