Tüp Bebek Günlüğümüz !

saramm canımm kusura bakma sanırım karıştırdım... ama ça<lışmıyor diye hatırlıyorum

Merhaba canimm estrofem rahimi kalinlastiran ostrijen hormonu salgilamana destek bir ilactir ... Tutunmayi saglar bebebginin yerini rahim icinde saglamlastirir o yuzden hamileligin kesinlesene kadar doktorun takviye olarak almani isteyecektir normal hamilelikte gerwk olmadigi icin hamilelik sonrasi hemen biraktirabilir doktorlarr. Kafana takilmasin vucudunun ihtiyaci oldugu icin devam etmeni istemistir... Sen guzel guzel test gununu bekle hayatim insaallah tutunmustur bebislerin annesine

iyi pazarlar herkese.....................
demeye geldim ama topiğimiz terkedilmiş topikler gibi bugün

slm kızlar.ama bugün kimsecikler yokkk

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın ?
Merhaba hanimlar nasilsiniz bakeemm bi girip bakip kacem dedimmm

Canım arkadaşlarım bi uğradım özledim sizi...
Paşalarım eve bi geldiler bu saat oldu zaman nasıl geçti anlamadım...
Biri yeni yürüyor ve sürekli düşme tehlikesinden yüreğim ağzımda izlerken panik oluyorum...
Diğeri teyzem hadi boğuşalım der bende bu kez olmaz efe başka zaman derim ve bana küser hııhhhh evime gitmek istiyorum diye beni tehdit eder..
Yetmez üzerine yoksa sen beni sevmiyorsun neden benimle boğuşmuyorsun diye duygu sömürüsü yapar
Ve bu arada keyifli olsamda yarının endişeside hep aklımda...
Bakalım randevum test sonuçlarım nasıl olacak...
Benden şimdilik bu kadar..
Şimdi geçmişe bi bakayım ve çıkayım...

hayırlı olsun ve bebişli olsun inşallah...
estrofem sakıncalı değil gebe kalınsada bir süre kullanılıyor...
aklını karıştırma doktorun zararlı olsa niye versin...

yerleşme kanaması demek yerleştiği an olur demek değil...
yerleştikten sonra büyümeye devam eder bu sırada da lekelenme yaşanabilir...
herkeste olmaz ama...

ay sayfaya bı bakım dedımmmm masalllhhhhhhhh cok sevındımmmmmmmmmmmmm rabbım tamamına erdırsınnnnnn bak kendılıgınden oldu işteee rabbım isteyınce olmayacak seymı var bu dünyadaa

Aminnn canım çok saol...
dediğin gibi Rabbim ol desin yeterki...

tam anlayamadım henüz hamişliği...
yarın ki kontrol ve test sonuçlarına göre havaya girerim inşallah...
4 gün kaldı demek Allah yüzünü güldürsün arkadaşım...

topiği bi kontrol edeyim dedim:))))))))

arada bi değil sık sık kontrol et boşlamasın kızlar

Evet evet Güllden hamileeee sen yatıyorsun diye çağırmadık seni halaya

slm iyi geceler hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz aynı yatmaya devam..ya facet yanlışmı gördüm gülden hamilemi ne olur birisi cevap yazsın catlıycam meraktan:26:

aman deyim çatlama kıyamam sana...
he valla değerime ve doktorun dediğine göre hamileyim...
yarın da kontrol var

evet hamile canim, tedavi sonrasinda iyi calismis coookkk iyi bir degerle hamile

evet çok çalıştım çooookkkk

canııımmmm çok teşekkür ediyorum...
Aminnn diyorum güzel dileklerine ve temennilerine...
Rabbim hepimize önce sağlıklı gebelik sonrasında da kucağımıza aldığımız günler nasip etsin inşallah..
değerim 1287 çıktı canım...

Şimdilik gidiyorum ama pek bi içlendim..
Ben topiğin kapısından siz bacasından çıkmışınız...
Kimseleri göremedim...
Valla dertlendim he

kamu 2 sınıf
sen neden gıremedın okadar calısmıstınya uzldum vallaha

Hiç sorma canım ya başıma gelenleri..
Cuma günü hatta seninle konuştuk hani eve yürüyordum sapasağlamdım..Sonra eve geldim pazara falan çıktım..Pazar arabasını almadım çok bişiy almıcam diye 8 kilocuk sebze-meyve almışım ama o ana kadar gene bir şeyim yoktu..Sonra eve gelip full test çözdüm..Çok az yerimden kalktım..Annammm eşim halı saha maçından gelmiştiki ben yerimden kalkamıyorum..Belim tutuldu..Çok ağladım gece vakti..hemen evde kas gevşetici falan vardı aldım hepsinden sabaha geçer dedim vurdum kafayı.Sabah kalktım ne mümkün kıpırdıyamıyorum..Belimde resmen etim sıkışmış gibi..Sonra işte hastaneye falan gittik acile.İğne vurdular doktora söyledim zaten geçen ay bel fıtığı başlangıcı teşhisini aldığımı..Oda çok dikkat ediceksin..Bu bir atak dedi.3-4 ay normal yaşarsın sonra tutar hiç birşey yapamazsın dedi.Ben geçicek iğne ile dimi dediğimde adam hayır geçmeyebilir 3-4 gün çekersin dedi.Ve öylede oldy..Dünüde ağlayarak geçirdim çok canım yanıyordu..Bugün kalktım biraz daha iyiyim dedim bu seferde bağırsaklarım spazm geçirmeye başladı..Nefes alamıyordum sabahleyim..
Ben böyle stresli bir hatunum işte..En ufak bir kafa takımında ilk bağırsağıma vurur sonra başka bir yerime..Ay ne çok yazdım..Kısaca sen bana dua et olurmu cnm benim..
Sen nasılsın..Pazartesimi gidiceksin daktıra..Öpüyorum çok..

biz iki inatçı deli iki serseri
biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri
şimdi aynı vücutta deliler gibi
beklerim seni sevdiğim

sensiz günleri ömrümden siliyorum ben
daha çok yanacağımı biliyorum ben
ikimizi kurtarmanı diliyorum ben
aşkım güçlü ölümden....

hadi tutun bana birtanem...
inşallah anneyi terketmedin.....

geçmiş olsun cnm yaa..
çok üzüldüm..sınava girememende kötü olmuş ama önce sağlık cnm..
sen iyi olda sınavlar gelir ve geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…