Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen sana katılıyorum tatlımmmm

bugün ytam benim evin önünü kazıyolar inanılmaz bi gürültü.... camı kapatsam havasızlıktan ölecem... açsam ne tv ne telefon neede kapının sesini duyuyom.... daha bide bunun asvaltlanma aşaması var....... offfffffffffff yaniiiiiiiiiiiiiiiiii offffffffffffff...............

canım değerleri çok güzel görünüyor ilaç yada iğne kullanıyormu eşin biliyorsun biz fsh yükseltmek için ilaç alıyoruz fsh sperm üretimi destekleyen bir hormon biz yükseltmek için çalışıyoruz ya neden düşürmeye çalışıcaklar anlamadım ben bu kısmını bak ben bizim değerleri bulayımda daha net yazarım bir yanlışlık olmasın. bütün değerleri güzel görünüyor yani bir tek son değere yakın olan prl yani prolaktin var ama oda ara bir değer yani ...

bence bebişin seninle... o kadar çok şey yaşıyoruz ki topikte pimpirikleniyoruz.. bende etrafımdakilere kalp atışını duymadan demeyeceğim hamileyim felan diye... çok zorda kalırsam derim.yani misafir felan ağırlamam gerekirse o zaman derim...

büyük gün yarın..

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden.. galiba sende benim gibi gününü bekledin.. idrar testi veya kan testi yaptırmadın... benimde son 4 gün.. insallah güzel haberler veririz topiğe...

bence bebişin seninle... o kadar çok şey yaşıyoruz ki topikte pimpirikleniyoruz.. bende etrafımdakilere kalp atışını duymadan demeyeceğim hamileyim felan diye... çok zorda kalırsam derim.yani misafir felan ağırlamam gerekirse o zaman derim...

büyük gün yarın..

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden.. galiba sende benim gibi gününü bekledin.. idrar testi veya kan testi yaptırmadın... benimde son 4 gün.. insallah güzel haberler veririz topiğe...

büyük gün yarın..

ben onalrı dovecem cnm sen stres yapma

Egunal nasılsın balımmmmmm

paşalatımla oynamaktan onların peşinde dolanmaktan başka bişi yapmıyorum kuzum...
bi de test yaptırdım yine bugün yazcam birazdan son durumu...

bugün yaptırdım test yarında verecem...
bakalım Alnızımızda ne yazıyor ne yaşayacaz...
Allah yüzümüzü güldürsün artık elimizden bişey gelmiyor bi kan değerine bağlı günler geçiriyoruz...

sıcak..... gürültü.... çekilmez ikili.....

Ankaranın bi çok yerinde çalışma var canım buralarda aynı...
çalışıyor belediyemiz gözlerim yaşardı...

kızlar ya sizde de oldu mu? ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum...bu ilaçlardan biri bana dokunuyor.. ama bebeklerim için katlanırım valla...

kızlar ya sizde de oldu mu? ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum...bu ilaçlardan biri bana dokunuyor.. ama bebeklerim için katlanırım valla...

bende oldu canım kaşı kaşı fenalık geçiriyordum hala var ama azaldı...
hatta döküntüm bile olurdu fazla kaşıdığım için...
sanırım ilaçlardan yan etki yapıyor.

ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...

canım test sonucun çıkmadı o zaman daha.... insallah güzel haberler vereceksin bize... paşalarla oyna ama sakın kendini yorma....

bende oldu canım kaşı kaşı fenalık geçiriyordum hala var ama azaldı...
hatta döküntüm bile olurdu fazla kaşıdığım için...
sanırım ilaçlardan yan etki yapıyor.

ilaçların hepsini okudum hemen hemen hepsinde kaşıntı yan etki.. o yüzden hangisinin kaşıntı yaptığınıda bilmiyorum...bebişler gelsinde kaşınır dururum ben... varsın uyuz desinler...

merhaba kızlar dünden beri moralim çok bozuk cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim 18.28 çıkmıştı.dün testi tekrarladık 17.76 çıktı şok oldum drumu aradık öyle şey olamaz testi tekrarlayın dedi 3 saat arayla bi tet daha yaptırdık 22 küsür çıktı bu sefer dru tekrar aradık yükselmesi ii bişey ama istenenden düşük perşembe tekrarlayın testi dedi başınıza hiç böyle bişey geldimi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten

ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...

canım ya keşke bilsemde yorumlayabilsem.. ama bence bebeğin seninleymiş gibi geliyor..bakalım dr un ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…