Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar birazdan transfere gidiyorum dualarınızı istiyorum korkuyorum demeyelimde endişeliyim ya tutmazsa diye eve nasıl gidicem evimizin yolunda kazı var acaba arabanın arkasındamı yatsam napsam offf

çok geçmiş olsun tatlım

7 ayı bitirmemize az kaldı
Birşey olursa doğru doğuma giderim diyorum
gezemediklerimin acısını çıkarıyorum
Ağır vasıta olduk ama olsun

valal kuzu sıızn alttakı yazıalrı okuyunca ben heyecan yapıyorum yaaaaaaaaa
aferın cıkar ne gzuel ıste aaaaaaaaaa
olsun tatlı agır vasıta ama

hayır cnm cok sey degıl bız bebek ıstıyoruz ama olamyınca boyle cok olsun dıye ugarasıyoruz bırden olsun dıye
aslında bıze 1 bıle yetecek ama ıste ınsan ıstedıkce daha cok ıstıyor
aynen rabbım versınde yeterkı 1 versın hayrlı evlat versın bızeeee

Son düzenleme:
karnımda iki kalbim daha olsun kk da 4 kalbe yükseldim...

kk yı seviyom..
kendimi alkışlıyom...
nazar değmesin sağlıcakla daha nice msjlar atayım...
deliyim ya ben.. kendi kendime böyle kutlama yapayım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar perşmbe günü transferim yapıldı ve bu sabah çok ağrım var normal mi? daha önceki denemelrimde böğle olmamıştı offfff offffff

hayırlı haber olsun canımmmmmmmmmmmmm
bebelerın tutunuyor sende ıssedıyorsun ınssssssss

heyyy şimdi fark ettim kalplerimin 4 olmasına az kalmış.....

daha cok mj daha cok kalpppppppppp

kızlar birazdan transfere gidiyorum dualarınızı istiyorum korkuyorum demeyelimde endişeliyim ya tutmazsa diye eve nasıl gidicem evimizin yolunda kazı var acaba arabanın arkasındamı yatsam napsam offf

hadı hayırlıs olsun sıkı sıkı tutunsun bebeler sana

Hadi hayırlısı olsun canim hiç kotu düşünme ben de cok berbat bı yoldan gittim hem de otele 3. Denememdi bı gun yattım sonra yolculuk bile yaptım avm avm gezdim gem de endo incelikti cok zor ihtimal demişti Dr ama nasipten ötesi yok nasip oldu oldu kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun müjdeler olsun sonu inşallah :) pozitif ol e mı optum

insan oğluyuz işte gözümüz doymuyor.. ya canım sana bir şey daha sorayım.. Allah izin verirde hamile kalırsam kalçadan iğneye devam edecek miyiz? progestan kullanıyorum şimdilik...

asya inanırmısın 3 gün yatakta dümdüz put gibi yatmayı düşünüyorum sağa sola bile dönmeyi düşünmüyorum bırak dışarı çıkmayı yanii kafayı yedim sanırım bi yandan kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum asyaa biraz anlatırmısın 5. güne kadar neler yaptın

canım insallah bu hayra alamettir.. ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorum...

Son düzenleme:

ıctım canım da alevını almadan da gecmıyor kı bu merett

valla yalan söylemiyim ben bazen yılıyorum....

heyyy şimdi fark ettim kalplerimin 4 olmasına az kalmış.....

masallahh kalplerı dortlemıssınn canm darısııı basımaaaa

canımm hakkında hayırlısı olsunn hadi bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruzz

Arkadaslar kan verdim geldim.3 saat sonra çıkacakmış.geçmişe dönemiyorum şu an.dua edin olur mu?

canım hayırlı haberlerını beklıyoruzz dualarmız senınlee

Canim benim endometrium 7 mm idi Dr tutmaz dedi ama ben uzaktan geldiğim icin ve dondurulmus 5 partım olduğu icin denemek istedim ısrarla sonra transfer oldu bı igne yapıldı purulaton diye orda İnan bana 10 dakika yattım merkezde diğer seferler bı gun yatmıştım sonra taksi ile otele gittik o gun zaten 3 te transfer olmuştu yattım sonraki gun avm ye gittim hemen duş aldım ama ara ara uzandım da tabii bir gece kaldıktan sonra eve donduk araba ile özel hiç bısey yapmadım hatta arkadaslarım transfer sonrasi tuvaletini tut diye tembih etmişti onu bile hemen yaptım unutup yani sonra normal hayata geçtim hem de ikiz tuttu benim ama biri gelişmedi ilk haftalarda.. Cok dua ettim ama umudum yoktu cok şimdi anlıyorum ki biraz tevekkül etmek kaşınmak gerekiyor Rabbim nasip ederse olacak ötesi yok vakti varsa da beklemekten başka yol yok dilerim senin de vaktin gelmiştir canim benim :)

insan oğluyuz işte gözümüz doymuyor.. ya canım sana bir şey daha sorayım.. Allah izin verirde hamile kalırsam kalçadan iğneye devam edecek miyiz? progestan kullanıyorum şimdilik...

balım oluyon dıye bılıyorum yaaaaaaaaaa
ama gelınce hamıslere sorarız balımmmmm

Arkadaslar kan verdim geldim.3 saat sonra çıkacakmış.geçmişe dönemiyorum şu an.dua edin olur mu?

hadı posıtıfsın ıns canımmmmmmmmmmm

aynen cnm yatmadan dınlenmeden de gecmezzzzz

benimde önceki seferde tutmadı ki hayırlısı gerçekten tutmamasıymış ailevi olarak kötü günler geçirdik tartışmalar vs. şimdi çoğu şey yoluna girdi çok şükür eğer şimdide tutmazsa hep diyorum demek daha yaşayacağımız günlerimiz var henüz hakkımızda hayırlısı değil saol asyacım konuşmaya çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim

balım oluyon dıye bılıyorum yaaaaaaaaaa
ama gelınce hamıslere sorarız balımmmmm
hadı posıtıfsın ıns canımmmmmmmmmmm
aynen cnm yatmadan dınlenmeden de gecmezzzzz

yatıp dınlenmek nerde bz nerde canım ya eve gıdınce de ısım hıc bıtmıyor kı nese bakalımm gecıcek bıgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…