Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin canım inşallah güzel haberler verebilirim...
eşlerimizden bu dönemde hassasiyet bekliyoruz evet ama öyle olmayabiliyor...
aranızda geçeni bilemem ama belkide fazla hassas olmandan kaynaklı sen alınganlıkta yapmış olabilirsin tekrarlıyorum bunu ne söylediğini bilmeden yazıyorum...
test günü yaklaştıkça daha gergin ve alıngan olabiliyoruz çünkü kendimden biliyorum...
eşlerimiz nihayetinde erkekler ve çok bişey beklememek lazım...

hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel haberlerle gelin hayırlı gün olsun hepimize elifce geçmiş olsun canım

güldenim dularım seninle rabbim yüzünü güldürsün hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin tüm kalbim ve dularımla yanındayım inan aklım hep sende inşallah bize güzel haberler vereceksin dünde dediğim gibi sen çok güçlü bir insansın sabrettik sabrın sonu elbette selamet olacak rabbim yeterki ol desin ...ama en önce senin sağlığın....

kızlar 12.gün 58 ,15.gün 23,17.gün 7 yani kimyasalmiş

biraz kendimden korkuyordum ,cunku 2 gundur hep hamileymişim hala gibi hissediodum.
hemsire butu ilaçlari bırak dedi,mecvuren bıraktım ama elevit içmeyi bırakmadım,dedimki ya duruosa ,vitamini eksik olmasın..
bide dilimde ucuk cuktı ,hemen dedim kendi kendime vucudum direnio bebek tutunuyodur belki tekrardan...belim cok agrıdı onuda iyiye yordum :)oyuzden ananas ve kabak cekirdeği yedim ,dinlendim hep iş cıkısı

neyseki sonucu alınca dienmeye devam etmedim bebiş gitmiş .

bahcecideki dondurulmusları denemicem ,afedersiniz mustafa bahceci yi bidaha gormek istemiyorum.
yalvardım ona budefa 2 yane koyalım diye koymadı.ruyamda gordum dedim 2 tane koyuyordunuz 1 tane si tutuyordu lutfen dedim.yok dedi cok saglıklı kesin tutacak.belki saglıklıydı ama tutmadi işte.ilkinde de ikincisinde de ..tabi o bidaha gidicem zannetti ama gitmiycem zaten kalan 2 embryo 4c kalitedeymiş,buda bana soylenen ona bile inanmıyorum,hem cozulunce olebilirler.

artık izmirde bir yer arıyorum İzmirde hangi doktor hangi hastane klinik ?fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar .şimdiden teşekkürler.

gunaydın canım ıns bugun senın ıcın guzel bır gun olucak
rabbım yanımızda ve dualarımız senınle kuzummmm

gunaydın canımmmmm
cok uzuldummm rabbım sabır versın balımmmm

günaydın güzellikler:2::2:

güldenım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum

elifce tebrik ederim canım

hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel haberlerle gelin hayırlı gün olsun hepimize elifce geçmiş olsun canım

gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

1.benim tüplerimden biri tıkalı ,doktor oyuzden hic aşilama ile vakit kaybetme yaşin 32 rezervlerin azalıyor direk tüp dene demişti.
şimdi acaba birkere aşilama denesem mi diyorum,cunku sadece biri tıkalı ..ama ozamanda tüp bebek riskim olabilir mi acaba ,cunku benim hsg yaptırdıgımda ikiside tıkalıymıs biri hsg de acılmıstı..
tek tüpü tıkalı olup aşilama tedavisi yaptıran var mı ?yada ne düşünğyorsunuz sizce bikere aşilama deneyeyim mi

2.Medikal park izmirde tüp bebek merkezi acılması planlanıyormus nezaman acılacak bilen var mi?

3.izmir de dondurulmuslarda basarılı yer neresi biliyor musunuz..bide ben busefer genetik tanıda yaptırmak isteyebilirim embryo az olmassa,o konuda da basarılı bıryer bilen??

4.benim kuzenin komsusu bahcecide embriyolok demiştim ya,
o bana demiştiki ben yazın yapılan tedaviden cok kıs ve bahar aylarında yapılan tedavilere daha cok guvenıyorum cunku iğnenin soguk zinciri bozulma durumu riski daha az ..yani soyle igne ithal edilirken ,depoya konulurken depodan eczaneye giderken ,sonra bize gelirken biz onu gotururken soguk zincir kırılma riski daha cok yazın..

ama şuda var ben nisanda başladım ilk iğnlere mesela ne bileyim o iğnenin temmuzda gelmediğini di mi?

paylaşayımdedim sizinle

Son düzenleme:

gunaydın canımmmm
onlar bızım gıbı algılayamadıkalrından bızı anlamıyorlar
mesal ben adet olacagıma yakın sınırlı olurum halıyle esımde psıkolojık der ne alaka ama ıste gel anlat
bosver sen takama bebegını dusun sımdı

hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum....

gunaydın cnmmm
amınnnnnnnn

Güldenciğim iyi haberlerini bekliyoruz.Senin güzel haberlerinle inşallah iyi bir gün geçireceğiz canım...

kendımden umıdı kestımm leylek kardeştenn bekliorum artık bebeğimi getirsinn banaa
gülden canımm umarım güzel haberlerr veririsin bizee gerçii hamilesinn ben ona inanıyorum da neyseee
elifce canımm sana da cok gecmıss olsun ya ınan cok uzuldumm tamm dedık bı bebekimizz daha gelıyor ama kısmet deilmişş iştee allah bırdahakine yüzünü güldürsün insallah..benımde aylardan berı beklediğim gün geldii kızlarr doktora görüşmeye gidicemm bakalımm sonrası nasıl gelişecek bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşaşınn..

canım ya daha önce yazdım tebrik ama herhalde göremedin; çok hızlı ilerliyo topik:)) arkadaşım çok sevindim senin hamile haberine inşlhh sonuna kadar devam eder

canım çok saol gördüm mesajını...
hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım ogün ve toplu halde bir mesaj yayınladım...
inşallah dediğin gibi sorunsuz deam eder...

Aminnn inşallah güzel haberler vermek nasip olur...

canııımmmmm biliyorum her zaman yanımda olduğunu hissediyorum bunu...
birazdan çıkacam kan vermeye...
erkende gitsem geçte gitsem saat 13.00 den önce çıkmıyo zaten...
dediğin gibi önce benim sağlığım geliyor gerisi bi şekilde Allahın izniyle yoluna girer...

günaydınn kuzum inşallah öyle olur ve güzel birgündür bugün...

Güldenciğim iyi haberlerini bekliyoruz.Senin güzel haberlerinle inşallah iyi bir gün geçireceğiz canım...

saol esiincim...
bende güzel haberle gelmeyi çok istiyorum...

inşallah hayirli sekilde sonucların cıkacak canım ,

Aminnn inşallah...

kız zaten hamileyimm bak hiç gülesim yoktu...
ama ne çeşit bi gebelik bu onu anlamaya çalışıyoruz...
inşallah normal bir gebeliktir diyorum..
ve seni öpüyorum öpesim geldi çok...

merhaba arkadaşım öncelikle bende 32 yaşındayım ve izmirdeyim önceki hikayeni pek bilmiyorum kaç defa denedin vs.ama anladığım kadarı ile daha ilk tek embriyoda direttiklerine göre ve sadece tüpte tıkanıklık var ....inşallah tez zamandan yavruna kavuşursun seni çok iyi anlıyorum telaşını hissedebiliyorum geçen zamanın alehimizee işlediğini düşünüyorsun nitekim zaman zaman bende bizde öle panikliyoruz heycanlanıyoruz keşkeler oluyor bol bol pişmanlıklar vs.2-3 gündür okuyorum yazdıklarını çok heycanlısın çok streslisin aslında haklı olarak fena halde takılmış durumdasın şuna inan senin yaşadığından 10 kat falza sorun yaşayan insanlar var bu topikte ama tabi herkesin sorunu kendine büyük :))) bu yüzden seni daha bir iyi anlıyorum bizler hepimiz kendimizden bir tık daha kötü durumda olanı görünce şükür diyoruz derdimiz bu....sende şükret çok büyük bir sorununuz yok gibi bence bir şanssızlık olmuş yada zamanı değilmiş bebeğin tutmaması için biz hep öle diyoruz zamanı değilmiş demekki tavsiye ederim en güzel teselli cümlesi :) yaşınada takılma senin benim yaşımdan daha büyük insanlar var bu topikte hemde hamile demekki güzel rabbim istedikten sonra imkansız diye bir şey yok bence sen ilk önce biraz sakinleş değerlerin hamile olmadığını açıkça gösteriyor bir an önce bu gerçekle yüzleş .... yüzleşki şimdi neler yapmalısın bir an önce bunları düşünmeye başla umutsuzluğa düşmek yok bir kere her yenilgi yeni bir başlangıç için kamçılamalı seni bir söz vardır ya ayağına batan dikenler yaklaştığın güllerin habercisidir diye bunları gelecek güzel günleri düşünüp daha fazla moral depolamalısın ....bak ben 3 defa denedim 3 negatif 7 senelik evliyim sorun eşimde hemde öle basit türden bişi değil bize 3 tane negatif yaşatacak kadar kötü kaliteli embriyo yaratmıyacak kadar kötü ama ben hiç yıkılmadım her seferinde yeni bişiler yapmalıyım diye kalktım yeni güne sende bunu yap tavsiye ederim....hem daha çok genciz oooo 1 doğurur üzerine 2.yi bile yaparız..........bırak iğneler nasıl olursa olsun bukadar detaya girersen kafan allak bullak olur ben 2 tanesini kışın denedim olmadı 1 tanesini baharda denedim olmadı yani bu işin yazı kışı yok benden herseferinde gayet kaliteli 10-15 yumurta alındı ama nasip yoksa olmuyor lütfen sende bir an önce neler yapmalısın bunları düşün.... ben ilk iki tedavimi izmirde oldum smyrna ve irenbede 3.istanbulda oldu erkek kaynaklı problem olduğunda izmir labrotuvarlarının çok iyi olduğunu düşünmüyorum bu yüzden 3.istanbulda oldu 4.için allah kerim sevgiyle kal canım benim bak biz burda kocaman bir aileyiz her sorunumuzu paylaşıp dertleşip çözümler arıyoruz yollarımız burda kesişti inşallah sende bu sıkıntılı günleri atlatıp bize burdan güzel haberlerini vereceksin sormak istediğin bir şey olursa herzaman buradayız izmirdeyim istediğin zaman görüşür dertleşiriz ok biz buluşuyorz çünküm izmirliler olarak:)))

gunaydın canım sen kacta gıdecen doktora
ıns sende guzel haber getırısın canımmmm

Dualrım senınle canım alalhım buyuk yanında ve yanımzıda yeterkı ol demıs olsunnnn

çıkmadan bi topiğe girip size yazayım dedim...
bugün çok tuhaf bir ruh halindeyim...
tüp bebekte değerim muallakta kalmıştı yine ama hiç böyle hissetmemiştim...
bu kez bi farklıyım..
sanırım dış gebelik ihtimali beni epey yordu...
ağlamaya hazır bi haldeyim...
yani zayıfım güçsüzüm bugün...
pek bana göre olmayan bişey...
kanı verip gelince sanırım toparlanırım...
hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım...
Allah yardımcımız olsun...

Canım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun uzak olsakta dualarımızla yanındayız.. İnşallah bu sefer her şey güzel olacak demek istiyorum..

tatlısımm bılıorum hamıle olduğunu da dıyosunuz ya acaba kımysal mı falan dıee ole bısey yok anlamında dedım heraldeeee hanıı normal hamıle anlamında aaaa bende öpüyorum seni oohhhh mis mis

senı cok sevıyorum bırtanem
o sevınc goz yasın olacak ınsssss
amın canımmmmmm

Güldenciğim inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin Çok zor şeyler yaşadın ve atlattın Eminimki sabrının karşılığını en yakın zamanda alacaksın Bugün dualarım seninle Hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…