Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşallah bebeklerin doğal yoldan gelirler

Kızlar sonuç çıktı..1146,27..Doktorla görüşecek..Ya ayrı hastanelerde bakıldığından ilki ile bir farklılık var..yadasını bilmiyorum iştee..

Kızlar sonuç çıktı..1146,27..Doktorla görüşecek..Ya ayrı hastanelerde bakıldığından ilki ile bir farklılık var..yadasını bilmiyorum iştee..

bu ne şimdi ya... bence hastaneler farklıysa o yüzden olabilir.. benim doktorum tüp bebede özellikle aynı hastanede yaptır sürekli demişti.. kesin hastane farkı bu..

Şu yazından bile naifliğin o kadar hissedilirki..Elif nazda eşinde çok şanslı gerçekten..Tabii bende şanslıyım yani bizde seni tanımış olduğumuz için..
elifimmmmm kızımın adı ağzımın tadısın.... esas ben şanslıyım sizi tanıdığım için..... daha öncede dedimya mızmız bi tip değilimdir anacığıma çekmişim birde sanırım yetiştirilme şeklinden kaynaklanıyo sonuçta ben evin en büyüğüydüm 3 tane kızkardeşim var 3numara ile aramda13 enküçükle 16 yaş fark var.. ben onlara hem ablalık hem annelik yaptım... annnem hep der bu kız size bakmaktan sizin dertlerinizle uğraşmaktan sorun çıkarmaya vakit bulamadı diye... hani genelde ablaların kaderi budur ya benimkide öyle işte...
öyle canım ya..... bide benim kociş pek bi nazlıdır azıcık burnu aksa aman da hastayım diye başlar mızmızlanmaya....

krem aldım ama fayda etmedi... alerji kremide denedim kaşıntı kremide... zaten morarmaya yapacak bişey yok.... allahtan acısısı yok sadece kaşnıyo onuda çok kaşınınca buz koyuyorum... bide diyorumya bitanem ne acılar var şu dünyada... benimki sinek ısırığı sayılır... rabbim hepimizi sevdiklerimizi hastalıklardan kazadan beladan korusun....
canımmmm geçmiş olsunnn

sağolasın fundacım...

adam bıkar senden

valla ya smdı bıle dıyo bıcır bıcır konusuyosun butun gun işte yorulmuyomusun dıee yandım kı ne yandımm ama napayım ben boleyımm susamam kı :26::26::26:

hmmm hamışte ıkız mı deıl bu sonuc smdı canım anlamadımm amaaaaa

hastanelerın farlılıklarından kaynaklanır can bırınde daha ıyı makına vardır bırınde bıraz daha ıyıdır sonuca bakan yanlsı yazmıstır ama sonucta kardesımız hamıle ve bence ıkız gellıyorrrr

ya bencede hastane farkıdır o yaa...kötü düşünmek istemiom düşünmüomda...güzel olcak işşallah herşeyyyy
doktoru aradı mı acaba?

ıkız olup olamdıgı kesede bellı olur kı adetı gecmedıgınden kese gorunmez daha erken yanı
hamıleya onada sukur canımmmmm
evet bencede adam haklı cok konsuyonnnnnn

erkeklerın genelı boyle nazlı benceeeeeeee

yok güzelim niye beğenmemezlik yapsınlar... ayrıca hiçbirşey bi kadını annelik kadar hamilelik kadar güzelleştiremez..... benim eşim sürekli bana çok güzelleştin tam dişime göre oldun diyo:)))) arkasınada ama güzellikten faydalanamıyorum ona yanıyorum diye ekliyo:))))))

kızımm ılgı gostercekler tabı bende esım ole olsun ısterım yanıı yoksa kıskanırım onu neden ılgı gostermıyon neden benı dusunmuyonn ayyy adamı yerım ben bee:18::18::18::18::18:
ben bu konuda şanslıyım eşim zaten ilgili bi adamdı hamiş olduktan sonra ultra ilgili bi adam oldu... inşallah seninkide öyle olur...

klimamız yok canım , pervane var ama henüz çıkarmadım ortaya gerçi oda başımı ağrıtıyo...... düne kadar hava serindi zaten bugün böyle oldum...

adam bıkar senden

aynen canım bebk varmı var ıkız mı ucuz mu bosverelımm demıı..kızz askolsun hee sen bayanken yanımda olmuyon adammlarr ne yapmazz

benımkı de ılgılı ama pek bellı edemez ne sevgısını ne ılgısınıı ılla sorcann sevıyon mu dıye kızz neden faydalanamıyorr hamılelıkte eksın yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…