Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aminnnn inşallahhh öyle olur

Hayirli sabahlar ya, neler olmus böyle. Ne olursa olsun, normal tutmuş olmasi cok iyi bir haber cnm.
Rabbim hakkinda hayirlisini versin, imtihanimiz cok büyük, cok zor. Ama başarıcaz inşallah. Bende çok sıkıntılıyim, benimle beraber dogum kontrol haplarını bırakanlar bebeklerini büyüttüler.. Yinede ne olursa olsun bize Rabbim gücünü veriyor..

Sonucun inşallah iyi çıkar, seninde dediğin gibi en azından kimyasal gebelik olmaz.. Rabbim güç kuvvet versin inşallah, merakla bekliyorum..

canım genetik tanı için ege üniversitesi veya 9 eylül hastanesi veya atatürk eğitim araştırma 3.den birinden randevu al ücretsiz yaptır .ben 9 eylül ve yeşilyurda yaptırdım 1 ayda .çıkıyor sonuçlar.

Kızlar ben bırde bu ay bal+çörekotu +tarcın karısımına baslıycam ...
sonrada sogana devam edıcem skınıtı olurmukı

Canım bal+çörekotu +tarcın karışımına zencefil ve zerdaçalda ilave edebilirsin.

Buarada soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş bilginize.

Himm sen kendine genetik tanı yaptırdın yanii.?.evet onuda yaptırmak lazım ama onu karı koca yaptırmak lazım heralde.Nekadara yapılıyor ??
ben embryolara yapılanı diyorum ..

tarçın olayını bilmiyorum ama soğan kürünün hiç bir zararı olmaz aksine faydası olur canım yap muhakkak bence

canım ıcımun karısımı yumurtayı cogaltıyormus bır kadın corek otu yıyerek 5 yumurta uretmıs kendısı
ve bır kıtapta okudum ordada bal ve corek otu yazıyordu yanı guzel bırseyde hanı ıkısını aynı anda dıye dedımdı kısmet sogana baslıycam canım ayın 21 de

canım prolaktin yuksek olması ne demek?
senin durumu bilmiyorum tabii
sen hangi doktora ve merkeze gideceksin ?

canım ben kocaelı gebzedeyım
benım esım azo hastası ... prolaktın sut hormonunun fazla calısması ve yumurtlamayı engellemesı
dege 25 gecmemeıs gerek ama bazı doktorlara gore 100 ustu tehlıke demek oluyor hayatımmm
sımdıkı merkezım bellı degıl eurofertıl ve medıcına ıle gorustuk bakalım esımın tahlılelrı vardı onalrı yaptık ve c.tesı onalrı goturucez sonrasında karar verıcez

Canım bal+çörekotu +tarcın karışımına zencefil ve zerdaçalda ilave edebilirsin.

Buarada soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş bilginize.

zencefıl ve zerdacalı dumamıstım cnm tmm onalrada bı bakım olamzsa esım aksam alsın yarın sabah yemeye baslıycam bakalımmm
sogan bu ay kullanıcam bakalım ne olacak cnm adetımı duzenlesın hanı

canlarım.. ben gelicem yine.. bugün acayip şişkinliğim var.. insallah bebişlerimin habercisidir...tutunmuşlardır bana sıkıca...

kızlar 20 küsür yıldan sonra ilkdefa anne olma heyacanı yaşadım dün test günümdü 259 çıktı çok şükür allahıma bana bügünüde gösterdi sizlerede göstersin mayıs 24 de kandil günü trasver oldum belirtilere gelince ilk ikigün kasıgıma giren herzamanki adet agrısı eyvah dedim adet sinyali var en çok sevdigim sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben trasverden 3 gün sonra bir bardak zor içmeye başladım yemekler agzımda çogalmaya çabuk doymaya iştahsız yemeye başladım oysa ben işdahlı biriyim normalde trasverden 4 gün sonra kasıklarımda şöyle batma gibi cız cız eder gibi şeyler oldu ogün acaba dedim ama tabi tam konduramadım halen sanki adetin ilk günü olurya adet sökülürken bi agrı dolanır geçer hergün günde üç dört defa yokluyor birde vajinal progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa trasverden 5 gün sonra fitille beraber su gelmeye başladı önce yoktu o halsizlik var aşırı gaz var karnım taş gibi oluyor 9 aylık gibi zor yürüdüm kaç gündür sanki patlıcak gibi oluyor bende esas nefes darlıgı başladı acillik oldum bu perşembe orda hcg testti yaptılar 7. günümdü 35.7 çıkmıştı bir haftalık var dediler doktorumuz sagolsun belki yumurta çatlatma ignesinin etkisindendir onu kaleye almayın test günü gelin yaptırın dedi dündü esas test günümüz çok şükür korktugumuza ugramadık sonucum güzel çıktı yarın tekrarlatıcaz bakalım inşallah devam eder gebeligim sizlerinde tutunur inşallah..

Canım öncelikle geçmiş olsun,Rabbim yaşadığın bu üzüntüyü sağlıklı bebeklerle unuttursun inşallah en kısa zamanda...

*Periferik kanda kromozom analizi (Genetik test)

*Protein c protein s aktivitesi testi (Kan pıhtılaşması testi)

*Histeroskopi

Bu üçlü çok belirleyici bilgine.

Birde İzmir'de tüp bebek deyince direkt aklıma İrenbe geliyor.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.

tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi de nasip etsin

hayırlıs olsun cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınssssssss

Gözün aydın canım,tebrik ederim,hayırlı olsun.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar dk dk skor yazıyorum hemşire üst kata çıkmış aradım sekretere bari değerimi söyleyin dedim 12. günüm 92 çıkmış aciiiillllll yazınnn ne demek oluyor.... ???????? hemşire arayacak birrazdan

zencefıl ve zerdacalı dumamıstım cnm tmm onalrada bı bakım olamzsa esım aksam alsın yarın sabah yemeye baslıycam bakalımmm
sogan bu ay kullanıcam bakalım ne olacak cnm adetımı duzenlesın hanı

Zencefil ve zerdaçalda bu karışımda yer almalıymış işinin ehli bir aktar teyze öyle söyledi.Hatta kestane balı kullanırsan daha iyi olur dedi.

Adet düzeni için aslan pençesi+civanperçemi+hayıt otundan iyi sonuç almıştım bunuda düşünebilirsin.

Ecrinim sen Anadolu Sağlık Merkezine gitmişmiydin?Dr. Aydın beyin methini çok duyuyorum.

haklısınız kızlar valla bende de denge sastı alınganlıkta yaptım ama benım kocam guya bunların hasssas versıyonlarından o yuzdende ınsanın beklentısı fazla oluyo bazen ..
neyse zaten topladım kendımı sımdı bır yanımda meyve tabagım bır yanımda suyum .. bıde dızı ızlıcem bı guzell ...

Günaydın
Ben birazdan transfer için hastaneye gidiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Gülden inşallah güzel haberle gelirsin canım

Görüşmek üzere

en kolay sekılde gecsın ınsallah en guzel yere yerlessın bebegın bırakmamacasına

tebrıkelr canım hamılesın daha ne olsun ve degerın super benceeeeeeeeeee

rabbım kucagına almayı nasıp etsınnnnn

analdım cnmmm
asm ye gıtmedım canım hıc burada avr ama bır muayene bıle 300 tl olunca gıdemıyorum yanı
aslan pençesi+civanperçemi+hayıt otu ne zaman baslamalıyım ben bu karsıma bugun adet oldum hemen baslayayımmı ?
ne kadar kullandın canım

Son düzenleme:

kız ne demek olucaK HAMİLESİİİİİNNNN...tebrik ederim canımmmmm.Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin

Canım gözün aydın,hamilesin,tebrik ederim

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…