Cnm cok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin insallhh
hadı gozun aydın canımmmmmmm
rabbım korkutmasın artık senııı
selammmmmmmm kızlar 15.gün test sonucumuda aldımmm rabbim sesimizi duydu dualarımız kabul oldu değerlerim katlana katlana çoğaldı dr umda 18 ine randevu verdii:))))
Alalh her isteyenin yüzünü güldürsün inşallahhh....
arkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske
11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..
buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş
bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .
yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..
kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..
Herkese hayırlı geceler kızlar.. Gece gece ne ısı var bu kızın diyeceksiniz hemen açıklıyim esimin dedesi vefat etmiş apar topar yola cikti şimdi.. Ben durumum cok da rahat olmayınca bebeği riske atıp 12 saat yola gitmek istemedim ama onu da tek yollamak cok cok zor oldu..Rabbim yolunu açık etsin inşallah sag salim gitsin gelsin.. Sabah ezanlari okunuyo Allahım ezanlar yüzü suyu hürmetine her birinizin her birimizin gönlüne göre olanı hayırlısı ile versin inşallah
kızlar birazdan transfere gidiyorum dualarınızı istiyorum korkuyorum demeyelimde endişeliyim ya tutmazsa diye eve nasıl gidicem evimizin yolunda kazı var acaba arabanın arkasındamı yatsam napsam offf
şükran hanım aradı şimdi
yumurtalarımın 4 de döllenmiş durumları çok güzel dedi
yarın saat 12 de transfer var
2.gün yapmak istemiş ısrael bey nedenini bilmiyorum
hayırlısı bakalım yarın büyük gün:18:
Kızlar değerim 45 çıkmış..sanırım Hamileyim.2 gün sonra tekrar edilecekmiş.inş.sorunsuz sekilde sonuna kadar devam eder..kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.eve dönünce açarım.telde zor oluyor...Sara hayırlı haberlerini bekliyorum.
selammmmmmmm kızlar 15.gün test sonucumuda aldımmm rabbim sesimizi duydu dualarımız kabul oldu değerlerim katlana katlana çoğaldı dr umda 18 ine randevu verdii:))))
Alalh her isteyenin yüzünü güldürsün inşallahhh....
arkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske
11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..
buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş
bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .
yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..
kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?