Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım Rabbim sabır versin.. ve insallah canı gönülden diliyorum bebeğin sana süpriz yapsın kendiliğinden gelsin insallah....

söyleyecek fazla bişey yok ne yazıkki... rabbim sabrını versin.... ve dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun....

benimde günüm yaklaştı.. idrar testi yapsam mı diye düşünüyordum..ama korkumdan yapamıyorum... Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin insallah... canım ya...sakın sıkma canını... Rabbim en kısa zamanda ol der insallah bebeğine...

canım Rabbim sabır versin.. ve insallah canı gönülden diliyorum bebeğin sana süpriz yapsın kendiliğinden gelsin insallah....

söyleyecek fazla bişey yok ne yazıkki... rabbim sabrını versin.... ve dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun....

sağolun kızlar hepiniz çok sağolun

defnecim günün gelmeden idrar testi yapıp canını sıkma derim ben

rabbım sabır versın canımmmmmmmmm

sağolun kızlar hepiniz çok sağolun

defnecim günün gelmeden idrar testi yapıp canını sıkma derim ben

bende öyle düşünüyorum.. biliyorsun stres hormonları etkiliyor,dolayısıyla bebişleride öyle...çıkmazsa deli olurum..o yüzden cumrtesiyi beklemek en güzeli olacak...

Canım çok tebrik ederim seni inşallah kat kat artar değerin önce karnında sonra kucağında gör....

Saracım çok üzgünüm canım biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın inşallah tez zamanda anne olursun canım..Bir şey söylicem bence 2 gün sonra tekrar baktırsan biz negatifleri 0 lı rakamlarla gördük belki geç tutunmuştur ne bilim

Hayy allah canım yaa cok uzuldum smdı ınannn senın ıcın cok umutluydum benn ınan suan ne desem bılmıyorum derdını veren rabbım dermanını da verır sabırlı olmaya calıss olurmu ınsallah bırgun hepimiz anne olucazz....

benim daha fena habire sayfa yenileniyo... sonra görüntülenemiyo... açıp kapatıyom aynı sayfada takılıp kalıyom... sinir oldum.....

aynen oylee ya ne yazdığını goruyon ne yazılanııı..nese smdılık duzeldı gıbııı

selammmmmmmm kızlar 15.gün test sonucumuda aldımmm rabbim sesimizi duydu dualarımız kabul oldu değerlerim katlana katlana çoğaldı dr umda 18 ine randevu verdii:))))
Alalh her isteyenin yüzünü güldürsün inşallahhh....

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamişlik diliyorum sana

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canim biraz dusuk cikti sınırın altında değil ama yine de üçlü ne zaman yapılıyor bize 20. Hafta dedi..?4 li ile beraber olacakmış Hayırlısı inşallah

hadı gozun aydın canımmmmmmm
rabbım korkutmasın artık senııı

Cnm cok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin insallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…