çok şey istemiyorsun canım rabbimin hazineleri geniş iste verecek O neticede ........ rabbim gönlüne göre versin......
test tarihinden 1 hafta sonra kese 2 hafta sonra kalp atışı görülebilir. kötü haber ise alttan muayeneye devam :)))
kaç gündür sor bakalım inşaallah sonu hamilleik olursa aldın bilgileri şimdiden canım....
5hafta 6 günlük demek oluyor..hamile kalasıca seniiii
hayır transferden sonra sayılrı ben böyle biliyorumm
yazdım canım mesala ben şuan 28+6 yım yani 29.haftamdayım yarın29+0 olucam sonraki gün 29+1 böle böle gidiyo işte.... ayrıca sen istediğin kadar sor biliyosam seve seve cevaplarım...
saol zuzum bende hayırlı olanı diliyorum en baştan beri...
bende yazdıkların gibi düşünmeye zorluyorum kendimi...
aklıma takılan şey zaten progesteron değerininde düşük çıkması...
normal gebelik durumlarında 25 ve üzeri çıkması gereken değer bende 3.7 sadece...
yani bi yandan olumlu düşünüp kötü fikirleri çürütmek isterken tam tersi oluyor elde veriler var çünkü...
saracım canım...
bu durumu yaşamış biri olarak neler hissetiğini çok iyi anlıyorum...
çok söylenecek söz yok aslında...
sana Rabbimden sabır diliyorum...
Tebrik ederim canım...
Rabbim sağlıkla devamını getirsin...
Sana kutlama yapardım ama sara nın değerine üzüldüm inşallah değerin katlanınca o zaman kutlamanı yaparım canım...
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...
biz en olumlu olanı düşünelim canım yarın herşey ortaya çıkacak ....
bide payşaman güzel bizimle bizim için çok değerlisin keşke senin olumsuz duyguların paylaştıkça azalsa eşime söylemiştim önce çok sevinmişti sonra oda çok üzülmüştü bugün direk seni sordu oda senin sonucunu bekliyor ve dua ediyor ....burdaki aramızdaki bağ çok farklı anlatılmayan yaşanan ve hayat kadar gerçek....
dur öğretmenim cevaplıcam telefonla konuşuyodum:))))) son adat tarihinden itibaren sayıcaksın... nette otamatik gebelik haftası hesaplayıcılar var ordan hesaplarsın,, 5+ demek 5 hafta + şu kadar günlük hamilesin demek...
yazdım canım mesala ben şuan 28+6 yım yani 29.haftamdayım yarın29+0 olucam sonraki gün 29+1 böle böle gidiyo işte.... ayrıca sen istediğin kadar sor biliyosam seve seve cevaplarım...
defneeeeeeeeeeeeeeeeeee okudunmu sana iki kere cevap yazdım
kalp atışını nezaman görücemhamile kalasıca defneeeeeee inşaallah kız bilgili anne olucak canım yaaaa
defneeeeeeeeeeeeeeeeeee okudunmu sana iki kere cevap yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?