Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim ..insallah herkesin gönlünce olsun....
demek alttan muayne.. ilk bhcg den sonra alttan muayne etmez herhalde...birde onla uğraşmayayım.. alıştık derken yanılmamışım muayneye...

kaç gündür sor bakalım inşaallah sonu hamilleik olursa aldın bilgileri şimdiden canım....
5hafta 6 günlük demek oluyor..hamile kalasıca seniiii
hayır transferden sonra sayılrı ben böyle biliyorumm

ayy... evet o benim işte.. saygıdeğer hamile kalasıca....(çok houma gitti valla bu söz)

yazdım canım mesala ben şuan 28+6 yım yani 29.haftamdayım yarın29+0 olucam sonraki gün 29+1 böle böle gidiyo işte.... ayrıca sen istediğin kadar sor biliyosam seve seve cevaplarım...

kalp atışını nezaman görücemhamile kalasıca defneeeeeeeinşaallah kız bilgili anne olucak canım yaaaa

biz en olumlu olanı düşünelim canım yarın herşey ortaya çıkacak ....
bide paylaşman güzel bizimle bizim için çok değerlisin keşke senin olumsuz duyguların paylaştıkça azalsa eşime söylemiştim önce çok sevinmişti sonra oda çok üzülmüştü bugün direk seni sordu oda senin sonucunu bekliyor ve dua ediyor ....burdaki aramızdaki bağ çok farklı anlatılmayan yaşanan ve hayat kadar gerçek....

Son düzenleme:

sağol canım ilgin desteğin için vakit ayırıp cevaplar yazdığın için çok sağol

ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...

tatlım dilerimki hamilesin ve bebeğini kucaklarsın

yarın inşallah değerin katlanmış olur bunu içten diliyorum

teşekkür ederim tatlım.. valla ben hamile kalsam sabırsızlığımdan erken doğururum herhalde....

yazdım canım mesala ben şuan 28+6 yım yani 29.haftamdayım yarın29+0 olucam sonraki gün 29+1 böle böle gidiyo işte.... ayrıca sen istediğin kadar sor biliyosam seve seve cevaplarım...

hımmmm... anladım şimdi...... şekil a.1 olduğun içinde teşekkür ederim....örnek anne adayım benim....

kalp atışını nezaman görücemhamile kalasıca defneeeeeeeinşaallah kız bilgili anne olucak canım yaaaa

hiç sorma... snelerim okumakla geçti... master bile yaptım... şimdide bebek konusunda master yapcam sayenizde sayın hocalarım benim...ne demişler bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum....

defneeeeeeeeeeeeeeeeeee okudunmu sana iki kere cevap yazdım

okudum prensesin annesi...teşekkür ediyorum.. hatta örneği kendi üzerinden vermene teşekkür ettim...

aynı sayfada saymaya devam ediyorum.. ilerleyemiyorum.. ah kk... bugün deli ettin beni.. alcağın olsun...

canlarım ben çıkıyorum.. çok şişkinliğim var azcık uzanayım... gelirim yanınıza yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…