Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aaa ne güzel valla cok mutlu oldum inşallah Allah o güzel günleri gösterir bize benim cinsiyet belli olmadı gecen Pazartesi gitmiştim göremedi bı daha da ne zaman giderim bilmiyorum senin durumun nasil cinsiyet belli mı :) ikili test yaptırdın
Mı Dr benden üçlü de istedi ama kararsızım

Kızlar değerim 45 çıkmış..sanırım Hamileyim.2 gün sonra tekrar edilecekmiş.inş.sorunsuz sekilde sonuna kadar devam eder..kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.eve dönünce açarım.telde zor oluyor...Sara hayırlı haberlerini bekliyorum.

Canım tebrik ederim

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

selam arkadaşlar nasılsınız inş herkeskeyfi yerindedr ya benim test günüme azkaldı ve belirti felan yok ne yapacam bilmiyorum ALLAHIM yardımcımız olsun YÜCE RABBİM

saolun evt canım yaptırdık yerşeyim temiz şükür adet düzensizliyi var doktor doyuştan dedi eşimde sprmi cok düşük aret kamerde yapıcam nasıpse rabbim herkeze nasip etsin bizlerede

amınnn ınsl..dua ıle

haydi maasallah cnmmm ınsl..darısı bızlereeeeeeeeeeee

Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin insallh degerin istenilen kadar katlanirr

MAŞAALLAH canım tebrikler darısı bize olsun inş

TEBRIKLER CANIMMMMMMM RABBIM DEGERINI ARTTRISIN VE 9 AY BEBEGIN SENINLE KALSIN KUZUMMMM

tünaydın...........

tünaydın canımm hoşgeldin :)

ecrinim iyim tatlışım sen nasılsın.. sıkıcı bir iş günü daha

amin canım inşallah benimde henüz belli değil, 16 haziranda randevum var hem cinsiyet için hemde 4'lü tarama testi için. 2'li yaptırdım çok şükür güzel çıktı. 3'lü istemedi benden senden istedi madem bence yaptır canım

cok sukur canım ıyı olmaya calısıyom evet sıkıcı ve sıcak bır ıs gunu ....
tatıl ıstıyom ben yaaaaaaa

Son düzenleme:
canımm gözünüz aydın..rabbim tamamına erdirsin..
sanırım falan deme hamişsin inşaallah cnaım sağlıkla yükselecek değerinde...
45 az değil yaniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…