karşılaşmış olabiliriz canım..ben hep tek geldiğim için genelde kantinde bekliyordum..ama transferde ve opuda aşağıdaydım..
sanırım ben baharı gördüm ama..emin olamadığım için seslenmedim rezil olurum diye.. ama tanışmak isterim tabi.. insallah koca göbeklerimizle ve bebelerimizin elinden tutarak parka felan gideriz beraber...[/QUOTE
tanışmayı çok isterim .Bizi bizden daha iyi anlayacak kimse yok.
canım hiçö görüşemedik .. nasıl gidiyor tedavi? kurs? hayat?
aşk olsun gördün seslenmedin demek
pahalıymış gerçekten.. yani 7.000tl felan tutuyor..ben 4000tl diye duymuştum..arkadaşım tunç beyde doğum yaptı...4000 demişti...bilmiyorum ki...insallah bebişlerim gelirde..karar aşamasında sorarım sana yeniden...Aydanur hanıma sormuştum israel bey ne kadar alıyor diye..2250 dolar dedi..Artı hastanede 2000 tl alıyormuş..Pahallı baya aslında.. Benim tedavim,serklaj ameliyatım orada oldu...Sürekli yattım..Önce deü de sonra ege de yattım..Çocuklar 2 hafta kentin yeni doğan bakım küvezlerinde kaldılar.Memnun kaldık...
Hafta sonum kötü geçti çok ağladım.Cuma akşam progestan iğnesini oldum iğne olurken bişi yoktu eve geldim bir süre sonra nasıl bir ağrı anlatamam.Hayatımda böyle ağrı görmedim.Ateşim 38 kalbimin çarpıntısı hızlandı.Cumartesi akşama kadar abartmıyorum yatakta kıpırdayamadım.Şükran hanımı aradı eşim jel sabah akşam kullansın iğneyi bıraksın demiş.Vallla korkuyorum açıkçası.İğneyi bıraktım bişi olurmu diyede
Nasıl olsun cnm hiç oturamıyordum yerime ama belim tutuldu 3 gündür kıpırdamadan yatıyorum işte.
Kurs çok iyi şimdilik biraz zorlanıyorum ödevler konusunda ama hırs yaptım başarıcam Rabbin izni ile..
Tedavi ise bugün şu küçük kistim ne alemde diye randevum vardı ama erteledim cumartesiye çünkü bugünde evde yatışta olucam..Hafta sonu hastaneye gittik acile iğne vurup yolladılar ama hiç iyi olamadım maalesef..Vücudum en sonunda h. sonundaki aöf sınavlarına yaptığım stres ve yorgunluktan iflas bayrağını çekti..
Sen napıyosun tatlım..
Ben de kentçiyim :) İzmir de başka bir merkezde düşünmedim zaten ve hem hijyen açısından da çok memnunum kentten...
Hayırlı olsun canım :)
canım ben iğneleri bırakalı tam 1 hafta oldu bugün. gonal f olmuştum 10 gün yumuşlar 10. gün 9 mm idi. doktor tedaviyi durdurmuş ve ESTROFEM DUPHASTON tedavisine başlamıştı .. sanki ben o yumoş büyüme belirtilerini 10. günden sonra kasıklarımda ağrı sancı pıt pıt atma renksiz akıntı ile hissettim... sanki yumuşlarım sonradan tepki vermek istedi.. ancakın doktorum ankarada olduğundan gidemedim... ancakın şu son2 günde akıntım çok hafif pembe ve iğne başı gibi kırmızı lekelerim var bunlar ne alaka akıntım da çok renksiz olandan .... offf kafam karıştı yafff
Slm kizlar biz dr dn geldikk kizim bize hic yuzunu gostermedi suratinda ayaklaru vardi popusuda havada duruyrdu cok komikti dr unuz bak vur buraya dedi ha ha vurdum hafifce poposunu saga sola oynattiBabamiz kizim sallama poponu diyor 34 cm ve cok mutlu oldum 900gr olmus masallh kizim Teyzeleri Hamdolsun 3 hafta gittigimuzde gelisum bir hafta geridemisti simdi sukur yolunda dedi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallh bizdn hbrler boyle guldenim dn hbr varmi ceptn giriyorum gecmis okuyaniyorunm
canım eşimle konuşuyorduk..sanki bahar dediler gibi geldi.. eşime gitcem dedim.. emin misin rezil olursun deyince(ki konu bensem ortada rezil olmak ,sakarlık,komedi gibi olasılıklar her zaman vardır.)cesaret edemedim.. benim transfer günüm orda mıydın? geçen hafta pazartesi..
pahalıymış gerçekten.. yani 7.000tl felan tutuyor..ben 4000tl diye duymuştum..arkadaşım tunç beyde doğum yaptı...4000 demişti...bilmiyorum ki...insallah bebişlerim gelirde..karar aşamasında sorarım sana yeniden...
canım sıkma canını..işini iyi bilen bir ekibe emanet ettik kendimizi bence.. her şey yolunda gidecek ve kent hastanesinde bomba artış olacak başarı oranında...
canım eşimle konuşuyorduk..sanki bahar dediler gibi geldi.. eşime gitcem dedim.. emin misin rezil olursun deyince(ki konu bensem ortada rezil olmak ,sakarlık,komedi gibi olasılıklar her zaman vardır.)cesaret edemedim.. benim transfer günüm orda mıydın? geçen hafta pazartesi..
pahalıymış gerçekten.. yani 7.000tl felan tutuyor..ben 4000tl diye duymuştum..arkadaşım tunç beyde doğum yaptı...4000 demişti...bilmiyorum ki...insallah bebişlerim gelirde..karar aşamasında sorarım sana yeniden...
canım sıkma canını..işini iyi bilen bir ekibe emanet ettik kendimizi bence.. her şey yolunda gidecek ve kent hastanesinde bomba artış olacak başarı oranında...
aynenn çok mola werdim ama hemen işlerimin başına dönüomm artık yoksa yine akşama kadar bitmicekksanada kolay gelsin ekinim bugün temizlik günün.........
Slm kizlar biz dr dn geldikk kizim bize hic yuzunu gostermedi suratinda ayaklaru vardi popusuda havada duruyrdu cok komikti dr unuz bak vur buraya dedi ha ha vurdum hafifce poposunu saga sola oynattiBabamiz kizim sallama poponu diyor 34 cm ve cok mutlu oldum 900gr olmus masallh kizim Teyzeleri Hamdolsun 3 hafta gittigimuzde gelisum bir hafta geridemisti simdi sukur yolunda dedi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallh bizdn hbrler boyle guldenim dn hbr varmi ceptn giriyorum gecmis okuyaniyorunm
Nasıl olsun cnm hiç oturamıyordum yerime ama belim tutuldu 3 gündür kıpırdamadan yatıyorum işte.
Kurs çok iyi şimdilik biraz zorlanıyorum ödevler konusunda ama hırs yaptım başarıcam Rabbin izni ile..
Tedavi ise bugün şu küçük kistim ne alemde diye randevum vardı ama erteledim cumartesiye çünkü bugünde evde yatışta olucam..Hafta sonu hastaneye gittik acile iğne vurup yolladılar ama hiç iyi olamadım maalesef..Vücudum en sonunda h. sonundaki aöf sınavlarına yaptığım stres ve yorgunluktan iflas bayrağını çekti..
Sen napıyosun tatlım..
merhaba taze anne adayı:)
nasıl gidiyor bekleyiş, kuzucukları öperim:)
bu arada defnecim sana birşey sormak istiyorum,sen hiç doktorumuza sordun mu?ben sormadım ama şimdi neden orda aklıma gelmedi sormak deyip duruyorum...tüplerden biri tıkalı ya onu açmak mümkün değil mi acaba?
canım... Rabbim nazarlardan saklasın insallah prensesi....Slm kizlar biz dr dn geldikk kizim bize hic yuzunu gostermedi suratinda ayaklaru vardi popusuda havada duruyrdu cok komikti dr unuz bak vur buraya dedi ha ha vurdum hafifce poposunu saga sola oynattiBabamiz kizim sallama poponu diyor 34 cm ve cok mutlu oldum 900gr olmus masallh kizim Teyzeleri Hamdolsun 3 hafta gittigimuzde gelisum bir hafta geridemisti simdi sukur yolunda dedi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallh bizdn hbrler boyle guldenim dn hbr varmi ceptn giriyorum gecmis okuyaniyorunm
tanışmayı çok isterim .Bizi bizden daha iyi anlayacak kimse yok.
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin....
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?