Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimde genelde gec oluyor reglilerim subatta 42.gün olmustum ,sonra mart nisan mayıs ,ortalaması 30 a düştü ama martta d.kontrol hapı kullandım tabii tedavi oncesi,nisanda tedavi basladı,mayıs da da dondurulmus işte..

bende cok sorguluyorum niye gec oluyor diye azaba rezerv az olanlarda mı oyle oluyor ,benim rezerv azlıgı tespit edilmiş bisey diil sadece 32 yasında oldugumdan ,dogal olarak azalıomuş ,sen kac yasındasın?

Günaydın
Ben birazdan transfer için hastaneye gidiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Gülden inşallah güzel haberle gelirsin canım

Görüşmek üzere

kızlaaarrrrr çok heyecanlıyım 5 dk . sonra sonucum çıkıyor... heyecandan öleceğim.......

:18::18::18::18::18::18:

CANIM BEN 29 YASINDAYIM
DOGUM KONTROL HAPI HIC KULLANMADIM BEN ONCEDEN DOKTOR VERMISTI AMA BENDE PROLAKTIN VAR O YUZDEN PROLAKTIN CIAKR KULLANMA DEDI
ADETLIYKEN BAKILSA DEGERIME IYI OLUCAK AMA ISTEN IZIN ALAMIYORUM YARIN YADA CUMA VERMEM LAZIM CUNKU
AMA 19 DAKI DEGERIM 20 DEGER ARALIGI ALTINDA 25 USTU CUNKU BELKI O OYNUYORDUR IKI AYDIR DIYE BEKLIYORUM BENDE

HAYIRLISI CANIMMM

Günaydın

Görüşmek üzere

BEBEGINI GOMBUSUNE KOY GEL BAKALIM GUZEL ANNE

Son düzenleme:

canım.. insallah bebeğin kendiliğinden geliverirde merkez aramak zorunda kalmazsın.. ben kent hastanesinde tedavi görüyorum..çokta memnunum.. ama sen hangi merkezi kendine yakın bulursan orda yaptır bance...

canı m insaallah dr. dan güzel haberler vereceksin bize.. bekliyoruz...

kızlaaarrrrr çok heyecanlıyım 5 dk . sonra sonucum çıkıyor... heyecandan öleceğim.......

ayyyy... hadi bakalım.. bu son dakikalar hiç geçmez herhalde... hadi bakalım hemen yaz bize...

Günaydın

Görüşmek üzere

canım.. bebişlerini kap gel hadi.. sonra sana sıkı sıkı sarılsınlar tüm hücreleriyle...

canlarım.. günaydın yada tünaydın.. önce geçmişe bakayım dedim.. şimdi geldim.. artık yetiştim size...

iyimiş maydonoz ve viks ha:))) babanem sürekli kızım viks kullan diyor bana babane delirdinmi sen diyorum ben onu sürsem burdan uzaya fırlarım yanmaktan :))))))))ama kaynayan suda denemek olabilri yani valla canım ben san bişi diimmi ben 7 sendir bir kere bile gebelik testi bile almadım okadar aslında kendi halinde bir tiptim kısmetti yani herşey halende almış değilim ama nasibimde bir bebek hatta 2 bebek olduğunu çok derinden hissediyorum zamanı var gelecekler bana biliyorum inşallah yanılmıyorumdur..sana kısa protokol uygulanmış uzun protokolde doğum kontrol hapından sonra lucrin diye bir iğne daha vuruluyorsun sonra yumurta ilaçları başlıyor ...elevitide bırak cnm tedavinde tekrar başlıcaksın zaten sen şimdi sadece folic asit alman yeterli folbiol al onu iç ama elevit multi vitamin gişbi bişi zaten acayip iştah açıp kilo aldırır sen folbiol iç eğer gebe kalırsan elevite başlarsın gene....sen benim yazımı iyi okumamışsın bir önceki yazımda nerde yaptırdığımı ve sorunumuzu yazmıştım :))))))) seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

smyrnada 2010 da 8 yumurta - negatif

irenbe 2011 8 yumruta negatif

istanbul john hopikins - 15 yumruta negatif benim embriyolarım hiç ölmüyolar ama blast olmuyorlar....sperm sayı hız probllemi vardı ama daha ciddibişiler olduğunu düşünerek şubat ayında ankaraya kaan hocaya gittik sperm dna hasar testi yapıldı orda sıkıntı çıktı şimdi bunun tedavisini görüyoruz canım ...

Günaydın

Görüşmek üzere

canımmm hayırlısı olsun hadi sana sımsıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar..............dularımız seninle....

canlarım.. ben gelicem yine.. bugün acayip şişkinliğim var.. insallah bebişlerimin habercisidir...tutunmuşlardır bana sıkıca...

kızlar topikte o kadar çok şey gördüm ki... değerim yüksek çıksa bile kalp atışını görmeden inanamayacağım nerdeyse...

öpüyorum sizi.... oturmkatan belim ağrıyor...gidip uzamnayım biraz geleyim sonra... bu arada izmirde hava kapalı...

Canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

Günaydın

Görüşmek üzere

Allah yardımcın olsun canım,kuzucukların sana sımsıkı tutunsun inşallah

Kızlar ben bırde bu ay bal+çörekotu +tarcın karısımına baslıycam ...
sonrada sogana devam edıcem skınıtı olurmukı

Son düzenleme:
öpüyorum sizi.... oturmkatan belim ağrıyor...gidip uzamnayım biraz geleyim sonra... bu arada izmirde hava kapalı...

ama tabii kalp atışını duymadan kimseye soylememk lazım,ben bunu bikez daha anladım.ama sevinmemek lazım diye düşünmüyorum..sadece sevinip sonra üzülme ihtimalii gözönünde bulundurabilirsin.zaten sevinmeden duramıyor insan ,kötü gidince biile bi umut oluyor.hemen positifi gorunce bi rahatlama huzur doluyor.İnşallah senin hem positif olsun ve katlayarak devam etsin
iyi tecrubeler kadar kotu tecrubelerde paylasılıyorki bilinçlenelim ,

buarada sen nere yaptırdın,bende izmir deyim ,memnun musun yaptırdıgın yerden?ben ist bahcecide denemeiştim olmadi ve cok zor oldu git gel..maddi manevi.cokda gereksizmiş.
ama ben izmirde dondurulmus ve genetik tanı yönünden nersi eniyi ise orada bi doktora gitmek istiyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…