yatıp dınlenmek nerde bz nerde canım ya eve gıdınce de ısım hıc bıtmıyor kı nese bakalımm gecıcek bıgun
Arkadaslar kan verdim geldim.3 saat sonra çıkacakmış.geçmişe dönemiyorum şu an.dua edin olur mu?
benimde önceki seferde tutmadıki hayırlısı gerçekten tutmamasıymış ailevi olarak kötü günler geçirdik tartışmalar vs. şimdi çoğu şey yoluna girdi çok şükür eğer şimdide tutmazsa hep diyorum demek daha yaşayacağımız günlerimiz var henüz hakkımızda hayırlısı değil saol asyacım konuşmaya çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim
şükran hanım aradı şimdi
yumurtalarımın 4 de döllenmiş durumları çok güzel dedi
yarın saat 12 de transfer var
2.gün yapmak istemiş ısrael bey nedenini bilmiyorum
hayırlısı bakalım yarın büyük gün:18:
Rica ederim canim inşallah müjdene de yazacağım inanıyorum :)
günaydınnnnnnn
2 tane sonuç alıcak arkadaşımız var sanırım, umarım ikisinden de güzel haberler alırız
öpüyorum hepinizii...
cnm arkadaslarım herkese günaydın ay bugün bir türlü uyanmadım attım kendimi duş a yeni ayrılıyorum ki gece delisin uyudum burnum da akıyor sureklide hapsuruyorum usuttumu yineeee siz nasilsinz bakalim
şükran hanım aradı şimdi
yumurtalarımın 4 de döllenmiş durumları çok güzel dedi
yarın saat 12 de transfer var
2.gün yapmak istemiş ısrael bey nedenini bilmiyorum
hayırlısı bakalım yarın büyük gün:18:
çok saol canım amin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın rabbim inanın öğrendiğimden beri hep dua ediyorum...
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?