Tüp Bebek Günlüğümüz !

şükran hanım aradı şimdi
yumurtalarımın 4 de döllenmiş durumları çok güzel dedi
yarın saat 12 de transfer var
2.gün yapmak istemiş ısrael bey nedenini bilmiyorum
hayırlısı bakalım yarın büyük gün:18:

Cnm arkadaslarım herkese günaydın ay bugün bir türlü uyanmadım attım kendimi duş a yeni ayrılıyorum ki gece delisin uyudum burnum da akıyor sureklide hapsuruyorum usuttumu yinee Ee siz nasilsinz bakalim

günaydınnnnnnn
2 tane sonuç alıcak arkadaşımız var sanırım, umarım ikisinden de güzel haberler alırız
öpüyorum hepinizii...

Rica ederim canim inşallah müjdene de yazacağım inanıyorum :)

hadi canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişin

Rica ederim canim inşallah müjdene de yazacağım inanıyorum :)

asyacım daha önce hiç dikkat etmemişim. kısmet olursa 1 gün arayaa doğum yapıca sanırım senin bıdığın cinsiyeti belli oldumu?

günaydınnnnnnn
2 tane sonuç alıcak arkadaşımız var sanırım, umarım ikisinden de güzel haberler alırız
öpüyorum hepinizii...

gunaydın canımmmmmmmmmmmm
Nasılsın balımmmmm

cnm arkadaslarım herkese günaydın ay bugün bir türlü uyanmadım attım kendimi duş a yeni ayrılıyorum ki gece delisin uyudum burnum da akıyor sureklide hapsuruyorum usuttumu yinee ee siz nasilsinz bakalim

cok sukur halımıze canım benım yaaaaaaaa ayyy dıkkat et cok gecmıs olsun kuzummmmm

ne guzel bır haber oh beeeeeeeeeeee
hadı hayırlıs olsun cnm vardır bıldıgı doktorumuzun demıııııı

çok saol canım amin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın rabbim inanın öğrendiğimden beri hep dua ediyorum...

Canım benim Allah'ın izniyle testin farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı olduğunu göreceğiz hayırlısıyla,buna tüm kalbimle inanıyorum.Dualarım seninle

Kızlar değerim 45 çıkmış..sanırım Hamileyim.2 gün sonra tekrar edilecekmiş.inş.sorunsuz sekilde sonuna kadar devam eder..kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.eve dönünce açarım.telde zor oluyor...Sara hayırlı haberlerini bekliyorum.

Kızlar değerim 45 çıkmış..sanırım Hamileyim.2 gün sonra tekrar edilecekmiş.inş.sorunsuz sekilde sonuna kadar devam eder..kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.eve dönünce açarım.telde zor oluyor...Sara hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…