birkaç gün önce doktorum programında 2 dakikada bir kadına yaptılar kişiye göre belirleniyormuş seanslar kesin bitiyormuş ama sonundacnm botox 6 ay etki ediyormuş.. bende kökten çözüm arıyorum artık :)) iyontoforez cihazını uyguluyorum bende ama her gün uygulamak gerekiyor onuda... kesin çözümü sanırım ameliyat
evet cnm ya eve gittim o programı izlemek için , ama sinir oldum çıktım tekrar.. hep aynı şeyleri anlatıyorlar. oradaki doktorda sakın ameliyat olmayın dedi. bende kapattım tv yibu ameliyatla sağlığına kavuşan bir çok hasta var ama ters tepki gösterenlerde oluyormuş işte... bende ters tepki gösterir diye korkuyorum..
evet... Doğru söylüyorsun.. Ama gönlüm halayda....
amın canımmmmmmmm
ohhh olsun bır fotocumuz evet kuzum hayal gıbı ama gercek ya super sızınkınde ben bu kadar heyecan yapıyorsam kendımınkınde ne yaparım bılmıyorum
canım ne doktoru muayene ettı
benım esımınde terlıyo devamlı... el ve ayak
birkaç gün önce doktorum programında 2 dakikada bir kadına yaptılar kişiye göre belirleniyormuş seanslar kesin bitiyormuş ama sonunda
canlarım.. ikinizede rabbim sabır versin....inslalah bebişleriniz sizi çok bekletmeden çabucak gelir... canlarım ya... ne söyleyeceğimi bilemiyorum bile...
canım belki hatırlarsın bende senin ve pembe hayal gibi endometriozisten çekiyorum. benim doktorumda sezeryanla yaparızki kistleri temzileyelim demişti. ama tabi küçülüp kaybolursa sezeryana hiç gerek bile kalmaz demişti. seninki hiç küçüldü mü gebelik sırasında ?
gonlun olsun canm sen sımdı hop hop hoppppp zıplama ben cerekırm senın yeıne halayı hehe :122::122::122::122::122::122:
canım güldürdün beni...7. günden başladın her gün sorcan herhalde.. bugün çıkar mı diye... canım çok merak ediyorsan kan testi yaptır... idrar testiyle uğraşma derim ben...hayırlı haberler alalım senden de insallah...
ecrincim göğüs cerrahları yapıyor amliyatları... ama cilt doktorlarına gidebilirsiniz. gidince size şunu söyleyecekler ben hemen anlatayım
3 yol var. ilki, botox, ellerini ufak ufak bölümlere bölüp iğneyle ilaç veriyorlar.. etkisi kişiye göre değişio tabi ama 6-8 ay sürüyor.
ikinci seçenek, iyontoforez yöntemi (ben bunu uyguluyorum evde kendim) ellere hafif şiddetli elektrik akımı vermek demek.. 10 kişiden 9unda etkisini gösteriyor fakat devamlılığı şart...
üçüncü yol ise ameliyat, terlere giden sinirlerin klipsle sıkıştırılması veya kesilmesi.. kesmeyi kesinlikle tavsiye etmiyorlar çünkü geri dönüşü yok... klipsle sıkıştırdığında eğer rahatsız olursan (bazılarında ellerindeki terleme kesiliyormuş mesela ama kafası yada karnı çok terlemeye başlıyormuş , buna reflex terleme deniyor) geri dönüşü var. tekrar ameliyatla klipsleri çıkarıolar. fakat bir süre sonra klipsleri çıkarsanda farketmiyor.. galiba sadece 1 ay içinde karar vermek gerekiyor. ama reflex terleme 1 sene sonra bile ortaya çıkabilir . işte sorunda burada zaten...
böyle :) ben bir gün ameliyat olayım kurtulayım bütün riskleri alıyorum diyorum. ertesi gün aman boşver idare ederim diyorum. sonra hamile kalırsam 9 ay ne yapıcam diyorum (çünkü benim ellerim aynı zamanda şişiyor çok rahatsızlık verici birşey) sonrada amaaan zaten hamile kalamıyorsun ki diyorum kendime
yok botox değil çok yenibirşeymiş kanal d doktorum sitesinden bulunur galiba ameliyat yada botox değil ama canlı yayında bir kadın hemen etkisini gördübotoxla mı kesin tedavi yöntemi .. aa :) eğer öyleyse güzel valla
canım bir dr. la kalma.. bir kaç farklı dr. git bakalım ne önerecekler.. ne bileyim bende hemen ameliyat taraftarı değilim..ama dr.lar bilir en iyisini...bende botoks yaptırcam.. ama popoma.. fissül için bir tedavi yöntemiymiş.. bence sende ameliyattan önce botoksu deneyebilirsin...
canım çok yazdım ama görmedin herhalde.. kent hastanesinde israel beyde tedavi gördüm ben.. erkek infertilitesiydi bizim.. ben dr. umdan memnunum..kent hastanesinden hamile kalanları çok duydum.. symrna nın iyi olmaıdğını biliorum.. çünkü embriyologları işten ayrıldı diye duymuştum.. canım yinede sen kendini nerede rahat hissedeceksen orda ol.. ama ben dr. ilgi bir yana..işini iyi bilen bir ekip ve temizliğe önem veriyorum.. Allah ım insallah şaşırtmamıştır ama ben kent hastanesine ve israel beye çok güvendim nedense.. tamam çok konuşkan değil.. ama benim için bu belirleyicilik değildi mesela.. işini iyi yapsın yeter dedim hep.. birde nedense herkese soğuk gelen dr. bana çok sevimli geliyor...
canım adına ne kadar çok sevindim inanamazsın... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah...canım benim ya... her şey yolunda ilerliyecek... Rabbim ol dediyse vardır bir bildiği...
hamilesin canım... yuppiii.... artık halay çekilmiyo hamiş haberlerine ama ben çekeceğim senin için...
hem ne heyecan sorma.. birde şişliğim var.. bebişlerim yapıyoırdur umarım....
canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. çok yorma kendini.. konuş bebeğinle bol bol.. ben bile ordalar diye geceleri öpücük gönderiyorum bebişlerime...
çok yormuyorum canım,yavaş yavaş herşey:))))sen zaten varyaaa,çok pozitif bir insansın,inşş tutacak bebişlerinn,hiç olumsuz düşünmüyorsun ne güzel,,,Allahım sanada nasip edecek inşallah bu duyguları...
yaptm zaten bişy çıkmadı sonra kendı kendıme salak diyip güldüm...ben kan testını beklıycem cumartesı günü.....
amın canımmmmmmmm
ohhh olsun bır fotocumuz evet kuzum hayal gıbı ama gercek ya super sızınkınde ben bu kadar heyecan yapıyorsam kendımınkınde ne yaparım bılmıyorum
ewet canım hayall değil bu seferr,,,vallahi çok heyecan yapıyor insan,,,inşallahhh sende bu heyecanları tadacaksınnn canım benim,,,Allahım herkse yaşatsın
evet kistide alır o da gider.. aslında hamilelikte kist kayboluyor demişlerdi bana ama demek senin ki kaybolmadı..
sayılı gün çabuk geçer :) çook çook az kaldı hemde.. sen sare bebiş için yaptığım fotoyu görmedin mi :)
bilmiyorum k canım ,inş kaybolmuşturr,yada küçüldü,onuda alır bebeği alırken,kurtulurum artık,
canım görmedim fotoyuuuuu,,,nerdeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?