Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım..insallah düşündüğün gibi değildir.. bak gör diğer testte sonucun yükselivercek.. ve bebişin babasına yaptığı gibi sanada süpriz yapacak...

canım israel beyde tedavi oluyorum.. topikte 3-4 kişiyiz israel beyin hastası olarak.. biz memenunuz.. ben beklemedeyim.. 4 gün var sonucumu öğrenmeye...

canım...yeğenine Allah sağlıklı uzun ömürler versin....

Son düzenleme:

nasılsın canımmmm gunaydınnnnnnnnn

gunaydın bende dıyorum yok bu kız her sabah bı gunaydın derdı yanı aaaaaaaaaa
ohhh gezemıyom dıyene bak sen hehe
sefan olsun canım gez tabıııııııııı

gunaydın canımmmmmmmmmmmmm
gıt ıslerını yap kole burda ne ısın var ozaman
ıns canım hadı hayırlısı olsunnnnnnn

canım burda hepimiz tüp bebekçiyiz... ilk sayfaya gidip listelere bakarsan kim kaç yaşında sorun ne bulabilirsin... bu arada bebeğin bu tedaviyle sana gelir insallah... Rabbim ol der insallah....

hayırlı sabahlar kızlar

bugün test sonucu alacak iki arkadasımız var insallah güzel haberler gelir

benim de bugün döllenme haberi gelecek bekliyorum hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin insallaahh

canım bebişlerin sayısını bildir mutlaka.. merak ederim ben.. şükran hanım arar öğlene doğru..insallah sağlıklı embriyoların oluşur.. ve sana sıkı sıkı tutunur...

anladım canım ya takılıyorum ben zaten sana bakma oyle dediğimee evet ya bende cıkarken takılıp durdu gıdıorum dıye zor yazdım valla...

canım hiç sorma.. ben siteden çıktım bir daha giremedim dün... dellendim resmen...sabah bile ümidim yoktu ama açabildim topiği...

Eki Görüntüle 437217 yaz gribi oldum bennn yaa hiçç halim yok burnum akıp duruyo boğazlarım acıyoo aman tanrımm yaa
çok geçmiş olsun tatlım

7 ayı bitirmemize az kaldı
birşey olursa doğru doğuma giderim diyorum
gezemediklerimin acısını çıkarıyorum
ağır vasıta olduk ama olsun

smdı de takılıyo canım yaa.ama bızı yıldıramazlarr ha ha haaaa

iyiyim canım.. ne yapıyım beklemeye devam.. yalnız ilaçların biri beni fena kaşındırıyor... birde bu fissül meselesi beni çok acıtıyor.. bebek olduğu için ilaçta kullanamıyorum.. ama yinede şükür halime... bebişlerim benimle kalsında...birde dün deli gibi erik istedim ve yedim.. anlatamam...ayyy yine aş erdim bak... ne bu ya... ye ekşiyi çıkar ayşeyi....biri kız biri erkekse değmeyin keyfime... çok şey mi istiyorum ne... şaka bir yana... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

Arkadaşlar perşmbe günü transferim yapıldı ve bu sabah çok ağrım var normal mi? daha önceki denemelrimde böğle olmamıştı offfff offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…