Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım senın gunaydın msjını ben goremedım ya egunal cvp vermıs sana o zaman farkettım..günaydınn pamuk şeker...

canım yazmayı unutmuşum izmirde bence iyi olan kent hastanesi dediğim gibi erkek faktörünüz yoksa bence izmirde dene ayrıca ege üniversiteside iyi diye düşünüyorum başarılı sonuç alan çok insan var leyliko arkadaşımız egede yaptırım hamile kaldı sana bu konuda mutlka sağlıklı bilgi verir birde genetik demişsin ya mutlaka yaptır kafanda soru işareti kalmasın ben 2 defa yaptırdım :))) birde merkezine sorsana neden kaliteli embriyo olmamış kafam takıldı buna sordunmu bilmiyorumda yani bir tek tüpte sorun varsa sperm ve ymurta iyise neden embriyolar kaliteli olmamış??? mutlaka detaylı hepsini sor ona göre yol çizersin bak hepimiz kürde ilaçta vitaminde çok ustayızdır :))))))) sanada yazarız bir reçete

gunaydın canım sen kacta gıdecen doktora
ıns sende guzel haber getırısın canımmmm

Dualrım senınle canım alalhım buyuk yanında ve yanımzıda yeterkı ol demıs olsunnnn

valla canımm smdı gordum msjını hee yazdığın sayfaya giremedım ben demekk nesee benım randevum 15:00 te canımm..amann gene bı sorun cıkarmazlarsa sasarım zaten gecen raporumu yaktılarr bakalım smdı ne dıceklerr artık ağlancak halıme gülüorumm:26::26::26:

amin bebeim aminn..sana demiştim ya bazen cok fazla bilmekte yaramıyorr yaa aklımıza bu ıhtımaller gelıyor cnku kımyasal gebelık gıbı vs. neysee sen zayıf deill güçlü bir kadınsın zayıf halini yerimm ben senın kızım

canım senın gunaydın msjını ben goremedım ya egunal cvp vermıs sana o zaman farkettım..günaydınn pamuk şeker...

cıkarmazlar neden cıkarsınlar cnmmm
olsun dert degıl kuzummmmm
sen aarama dırek gıt ararsan sıkıntı olur zaporun olamsada daha ucuza yapılack kı ddetavınnn

izmir güzeli nasılsınnnnn
sogan kurune baktınmı baslıycanmı
ben apım dıyorum bugun adet oldum yıne 12 gun gecıkmelı ve 42 gunde bır olamya basladım adet duzenlemesıde varmıs ... buldum bıryerde okudum yalnız burdakı 7 gun adetı saymıyoruz dımı yada sayıyoruz bugun ıtabıyle 15 gunmu sayıcam ben adetten 15 gun sonra baslıycam
Soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 3. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Son düzenleme:

35izmir buldum canım guldenınkını

Son düzenleme:
sen aarama dırek gıt ararsan sıkıntı olur zaporun olamsada daha ucuza yapılack kı ddetavınnn

valla bılmıorum tatlım bugun de bı gıdeyım bakayım fakulteye gene bıseyler cıkartırlarsa yada kafama yatmayan şeyler olursa gıtmem bı daha oraya baska yere bakarım artık taksıtle falan ozelde yaptırız da bursada da hıc ıyı bır merkez yok gıbıme gelyor sara dan umıtlydım acıbadem de oldu oda negatıf aldı aslında merkezın dısında bence alnımzda ne yazılı ısı onu yasıcazz ha a merkezı ha b merkezii....

herşey iyi olacak inan buna canım

bizler güçlü kadınlarız her zorluğun üstesinden geliriz bu yüzden Rabbim bize mükafatını gönderecek sende iyi olacaksın bende bugün senden güzel haber almak bana iyi gelecek dualarım seninle bacım

İyi geceler,kızlar ben de maalesef adet oldum.kimyasal gebelik yaşamışım maalesef.hayırlısı böyleymiş.iyi geceler..

tatlım çok üzüldüm geçmiş olsun bari birimiz olsun bu ay sevinseydik ama sağlık olsun inşallah kendiliğinden gelir meleğin

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

herkes için güzel başlangıçların olduğu bi gün olsun

ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2::2::2::2::2::2::2:

içim bi garip tuhaf bi sakinli var üzerimde belkide kabullenmişlik durumumu

herşey iyi olacak biliyorum çünkü olmak zorunda

iyileşeyim yaralarımı sarayım yeniden sarılacam hayata hemde bu sefer dört elle hiç bırakmamacasına

diyetisyene gidip zayıflayacam bide bu dönemde bi psikologdan yardım alacam çünkü

bu zor dönemde uzman yardımı almam şart gibi geliyo

bana dua edin bende size dua edecem

bak kendınde demısın alnımıza ne yazıldıysa dıye evet benım gıtıtıgım dotor turkıyede sayılı doktorlardan bırısydı ama olamdı doktorda bıtmıyor ıs kuzum
acıbadem hastanesıde bence ıyılerınden bırı yanı sen ve esın calısıyor evde kendınızınse taksıtle yada bıraz pesın bıraz taksıtlı yaparlar ne olcak yanı
bırazda ındırım ıstersınız ılk tutmaz fln allah korusun sonralarda dusunursun raporu benceee yanı acımademe gıt gorus derım ben sana

bizim erkek faktoru değil,tup tıkalı ve yas 32 oldugun rezervlerde azalma olma durumu olabilir diye yaptık.sonuc 8 yumurta toplandı (12 tabe olustu ama 8 'i toplanabilmiş) 7 si dollendi ,1 i konuldu ,1. kalite dediler,tutmayınca ikinmci denemede 6 tane cozuldu ,biri birinci ,1 i orta 3 ü zayıf ,1 'i oldu dediler. sonucta yine bitane koydular (yalvardım oysa 2 koyun diye )sonra ertesi gun aradılar 2 tane eniyi kalite donduruldu diye ..2 tane iyi kalite dediklerine inanmıyorum zaten bikaç sıkıstırınca eniyi kalite diil iyi kalite dediler..bahceci fulya para tuzaği ,yani beni embryolar fena diildi ama dondurulup cözülürken olabiliyor sanırım.
ama tabi rezervlerimde azalıyor oldugundan az toplandı heralde ama hepsi dollendi hemen hemen,yani okadar kötü diil.

rezerv azlıgı için ,ve tüpleri acmak için var mı receteniz :)

teşekkür ederim yazdıgın için canım,sen nerdeydin buarada?

35izmir buldum canım guldenınkını

canım ben yapacağım güldenden özel tarif aldım ben :)))) msj da işte cuma günü bitecek benim adetim 7 gün sonra başlıcam bu arada sen neden düzenlenmesi için doğum kontrol hapı kullanmıyosun doktora gittinmi ilaç alırsan düzene girer stres falan yapmış olabilrisin birde ben geciktimi hemen başlıyorum asprin içmeye ozaman geliyor ihmal etme bide ne dicem biz bu soğan suyunu içersek yürüyen lahmacun olurmuyuz yaaa çok endişeliyim yaz günü terimizden soğan kokusu çıkarmı ayyy ne diyosun bu duruma benim hiç tahammulum olmaz bu tip şeylere :)) yapanlar desin bari kokulu olurmu bu iş

ıyı olucaksın ve dahada ıyı olucaksın zamanla canım
zaman acıyı hafıfletıyormu hayır bızı hısrlandırıyor ve bebgımıze kavusmak ıcın daha cok cabalıyoruz aslında kabullenmemıs oluryoruz bır seyelr yaparken zaman gecıyor....
duarım hepnızle canımmmm

:) ben bornovada oturuyorum karşıyakada çalışıyorum canım sen nerdesin???

valla canım tüpleri açmak için bir şişe kireç çöz :))))) şaka yapıyorum tabiki !!! bak yumruta kalitesi için çok fazla kür ve vitamin var özellikle GNC nin sitesine bak yafa foruma gidersen orda mağazası var kıza anlat durumu hemen veriyor ilacı ama tabi bunları kullanan çok insan var ve faydasını gören sen doktoruna danışmadan alma ....mesela benim kısa protoklde 8 yumrutam olmuştu uzun protokolde 15 oldu ben bidaha olursa gene uzun tercih ederim doktor ne der bilemede ayrıca yumruta sayısınada takılma 1 tane yumurta ile hamile kalan arkadaşlarımız var 1 olsun güzel olsun senin olsun yeter inan bana .........

Canım benim çok güzel haberlerle döneceksin inşallahDualarımla...

Amin canım.

Allah tüm annişlerimize ve bebişlerimize sağlık,iyilik versin,korusun...

Pek denk gelemez olduk,gözlerim seni arıyor

Canım adına herseyin hayırlısı olsun,Allah yardımcın olsun inşallah.

İyi geceler,kızlar ben de maalesef adet oldum.kimyasal gebelik yaşamışım maalesef.hayırlısı böyleymiş.iyi geceler..

canlarım.. ikinizede rabbim sabır versin....inslalah bebişleriniz sizi çok bekletmeden çabucak gelir... canlarım ya... ne söyleyeceğimi bilemiyorum bile...

canım bu bende 2 aydır oldu ondan once 28-32 gun arası degısırdı adetım sıkıntı yoktu....
mayıs 19 da gıtım kocaman yumurtan var dedı ve bırsurude kucuk var super dedı ne zaman adet oldun dedı 25 nısan dedım ve 13 de olma gerektı 12 gun gectı dedım
bu ayda gececek dedı ama dedım ıalclardan oldu hanı onceden yoktu sonra prl ve tsh ya baktı degerler guzel dedı
tup bebek yapmak ıcın zorunlu oldugumdan ılac fln vermedı baska bır hastaneye tup ıcın gorusmeye gıdınce kadına analtıtım durumu olana kadar ılac verelım dedı 2.gunu gel tedavıye baslayalım deıd hanı
duzene sokmak ıcın bırsey demedı c.tesı esımın tahlıllerını goturunce eger hersey normal derlerse bende kadın dogumcuyla konusup durumu soylıycem ....
ben bunalrı analtınca gulden sagolsun yardımcı oldu ve pko plabılır zamanı bellı degıl her an cıkarmıs doktor ona oyle demıs o yuzdne bua y ıcım dedım canım yaaa

bu arada gulden hıc kokmuyor dedı canım sıkıntı yokmus yanı :))))))))99

Son düzenleme:

kireç çöz iyiymiş
şaka maka benim 7 sene hamile kalamayan tanıdıgım vardı , tüp bebek yaptırmadılar cunku eşinin zaten bir kizi vardı ilk evlilikten istemdi.sorun yoktu bilinen,dualar ,baharatlı ballar denediler ,enson hamile kaldıgı ay ,maydonoz karabibber kaynatmış içine viks atmiş oturmus buharına .boyle içimden iltihap aktı sanki dedi..ustune de beraber olmuslar ..o ay tutmus bebek .cok samimi diilim daha cok sormadım,ikesin o işe yaradı denemez ama kız ona baglıo biraz.bende duyunca dedim acaba tupler tıkalıydı da oylemi acıldı diye..kücük bi bilgi paylaşiim dedim.

benim protokol neydi bilmiyorum,1 ay d.kontrol hapı içtim ,regl olunca ,iğnelere basladım hergun 300 cc ,sonra işte catlatma ,toplama ,transfer. dondurulmustata 19 gun estro ve pro kullandım 5.gun koydular.

buarada bende ksk da oturuyorum gaziemirde calişiyorum canım:)

buarada ben simdi butun ilaçlari bırkatım yakında da regl olucam ama elevit i bırakmayım diyorum ,belki kendiliginden olur.3 aydır durmadan elevt kullandım arada 10 gun bırakmısımdır,zararlı olur mu acaba?bide sen nerde yaptırdın ,neden ne sizde erkek faktörü mü?

CANIMCIMM acıbademe gıtım zatenn bızım tese de olcağından baya fıyat fazla soylendı kaldı kı net bır fıyat deıldı suan kı ev kendımızın ama bız baska yerden de ev aldık onu oduyoruz canım bende dıorum kı hazır rapor cıkarmısken raporlu deneyım olaki tutmadı ozel yerlere gıdeyım dıorumm saoll ilgin içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…