Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm ALLAHIM SABIR VERSİN

cumartesi olur mu dersiniz?yaaa çok sıkılıyo canım.. bebişlerimin tutunup tutunmadığını çok merak ediyorum....

kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?

kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?

mesaj tekrarı...

mesajı gönderemedim tekrar yazdım bu sefer 3 kere çıktı.

Son düzenleme:

saracım canım...
bu durumu yaşamış biri olarak neler hissetiğini çok iyi anlıyorum...
çok söylenecek söz yok aslında...
sana Rabbimden sabır diliyorum...

Tebrik ederim canım...
Rabbim sağlıkla devamını getirsin...
Sana kutlama yapardım ama sara nın değerine üzüldüm inşallah değerin katlanınca o zaman kutlamanı yaparım canım...

merakettiğim su kimyasal gebelikte embryo hala içimizde mi
rahime tutunamadı yada öldü ama içimizde ve regl olunca mı cıkıyor..
yada ne..

birde eşim dio ki senin dıs gebelik olamaz ,okumuş biyerden dıs gebelik tuplerde oluo die,senin tup tıkali zaten dio,ama dıs gebelik sadece tupte olmaz değil mi ?

bide önce yuksek sonra dusuk cıkması durumu bi mucize ile sonlanamz mı,
yani embryo biraz bozalayıp sonra toparlanabilir mi hic boyle hikaya var mı acaba ...
son olarak ..2 gundur deli gibi belim agrıyor,regl olucam (düşük yapıcam yani ... ilaçlarida bıraktım zaten) ama bukadar cok agrı hic normal diil, regl oldugum zaman boyle olmaz ,kaldıki daha hic regl belitimde yok ,hani klahve akıntı sıcak basması gibi,heralde dusukle ilgili ,ondan mı acaba??yada daha da kotusu dıs gebelikten mi acaba..

değer artışı güzel canım...
valla o kadar sıkıntı yaşadım ki değer artışı konusunda hemen sevinme temkinli ol derim...
bi daha ki testten sonra durumu değerlendirelim bence...
şimdilik herşey yolunda Maşallahhh...
Rabbim hep böyle sağlıklı devamını getirsin inşallah...

değerin kimyasal gibi görünüyor ve dış gebelik olması küçük bir ihtimal...
kimyasalda embriyo kanamayla atılıyor yani içerde hala...
dış gebelikte sadece tüplerde olmuyor düşük ihtimalde olsa bağırsak vs.. o bölgelerede yerleşebiliyormuş...

cok saol cevap için .ben yarın yapıcam testi bakızcaz artık bahtımız ne cıkarsa,
hala içerde ama ölü heralde demi ? işte bende belki ölmemiştir ,canlanmiştir diye dua ediyorum...
olmaz oyle sey ama a ol dyince oluyor ya yinede bunu hayal ediyorum bilsemde mantıklı olmadıgını ..

sana da dua ediyorum hep ,en hayırlısi neyse o olsun inşallah .ne olursa olsun buda bişey hem belki sonuc guzel olacak..insallah

CANIM NASILSIN YAAAA SANA BIRSEY SORMAK ISTIYORUMMMM

esımın testlerı soyle .....
testosteron total 543 deger aralıgı 160-726
fsh 24 deger aralığı 0,7-11
lh 8,55 deger aralığı 0,8-7,6
prl 11,8 deger aralığı 2,5-17
protrombın akt 99,8 deger aralığı 70-120
protrombın zamanı 13,1 deger aralığı 12-16
ınr 1 deger aralığı normal asta 2,0 / komadın kullanan 5,4

degerler boyle ve total test. bız 2011 ekımde yaptık ve total test degerı 3,8 dı deger aralıgı 3-8 yazıyor burdakı totl test. farklımı ben bunu anlamadım....
ve esım testlerı yaptırdıgı doktora gıttı sımdı o doktor demıs ıgne ve ılacla 2 deger dusebılır tesetye gerek yok ama kendı doktoruna bır sor demıs .... fsh dusurmek ıcın ılac harıcı kur varmı bıldıgın degerler nasıl sence

canım yarın verıcek kanı kendı doktoruna ve durumu yarın bellı olacak kardesımızınnnn ve hamıslıgı kesınlesecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…