Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun....

canım kusura bakma bıraz geç oldu kaç kez yazdım ama int sorun vardı erorr verdı çok üzüldüm ama ne olur kendın e dtres yapma sadece kendine zarar veriyosun bende aynı şekilideyım ama yapacak hiç birşey yok rabbım bıze bır dert vermıs dermanı için elimizden gekenı yapıyoruz ama artım tevekkul etmemız lazım en basıt örnegi gülden neler yaptı canından oluyodu az daha ama rabbıme bınlerce kez şşükür ol dedı oldu yuerı zamanı saatı gelmiş rabbım inşallh bızım içinde en kısa zamanda bebişlerimize kavusturur dualarım senınle..........................

özellikle bugün adet sancıları çekiyorum resmen..akıntın var..sabah idrar testinde 15-20 dk sonra silik çizgiyi gördüm..yine de kendimi kaptırmak istemiyorum..yiyecek ekmeği varsa doğacak...
çok güzel inşallh rabbım kandana göztermeyi nasıp eder bugun kaçıncı gün

Sağol canımıniçi ..İnş bir anönce iyileşirim ama bilmiyorum

ama madem doktor sana başlangıç demiş sen neden ağır ağır yüklenirsin elifcim..
dikkat etmelisin..
bnmde boynum problem sinirlenince az bişi üzülünce tutuluyor..
3 gündürde baş ağrısı hayrolsun doktor yolu gözüktü..

selam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 38 kusur çıktı,bu çok düşük bir değer,normalde 12.gün 60 üstü falan olması gerekiyor sanırım.moralim çok bozuldu,sanırım birşeyler ilerleyen günlerde yolunda gitmeyecek.tüp bebekle hamile arkadaşlara soruyorum sizin 12.gün kan değeriniz kaçtı?

cnm değerin çok kötü değil 2 gün sonra bakalım ne çıkacak..
bak netten araştır böyle hamileliği süren arkadaşlarda var..
Allahım yardımcın olsun..kötü bir sonuç değil..
içini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…