Tüp Bebek Günlüğümüz !

bence ıyıgıbı degerın .. oenmlı olan sanırım 2 gun sonra duzgun katlanması suan hamılesın ınsallah 2 gun sonrada da katlanarak devam eder

canımmm tebrik ederim. Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin.

ohhh keyıf yap kuzum sen bosver eslerı aaaaaaaaaaaa
onlarda cok alıngan oluyorlar boyle donemde ve bıze patlıyorlar her ne kadar ıtıraz etselerde bu durumu kuzum yaaaa

amın canım nasılsın bakalımm unutuun bızı

hiççç unuturmuyum yaaaa,vallahi hep aklımdasınız,ama şu iki gün çok yoğun geçti,pazartesi kontrollerim vardı,hem doktorum hem aile hekimliği,ve bir arkadaşım doğum yaptı,tüp bebek tedavisiydi o da,çok şükür kurtuldu,ona gittim,dün de eşimle alışverişe çıktık,bebiş için bişiler aldık,ordan anneme gittik,geç geldik,çokk yoruldum ama şimdide ablam aradı,yine gezmek var bugün,:))şu bir iki hafta dolaşayım birazda sonra çokk evvde oturcazz kızımla inşş

sende ne var ne yok,işler nasıl,test sonuçları nasıl çıktı???

,
canım cok guzel yazmıssın net net ,saol cok :)

en histeroskopi yaptırdım ,orda tüplerden biri acıldı meger ikiside tıkalıymıs ama doktor ,bidaha tıkanmıcak diye garanti veremem dedi.

preferik kanda krozmozom testi ne için isteniyor ,tekrarlayan düşükte falan mı ? benden hic istemediler de ,direk kan verip mi yapılıyor..

kan pıhtılaşmasi da istememişlerdi benden ..direk coraspirini içirdiler tüm tedavi boyunca..

canım tebrik ederim,bence çok güzel bir değer,,,hamilesinnnn

şu demek oluyor, HAMİLESİN ŞEKERİM :)))

Tebrik ederim Allah hamileliğini sonuna kadar sorunsuz sürdürmeyi ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah diyelim o zaman Tebrik ederim, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

canlarım.. ben gelicem yine.. bugün acayip şişkinliğim var.. insallah bebişlerimin habercisidir...tutunmuşlardır bana sıkıca...

defnelmaaa, tatlım heyecan ne durumda 4 gün kaldı dimii :))))))

canım sen ne yaptın,,,adet oldunmu???

ya olmadım yaaa (( zaten kürtaj adetin ilk günü sayılıyorsa 28 gün sorası yani normal adet tarihim 14 hazirana denk geliyor .. amaaan :))) valla ben kendime bakmıycam artık... :) kendime bakınca her şey tersine gidiyor :))) antibiyotik başladım şimdi zaten, sinüzit için.. birde baş ağrım için.. birde dilimin altındaki yara için (daha doğrusu dilimin altındaki dil için )

senin bebiş nasıl :) minnoş yaa

masallah sabrınıının mukafatı gelmsı Rabbım saglıkla sonuna kadr devam etmsını nasıb etsın hayırlı evlat eylesın ısnallah

mayaşerif,,
canım sen nasılsın,dr.kontrolun ne zamandı,cinsiyeti belli olacaktı???

canım iyiym randevum 16 haziranda. daha 10 gün var. sabırsızlıkla bekliyorum. hem cinsiyeti belli olucak hemde 4'lü tarama testi yapılacak minik kızın nasıl, sen nasılsın canımcım

ahhh canım benim hiç kıyamam ya :44: hepsi geldimi üst üste gelir zaten.. zor bir döenm geçirdin geçirmeye de devam ediyorsun ama emin ol ki hepsi biticek ve çok güzel günler gelicek

canım dun goturduk degerlerı ama kendı doktorumuza c.tesı gıdecez 2 degerımız fazla cıktı ve tahlıllerı yaptırdıgımız yerdekı doktor ıyne yada ılacla duser tedavısı var demıs esıme
kıst ıcınde amalıyata gerek yok tese olursan ıkısnıde alırlar demıs tabı hastane ekstra para kazanmak ıstemezse
Oyle c.tesı bırde sperm verıcez bakalım sonuc ne cıkacak ve doktor ne dıyecek
fsh dusurucu bıtkı cayı buldum esıme onu baslıycaz bakalım boyle
oooooo gez gez surda bır kac zaman sonra gezemıyceksın kuzum yaaaaaaa

CANIMM, valla bende dört gözle bekliyorum 16 haziranı Allahım hayırlısını versin... Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun, çok yaramazlık yapmasın, akıllı bişey olsun...... ben saymakla bitiremem valla

evet şekerim hastalık hastası oldum çıktım... nefes problemimde var bütün bunların üstüne.. eşimde sende panik atak var diyor haklı galiba...
geçecek tabi ama bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

canım seende bendensin desene..bende 3 kere irenbede denedim sonra düştüm yollara istanbul ama yine olmadıı..şimdi tekrar dondurulmuşlarla irenbede denicem..13 tanede bahçecide war ama önce burdakileri kullancam..benimde kromozom testlerim yapıldı laparoskopi oldum tüplerde sıvı olduğu için ikiside baağlandı..başka bi sorun yok yok çok şükür yarında pıhtılaşma testlerini yaptucam hatta çok pişmanım nie daha önce yaptırmadım die.hiç bi sorun olmamasına rağmen negatif nie oluo anlamıomm bende(

gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın işşallahhhhh

canım seende bendensin desene..bende 3 kere irenbede denedim sonra düştüm yollara istanbul ama yine olmadıı..şimdi tekrar dondurulmuşlarla irenbede denicem..13 tanede bahçecide war ama önce burdakileri kullancam..benimde kromozom testlerim yapıldı laparoskopi oldum tüplerde sıvı olduğu için ikiside baağlandı..başka bi sorun yok yok çok şükür yarında pıhtılaşma testlerini yaptucam hatta çok pişmanım nie daha önce yaptırmadım die.hiç bi sorun olmamasına rağmen negatif nie oluo anlamıomm bende(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…