Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar.
Oğlu: "Hiç…" der.
Hz. Mevlânâ dışarı çıkar.
Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar.
Oğlu babasının bu haline bakıp güler.
Hz. Mevlânâ:
"Evladım, gördün mü?" der.
"Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün.
İşte bütün dertlerin arkasında da RABB'inin olduğunu bil ve O'na güven." der..

tek başıma yaşamanın doğru olmadığını bildiğinden zaten paylaştım canım...
zaten bunun için bu zor günler yüzünden bir araya geldik...
Allah yardımcımız olsun her aşamasında başka bir sıkıntı olabiliyor işte...
kim derki 1300 lü bi değer alıp sonrasında bunları yaşayacaksın amaaaaa....
kötü olanı kabullenmek kısa sürüyor benim için hemen çözüm için bişiler yapmaya başlarım
önemli olan çaresiz olmasın yaşananlar...hep bi çıkış yolu olduğunu düşünürüm...
dün gece yatsı namazımda sular seller götürdü seccademi...
tabiki ağlıyorum zorlandığım anlar oluyor...
Rabbim dermansız dert vermesin...
Ne diyoruz bu da geçecek...

Allahrazı olsun canım..
Eşinden de senden de ve tüm dua edenlerden...
Bu durumu yaşamayanlar evlat hasretini çekmeyenler bizi anlayamazlar...
Eşlerimizle beraber büyük sınavdan geçiyoruz....
Aynen öyle sanal ortamda olsa çok çok çok zor zamanlarımızı paylaşıyoruz destek oluyoruz...

Aminnn canım inşallah dilediğin gibi olur...

Herseyin en iyisini diliyorum senin icin. Elimiz kolumuz bagli, sabir bekliycez iste, hepimiz ne sinavlardan geciyoruz, hamilelkik haberinden sonra ilk kanamam basladiginda -ama nasil siddetli bir kanama- ciglik cigliga agladim hastaneye kosarken allahim sakin gitmesin-allahim inancimi koru diye. Hatirladikca hala yanaklarimdan yaslar suzuluyor. Ama durumumuz bu iste. Bize guclu olmak dusuyor ne olursa olsun. Cok duygusala baglamamak lazim cunku cokkk yipratiyor insani. Allahim hepimiz icin hayirlisini versin...

Canim ben hergun (yaklasik 1 aydir) vuruluyorum bu igneyi lekelenmemden dolayi. Lekelenme varsa fitil falan yetmiyor. Aksamlari igneden sonra alkol veya kolonyayla masaj yap igne yerine canim.

canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?
son kez soruyom öğrencem bu sefer sözzz.z..........

OPU yu 14. gun kabul ediyorsun. Yani OPU dan 14 gun geri git, o tarih senin SAT in olarak kabul ediliyor.

selam kızlar.güldencim geçmişi okuyamadım,seninle ilgili neler olduğu konusunda pek bilgim yok.benim transferim oldu.her şey yolunda.merak etmeyin.

canım mutlaka üüzlüyosun kolay değil canım..
aşılamada pozitifi alıpta 2gün beklemek uyuyamazdım sonradan değerimin düşmesi uyku haramdı gözlerime
okadar da uykucuyumdurki...
rabbim gözyaşlarımızı biliyor görüyor rikkate geldiğin anda ettiğin dualaırn kabul olsun canım benim..
kıyamam yaa ..annelik duyguyusunu verende rabbim yaşatacak olanda..
belkide bu osn ve sen gerçkten iyi şeyler yaşıycaksın inşaallah değilmi..
amin dermanımız olsun yeterki..rabbim kaalbine ferahlık versin seni kötü şeyler yaşamktan korusunn

ben 17 haftalık hamileyim işe yeni başladım 3 aydır heyet raporluyum ama ayaklarım ve bacaklarım çok şişiyor tansiyonuma bakıyıyorum normal arada ayaklarımı kaldırmam lazım ancak o zaman rahatlıyor çok erken başladı havalar çok sıcak ondan sanırım ne yapacam bilmiyorum

Amin yapan sarı kafa istiyorum..
Yetkililere duyuruyorumm ama nidennn yokkiiii:))

Canım ne diyeceğimi na yazacağımı bilmiyorum.İnşallah korktuğun olmaz canım.Sabır diliyorum senin için.Kötü bişey omayacak dualarımız seninle..

allah iyiliğini versin canım sağlıkla bebişini kucağına al evet sıcaklar başlıyor artık sen yolu yarılamışsın maşallah.... bide hangi şehirdesin

merhaba arkadaşlaaarrr.ben geçen ay tüp yaptırdım.negatif sonuç aldım.sonrasında normal adet oldum.şimdi yine adet olmam lazım üç gündür günde 2-3 kez sadece tuvalet kağıdına pembe leke geliyor neden böyle oldu.kist olmuş olabilirmi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…