çok geçmiş olsun tatlım
7 ayı bitirmemize az kaldı
Birşey olursa doğru doğuma giderim diyorum
gezemediklerimin acısını çıkarıyorum
Ağır vasıta olduk ama olsun
iyiyim canım.. Ne yapıyım beklemeye devam.. Yalnız ilaçların biri beni fena kaşındırıyor... Birde bu fissül meselesi beni çok acıtıyor.. Bebek olduğu için ilaçta kullanamıyorum.. Ama yinede şükür halime... Bebişlerim benimle kalsında...birde dün deli gibi erik istedim ve yedim.. Anlatamam...ayyy yine aş erdim bak... Ne bu ya... Ye ekşiyi çıkar ayşeyi....biri kız biri erkekse değmeyin keyfime... çok şey mi istiyorum ne... şaka bir yana... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
Arkadaşlar perşmbe günü transferim yapıldı ve bu sabah çok ağrım var normal mi? daha önceki denemelrimde böğle olmamıştı offfff offffff
heyyy şimdi fark ettim kalplerimin 4 olmasına az kalmış.....
kızlar birazdan transfere gidiyorum dualarınızı istiyorum korkuyorum demeyelimde endişeliyim ya tutmazsa diye eve nasıl gidicem evimizin yolunda kazı var acaba arabanın arkasındamı yatsam napsam offf
kızlar birazdan transfere gidiyorum dualarınızı istiyorum korkuyorum demeyelimde endişeliyim ya tutmazsa diye eve nasıl gidicem evimizin yolunda kazı var acaba arabanın arkasındamı yatsam napsam offf
hayır cnm cok sey degıl bız bebek ıstıyoruz ama olamyınca boyle cok olsun dıye ugarasıyoruz bırden olsun dıye
aslında bıze 1 bıle yetecek ama ıste ınsan ıstedıkce daha cok ıstıyor
aynen rabbım versınde yeterkı 1 versın hayrlı evlat versın bızeeee
Hadi hayırlısı olsun canim hiç kotu düşünme ben de cok berbat bı yoldan gittim hem de otele 3. Denememdi bı gun yattım sonra yolculuk bile yaptım avm avm gezdim gem de endo incelikti cok zor ihtimal demişti Dr ama nasipten ötesi yok nasip oldu oldu kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun müjdeler olsun sonu inşallah :) pozitif ol e mı optum
Arkadaslar kan verdim geldim.3 saat sonra çıkacakmış.geçmişe dönemiyorum şu an.dua edin olur mu?
canım insallah bu hayra alamettir.. ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorum...
hayırlı haber olsun canımmmmmmmmmmmmm
bebelerın tutunuyor sende ıssedıyorsun ınssssssss
daha cok mj daha cok kalpppppppppp
hadı hayırlıs olsun sıkı sıkı tutunsun bebeler sana[/QUO
arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi tutunuyordur çok ama çok korkuyorum ya buseferde olmadıysaaaaaa
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
gecmıs olsun canımmmmmmmmmm
benımde bademcık sıs kotuyum sneın gıbı yanıı
ıhlamur fln ıc ılac al
enıste kolla kendınııııııııııı
arkadasımızı uzemezsınnnnnnnnn
valla yalan söylemiyim ben bazen yılıyorum....
heyyy şimdi fark ettim kalplerimin 4 olmasına az kalmış.....
Arkadaslar kan verdim geldim.3 saat sonra çıkacakmış.geçmişe dönemiyorum şu an.dua edin olur mu?
asya inanırmısın 3 gün yatakta dümdüz put gibi yatmayı düşünüyorum sağa sola bile dönmeyi düşünmüyorum bırak dışarı çıkmayı yanii kafayı yedim sanırım bi yandan kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum asyaa biraz anlatırmısın 5. güne kadar neler yaptın
insan oğluyuz işte gözümüz doymuyor.. ya canım sana bir şey daha sorayım.. Allah izin verirde hamile kalırsam kalçadan iğneye devam edecek miyiz? progestan kullanıyorum şimdilik...
ıctım canım da alevını almadan da gecmıyor kı bu merett
masallahh kalplerı dortlemıssınn canm darısııı basımaaaa
canımm hakkında hayırlısı olsunn hadi bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruzz
canım hayırlı haberlerını beklıyoruzz dualarmız senınlee
Canim benim endometrium 7 mm idi Dr tutmaz dedi ama ben uzaktan geldiğim icin ve dondurulmus 5 partım olduğu icin denemek istedim ısrarla sonra transfer oldu bı igne yapıldı purulaton diye orda İnan bana 10 dakika yattım merkezde diğer seferler bı gun yatmıştım sonra taksi ile otele gittik o gun zaten 3 te transfer olmuştu yattım sonraki gun avm ye gittim hemen duş aldım ama ara ara uzandım da tabii bir gece kaldıktan sonra eve donduk araba ile özel hiç bısey yapmadım hatta arkadaslarım transfer sonrasi tuvaletini tut diye tembih etmişti onu bile hemen yaptım unutup yani sonra normal hayata geçtim hem de ikiz tuttu benim ama biri gelişmedi ilk haftalarda.. Cok dua ettim ama umudum yoktu cok şimdi anlıyorum ki biraz tevekkül etmek kaşınmak gerekiyor Rabbim nasip ederse olacak ötesi yok vakti varsa da beklemekten başka yol yok dilerim senin de vaktin gelmiştir canim benim :)
balım oluyon dıye bılıyorum yaaaaaaaaaa
ama gelınce hamıslere sorarız balımmmmm
hadı posıtıfsın ıns canımmmmmmmmmmm
aynen cnm yatmadan dınlenmeden de gecmezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?