gunaydın kızlar hepınıze...
gulden ınsallah sen bızım bugun yuzumuzu guldurursıun Allah ın ıznıyle tabkı
elıfce canım sanada gecmıs olsun Rabbım tekrr yasatmasın
benımde bugun canım sıkkın esımın bı lafına uzuldum zaten hassas ve zor bı surec yasıyoruz sanırım onalrdanda ozlerınde olmayan fazla hassasıyet beklıyoruz sonrada uzuluyoruz...
neyse hormonlar tepetaklak regl gunune az kaldıgını bu halımden anlayabılıyorum zaten :18:
hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum....
Aminnnn inşallahhh öyle olur
Eki Görüntüle 437949 Günaydıınnnn canım arkadaşlarım...
Yeni birgün doğdu güneşle beraber...
Bugün kimilerine güzel kimilerine zor birgün olabilir...
Herşeye rağmen yeni birgüne kavuşturduğu için Rabbime şükredelim...
Hepinizi çok seviyorum...
Günaydın...uyku tutmadı geceden beri.biraz önce kocamı da yolculadım.bana destek olan sevincimi ve üzüntümü paylaşan tüm arkadaşlarım Rabbim sizlerin en kısa zamanda dualarına cevap versin.sizleri seviyorum...
günaydın güzellikler:2::2:
güldenım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum
elifce tebrik ederim canım
hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel haberlerle gelin hayırlı gün olsun hepimize elifce geçmiş olsun canım
gunaydın kızlar hepınıze...
gulden ınsallah sen bızım bugun yuzumuzu guldurursıun Allah ın ıznıyle tabkı
elıfce canım sanada gecmıs olsun Rabbım tekrr yasatmasın
benımde bugun canım sıkkın esımın bı lafına uzuldum zaten hassas ve zor bı surec yasıyoruz sanırım onalrdanda ozlerınde olmayan fazla hassasıyet beklıyoruz sonrada uzuluyoruz...
neyse hormonlar tepetaklak regl gunune az kaldıgını bu halımden anlayabılıyorum zaten :18:
hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum....
canım ya daha önce yazdım tebrik ama herhalde göremedin; çok hızlı ilerliyo topik:)) arkadaşım çok sevindim senin hamile haberine inşlhh sonuna kadar devam eder
hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel haberlerle gelin hayırlı gün olsun hepimize elifce geçmiş olsun canım
güldenim dularım seninle rabbim yüzünü güldürsün hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin tüm kalbim ve dularımla yanındayım inan aklım hep sende inşallah bize güzel haberler vereceksin dünde dediğim gibi sen çok güçlü bir insansın sabrettik sabrın sonu elbette selamet olacak rabbim yeterki ol desin ...ama en önce senin sağlığın....
gunaydın canım ıns bugun senın ıcın guzel bır gun olucak
rabbım yanımızda ve dualarımız senınle kuzummmm
gunaydın canımmmmm
cok uzuldummm rabbım sabır versın balımmmm
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
Güldenciğim iyi haberlerini bekliyoruz.Senin güzel haberlerinle inşallah iyi bir gün geçireceğiz canım...
inşallah hayirli sekilde sonucların cıkacak canım ,
Eki Görüntüle 438014 kendımden umıdı kestımm leylek kardeştenn bekliorum artık bebeğimi getirsinn banaa
gülden canımm umarım güzel haberlerr veririsin bizee gerçii hamilesinn ben ona inanıyorum da neyseee
elifce canımm sana da cok gecmıss olsun ya ınan cok uzuldumm tamm dedık bı bebekimizz daha gelıyor ama kısmet deilmişş iştee allah bırdahakine yüzünü güldürsün insallah..benımde aylardan berı beklediğim gün geldii kızlarr doktora görüşmeye gidicemm bakalımm sonrası nasıl gelişecek bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşaşınn..
kızlar 12.gün 58 ,15.gün 23,17.gün 7 yani kimyasalmiş
biraz kendimden korkuyordum ,cunku 2 gundur hep hamileymişim hala gibi hissediodum.
hemsire butu ilaçlari bırak dedi,mecvuren bıraktım ama elevit içmeyi bırakmadım,dedimki ya duruosa ,vitamini eksik olmasın..
bide dilimde ucuk cuktı ,hemen dedim kendi kendime vucudum direnio bebek tutunuyodur belki tekrardan...belim cok agrıdı onuda iyiye yordum :)oyuzden ananas ve kabak cekirdeği yedim ,dinlendim hep iş cıkısı
neyseki sonucu alınca dienmeye devam etmedim bebiş gitmiş .
bahcecideki dondurulmusları denemicem ,afedersiniz mustafa bahceci yi bidaha gormek istemiyorum.
yalvardım ona budefa 2 yane koyalım diye koymadı.ruyamda gordum dedim 2 tane koyuyordunuz 1 tane si tutuyordu lutfen dedim.yok dedi cok saglıklı kesin tutacak.belki saglıklıydı ama tutmadi işte.ilkinde de ikincisinde de ..tabi o bidaha gidicem zannetti ama gitmiycem zaten kalan 2 embryo 4c kalitedeymiş,buda bana soylenen ona bile inanmıyorum,hem cozulunce olebilirler.
artık izmirde bir yer arıyorum İzmirde hangi doktor hangi hastane klinik ?fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar .şimdiden teşekkürler.
1.benim tüplerimden biri tıkalı ,doktor oyuzden hic aşilama ile vakit kaybetme yaşin 32 rezervlerin azalıyor direk tüp dene demişti.
şimdi acaba birkere aşilama denesem mi diyorum,cunku sadece biri tıkalı ..ama ozamanda tüp bebek riskim olabilir mi acaba ,cunku benim hsg yaptırdıgımda ikiside tıkalıymıs biri hsg de acılmıstı..
tek tüpü tıkalı olup aşilama tedavisi yaptıran var mı ?yada ne düşünğyorsunuz sizce bikere aşilama deneyeyim mi
2.Medikal park izmirde tüp bebek merkezi acılması planlanıyormus nezaman acılacak bilen var mi?
3.izmir de dondurulmuslarda basarılı yer neresi biliyor musunuz..bide ben busefer genetik tanıda yaptırmak isteyebilirim embryo az olmassa,o konuda da basarılı bıryer bilen??
4.benim kuzenin komsusu bahcecide embriyolok demiştim ya,
o bana demiştiki ben yazın yapılan tedaviden cok kıs ve bahar aylarında yapılan tedavilere daha cok guvenıyorum cunku iğnenin soguk zinciri bozulma durumu riski daha az ..yani soyle igne ithal edilirken ,depoya konulurken depodan eczaneye giderken ,sonra bize gelirken biz onu gotururken soguk zincir kırılma riski daha cok yazın..
ama şuda var ben nisanda başladım ilk iğnlere mesela ne bileyim o iğnenin temmuzda gelmediğini di mi?
paylaşayımdedim sizinle
Eki Görüntüle 438014 kendımden umıdı kestımm leylek kardeştenn bekliorum artık bebeğimi getirsinn banaa
Gülden canımm umarım güzel haberlerr veririsin bizee gerçii hamilesinn ben ona inanıyorum da neyseee
Elifce canımm sana da cok gecmıss olsun ya ınan cok uzuldumm tamm dedık bı bebekimizz daha gelıyor ama kısmet deilmişş iştee allah bırdahakine yüzünü güldürsün insallah..benımde aylardan berı beklediğim gün geldii kızlarr doktora görüşmeye gidicemm bakalımm sonrası nasıl gelişecek bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşaşınn..
canım çok saol gördüm mesajını...
Hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım ogün ve toplu halde bir mesaj yayınladım...
Inşallah dediğin gibi sorunsuz deam eder...
Aminnn inşallah güzel haberler vermek nasip olur...
Canııımmmmm biliyorum her zaman yanımda olduğunu hissediyorum bunu...
Birazdan çıkacam kan vermeye...
Erkende gitsem geçte gitsem saat 13.00 den önce çıkmıyo zaten...
Dediğin gibi önce benim sağlığım geliyor gerisi bi şekilde allahın izniyle yoluna girer...
Günaydınn kuzum inşallah öyle olur ve güzel birgündür bugün...
Saol esiincim...
Bende güzel haberle gelmeyi çok istiyorum...
Aminnn inşallah...
Kız zaten hamileyimm bak hiç gülesim yoktu...
Ama ne çeşit bi gebelik bu onu anlamaya çalışıyoruz...
Inşallah normal bir gebeliktir diyorum..
Ve seni öpüyorum öpesim geldi çok...
çıkmadan bi topiğe girip size yazayım dedim...
bugün çok tuhaf bir ruh halindeyim...
tüp bebekte değerim muallakta kalmıştı yine ama hiç böyle hissetmemiştim...
bu kez bi farklıyım..
sanırım dış gebelik ihtimali beni epey yordu...
ağlamaya hazır bi haldeyim...
yani zayıfım güçsüzüm bugün...
pek bana göre olmayan bişey...
kanı verip gelince sanırım toparlanırım...
hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım...
Allah yardımcımız olsun...
canım çok saol gördüm mesajını...
hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım ogün ve toplu halde bir mesaj yayınladım...
inşallah dediğin gibi sorunsuz deam eder...
Aminnn inşallah güzel haberler vermek nasip olur...
canııımmmmm biliyorum her zaman yanımda olduğunu hissediyorum bunu...
birazdan çıkacam kan vermeye...
erkende gitsem geçte gitsem saat 13.00 den önce çıkmıyo zaten...
dediğin gibi önce benim sağlığım geliyor gerisi bi şekilde Allahın izniyle yoluna girer...
günaydınn kuzum inşallah öyle olur ve güzel birgündür bugün...
saol esiincim...
bende güzel haberle gelmeyi çok istiyorum...
Aminnn inşallah...
kız zaten hamileyimm bak hiç gülesim yoktu...
ama ne çeşit bi gebelik bu onu anlamaya çalışıyoruz...
inşallah normal bir gebeliktir diyorum..
ve seni öpüyorum öpesim geldi çok...
bu kez bi farklıyım..
bu kez bi farklıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?