aynen sana katılıyorum tatlımmmm
CANIM NASILSIN YAAAA SANA BIRSEY SORMAK ISTIYORUMMMM
esımın testlerı soyle .....
testosteron total 543 deger aralıgı 160-726
fsh 24 deger aralığı 0,7-11
lh 8,55 deger aralığı 0,8-7,6
prl 11,8 deger aralığı 2,5-17
protrombın akt 99,8 deger aralığı 70-120
protrombın zamanı 13,1 deger aralığı 12-16
ınr 1 deger aralığı normal asta 2,0 / komadın kullanan 5,4
degerler boyle ve total test. bız 2011 ekımde yaptık ve total test degerı 3,8 dı deger aralıgı 3-8 yazıyor burdakı totl test. farklımı ben bunu anlamadım....
ve esım testlerı yaptırdıgı doktora gıttı sımdı o doktor demıs ıgne ve ılacla 2 deger dusebılır tesetye gerek yok ama kendı doktoruna bır sor demıs .... fsh dusurmek ıcın ılac harıcı kur varmı bıldıgın degerler nasıl sence
kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?
büyük gün yarın..
kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?
büyük gün yarın..
büyük gün yarın..
bugün ytam benim evin önünü kazıyolar inanılmaz bi gürültü.... camı kapatsam havasızlıktan ölecem... açsam ne tv ne telefon neede kapının sesini duyuyom.... daha bide bunun asvaltlanma aşaması var....... offfffffffffff yaniiiiiiiiiiiiiiiiii offffffffffffff...............
kk da bi tuhaf bugün.... ne zaman bişey yazsam on kere sayfa yeniliyo.....
Egunal nasılsın balımmmmmm
cok saol cevap için .ben yarın yapıcam testi bakızcaz artık bahtımız ne cıkarsa,
hala içerde ama ölü heralde demi ? işte bende belki ölmemiştir ,canlanmiştir diye dua ediyorum...
olmaz oyle sey ama a ol dyince oluyor ya yinede bunu hayal ediyorum bilsemde mantıklı olmadıgını ..
sana da dua ediyorum hep ,en hayırlısi neyse o olsun inşallah .ne olursa olsun buda bişey hem belki sonuc guzel olacak..insallah
sıcak..... gürültü.... çekilmez ikili.....
bugün ytam benim evin önünü kazıyolar inanılmaz bi gürültü.... camı kapatsam havasızlıktan ölecem... açsam ne tv ne telefon neede kapının sesini duyuyom.... daha bide bunun asvaltlanma aşaması var....... offfffffffffff yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
offffffffffffff...............
kızlar ya sizde de oldu mu? ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum...bu ilaçlardan biri bana dokunuyor.. ama bebeklerim için katlanırım valla...
paşalatımla oynamaktan onların peşinde dolanmaktan başka bişi yapmıyorum kuzum...
bi de test yaptırdım yine bugün yazcam birazdan son durumu...
bugün yaptırdım test yarında verecem...
bakalım Alnızımızda ne yazıyor ne yaşayacaz...
Allah yüzümüzü güldürsün artık elimizden bişey gelmiyor bi kan değerine bağlı günler geçiriyoruz...
Ankaranın bi çok yerinde çalışma var canım buralarda aynı...
çalışıyor belediyemiz gözlerim yaşardı...
bende oldu canım kaşı kaşı fenalık geçiriyordum hala var ama azaldı...
hatta döküntüm bile olurdu fazla kaşıdığım için...
sanırım ilaçlardan yan etki yapıyor.
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?