canım ne güzel şanslısın.Benim de vurulduğumda hiç canım yanmadı.bişi hissetmedim.ama sonra offf offf offff yai
evet öyle... salmıyom valide sultanı sonucu öğrenene kadar... ama hamilelikten sonrada devam edeceksek iğnelere annemi nasıl salmam bilmiyom.. yani kal desem kalır ama babamda yalnız kaldı.. canı sıkılır onunda... artık bende acıtan hemşirelerin eline kalırım.. gün aşırı olmuyo musun sen bu iğneyi.. israel bey gün aşırı verdi bana....
banada gün aşırı verdi ama ben ilk iğnede pesss ettim.bende yüksek ateş çarpıntı ve dayanılması imkansız ağrı nedeniyle jele sabah akşama geçildi.
ya kızlaaaarr 7 .gün test yapsak çıkar mııııı????
canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?
son kez soruyom öğrencem bu sefer sözzz.z..........
geçmiş olsun canım.. o zaman senin o şişliklerde ilacın etkiside vardır.. canım ya bende de kaşıntı var fena halde.. bazen kriz geçiriyom ..oramı kaşıyım,buramı kaşıyım diye....
iyiyim canım.. ne yapıyım beklemeye devam.. yalnız ilaçların biri beni fena kaşındırıyor... birde bu fissül meselesi beni çok acıtıyor.. bebek olduğu için ilaçta kullanamıyorum.. ama yinede şükür halime... bebişlerim benimle kalsında...birde dün deli gibi erik istedim ve yedim.. anlatamam...ayyy yine aş erdim bak... ne bu ya... ye ekşiyi çıkar ayşeyi....biri kız biri erkekse değmeyin keyfime... çok şey mi istiyorum ne... şaka bir yana... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
şükran hanım aradı şimdi
yumurtalarımın 4 de döllenmiş durumları çok güzel dedi
yarın saat 12 de transfer var
2.gün yapmak istemiş ısrael bey nedenini bilmiyorum
hayırlısı bakalım yarın büyük gün:18:
Kızlar değerim 45 çıkmış..sanırım Hamileyim.2 gün sonra tekrar edilecekmiş.inş.sorunsuz sekilde sonuna kadar devam eder..kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.eve dönünce açarım.telde zor oluyor...Sara hayırlı haberlerini bekliyorum.
merhaba kızlar
sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama
ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim
sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş
güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah
Allah büyük elbet bizede gülecek dimi
hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum
selammmmmmmm kızlar 15.gün test sonucumuda aldımmm rabbim sesimizi duydu dualarımız kabul oldu değerlerim katlana katlana çoğaldı dr umda 18 ine randevu verdii:))))
Alalh her isteyenin yüzünü güldürsün inşallahhh....
arkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske
11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..
buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş
bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .
yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..
kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..
kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?
bugün ytam benim evin önünü kazıyolar inanılmaz bi gürültü.... camı kapatsam havasızlıktan ölecem... açsam ne tv ne telefon neede kapının sesini duyuyom.... daha bide bunun asvaltlanma aşaması var....... offfffffffffff yaniiiiiiiiiiiiiiiiii offffffffffffff...............
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...
merhaba kızlar dünden beri moralim çok bozuk cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim 18.28 çıkmıştı.dün testi tekrarladık 17.76 çıktı şok oldum drumu aradık öyle şey olamaz testi tekrarlayın dedi 3 saat arayla bi tet daha yaptırdık 22 küsür çıktı bu sefer dru tekrar aradık yükselmesi ii bişey ama istenenden düşük perşembe tekrarlayın testi dedi başınıza hiç böyle bişey geldimi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
kızlar size bir şey soracağım.. kısmet olurda cumartesi bebeklerimin benimle olduğunu öğrenirsem... kesesini ve kalp atışlarını ne zaman öğrenebilirim.. birde bundan sonra kontrollerde alttan muayne olmaz değil mi? hazırlıksız yakalanmak istememde...
kızlar bişi sorcam size .Ben cuma gece 11.00 gibi progestan diye bir iğne vuruldum.Gün geçtikçe iğne vurulduğum yer hem şişiyor.hemde ağrısı günden güne artıyor.Sol kalçadan oldum iğnneyi sol bacağım kasılıyor.üzerine ne basabiliyorum ne yatabiliyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum.yürüyüşüm bile değişti yaaaaa.bu nasıl bişey anlamadım.ben böyle ağrı çekmedim.varmı aranızda benim gibi olan .gerçekten abartmıyorum hayatımda böyle ağrı yaşamadım.ne yapacağımıda bilmiyorum lütfennnnn yardımmmm
canım geçmişe bakamadım.Değerlerin değişkenmiş sanırım.İyi düşün iyi olacak inşallah .Herkes senin için dua ediyor.Birbirimizi tanımıyoruz bile düşün .ama bizim için değerlisin sonuç umarım iyi olur.Herşey Allahtann
kızlar bişi sorcam size .Ben cuma gece 11.00 gibi progestan diye bir iğne vuruldum.Gün geçtikçe iğne vurulduğum yer hem şişiyor.hemde ağrısı günden güne artıyor.Sol kalçadan oldum iğnneyi sol bacağım kasılıyor.üzerine ne basabiliyorum ne yatabiliyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum.yürüyüşüm bile değişti yaaaaa.bu nasıl bişey anlamadım.ben böyle ağrı çekmedim.varmı aranızda benim gibi olan .gerçekten abartmıyorum hayatımda böyle ağrı yaşamadım.ne yapacağımıda bilmiyorum lütfennnnn yardımmmm
4802ye bak....bidahada öyle deme taammı beni bulur heyecanlar diye..
inşaalal sonu güzle olur yada bo son yaşaıdğın olumsuzluk olsun canımmm
sana dünden beri bişey yazamıyorum...
aramadımda belkide farkettin sadece mutlu haberlerinde arayabildim seni..
bide kendimi dipte bulduğum gün beni anlayan olduğundan aradım...
inşaallah bundan sonra hep keyifli olucak konuşmalarımız dua ediyorum hep aklımdasın..:13:
iyi gün dostumuyum yoksa
hayır bundan değil senin kadar dayanıklı olmadığımdan...
farketmeden üzerim diye,sesimin tonu değişiri diye...
şimdide yine araftasın arkdaşım bu en zoru ama içime kötü şeyler doğmasına izin vermiyorum ben..
herşeyiyle doğal geldi inşaallah bebekte doğal yerinde olucak dışta değil...
rabbim seni böyle sınıyor ben seni hep takdir ettim sevincini abartmadın çizgin var hep..
hep istkrarlı gittin yine öylesin inşaallah bu kez sonu güzle olucak sabrının mükafatını alıcaksın..
şu an sadece farklı hastanede verdiğini düşünelim olurmu canım benim...
bak yarın güzle değerin çıkısn ben o mimnişo yine mektup yazıcam teyze sözüü
sen benim günlerdir umudumsun ve bu umudumun sonunda doğum var inşaallah
canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?
ya kızlaaaarr 7 .gün test yapsak çıkar mııııı????
kaç gündür sor bakalım inşaallah sonu hamilleik olursa aldın bilgileri şimdiden canım....
5hafta 6 günlük demek oluyor..hamile kalasıca seniiii
hayır transferden sonra sayılrı ben böyle biliyorumm
saol canım benim...
sizde benim için değerlisiniz hemde çok...
progestan yapıyor yaşadıklarını bence değiştirsin doktorun fitil olanını versin yoksa daha çekersin..
Aminnn canımmmm Aminnn...
yeni gördüm topiğe sınırlı zamanlarda uğradığımdan geçmişe bakmaya fırsatım olmuyor...
ama neden bana bunu yazıyosun şimdi valla zor tuttum sulandırmamak için kendimi hemde paşalarımın yanında...
canım benim...
Rabbim kötü gün göstermesin hiç birimize...
Ama bazı zamanlar kontrolümüzden çıkıyor işte...
Şimdide böyle bi durumun tam içindeyim beni en çok bişey yapamamak deli ediyor...
Bi kan veriyorum ve sonuç çıksın diye bekliyorum...
Yüksek bhcg değerini görünce hep bi yanım acele etme yazma sonucu bi keseyi gör dedi
ama zaten idrar testlerinin çift çizgi çıktığını bile sizden saklamış ve kendimi kötü hissederken
nasıl bi de bhcg yi saklayabilirdimki...
herkes bana doktorumda dahil sen hamilesin desede ben hep elife (millstone) emin değilim
bi doktorla görüşeyim muayene etsin ve tekrar değerime bakılsın o zaman emin olacam diyordum...
size emin olmadığımı bu değere rağmen yazsaydım hepiniz kızardınız abarttığımı vs...düşünürdünüz...
tabiki benimki sadece bir histen ibaretti o günlerde ama şimdi çıkan çelişkili değerlerle hislerim anlam kazandı...
Rabbimden gelene boynum kıldan ince...
ve sen teyzesi gerçekten yarın herşeyin yolunda gittiğini öğrenirsek mektuplarına bir yenisini ekle ve bende ağlayarak
okuyayım inşallah...
canım hakkında hayırlısı olsun. ama benim fikrim şu ( İki ya da daha fazla sayıda bebeğin bulunduğu gebelikler de kan hCG değerleri normalden daha yüksek olur. Bununla birlikte kaybolan ikiz varlığında hCG artışı beklenenden daha yavaş olabilir.)
canım 5+ 5. hafta artı 1. 2. gun vs.. dıe devam eder
64 dedıgı de aynen ...
opudan degıl de son adet tarıhınden sayılır gunun yıne ama uzun protokolsen yumurta toplamadan 14 gun cıkar o senın son adet tarıhınmıs gıbı dusun ole hesapla ..
kısa protokol ama yumurtlaman uzun surduyse ve gec toplandıysa yıne aynen hesapla ..
benım hem kısa hemde 13. gunumde tam yumurtam toplandı yanı regl tarıhım degısmedı gıbı tam beklenen gunumde sonucumu alıcam yanı mesela
sanada geçmiş olsun benim bu ağrı dışında problemim olmadı hiç tedavi süresince.sende kaşıntı neden dolayı oldu peki
nerdesiniz kızlarrr?????? akasyacım soru sormuştum.. cevaplarsan çok mutlu olucam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?