Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ne güzel şanslısın.Benim de vurulduğumda hiç canım yanmadı.bişi hissetmedim.ama sonra offf offf offff yai

evet öyle... salmıyom valide sultanı sonucu öğrenene kadar... ama hamilelikten sonrada devam edeceksek iğnelere annemi nasıl salmam bilmiyom.. yani kal desem kalır ama babamda yalnız kaldı.. canı sıkılır onunda... artık bende acıtan hemşirelerin eline kalırım.. gün aşırı olmuyo musun sen bu iğneyi.. israel bey gün aşırı verdi bana....

banada gün aşırı verdi ama ben ilk iğnede pesss ettim.bende yüksek ateş çarpıntı ve dayanılması imkansız ağrı nedeniyle jele sabah akşama geçildi.

banada gün aşırı verdi ama ben ilk iğnede pesss ettim.bende yüksek ateş çarpıntı ve dayanılması imkansız ağrı nedeniyle jele sabah akşama geçildi.

geçmiş olsun canım.. o zaman senin o şişliklerde ilacın etkiside vardır.. canım ya bende de kaşıntı var fena halde.. bazen kriz geçiriyom ..oramı kaşıyım,buramı kaşıyım diye....

canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?
son kez soruyom öğrencem bu sefer sözzz.z..........

canım 5+ 5. hafta artı 1. 2. gun vs.. dıe devam eder
64 dedıgı de aynen ...
opudan degıl de son adet tarıhınden sayılır gunun yıne ama uzun protokolsen yumurta toplamadan 14 gun cıkar o senın son adet tarıhınmıs gıbı dusun ole hesapla ..
kısa protokol ama yumurtlaman uzun surduyse ve gec toplandıysa yıne aynen hesapla ..

benım hem kısa hemde 13. gunumde tam yumurtam toplandı yanı regl tarıhım degısmedı gıbı tam beklenen gunumde sonucumu alıcam yanı mesela

geçmiş olsun canım.. o zaman senin o şişliklerde ilacın etkiside vardır.. canım ya bende de kaşıntı var fena halde.. bazen kriz geçiriyom ..oramı kaşıyım,buramı kaşıyım diye....

sanada geçmiş olsun benim bu ağrı dışında problemim olmadı hiç tedavi süresince.sende kaşıntı neden dolayı oldu peki

çok şey istemiyorsun canım rabbimin hazineleri geniş iste verecek O neticede ........ rabbim gönlüne göre versin......

hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişin.....

tebrikler canım değerin güzelce katlanır inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ....

rabbim sabır versin tez zamanda yüzünü güldürsün....

çok şükür canım rabbim devamını getirsin....

hakkında hayırlısı olsun.....

güzel katlanmış canım inanki değer ne olursa olsun endişeler peşini bırakmıyor bu yol meşekkatli bir yol ama sonundaki dünyanın en güzel mucizesi herşeye bedel oluyor....

gülüm allah sabır kolaylık versinnnn.................

ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...

canım hakkında hayırlısı olsun. ama benim fikrim şu ( İki ya da daha fazla sayıda bebeğin bulunduğu gebelikler de kan hCG değerleri normalden daha yüksek olur. Bununla birlikte kaybolan ikiz varlığında hCG artışı beklenenden daha yavaş olabilir.)

hakkında hayırlısı olsun canım....

test tarihinden 1 hafta sonra kese 2 hafta sonra kalp atışı görülebilir. kötü haber ise alttan muayeneye devam :)))

o iğne acıtıyor canım sana tavsiyem iğneden sonra yürümen yürümek o ağrıların büyük çoğunluğunu alıyor

canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?

saol canım benim...
sizde benim için değerlisiniz hemde çok...

progestan yapıyor yaşadıklarını bence değiştirsin doktorun fitil olanını versin yoksa daha çekersin..

4802ye bak....bidahada öyle deme taammı beni bulur heyecanlar diye..
inşaalal sonu güzle olur yada bo son yaşaıdğın olumsuzluk olsun canımmm

Aminnn canımmmm Aminnn...

yeni gördüm topiğe sınırlı zamanlarda uğradığımdan geçmişe bakmaya fırsatım olmuyor...
ama neden bana bunu yazıyosun şimdi valla zor tuttum sulandırmamak için kendimi hemde paşalarımın yanında...
canım benim...
Rabbim kötü gün göstermesin hiç birimize...
Ama bazı zamanlar kontrolümüzden çıkıyor işte...
Şimdide böyle bi durumun tam içindeyim beni en çok bişey yapamamak deli ediyor...
Bi kan veriyorum ve sonuç çıksın diye bekliyorum...
Yüksek bhcg değerini görünce hep bi yanım acele etme yazma sonucu bi keseyi gör dedi
ama zaten idrar testlerinin çift çizgi çıktığını bile sizden saklamış ve kendimi kötü hissederken
nasıl bi de bhcg yi saklayabilirdimki...
herkes bana doktorumda dahil sen hamilesin desede ben hep elife (millstone) emin değilim
bi doktorla görüşeyim muayene etsin ve tekrar değerime bakılsın o zaman emin olacam diyordum...
size emin olmadığımı bu değere rağmen yazsaydım hepiniz kızardınız abarttığımı vs...düşünürdünüz...
tabiki benimki sadece bir histen ibaretti o günlerde ama şimdi çıkan çelişkili değerlerle hislerim anlam kazandı...
Rabbimden gelene boynum kıldan ince...
ve sen teyzesi gerçekten yarın herşeyin yolunda gittiğini öğrenirsek mektuplarına bir yenisini ekle ve bende ağlayarak
okuyayım inşallah...

kaç gündür sor bakalım inşaallah sonu hamilleik olursa aldın bilgileri şimdiden canım....
5hafta 6 günlük demek oluyor..hamile kalasıca seniiii
hayır transferden sonra sayılrı ben böyle biliyorumm

Son düzenleme:

kaç gündür sor bakalım inşaallah sonu hamilleik olursa aldın bilgileri şimdiden canım....
5hafta 6 günlük demek oluyor..hamile kalasıca seniiii
hayır transferden sonra sayılrı ben böyle biliyorumm

ama bende olsam saklayamamaki burda biz birlik olduk değilmi canım benim...
kim olsa değeri görse yazar burda değilmi bunun için varız..
kendini bizide endişde bıraktın diye düşünme...
ben fena küserdim sana bunları tek başına yaşamaya çalışmana haaa
sen azmı çekiyon kahrımı...
bak bende erken adet oldum 10 gün önce senin gelmeyen adetini oldum dedimde ona gelmesin o hamile kalsında razıyım
asıl yaşananı sen yaşıyousn paylaşmasanda paylşasanda gerçeğin ortasındaki sensin değilmi...
paylaşınca rahatlıyoruz olmuyor tek başına çekemeyiz bu dertlerii...
tabiki söyleyeceksin endişenide söyle herşeyinide...biz bundan sıkılmadıkki...
keşke elimiznden gelen olsa ama yok işte...içinemi doğuyor bilmiyourm sende kendine göre haklısın belkide böyle olmandan
dolayı kolay atlatıyosun gelde bana sor diyosun belkide doğrudur...
inşaallah yarın farklı şeyler duyarız nebileyim rabbimin işindan sual olunmuyor....rabbim yardımcın olsun sıkma kendini gerekirsede ağla canım..ü
yada beni ara konuş dök içini taammmıı

saol zuzucum bende hayırlı olanı diliyorum en baştan beri...
bende yazdıkların gibi düşünmeye zorluyorum kendimi...
aklıma takılan şey zaten progesteron değerininde düşük çıkması...
normal gebelik durumlarında 25 ve üzeri çıkması gereken değer bende 3.7 sadece...
yani bi yandan olumlu düşünüp kötü fikirleri çürütmek isterken tam tersi oluyor elde veriler var çünkü...

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim cevabın için şimdi saydım benim toplama işlemi 14. günde olmuş...yani adet tarihim değişmemiş demek oluyor benimde sevindim buna....

sanada geçmiş olsun benim bu ağrı dışında problemim olmadı hiç tedavi süresince.sende kaşıntı neden dolayı oldu peki

canım sanırsam beyaz haplardan cyclo.... tahminim öyle.. yan etkilerinde dde yazıyor zaten...

nerdesiniz kızlarrr?????? akasyacım soru sormuştum.. cevaplarsan çok mutlu olucam....

dur öğretmenim cevaplıcam telefonla konuşuyodum:))))) son adat tarihinden itibaren sayıcaksın... nette otamatik gebelik haftası hesaplayıcılar var ordan hesaplarsın,, 5+ demek 5 hafta + şu kadar günlük hamilesin demek...

yazdım canım mesala ben şuan 28+6 yım yani 29.haftamdayım yarın29+0 olucam sonraki gün 29+1 böle böle gidiyo işte.... ayrıca sen istediğin kadar sor biliyosam seve seve cevaplarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…