kentçi arkadaşlarım nerelerde oturuyorsunuz.Ben hastaneye oldukça uzağım.Hatayda oturuyorum.
Merhabalar,2 yumurtam döllenmeye bırakıldı..Yarın döllenip döllenmedikleri konusunda bilgi verecekler...
o da bişeymi daha sen hamile kalınca cevaplayacam....akasyaaaaa yorma kuzum kendini daha gebe kalıncada cevap vericennnn
o da bişeymi daha sen hamile kalınca cevaplayacam....
ama bende olsam saklayamamaki burda biz birlik olduk değilmi canım benim...
kim olsa değeri görse yazar burda değilmi bunun için varız..
kendini bizide endişde bıraktın diye düşünme...
ben fena küserdim sana bunları tek başına yaşamaya çalışmana haaa
sen azmı çekiyon kahrımı...
bak bende erken adet oldum 10 gün önce senin gelmeyen adetini oldum dedimde ona gelmesin o hamile kalsında razıyım
asıl yaşananı sen yaşıyousn paylaşmasanda paylşasanda gerçeğin ortasındaki sensin değilmi...
paylaşınca rahatlıyoruz olmuyor tek başına çekemeyiz bu dertlerii...
tabiki söyleyeceksin endişenide söyle herşeyinide...biz bundan sıkılmadıkki...
keşke elimiznden gelen olsa ama yok işte...içinemi doğuyor bilmiyourm sende kendine göre haklısın belkide böyle olmandan
dolayı kolay atlatıyosun gelde bana sor diyosun belkide doğrudur...
inşaallah yarın farklı şeyler duyarız nebileyim rabbimin işindan sual olunmuyor....rabbim yardımcın olsun sıkma kendini gerekirsede ağla canım..ü
yada beni ara konuş dök içini taammmıı
biz en olumlu olanı düşünelim canım yarın herşey ortaya çıkacak ....
bide paylaşman güzel bizimle bizim için çok değerlisin keşke senin olumsuz duyguların paylaştıkça azalsa eşime söylemiştim önce çok sevinmişti sonra oda çok üzülmüştü bugün direk seni sordu oda senin sonucunu bekliyor ve dua ediyor ....burdaki aramızdaki bağ çok farklı anlatılmayan yaşanan ve hayat kadar gerçek....
sağol canım ilgin desteğin için vakit ayırıp cevaplar yazdığın için çok sağol
tatlım dilerimki hamilesin ve bebeğini kucaklarsın
yarın inşallah değerin katlanmış olur bunu içten diliyorum
evet canım o da olabilir ve inşallah öyle bişeydir...
hiç bişey yapamamak eli kolu sadece bi kan değerini beklemek çok geriyor insanı...
çaresizliği sevmem ben hep bi çıkış yolum vardır ama bu durum benden çıkmış ama beni direk ilgilendiren bişey
ve ben öylece seyrediyorum bişey yapamıyorum...
Canim ben hergun (yaklasik 1 aydir) vuruluyorum bu igneyi lekelenmemden dolayi. Lekelenme varsa fitil falan yetmiyor. Aksamlari igneden sonra alkol veya kolonyayla masaj yap igne yerine canim.kızlar bişi sorcam size .Ben cuma gece 11.00 gibi progestan diye bir iğne vuruldum.Gün geçtikçe iğne vurulduğum yer hem şişiyor.hemde ağrısı günden güne artıyor.Sol kalçadan oldum iğnneyi sol bacağım kasılıyor.üzerine ne basabiliyorum ne yatabiliyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum.yürüyüşüm bile değişti yaaaaa.bu nasıl bişey anlamadım.ben böyle ağrı çekmedim.varmı aranızda benim gibi olan .gerçekten abartmıyorum hayatımda böyle ağrı yaşamadım.ne yapacağımıda bilmiyorum lütfennnnn yardımmmm
canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?
son kez soruyom öğrencem bu sefer sözzz.z..........
Nayn sakin idrar testi yapma derim ben 9. Gun de yaptım çıkmadı 10. Gun kan verdim onda çıktı bosuna gerilirsin yapmam ben ce ama yatın kan verebilirsinacaba transferin 8. gününde evde test yaparsak çıkarmı???
tek başıma yaşamanın doğru olmadığını bildiğinden zaten paylaştım canım...
zaten bunun için bu zor günler yüzünden bir araya geldik...
Allah yardımcımız olsun her aşamasında başka bir sıkıntı olabiliyor işte...
kim derki 1300 lü bi değer alıp sonrasında bunları yaşayacaksın amaaaaa....
kötü olanı kabullenmek kısa sürüyor benim için hemen çözüm için bişiler yapmaya başlarım
önemli olan çaresiz olmasın yaşananlar...hep bi çıkış yolu olduğunu düşünürüm...
dün gece yatsı namazımda sular seller götürdü seccademi...
tabiki ağlıyorum zorlandığım anlar oluyor...
Rabbim dermansız dert vermesin...
Ne diyoruz bu da geçecek...
Allahrazı olsun canım..
Eşinden de senden de ve tüm dua edenlerden...
Bu durumu yaşamayanlar evlat hasretini çekmeyenler bizi anlayamazlar...
Eşlerimizle beraber büyük sınavdan geçiyoruz....
Aynen öyle sanal ortamda olsa çok çok çok zor zamanlarımızı paylaşıyoruz destek oluyoruz...
Aminnn canım inşallah dilediğin gibi olur...
evet canım aynı yere devam ediyorumm...
şimdi nasılsın hamilemisin kaç aylık oldu
valla öyle yapacaz eşime kalsa haftada bir gidecek ama ben daha kontrollu olmak istiyorum ama insanın içi hiç rahat etmiyor bende şu kalp atışının dinlenebildiği cihazlar varmış ondan almayı düşünüyorum
nayn sakin idrar testi yapma derim ben 9. Gun de yaptım çıkmadı 10. Gun kan verdim onda çıktı bosuna gerilirsin yapmam ben ce ama yatın kan verebilirsin
canım mutlaka üüzlüyosun kolay değil canım..
aşılamada pozitifi alıpta 2gün beklemek uyuyamazdım sonradan değerimin düşmesi uyku haramdı gözlerime
okadar da uykucuyumdurki...
rabbim gözyaşlarımızı biliyor görüyor rikkate geldiğin anda ettiğin dualaırn kabul olsun canım benim..
kıyamam yaa ..annelik duyguyusunu verende rabbim yaşatacak olanda..
belkide bu osn ve sen gerçkten iyi şeyler yaşıycaksın inşaallah değilmi..
amin dermanımız olsun yeterki..rabbim kaalbine ferahlık versin seni kötü şeyler yaşamktan korusunn
tek başıma yaşamanın doğru olmadığını bildiğinden zaten paylaştım canım...
zaten bunun için bu zor günler yüzünden bir araya geldik...
Allah yardımcımız olsun her aşamasında başka bir sıkıntı olabiliyor işte...
kim derki 1300 lü bi değer alıp sonrasında bunları yaşayacaksın amaaaaa....
kötü olanı kabullenmek kısa sürüyor benim için hemen çözüm için bişiler yapmaya başlarım
önemli olan çaresiz olmasın yaşananlar...hep bi çıkış yolu olduğunu düşünürüm...
dün gece yatsı namazımda sular seller götürdü seccademi...
tabiki ağlıyorum zorlandığım anlar oluyor...
Rabbim dermansız dert vermesin...
Ne diyoruz bu da geçecek...
Allahrazı olsun canım..
Eşinden de senden de ve tüm dua edenlerden...
Bu durumu yaşamayanlar evlat hasretini çekmeyenler bizi anlayamazlar...
Eşlerimizle beraber büyük sınavdan geçiyoruz....
Aynen öyle sanal ortamda olsa çok çok çok zor zamanlarımızı paylaşıyoruz destek oluyoruz...
Aminnn canım inşallah dilediğin gibi olur...
ben 17 haftalık hamileyim işe yeni başladım 3 aydır heyet raporluyum ama ayaklarım ve bacaklarım çok şişiyor tansiyonuma bakıyıyorum normal arada ayaklarımı kaldırmam lazım ancak o zaman rahatlıyor çok erken başladı havalar çok sıcak ondan sanırım ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?