Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar.ben geçen ay tüp yaptırdım.negatifdi sonrasında normal adet oldum.şimdi yine adet olmam lazım ama 3 gündür günde 2-3 kez pembe akıntı oluyor.oda sadece tuvalet kağıdına geliyor.birde adet olacak gibi ara ağrım oluyor.acaba kistmi oluştu....

acaba transferin 8. gününde evde test yaparsak çıkarmı???

canım güldürdün beni...7. günden başladın her gün sorcan herhalde.. bugün çıkar mı diye... canım çok merak ediyorsan kan testi yaptır... idrar testiyle uğraşma derim ben...hayırlı haberler alalım senden de insallah...

ben yoktum..sizde çok kaynatmamışsınız...laf aramızda iyide yapmışsınız.. geçmişi okumak kk daki bu takılmalarla çok zor oluyor...

canlar ben geldimmm.nasılsınız bakalım görüşmeyeliii.bende durumlar aynı kuzucuklar bu akşam üçüncü iğnemide huzurla yaptım bakalım gerisi Allahtan.

canım benım rabbım sabrımızı denıyor acaba kulum benden gelene ne yapacak dıye vardır bundada bır hayır tek tesellımız bu degılmı zaten rabbımın bır bıldıgı vardı ınsl...kısa zamanda yuzumuzu guldursun

cokkk sukur canım darısı tum ıstenyenlere bana ınsl..... rabbım hayılrı bır evlat nasıp eder ınsl...

canım benım rabbım gonlumuzden gecenı bılıyor sabrımızı denıyor senın benım bızım eslerımızınn ınsl..rabbım sukrumuzu arttırsın bunada sukur baska bır tesellımız yokki her gece aglamak esıne bakarken gozlerının dolması o duyguyu bızden baskası bılemezzz cok sukur kı sukrumuz var ınancımız var sakın ısyan fılan etme bunada sukur de hz.yunus aleyselamın duasını bol ca oku''LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜTİ MİNEZ ZALİMİN...sabır ıcın ınsl...sıkıntılı anlar ıcınde ''FE NADA FIZ-ZULÜMANİ ENLA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNE'Z ZALİMİN'' ecmaın ınsl...

İlk tüp bebek denemem 12 gün önce gerçekleşti. Normalde ben çok soğuk kanlı kolay kolay telaş yada stres olmayan biriyim bunda da olmam diyordum. Kan testini perşembe yaptıracam yani 2 gün kaldı. Ve sanırım gerilmeye başladım yani olmasa da bu ilk denemem (6 tane de donuk var) diyip çok üzülmeyeceğimi düşünüyorum ama bu bilinmemezlik öldürüyor beni sürekli aklımda acaba? Etrafımda tüp bebek deneyenler vardı ama uzaktan çok daha kolay gözüküyor insana. Burda ki herkese allah kolaylık ve sabır versin.

gülden canım ben aklıma kötü bişey getirmiyorum iyi düşünüyorum inanıyorum herşey çok güzel olucakk.......

Canım arkadaşlarım destekleriniz ve yazdıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sarılıyorummm...
Hepinizden Allahrazı olsun...
Mesajlarınızı okudum ama cevaplamam zaman alacağından hepinize hitaben yazıyorum bu mesajı...
Yarın inşallah güzel birgün olur hepimiz için...
İyi geceler...

Evet yarın senin icin guzel bir gun Olucak Tabiki bizim icin de guzel bir gun olucak İnsallh cnm benimm sana da iyi geceler biz de sana sarılıyoruz teyzem öptük senii

canım benimmmmm akıttıgın o gözyaşların mutluluktan olur inşallah.bu gece dualarım seninle bitanem.Allahın izniyle yarın güzel haberlerini alıcaz.

Canim benim yine zor gunler geciriyorsun kendi guzel,yuregi guzel arkadasim
bilemedigim bi konu hakkinda ne desem bilemedim,ne olursa olsun hayirlisi olsun senin icin guzelim....dua etmekten baska bisey gelmiyorum elimden...dualarim seninle canim benim
ama inaniyorumki hersey guzel olacak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…