Hiç sorma canım ya başıma gelenleri..
Cuma günü hatta seninle konuştuk hani eve yürüyordum sapasağlamdım..Sonra eve geldim pazara falan çıktım..Pazar arabasını almadım çok bişiy almıcam diye 8 kilocuk sebze-meyve almışım ama o ana kadar gene bir şeyim yoktu..Sonra eve gelip full test çözdüm..Çok az yerimden kalktım..Annammm eşim halı saha maçından gelmiştiki ben yerimden kalkamıyorum..Belim tutuldu..Çok ağladım gece vakti..hemen evde kas gevşetici falan vardı aldım hepsinden sabaha geçer dedim vurdum kafayı.Sabah kalktım ne mümkün kıpırdıyamıyorum..Belimde resmen etim sıkışmış gibi..Sonra işte hastaneye falan gittik acile.İğne vurdular doktora söyledim zaten geçen ay bel fıtığı başlangıcı teşhisini aldığımı..Oda çok dikkat ediceksin..Bu bir atak dedi.3-4 ay normal yaşarsın sonra tutar hiç birşey yapamazsın dedi.Ben geçicek iğne ile dimi dediğimde adam hayır geçmeyebilir 3-4 gün çekersin dedi.Ve öylede oldy..Dünüde ağlayarak geçirdim çok canım yanıyordu..Bugün kalktım biraz daha iyiyim dedim bu seferde bağırsaklarım spazm geçirmeye başladı..Nefes alamıyordum sabahleyim..
Ben böyle stresli bir hatunum işte..En ufak bir kafa takımında ilk bağırsağıma vurur sonra başka bir yerime..Ay ne çok yazdım..Kısaca sen bana dua et olurmu cnm benim..
Sen nasılsın..Pazartesimi gidiceksin daktıra..Öpüyorum çok..
geçmiş olsun cnm yaa..
çok üzüldüm..sınava girememende kötü olmuş ama önce sağlık cnm..
sen iyi olda sınavlar gelir ve geçer..
geçmiş olsun....
kızlar fene halde adet belirtilerim var...umarım tutunmuştur bebeğim ondandır...
Sağol gülüm..
İnşşş canım az kaldı güzel haberler alırız senden.Rabbim vaktini saatini bu vakte nasib etmiştir inş..
canım kusura bakma bıraz geç oldu kaç kez yazdım ama int sorun vardı erorr verdı çok üzüldüm ama ne olur kendın e dtres yapma sadece kendine zarar veriyosun bende aynı şekilideyım ama yapacak hiç birşey yok rabbım bıze bır dert vermıs dermanı için elimizden gekenı yapıyoruz ama artım tevekkul etmemız lazım en basıt örnegi gülden neler yaptı canından oluyodu az daha ama rabbıme bınlerce kez şşükür ol dedı oldu yuerı zamanı saatı gelmiş rabbım inşallh bızım içinde en kısa zamanda bebişlerimize kavusturur dualarım senınle..........................Hiç sorma canım ya başıma gelenleri..
Cuma günü hatta seninle konuştuk hani eve yürüyordum sapasağlamdım..Sonra eve geldim pazara falan çıktım..Pazar arabasını almadım çok bişiy almıcam diye 8 kilocuk sebze-meyve almışım ama o ana kadar gene bir şeyim yoktu..Sonra eve gelip full test çözdüm..Çok az yerimden kalktım..Annammm eşim halı saha maçından gelmiştiki ben yerimden kalkamıyorum..Belim tutuldu..Çok ağladım gece vakti..hemen evde kas gevşetici falan vardı aldım hepsinden sabaha geçer dedim vurdum kafayı.Sabah kalktım ne mümkün kıpırdıyamıyorum..Belimde resmen etim sıkışmış gibi..Sonra işte hastaneye falan gittik acile.İğne vurdular doktora söyledim zaten geçen ay bel fıtığı başlangıcı teşhisini aldığımı..Oda çok dikkat ediceksin..Bu bir atak dedi.3-4 ay normal yaşarsın sonra tutar hiç birşey yapamazsın dedi.Ben geçicek iğne ile dimi dediğimde adam hayır geçmeyebilir 3-4 gün çekersin dedi.Ve öylede oldy..Dünüde ağlayarak geçirdim çok canım yanıyordu..Bugün kalktım biraz daha iyiyim dedim bu seferde bağırsaklarım spazm geçirmeye başladı..Nefes alamıyordum sabahleyim..
Ben böyle stresli bir hatunum işte..En ufak bir kafa takımında ilk bağırsağıma vurur sonra başka bir yerime..Ay ne çok yazdım..Kısaca sen bana dua et olurmu cnm benim..
Sen nasılsın..Pazartesimi gidiceksin daktıra..Öpüyorum çok..
evet canım yarın sabah her halde çarşamba perşembe toplanır benim çiftlikdeki mahsullerrrrrrrrrrrrsen ne durumdasın?yarın mıydı kontrolün?
evet canım yarın sabah her halde çarşamba perşembe toplanır benim çiftlikdeki mahsullerrrrrrrrrrrr
amin canım inşallh sende durumlar nasıl ................................inşallah çook çook iyi sonuçlar alısın...tüm arkadaşlarım aynı sonucu alsınlar öyle çoook istiyorum ki.....
çok güzel inşallh rabbım kandana göztermeyi nasıp eder bugun kaçıncı günözellikle bugün adet sancıları çekiyorum resmen..akıntın var..sabah idrar testinde 15-20 dk sonra silik çizgiyi gördüm..yine de kendimi kaptırmak istemiyorum..yiyecek ekmeği varsa doğacak...
amin canım inşallh sende durumlar nasıl ................................
çok güzel inşallh rabbım kandana göztermeyi nasıp eder bugun kaçıncı gün
Sağol canımıniçi ..İnş bir anönce iyileşirim ama bilmiyorum
selam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 38 kusur çıktı,bu çok düşük bir değer,normalde 12.gün 60 üstü falan olması gerekiyor sanırım.moralim çok bozuldu,sanırım birşeyler ilerleyen günlerde yolunda gitmeyecek.tüp bebekle hamile arkadaşlara soruyorum sizin 12.gün kan değeriniz kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?