Aminnnn inşallahhh öyle olur
ama tabii kalp atışını duymadan kimseye soylememk lazım,ben bunu bikez daha anladım.ama sevinmemek lazım diye düşünmüyorum..sadece sevinip sonra üzülme ihtimalii gözönünde bulundurabilirsin.zaten sevinmeden duramıyor insan ,kötü gidince biile bi umut oluyor.hemen positifi gorunce bi rahatlama huzur doluyor.İnşallah senin hem positif olsun ve katlayarak devam etsin
iyi tecrubeler kadar kotu tecrubelerde paylasılıyorki bilinçlenelim ,
buarada sen nere yaptırdın,bende izmir deyim ,memnun musun yaptırdıgın yerden?ben ist bahcecide denemeiştim olmadi ve cok zor oldu git gel..maddi manevi.cokda gereksizmiş.
ama ben izmirde dondurulmus ve genetik tanı yönünden nersi eniyi ise orada bi doktora gitmek istiyorum ??
Kızlar ben bırde bu ay bal+çörekotu +tarcın karısımına baslıycam ...
sonrada sogana devam edıcem skınıtı olurmukı
canım genetik tanı için ege üniversitesi veya 9 eylül hastanesi veya atatürk eğitim araştırma 3.den birinden randevu al ücretsiz yaptır .ben 9 eylül ve yeşilyurda yaptırdım 1 ayda .çıkıyor sonuçlar.
tarçın olayını bilmiyorum ama soğan kürünün hiç bir zararı olmaz aksine faydası olur canım yap muhakkak bence
canım prolaktin yuksek olması ne demek?
senin durumu bilmiyorum tabii
sen hangi doktora ve merkeze gideceksin ?
Canım bal+çörekotu +tarcın karışımına zencefil ve zerdaçalda ilave edebilirsin.
Buarada soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş bilginize.
minikgelinden haber varmı ?? kızlar bilen duyan gören
canlarım.. ben gelicem yine.. bugün acayip şişkinliğim var.. insallah bebişlerimin habercisidir...tutunmuşlardır bana sıkıca...
ama tabii kalp atışını duymadan kimseye soylememk lazım,ben bunu bikez daha anladım.ama sevinmemek lazım diye düşünmüyorum..sadece sevinip sonra üzülme ihtimalii gözönünde bulundurabilirsin.zaten sevinmeden duramıyor insan ,kötü gidince biile bi umut oluyor.hemen positifi gorunce bi rahatlama huzur doluyor.İnşallah senin hem positif olsun ve katlayarak devam etsin
iyi tecrubeler kadar kotu tecrubelerde paylasılıyorki bilinçlenelim ,
buarada sen nere yaptırdın,bende izmir deyim ,memnun musun yaptırdıgın yerden?ben ist bahcecide denemeiştim olmadi ve cok zor oldu git gel..maddi manevi.cokda gereksizmiş.
ama ben izmirde dondurulmus ve genetik tanı yönünden nersi eniyi ise orada bi doktora gitmek istiyorum ??
kızlar 20 küsür yıldan sonra ilkdefa anne olma heyacanı yaşadım dün test günümdü 259 çıktı çok şükür allahıma bana bügünüde gösterdi sizlerede göstersin mayıs 24 de kandil günü trasver oldum belirtilere gelince ilk ikigün kasıgıma giren herzamanki adet agrısı eyvah dedim adet sinyali var en çok sevdigim sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben trasverden 3 gün sonra bir bardak zor içmeye başladım yemekler agzımda çogalmaya çabuk doymaya iştahsız yemeye başladım oysa ben işdahlı biriyim normalde trasverden 4 gün sonra kasıklarımda şöyle batma gibi cız cız eder gibi şeyler oldu ogün acaba dedim ama tabi tam konduramadım halen sanki adetin ilk günü olurya adet sökülürken bi agrı dolanır geçer hergün günde üç dört defa yokluyor birde vajinal progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa trasverden 5 gün sonra fitille beraber su gelmeye başladı önce yoktu o halsizlik var aşırı gaz var karnım taş gibi oluyor 9 aylık gibi zor yürüdüm kaç gündür sanki patlıcak gibi oluyor bende esas nefes darlıgı başladı acillik oldum bu perşembe orda hcg testti yaptılar 7. günümdü 35.7 çıkmıştı bir haftalık var dediler doktorumuz sagolsun belki yumurta çatlatma ignesinin etkisindendir onu kaleye almayın test günü gelin yaptırın dedi dündü esas test günümüz çok şükür korktugumuza ugramadık sonucum güzel çıktı yarın tekrarlatıcaz bakalım inşallah devam eder gebeligim sizlerinde tutunur inşallah..
kızlar 20 küsür yıldan sonra ilkdefa anne olma heyacanı yaşadım dün test günümdü 259 çıktı çok şükür allahıma bana bügünüde gösterdi sizlerede göstersin mayıs 24 de kandil günü trasver oldum belirtilere gelince ilk ikigün kasıgıma giren herzamanki adet agrısı eyvah dedim adet sinyali var en çok sevdigim sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben trasverden 3 gün sonra bir bardak zor içmeye başladım yemekler agzımda çogalmaya çabuk doymaya iştahsız yemeye başladım oysa ben işdahlı biriyim normalde trasverden 4 gün sonra kasıklarımda şöyle batma gibi cız cız eder gibi şeyler oldu ogün acaba dedim ama tabi tam konduramadım halen sanki adetin ilk günü olurya adet sökülürken bi agrı dolanır geçer hergün günde üç dört defa yokluyor birde vajinal progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa trasverden 5 gün sonra fitille beraber su gelmeye başladı önce yoktu o halsizlik var aşırı gaz var karnım taş gibi oluyor 9 aylık gibi zor yürüdüm kaç gündür sanki patlıcak gibi oluyor bende esas nefes darlıgı başladı acillik oldum bu perşembe orda hcg testti yaptılar 7. günümdü 35.7 çıkmıştı bir haftalık var dediler doktorumuz sagolsun belki yumurta çatlatma ignesinin etkisindendir onu kaleye almayın test günü gelin yaptırın dedi dündü esas test günümüz çok şükür korktugumuza ugramadık sonucum güzel çıktı yarın tekrarlatıcaz bakalım inşallah devam eder gebeligim sizlerinde tutunur inşallah..
tünaydınn canlarımm,nasılsınız ,inşallah hayırlı güzel haberler gelir bugün herkesten,,,
zencefıl ve zerdacalı dumamıstım cnm tmm onalrada bı bakım olamzsa esım aksam alsın yarın sabah yemeye baslıycam bakalımmm
sogan bu ay kullanıcam bakalım ne olacak cnm adetımı duzenlesın hanı
amin canım inşallah güzel haberler verebilirim...
eşlerimizden bu dönemde hassasiyet bekliyoruz evet ama öyle olmayabiliyor...
aranızda geçeni bilemem ama belkide fazla hassas olmandan kaynaklı sen alınganlıkta yapmış olabilirsin tekrarlıyorum bunu ne söylediğini bilmeden yazıyorum...
test günü yaklaştıkça daha gergin ve alıngan olabiliyoruz çünkü kendimden biliyorum...
eşlerimiz nihayetinde erkekler ve çok bişey beklememek lazım...
gunaydın canımmmm
onlar bızım gıbı algılayamadıkalrından bızı anlamıyorlar
mesal ben adet olacagıma yakın sınırlı olurum halıyle esımde psıkolojık der ne alaka ama ıste gel anlat
bosver sen takama bebegını dusun sımdı
Günaydın
Ben birazdan transfer için hastaneye gidiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Gülden inşallah güzel haberle gelirsin canım
Görüşmek üzere
kızlar dk dk skor yazıyorum hemşire üst kata çıkmış aradım sekretere bari değerimi söyleyin dedim 12. günüm 92 çıkmış aciiiillllll yazınnn ne demek oluyor.... ???????? hemşire arayacak birrazdan
Zencefil ve zerdaçalda bu karışımda yer almalıymış işinin ehli bir aktar teyze öyle söyledi.Hatta kestane balı kullanırsan daha iyi olur dedi.
Adet düzeni için aslan pençesi+civanperçemi+hayıt otundan iyi sonuç almıştım bunuda düşünebilirsin.
Ecrinim sen Anadolu Sağlık Merkezine gitmişmiydin?Dr. Aydın beyin methini çok duyuyorum.
kızlar dk dk skor yazıyorum hemşire üst kata çıkmış aradım sekretere bari değerimi söyleyin dedim 12. günüm 92 çıkmış aciiiillllll yazınnn ne demek oluyor.... ???????? hemşire arayacak birrazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?