Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kizlar biz dr dn geldikk kizim bize hic yuzunu gostermedi suratinda ayaklaru vardi popusuda havada duruyrdu cok komikti dr unuz bak vur buraya dedi ha ha vurdum hafifce poposunu saga sola oynattiBabamiz kizim sallama poponu diyor 34 cm ve cok mutlu oldum 900gr olmus masallh kizimTeyzeleri Hamdolsun 3 hafta gittigimuzde gelisum bir hafta geridemisti simdi sukur yolunda dedi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallh bizdn hbrler boyle guldenim dn hbr varmi ceptn giriyorum gecmis okuyaniyorunm

canım hiçö görüşemedik .. nasıl gidiyor tedavi? kurs? hayat?

Nasıl olsun cnm hiç oturamıyordum yerime ama belim tutuldu 3 gündür kıpırdamadan yatıyorum işte.
Kurs çok iyi şimdilik biraz zorlanıyorum ödevler konusunda ama hırs yaptım başarıcam Rabbin izni ile..
Tedavi ise bugün şu küçük kistim ne alemde diye randevum vardı ama erteledim cumartesiye çünkü bugünde evde yatışta olucam..Hafta sonu hastaneye gittik acile iğne vurup yolladılar ama hiç iyi olamadım maalesef..Vücudum en sonunda h. sonundaki aöf sınavlarına yaptığım stres ve yorgunluktan iflas bayrağını çekti..
Sen napıyosun tatlım..

aşk olsun gördün seslenmedin demek

canım eşimle konuşuyorduk..sanki bahar dediler gibi geldi.. eşime gitcem dedim.. emin misin rezil olursun deyince(ki konu bensem ortada rezil olmak ,sakarlık,komedi gibi olasılıklar her zaman vardır.)cesaret edemedim.. benim transfer günüm orda mıydın? geçen hafta pazartesi..

pahalıymış gerçekten.. yani 7.000tl felan tutuyor..ben 4000tl diye duymuştum..arkadaşım tunç beyde doğum yaptı...4000 demişti...bilmiyorum ki...insallah bebişlerim gelirde..karar aşamasında sorarım sana yeniden...

canım sıkma canını..işini iyi bilen bir ekibe emanet ettik kendimizi bence.. her şey yolunda gidecek ve kent hastanesinde bomba artış olacak başarı oranında...

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin....

Ben de kentçiyim :) İzmir de başka bir merkezde düşünmedim zaten ve hem hijyen açısından da çok memnunum kentten...

Hayırlı olsun canım :)

ya çok sevindim tedavin hayırlı olsun.Haklısın ben diğer merkezlerle de görüştüm.Az çok bilgim var.Kent çok ama çok başka.

anladım cnm.. neden kesti gonal f i? yani lekelenmelerin olması normal olmayabilir.. estrofem i bende kullandım.. ama sadece estrofem mi kullanıosun şu anda? bundan sonraki aşamada ne zaman ne olacak peki, doktorun ne dedi?

kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün

Senide merak ediyordum canım şu 1 hafta geriden gelme mevzusunu özellikle..Çok şükür tutturmuş hatta geçmiş kızımızzz MAşallah barekallah ikinizede..Senin gibi herşeyiyle itinalı ilgilenen bir annesi olucağı için o daha şimdiden çok şanslı bir bebiş zaten..
Aminnnn cnm insanın karnında canlı oynayan sevgi tohumu bir varlık taşıması ancak yaşanarak tam olarak anlaşılabilecek bir durum eminim..Ama şimdi senin anlattıklarını hayal bile edince ağzım kapanmıyor mutluluktan..Binlerce hamd Yaradana..

Kent baya başarılı..En iyi hekimleri kapmış hastane..Aslında başarı oranları grafiğini yayınlamak yasaklanmış..İsrael bey de bu konuda hassasiyet gösteriyor ve bakın bizim başarı grafiğimiz şu kadar diye reklam etmenin dürüstçe olmadığını savunuyor..İstenirse bu değerlerle kolayca oynanabildiğini siz de biliyorsunuz diyor...:)

evet oradaydım
nasılsa daha çok gidecegiz canım inşallah görüşürüz

bizim gelin tunç beyde doğum yaptı 4500 tl ödediler toplam okadar pahalı değil
tunç bey harika bir doğum doktoru benim 2 dış gebelik ameliyatımı o yaptı
inşaallah senin bebeklerinide o takip eder

sanada kolay gelsin ekinim bugün temizlik günün.........
aynenn çok mola werdim ama hemen işlerimin başına dönüomm artık yoksa yine akşama kadar bitmicekk

maşşallahh prensesee
gülden kan wermeye gitti ama sonucu 1 den sonra çıkcakmışş..gelince haberlerii verir artık bizee

Her gidişimde baharla karşılaştık ,her defasında da bıdır bıdır konuştuk

Son düzenleyen: Moderatör:

aaa çok geçmiş olsun canımcım.. haberim yoktu hiç.. kas tutulmasıysa bende boynumdan çekiyorum yaklaşık 3 yıldır.. geçen gün eczaneden bir merhem aldım muscoflex diye kremini kasları bayağı rahatlatıyor.. deneyebilirsin.. üzerinede sıcak su torbası filan yapsan? iğnelerden daha az zararlı olur en azından.. :)

kursu sen yaparsın ben inanıyorum..

inşallah kaybolmuştur kistin : nedir şu kistlerden çektiğimiz... inşallah tedaviye başlarsın cnm hemen ya... bir an önce anne olursun

bende ne yapayım, hastalık benimde peşimi bırakmıyor.. dilimin altında yara çıktı sağ tarafım boğazımda dahil ağrı içinde.. birde sinüzitten şüpheleniyorum tam 8 gündür başımın sağ tarafı sürekli zonkluyor anlamadım gitti.. sanırım doktor yolları göründü yine bana.. yada bir antibiyotik başlayacağım ... öyle tatlım bende de durumlar böyle :)

canım hiç sormadım..ama zaten bizim sorunumuz erkek faktörü olduğu için ben mecburdum tüp bebek yaptırmaya...
elim göbüşümde onlarda teyzelerini öpüyorlarmış...gelceklerini haber vermelerine az kaldı insallah..

canım... Rabbim nazarlardan saklasın insallah prensesi....

tanışmayı çok isterim .Bizi bizden daha iyi anlayacak kimse yok.

evet aynen öyle.. o yüzden bizim kardeşler bile bilmiyor bebek tedavimi... bir şey diyeceklerinden değil ama hemen duyuluyor böyle şeyler..sonra patavazsızlarda var...geçen bizim dr. ege tv deydi ya.. halka soruyorlar tüp bebek ne demek bir amca dediki.. bebeği olmayanların başkalarının bebeğini taşıması.. yuh dedim ya.. hala böyle düşüneneler var demek...

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin....

Sağol gülüm..Bu arada senin durumunu sıkı sıkı takipteydim..
Yumoşların büyümemesine çok üzüldüm gerçekten..Çünkü çok iyi anlıyorum iki kere yaşadım onca iğneden sonra eli boş olmak üzücü gerçekten..Ama demin yazdıklarını okuyunca benimde aklıma takıldı..yakında başka kadın doğumcuya gidip bir kontrol yaptırsaydın en azından..Bazen öyle olabiliyor çünkü.Benim ikinci aşılama serüvenimde 10 gün iğneden sonra hiç yumi yokken 11 . gün 14,5 mm 2 tane yumi ortaya çıkmıştı bir anda..İnş o yumiler büyümüştür ve en azından bu ay onlar sana kendiliğinden mucize merkezinde göbüşüne bebiş olurlar tatlım..İnan bunu taa en yüreğimden diliyorum..İnş Rabbim mucizelerini yaşatsın bizlere..Kendine dikkat et sen genede ekşın günlerini kaçırma sakın.Anlamadığım tedavide gonal-f i kesip sonra ne yapmaya çalıştı doktor..Tamamen iptal ettimi tedaviyi yoksa başka bir şeymi deneyeceğiz dedi..Öpt senii..

canımmmmm...inanıyorum gerçekten sonucumu merakla beklediğine...bebeklerimin benle olduğu inancının yüksek olmasıda beni sevindirdi...çünkü ne kadar çok kişi olumlu düşünürsek onlarda kolayca gelirmiş gibi geliyor....

Amiiiin canım benim

Maşallah kuzucuğa,Allah iyiliğini daim etsin.

Canım idrar testine itibar etme,asıl olan kan sonucudur.İdrarda negatifi görüp kanda pozitif alan öyle çok arkadaşımız var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…