evet canım ilk denememdi.... bursa acıbademde yaptırdık.... allahım inşallah her şey yolunda gider de hevesim kursağımda kalmaz... her şeyin hayırllısı...
kızlaaarrrrrrrrrrrrrr hamileymişi,iiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm... hamileyiimmmmmm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazacaksın deseler gülerdim... hep bunu yazmanın hayalini kuruyordum... sarhoş gibiyim.. rüyada gibiyim..... kendimi çimdikliyorum durup durup ..... allah herkese nasip etsinnnnnnnn
evet benim amcamın oglu oldu
minik saremizin gelmesine çok kaldı hakikaten. aman dinlen bol bol, uyjusuz gecelere az kaldıinşallah sağlıkla, kolay bir şekilde doğsun miniğimiz. sanırım topiğimizin ilk bebeği olucak değil mi?
inşşş canımmm,bir kurtulsakk,ilk başlarda korku yoktu ama yaklaştıkça korkuda olmaya başladı,,ilk bebişimiz olmayacak benim kıızm,lotus83 varya,ilk onun olucak,suyu az olduğunda doktoru erken alıcak,benden geride ama ,onun 2-3 haftası kaldı,inşş sağlıkla doğacak onun kızıda,
ayyy çok heyecanlı ... normal doğum mu sezaryan mı olacak? edirnede mi olcak doğum? mutlaka foto işini birine ver :) görevi foto çekmek olsun hiç bir anınızı kaçırmasın.. sonra bizde bakarız fotolara
topiğimizin ilk bebeği sanırsam lotusun bebeği olacak cnm :) ve ben onun ziyaretine gitmeyi çok istiyorum.. gelsinde sorucam hangi hastanede doğum yapcak
inşşş canımmm,bir kurtulsakk,ilk başlarda korku yoktu ama yaklaştıkça korkuda olmaya başladı,,ilk bebişimiz olmayacak benim kıızm,lotus83 varya,ilk onun olucak,suyu az olduğunda doktoru erken alıcak,benden geride ama ,onun 2-3 haftası kaldı,inşş sağlıkla doğacak onun kızıda,
korkmak gayet normal canım. bende doğum yapmak bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biri olsak gerek. allahım hepimize sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin inşallah
seni bulduğuma çok sevindim :) hihi :)) ya bende ameliyat olmayı düşünüorum ama başka yerlerde terleme başlarmış bu sefer.. memnun mu halinden şu anda canım?
sezeryan olucak canım,doktorum kistide alabilirim diyor sezeryanda,edirnede olucak kısmetse,,,foto işi ni halledecek var,merak etmeyin,teyzemin kızı var,,,tabikiii sizlere göstereceğim ilk olarak,ayyyy fotolardan sözediyoruz artıkk,insan inanamıyo vallahi,darısı başınıza canlarım benim
bir arkadaşım ellerine botox yaptırdı çok memnunBirde biraz alakasız ama el terlemesi yüzünden ameliyat olan yada tanıdığı biri olan var mı arkadaşlarım ??
sezeryan olucak canım,doktorum kistide alabilirim diyor sezeryanda,edirnede olucak kısmetse,,,foto işi ni halledecek var,merak etmeyin,teyzemin kızı var,,,tabikiii sizlere göstereceğim ilk olarak,ayyyy fotolardan sözediyoruz artıkk,insan inanamıyo vallahi,darısı başınıza canlarım benim
evet canım lotusun olcak erken alacaklar onun melegını
evet canım çok memnun garsonluk yapıyordu el terlemesinden çalışamıyordu durmadan elini silerdi şimdi gayet iyi çalışıyor
ama tabii kalp atışını duymadan kimseye soylememk lazım,ben bunu bikez daha anladım.ama sevinmemek lazım diye düşünmüyorum..sadece sevinip sonra üzülme ihtimalii gözönünde bulundurabilirsin.zaten sevinmeden duramıyor insan ,kötü gidince biile bi umut oluyor.hemen positifi gorunce bi rahatlama huzur doluyor.İnşallah senin hem positif olsun ve katlayarak devam etsin
iyi tecrubeler kadar kotu tecrubelerde paylasılıyorki bilinçlenelim ,
buarada sen nere yaptırdın,bende izmir deyim ,memnun musun yaptırdıgın yerden?ben ist bahcecide denemeiştim olmadi ve cok zor oldu git gel..maddi manevi.cokda gereksizmiş.
ama ben izmirde dondurulmus ve genetik tanı yönünden nersi eniyi ise orada bi doktora gitmek istiyorum ??
kızlar 20 küsür yıldan sonra ilkdefa anne olma heyacanı yaşadım dün test günümdü 259 çıktı çok şükür allahıma bana bügünüde gösterdi sizlerede göstersin mayıs 24 de kandil günü trasver oldum belirtilere gelince ilk ikigün kasıgıma giren herzamanki adet agrısı eyvah dedim adet sinyali var en çok sevdigim sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben trasverden 3 gün sonra bir bardak zor içmeye başladım yemekler agzımda çogalmaya çabuk doymaya iştahsız yemeye başladım oysa ben işdahlı biriyim normalde trasverden 4 gün sonra kasıklarımda şöyle batma gibi cız cız eder gibi şeyler oldu ogün acaba dedim ama tabi tam konduramadım halen sanki adetin ilk günü olurya adet sökülürken bi agrı dolanır geçer hergün günde üç dört defa yokluyor birde vajinal progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa trasverden 5 gün sonra fitille beraber su gelmeye başladı önce yoktu o halsizlik var aşırı gaz var karnım taş gibi oluyor 9 aylık gibi zor yürüdüm kaç gündür sanki patlıcak gibi oluyor bende esas nefes darlıgı başladı acillik oldum bu perşembe orda hcg testti yaptılar 7. günümdü 35.7 çıkmıştı bir haftalık var dediler doktorumuz sagolsun belki yumurta çatlatma ignesinin etkisindendir onu kaleye almayın test günü gelin yaptırın dedi dündü esas test günümüz çok şükür korktugumuza ugramadık sonucum güzel çıktı yarın tekrarlatıcaz bakalım inşallah devam eder gebeligim sizlerinde tutunur inşallah..
kızlar dk dk skor yazıyorum hemşire üst kata çıkmış aradım sekretere bari değerimi söyleyin dedim 12. günüm 92 çıkmış aciiiillllll yazınnn ne demek oluyor.... ???????? hemşire arayacak birrazdan
defnelmaaa, tatlım heyecan ne durumda 4 gün kaldı dimii :))))))
oo 14 haziran sa hiç sıkıntı yapma kendine,daha zamanı var,hem kürtaj sonrası böyle düzensizlikler olabilir,aynen öyleee yap canım , çok didiklersen bir sürü şey çıkar boşver herşeyi,,,ilk önce kendine bak ,ilaç kullanda sıkıntılarını gider,herşey yolunca girecek inşallah
benim minnoşum çok ii çok şükür,2,310 gram olmuş,çok az kaldı artık,evdeyimde bu haftadan itibaren,gün saymaya başlayacağızz,,çokkkkk heyecanlıyım,,
Birde biraz alakasız ama el terlemesi yüzünden ameliyat olan yada tanıdığı biri olan var mı arkadaşlarım ??
kızlaaarrrrrrrrrrrrrr hamileymişi,iiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm... hamileyiimmmmmm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazacaksın deseler gülerdim... hep bunu yazmanın hayalini kuruyordum... sarhoş gibiyim.. rüyada gibiyim..... kendimi çimdikliyorum durup durup ..... allah herkese nasip etsinnnnnnnn
evet canım çok memnun garsonluk yapıyordu el terlemesinden çalışamıyordu durmadan elini silerdi şimdi gayet iyi çalışıyor
bir arkadaşım ellerine botox yaptırdı çok memnun
canım çok yazdım ama görmedin herhalde.. kent hastanesinde israel beyde tedavi gördüm ben.. erkek infertilitesiydi bizim.. ben dr. umdan memnunum..kent hastanesinden hamile kalanları çok duydum.. symrna nın iyi olmaıdğını biliorum.. çünkü embriyologları işten ayrıldı diye duymuştum.. canım yinede sen kendini nerede rahat hissedeceksen orda ol.. ama ben dr. ilgi bir yana..işini iyi bilen bir ekip ve temizliğe önem veriyorum.. Allah ım insallah şaşırtmamıştır ama ben kent hastanesine ve israel beye çok güvendim nedense.. tamam çok konuşkan değil.. ama benim için bu belirleyicilik değildi mesela.. işini iyi yapsın yeter dedim hep.. birde nedense herkese soğuk gelen dr. bana çok sevimli geliyor...
canım adına ne kadar çok sevindim inanamazsın... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah...canım benim ya... her şey yolunda ilerliyecek... Rabbim ol dediyse vardır bir bildiği...
hamilesin canım... yuppiii.... artık halay çekilmiyo hamiş haberlerine ama ben çekeceğim senin için...
hem ne heyecan sorma.. birde şişliğim var.. bebişlerim yapıyoırdur umarım....
canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. çok yorma kendini.. konuş bebeğinle bol bol.. ben bile ordalar diye geceleri öpücük gönderiyorum bebişlerime...
canım bugün dr umda bu konu vardı.. tekrarını izle istersen internetten...ameliyattan önce farklı öntemler varmış...
evet... demiştik.... ve halayıo hak ettin.....
canım çok yazdım ama görmedin herhalde.. kent hastanesinde israel beyde tedavi gördüm ben.. erkek infertilitesiydi bizim.. ben dr. umdan memnunum..kent hastanesinden hamile kalanları çok duydum.. symrna nın iyi olmaıdğını biliorum.. çünkü embriyologları işten ayrıldı diye duymuştum.. canım yinede sen kendini nerede rahat hissedeceksen orda ol.. ama ben dr. ilgi bir yana..işini iyi bilen bir ekip ve temizliğe önem veriyorum.. Allah ım insallah şaşırtmamıştır ama ben kent hastanesine ve israel beye çok güvendim nedense.. tamam çok konuşkan değil.. ama benim için bu belirleyicilik değildi mesela.. işini iyi yapsın yeter dedim hep.. birde nedense herkese soğuk gelen dr. bana çok sevimli geliyor...
canım adına ne kadar çok sevindim inanamazsın... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah...canım benim ya... her şey yolunda ilerliyecek... Rabbim ol dediyse vardır bir bildiği...
hamilesin canım... yuppiii.... artık halay çekilmiyo hamiş haberlerine ama ben çekeceğim senin için...
hem ne heyecan sorma.. birde şişliğim var.. bebişlerim yapıyoırdur umarım....
canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. çok yorma kendini.. konuş bebeğinle bol bol.. ben bile ordalar diye geceleri öpücük gönderiyorum bebişlerime...
canım bugün dr umda bu konu vardı.. tekrarını izle istersen internetten...ameliyattan önce farklı öntemler varmış...
evet... demiştik.... ve halayıo hak ettin.....
sen halay cekemessın ancak alkıslarsın taaammı
evet kistide alır o da gider.. Aslında hamilelikte kist kayboluyor demişlerdi bana ama demek senin ki kaybolmadı..
Sayılı gün çabuk geçer :) çook çook az kaldı hemde.. Sen sare bebiş için yaptığım fotoyu görmedin mi :)
Ecrinim sen nasılsın.. Yazdıklarını okudum hep, bir problem olmadığı için çok sevindim.. Hayırlısıyla sende başlayacaksın inş. Tedavine yakında dimi?
bende çok feci durumdayımçok zor çeken bilir valla.. Peki bir sakıncası yoksa nerede ameliyat oldu? özelden yazayım en iyisi burda isim vermek yasak olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?