Tüp Bebek Günlüğümüz !

Topcte kimse kalmadi ortalikta isimsiz bir ziyaretci dolaniii arkadas isiklari sondurecem haydi hayirli geceler. Guzel haberlerle dolu bur gune uyanalim insaallah

Topcte kimse kalmadi ortalikta isimsiz bir ziyaretci dolaniii arkadas isiklari sondurecem haydi hayirli geceler. Guzel haberlerle dolu bur gune uyanalim insaallah

Aminnnnn canısı..Uyku tutmadı benii.Aşkısımı düşünüpp içleniyorum gece gece aklıma fena düştü..Korkuyorum benn bunu anladım koyverdim gitti kendimi

Sen benim yorumumu görüp okuyacaksın birde üzerine yorum yapacaksın diye saçlarım beyazladı ama..
Enişşteee her işe yetişiyorsun birde bizi canısımdan mahrum bırakmasan diyorum artık..
Selamlarr yaniii..

Eliff canım belin nasıl oldu ?

Canm benim çok sağol valla..Ama iyi olamadım..O kadar ilaç iğne yedim ama doğrulamadım tam olarak..Bugün dershanede ilk dersi ayakta dinledim..Oturamıyorum yatamıyorum fazla ayakta duramıyorum..Ağrım var çok fena napıcağımı şaşırdım bende..Sabırla geçmesini bekliyorum inş h.sonuna geçer..Bacaklarıma kadar vuruyor ağrııı..Dua et bana olurmu bitanemm

Maveraaaa kuzuuuuuuuu hoşgelldinn..
Burası bizim mekanımız işte..İlk sayfaya bakarsan eğer, seni linklerle listelerimize yönlendirirler..Orada merkezler falan yazılı..Kızların kaçıncı denemelerinde ve sebepleride yazılı..
Bak çiçeklerle karşılıyorum senii

Bu arada uykun mu yok neden yatmıyorsun canım benimm..
Benimde kaçık uykum ama zorlıcam şimdi kendimi..Sana mesaj attım özelden..Dikkat et kendine öpt

Çok gecmis olsun canım benim dikkat et kendine bel çok önemli ağrırlar dayanılmaz olur inşallah ilaçlar şifa olur sana..

İyi geceler,kızlar ben de maalesef adet oldum.kimyasal gebelik yaşamışım maalesef.hayırlısı böyleymiş.iyi geceler..

canım benim Rabbim sabır versin...
hepimiz ayrı ayrı sınavdan geçiyoruz işte...
ama bugünlerde geçecek iz bıraksada...

Yarın oğlumu görmeye gideceğim teyzeleri.. 1 ay oldu görmedim kuzumu.. İnşallah herşey yolundadır..

yesinler senin oğluşunu...
Allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin...
içerde yan gelip yatıyordur paşa...

Aminnnnn canısı..Uyku tutmadı benii.Aşkısımı düşünüpp içleniyorum gece gece aklıma fena düştü..Korkuyorum benn bunu anladım koyverdim gitti kendimi

aşkısııımmmm canııımmmmm diğer yarıımmmmm...
benim yüzümden uykusuzmu kaldın bi de bu kadar bel ağrısı yaşarken...
valla bende korkuyorum gebelikten geçtim başka bişey çıkmasın diye dua edip duruyorum...
değer az çıktı dertlendik çok çıktı yine dertliyiz

Eki Görüntüle 437949 Günaydıınnnn canım arkadaşlarım...
Yeni birgün doğdu güneşle beraber...
Bugün kimilerine güzel kimilerine zor birgün olabilir...
Herşeye rağmen yeni birgüne kavuşturduğu için Rabbime şükredelim...
Hepinizi çok seviyorum...

Günaydın...uyku tutmadı geceden beri.biraz önce kocamı da yolculadım.bana destek olan sevincimi ve üzüntümü paylaşan tüm arkadaşlarım Rabbim sizlerin en kısa zamanda dualarına cevap versin.sizleri seviyorum...

Canım benim öyle bir sınavımız var bizimde..umarım senden çook güzel haberler alırız.canı gönülden mutlu olmanı istiyorum...Sağol desteklerin için...

Canım benim öyle bir sınavımız var bizimde..umarım senden çook güzel haberler alırız.canı gönülden mutlu olmanı istiyorum...Sağol desteklerin için...

Allahrazı olsun canım...
Birgün bişekilde bizim için de herşey yoluna girecek...

günaydın güzellikler:2::2:

güldenım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum

elifce tebrik ederim canım

günaydın güzellikler:2::2:

güldenım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum

elifce tebrik ederim canım

günaydın canım inşallah güzel haberler verebilirim...
elifcede kanaması başladı kimyasal gebelik yaşadı maalesef

günaydın canım inşallah güzel haberler verebilirim...
elifcede kanaması başladı kimyasal gebelik yaşadı maalesef

ama dün test sonucunu almıştı
kusurma bakma elifce gözümden kaçmış o mesajın
geçmiş olsun canm rabbim bir daha yaşatmasın

Son düzenleme:
gunaydın kızlar hepınıze...
gulden ınsallah sen bızım bugun yuzumuzu guldurursıun Allah ın ıznıyle tabkı

elıfce canım sanada gecmıs olsun Rabbım tekrr yasatmasın

benımde bugun canım sıkkın esımın bı lafına uzuldum zaten hassas ve zor bı surec yasıyoruz sanırım onalrdanda ozlerınde olmayan fazla hassasıyet beklıyoruz sonrada uzuluyoruz...
neyse hormonlar tepetaklak regl gunune az kaldıgını bu halımden anlayabılıyorum zaten :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…