canım bu bende 2 aydır oldu ondan once 28-32 gun arası degısırdı adetım sıkıntı yoktu....
mayıs 19 da gıtım kocaman yumurtan var dedı ve bırsurude kucuk var super dedı ne zaman adet oldun dedı 25 nısan dedım ve 13 de olma gerektı 12 gun gectı dedım
bu ayda gececek dedı ama dedım ıalclardan oldu hanı onceden yoktu sonra prl ve tsh ya baktı degerler guzel dedı
tup bebek yapmak ıcın zorunlu oldugumdan ılac fln vermedı baska bır hastaneye tup ıcın gorusmeye gıdınce kadına analtıtım durumu olana kadar ılac verelım dedı 2.gunu gel tedavıye baslayalım deıd hanı
duzene sokmak ıcın bırsey demedı c.tesı esımın tahlıllerını goturunce eger hersey normal derlerse bende kadın dogumcuyla konusup durumu soylıycem ....
ben bunalrı analtınca gulden sagolsun yardımcı oldu ve pko plabılır zamanı bellı degıl her an cıkarmıs doktor ona oyle demıs o yuzdne bua y ıcım dedım canım yaaa
bu arada gulden hıc kokmuyor dedı canım sıkıntı yokmus yanı :))))))))99
kızlaaarrrrr çok heyecanlıyım 5 dk . sonra sonucum çıkıyor... heyecandan öleceğim.......
Günaydın
Ben birazdan transfer için hastaneye gidiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Gülden inşallah güzel haberle gelirsin canım
Görüşmek üzere
kızlaaarrrrr çok heyecanlıyım 5 dk . sonra sonucum çıkıyor... heyecandan öleceğim.......
benimde genelde gec oluyor reglilerim subatta 42.gün olmustum ,sonra mart nisan mayıs ,ortalaması 30 a düştü ama martta d.kontrol hapı kullandım tabii tedavi oncesi,nisanda tedavi basladı,mayıs da da dondurulmus işte..
bende cok sorguluyorum niye gec oluyor diye azaba rezerv az olanlarda mı oyle oluyor ,benim rezerv azlıgı tespit edilmiş bisey diil sadece 32 yasında oldugumdan ,dogal olarak azalıomuş ,sen kac yasındasın?
CANIMCIMM acıbademe gıtım zatenn bızım tese de olcağından baya fıyat fazla soylendı kaldı kı net bır fıyat deıldı suan kı ev kendımızın ama bız baska yerden de ev aldık onu oduyoruz canım bende dıorum kı hazır rapor cıkarmısken raporlu deneyım olaki tutmadı ozel yerlere gıdeyım dıorumm saoll ilgin içinn
Günaydın
Görüşmek üzere
kızlar 12.gün 58 ,15.gün 23,17.gün 7 yani kimyasalmiş
biraz kendimden korkuyordum ,cunku 2 gundur hep hamileymişim hala gibi hissediodum.
hemsire butu ilaçlari bırak dedi,mecvuren bıraktım ama elevit içmeyi bırakmadım,dedimki ya duruosa ,vitamini eksik olmasın..
bide dilimde ucuk cuktı ,hemen dedim kendi kendime vucudum direnio bebek tutunuyodur belki tekrardan...belim cok agrıdı onuda iyiye yordum :)oyuzden ananas ve kabak cekirdeği yedim ,dinlendim hep iş cıkısı
neyseki sonucu alınca dienmeye devam etmedim bebiş gitmiş .
bahcecideki dondurulmusları denemicem ,afedersiniz mustafa bahceci yi bidaha gormek istemiyorum.
yalvardım ona budefa 2 yane koyalım diye koymadı.ruyamda gordum dedim 2 tane koyuyordunuz 1 tane si tutuyordu lutfen dedim.yok dedi cok saglıklı kesin tutacak.belki saglıklıydı ama tutmadi işte.ilkinde de ikincisinde de ..tabi o bidaha gidicem zannetti ama gitmiycem zaten kalan 2 embryo 4c kalitedeymiş,buda bana soylenen ona bile inanmıyorum,hem cozulunce olebilirler.
artık izmirde bir yer arıyorum İzmirde hangi doktor hangi hastane klinik ?fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar .şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 438014 kendımden umıdı kestımm leylek kardeştenn bekliorum artık bebeğimi getirsinn banaa
gülden canımm umarım güzel haberlerr veririsin bizee gerçii hamilesinn ben ona inanıyorum da neyseee
elifce canımm sana da cok gecmıss olsun ya ınan cok uzuldumm tamm dedık bı bebekimizz daha gelıyor ama kısmet deilmişş iştee allah bırdahakine yüzünü güldürsün insallah..benımde aylardan berı beklediğim gün geldii kızlarr doktora görüşmeye gidicemm bakalımm sonrası nasıl gelişecek bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşaşınn..
Günaydın
Görüşmek üzere
kireç çöz iyiymiş
şaka maka benim 7 sene hamile kalamayan tanıdıgım vardı , tüp bebek yaptırmadılar cunku eşinin zaten bir kizi vardı ilk evlilikten istemdi.sorun yoktu bilinen,dualar ,baharatlı ballar denediler ,enson hamile kaldıgı ay ,maydonoz karabibber kaynatmış içine viks atmiş oturmus buharına .boyle içimden iltihap aktı sanki dedi..ustune de beraber olmuslar ..o ay tutmus bebek .cok samimi diilim daha cok sormadım,ikesin o işe yaradı denemez ama kız ona baglıo biraz.bende duyunca dedim acaba tupler tıkalıydı da oylemi acıldı diye..kücük bi bilgi paylaşiim dedim.
benim protokol neydi bilmiyorum,1 ay d.kontrol hapı içtim ,regl olunca ,iğnelere basladım hergun 300 cc ,sonra işte catlatma ,toplama ,transfer. dondurulmustata 19 gun estro ve pro kullandım 5.gun koydular.
buarada bende ksk da oturuyorum gaziemirde calişiyorum canım:)
buarada ben simdi butun ilaçlari bırkatım yakında da regl olucam ama elevit i bırakmayım diyorum ,belki kendiliginden olur.3 aydır durmadan elevt kullandım arada 10 gun bırakmısımdır,zararlı olur mu acaba?bide sen nerde yaptırdın ,neden ne sizde erkek faktörü mü?
Günaydın
Görüşmek üzere
Günaydın
Görüşmek üzere
öpüyorum sizi.... oturmkatan belim ağrıyor...gidip uzamnayım biraz geleyim sonra... bu arada izmirde hava kapalı...
Kızlar ben bırde bu ay bal+çörekotu +tarcın karısımına baslıycam ...
sonrada sogana devam edıcem skınıtı olurmukı
:18::18::18::18::18::18:
CANIM BEN 29 YASINDAYIM
DOGUM KONTROL HAPI HIC KULLANMADIM BEN ONCEDEN DOKTOR VERMISTI AMA BENDE PROLAKTIN VAR O YUZDEN PROLAKTIN CIAKR KULLANMA DEDI
ADETLIYKEN BAKILSA DEGERIME IYI OLUCAK AMA ISTEN IZIN ALAMIYORUM YARIN YADA CUMA VERMEM LAZIM CUNKU
AMA 19 DAKI DEGERIM 20 DEGER ARALIGI ALTINDA 25 USTU CUNKU BELKI O OYNUYORDUR IKI AYDIR DIYE BEKLIYORUM BENDE
canım prolaktin yuksek olması ne demek?
senin durumu bilmiyorum tabii
sen hangi doktora ve merkeze gideceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?