Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
canım ben izmirdeyim ama izmirde yaptırmadım,istanbul bahceci fulya da yaptırdım.
senin doktorun kimdi ,buarada hamilemisin yoksa beklio musun suan ?
bahceci fulya da 2 dondurulmus kaldı ama 4c kalitede yani birinci kalitenin en kötüsü yani cok iyi kalite diil sadece iyi kaliteler..öyle olumus en iyi 4a imiş..
onlarda cozulurken ölebilir diye ben sil bastan İzmir de baslayayım diyorum..sen nezaman basladın ?
benim bi arkadasımda kent de yaptırdı ,onunda şimdi cok güzel bir kızı var.Maşallah
cannlar ben geldimm nasılız bakalım.
egunalim kuzmmmm Allahım hayırlısını versşn canımmm inşallah dış gebelik değildir be kuzum yaaaaa.Allahım yardımcın olsun inşallahhhh.
canlar bu arada bugün teyze oldum ben çok güzel bişi ya valla....
Ben de dün çok kızmıştım ama akşam gönlümü aldı neyseee affettim onu
canım dinlendim ama uyumadım..kitap okuyorum..çalışırken zaman bulamıyordum..kitap fuarından aldığım kitapları bitiriyorum...ama dün kk beni deli etti.. bir cevap yazamadım delirdim.. bende kapattım topiği...
canım..... ikizler geliyor desene.. bence ikiz onlar...değerin çok güzel çıkmış canım... Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın insallah....
KIZLAR...geçmişe takılıp gelcem..tabi bilgisayarın akibetine maruz kalmazsam...
günaydın güzeller
2-3 gündür gezmekten fırsat bulup yazamadım
ama sabahları çıkmadan ve akşamları şöyle bir göz gezdirdim
nevar ne yok sizlerde, nasılsınız
güldenım farklı merkezlerde yaptırmandan kaynaklı sanırım bu değerler
daha adet zamanın yeni geldi yanılmıyorsam
bence dış gebelik değil gibi ama herşeyin hayırlısı canım
mobilyalarımız gelecek bugun inş. mobilyacı yan çizmezse yine
günaydın kızlar...
güzel birgün olsun inşaallah hepimize...
ben erkenciyim bugün işlerim var dün adet sancısından sadece kışlıklaır kaldırdım kanape altı düzelttim
akşamda kocişle yürüdk geldik iyi geldi bana..
bugünde dgs sınavına başvurum var,ikramayamla görüşemedik oda yoğun bende haftasonu yoğundum dünde fenaydım..
arkdşaımla sancısız görüşmek istiyorum ilk fırsatta buluşcaz onlaaa..
slm arkadaslar bende aranıza yeni geldim nasılsınız size bi sorum olucak tüp bebek yapan varmı aranızda eşinin spermi düşük olandan .ben 5yıllk evliyim 3defa tüpbebek yaptık tutmadı 10ngun sonra 5 denıycem inşlh tuttar
hayırlı sabahlar kızlar
bugün test sonucu alacak iki arkadasımız var insallah güzel haberler gelir
benim de bugün döllenme haberi gelecek bekliyorum hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin insallaahh
anladım canım ya takılıyorum ben zaten sana bakma oyle dediğimeeevet ya bende cıkarken takılıp durdu gıdıorum dıye zor yazdım valla...
Eki Görüntüle 437217 yaz gribi oldum bennn yaa hiçç halim yok burnum akıp duruyo boğazlarım acıyoo aman tanrımm yaa
bende hemde çok
çok geçmiş olsun tatlımEki Görüntüle 437217 yaz gribi oldum bennn yaa hiçç halim yok burnum akıp duruyo boğazlarım acıyoo aman tanrımm yaa
nasılsın canımmmm gunaydınnnnnnnnn
gunaydın bende dıyorum yok bu kız her sabah bı gunaydın derdı yanı aaaaaaaaaa
ohhh gezemıyom dıyene bak sen hehe
sefan olsun canım gez tabıııııııııı
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm
gıt ıslerını yap kole burda ne ısın var ozaman
ıns canım hadı hayırlısı olsunnnnnnn
canım burda hepimiz tüp bebekçiyiz... ilk sayfaya gidip listelere bakarsan kim kaç yaşında sorun ne bulabilirsin... bu arada bebeğin bu tedaviyle sana gelir insallah... Rabbim ol der insallah...
canım bebişlerin sayısını bildir mutlaka.. merak ederim ben.. şükran hanım arar öğlene doğru..insallah sağlıklı embriyoların oluşur.. ve sana sıkı sıkı tutunur...
canım hiç sorma.. ben siteden çıktım bir daha giremedim dün... dellendim resmen...sabah bile ümidim yoktu ama açabildim topiği...
smdı de takılıyo canım yaa.ama bızı yıldıramazlarr ha ha haaaa
Arkadaşlar perşmbe günü transferim yapıldı ve bu sabah çok ağrım var normal mi? daha önceki denemelrimde böğle olmamıştı offfff offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?