Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm botox 6 ay etki ediyormuş.. bende kökten çözüm arıyorum artık :)) iyontoforez cihazını uyguluyorum bende ama her gün uygulamak gerekiyor onuda... kesin çözümü sanırım ameliyat
birkaç gün önce doktorum programında 2 dakikada bir kadına yaptılar kişiye göre belirleniyormuş seanslar kesin bitiyormuş ama sonunda

canım bir dr. la kalma.. bir kaç farklı dr. git bakalım ne önerecekler.. ne bileyim bende hemen ameliyat taraftarı değilim..ama dr.lar bilir en iyisini...bende botoks yaptırcam.. ama popoma.. fissül için bir tedavi yöntemiymiş.. bence sende ameliyattan önce botoksu deneyebilirsin...

ecrincim göğüs cerrahları yapıyor amliyatları... ama cilt doktorlarına gidebilirsiniz. gidince size şunu söyleyecekler ben hemen anlatayım

3 yol var. ilki, botox, ellerini ufak ufak bölümlere bölüp iğneyle ilaç veriyorlar.. etkisi kişiye göre değişio tabi ama 6-8 ay sürüyor.

ikinci seçenek, iyontoforez yöntemi (ben bunu uyguluyorum evde kendim) ellere hafif şiddetli elektrik akımı vermek demek.. 10 kişiden 9unda etkisini gösteriyor fakat devamlılığı şart...

üçüncü yol ise ameliyat, terlere giden sinirlerin klipsle sıkıştırılması veya kesilmesi.. kesmeyi kesinlikle tavsiye etmiyorlar çünkü geri dönüşü yok... klipsle sıkıştırdığında eğer rahatsız olursan (bazılarında ellerindeki terleme kesiliyormuş mesela ama kafası yada karnı çok terlemeye başlıyormuş , buna reflex terleme deniyor) geri dönüşü var. tekrar ameliyatla klipsleri çıkarıolar. fakat bir süre sonra klipsleri çıkarsanda farketmiyor.. galiba sadece 1 ay içinde karar vermek gerekiyor. ama reflex terleme 1 sene sonra bile ortaya çıkabilir . işte sorunda burada zaten...

böyle :) ben bir gün ameliyat olayım kurtulayım bütün riskleri alıyorum diyorum. ertesi gün aman boşver idare ederim diyorum. sonra hamile kalırsam 9 ay ne yapıcam diyorum (çünkü benim ellerim aynı zamanda şişiyor çok rahatsızlık verici birşey) sonrada amaaan zaten hamile kalamıyorsun ki diyorum kendime

canlarım.. ikinizede rabbim sabır versin....inslalah bebişleriniz sizi çok bekletmeden çabucak gelir... canlarım ya... ne söyleyeceğimi bilemiyorum bile...

sağol canım,sabah seni rüyamda gördüm..defnelma hamile dediler hem de yüksek bir değerle...çoook umutlandım senin adına çoook...inşallah çook güzel bir sonuçla geleceksin.....

ben çok taktığım için kafama kisti,doktor pek bilgi vermedi bana,sormuştum aşlarda ne oldu kistime diye,boşver takam artık kafana falan dedi,bir dahaki gidişimdee sorucam yine,ama bilidğim kadarıyla küçülüyolar hamilelikte,,birde benim şekerim olduğu için ve tüp olduğu için hemen sezeryan diyorlar,riske atamam dedi,,,senin doktorun normali düşünüyormu?

yaptm zaten bişy çıkmadı sonra kendı kendıme salak diyip güldüm... ben kan testını beklıycem cumartesı günü.....

canım bence botoks yada elektirik en iyisi gibi geldi.. madem yan etkileri var bebiş olmadan ameliyat işine girme...

Canım çok geçmiş olsun sanada... ameliyata cesaret edemiyorum ki zaten. azıcık cesaretim olsa hemen yatcam ameliyat masasına evet cnm ben araştırmaya devam edeyim en iyisi...

yaptm zaten bişy çıkmadı sonra kendı kendıme salak diyip güldüm... ben kan testını beklıycem cumartesı günü.....

ilahi... dayanamadın demek yine....
cumartesi günü ikimizinde test günü desene.. hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim insallah test sonuçlarından sonra....

turgınur maşallah bebeğine 2 kiloyu geçmiş
benımkıde geçse 2 kiloyu rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…