Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm Rabbim kendiliğin dn göndersin insallh sana bebeğini üzülme demekle olmuyor cok defa negatf alan biri olarak neler hissettiğini hepimiz cok iyi anlıyoruz emin ol bu ayı guzel değerlendir tedavidn sonraki uç ay cok önemli demişti Dr um bana Rabbim yüzünü güldürsün insallh

tbselma ve elifce canlarım tebrik ederim.Hayırlı olsun bebişleriniz.Saglıkla gelsinler inşallah.
Saracım nolur üzme kendini tatlım İnşallah en yakın zamanda kavusursun sende bebegine.Rabbim sana dayanma gücü versin .opuyorum cnm..

arkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske

11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..

buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş

bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .

yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..

kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..

tebrik ederim cnm, allah hepimize nasip etsin ins...

Arkadaşlar ilk randevudan ne kadar sonra rutin randevular başlıyor bileniniz varmı? ben eskiye dair pek bir hatırlayamadığımdan bilemiyorum da....

sara uzulme demekle olmuyor ama kendine dikkat et cnm ins bir dahaki sefere herseyin hayirlisi diyelim basak biesey soylenmiyor...

ALLAHIM ıns ol demıstır kuzummmm yaaaaa

canım başınız sagolsun en iyisini yapmışın gitmemekle risk almaya gerek yokk.............

Merhaba arkadaşlar öncelikle guzel haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. Olumsuz olanlarada allahtan sabır diliyorum rabbim en kisa zamanda meleklerini göndersin.

kızlar birazdan transfere gidiyorum dualarınızı istiyorum korkuyorum demeyelimde endişeliyim ya tutmazsa diye eve nasıl gidicem evimizin yolunda kazı var acaba arabanın arkasındamı yatsam napsam offf

canımmm allahım gönlüne göre versin emeklerinizin karşılıgını alınn inşallahh ii bak kendine..

Guldencim dun giremedigimden yazamadim.ama geçmişi okudum Allahin izniyle bu sefer hersey yolunda gidecek tum kızlar gibi bende canı gönülden inanıyorum buna..

ayy hadi hayırlısı olsun canım benim çok bebişli olsunn:))))))))))))))

canım çok sevindimm ..

gözün aydın canım.. sana ve bebeğine sağlık versin Rabbim bundan sonra....

canım insallah düşündüğün gibidir.. umudumuz bizim her şeyimiz zaten... kim ne derse desin.. bebişlerimiz bir gün bizimle olacak... Rabbim bizede yollayacak emanetlerini insallah....

benim canım hep tuzlu şeyler istiyor.. hemde deli gibi... insallah bebişlerim istiyordur... şimdiden mi başladım aşermeye....eyvahhh... benimkine acıdım valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…