Tüp Bebek Günlüğümüz !

turgınur maşallah bebeğine 2 kiloyu geçmiş
benımkıde geçse 2 kiloyu rahatlayacağım

lotuuuuuuuuuuuuusss :)))

senin doğumda ziyaretine gelmeyi o kadar çok istiyorum kiii.. biliyorsun biz uzaktayız ama ben bir şekilde ayarlayıp ziyaret etmek istiyorum sizi

doğum nerde olacak ne zaman bi de

siz edirnede mi yaşıyorsunuz

canım benim insallah... valla etrafımdakiler bile öyle diyor.. herkes tedavide öyle kötüyüm böyle kötüyüm der.. sen hiç bahsetmiyorsun diyorlar... kan tahlili yaptırmak istediğim dr. bile dua edivermişti "çok pozitifsin.. insallah bebeklerin olur" diye.. çok mutlu olmuştum... çok gülerim ben.. gülmeyi güldürmeyi severim...insallah Rabbim kalbimize göre versin... Her şey güzel olacak insallah....

ilahi... dayanamadın demek yine....
cumartesi günü ikimizinde test günü desene.. hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim insallah test sonuçlarından sonra....

inşllh hayırlı haberlerle dönerizz. senin de mi transferın persembe günü oldu????? bir de kaçıncı gün embrıyosuydu???

canım benim insallah... valla etrafımdakiler bile öyle diyor.. herkes tedavide öyle kötüyüm böyle kötüyüm der.. sen hiç bahsetmiyorsun diyorlar... kan tahlili yaptırmak istediğim dr. bile dua edivermişti "çok pozitifsin.. insallah bebeklerin olur" diye.. çok mutlu olmuştum... çok gülerim ben.. gülmeyi güldürmeyi severim...insallah Rabbim kalbimize göre versin... Her şey güzel olacak insallah....

delısın sen yaaaa :))))
canım bence botox ıyı bır fıkıre benzıyor sonuna kadar olrsa sorun cozulur sanırsammmm
esıme analtayım bı aksma ne dıycek bakalım bırde onumu cıkardın dıycek basıma

canım..parada anlaşırsanız tedaviye mi başlayacaksınız? yoksa el için mi? anlamadım da....

parada analsırsak tedavıye baslıycaz canımmm

yaptm zaten bişy çıkmadı sonra kendı kendıme salak diyip güldüm... ben kan testını beklıycem cumartesı günü.....

ıdar testı normalde 5. gunde cıkıyormus cnm neden 7. gunde yaptın daha erken yapsaydın aaaaaaaaa
sız ıyıce erkencı oldunuz heeee yazık degılmı uzuluyorsunuz yapmayın canlarım gununuzu bekleyınnnn

Son düzenleme:
kızlar merhaba,hepinize tek tek teşekkür edrim beni yalnız bırakmadınız..tek tek cevap yazmaya mecalim yok kusura bakmayın..sabah kanamam kesildi..sanırım progestandan..doktorum yarın testi tekrarlatalım dedi..ama hiççç umudum yokk..hayırlısı artık...çokkk şükür 4 tane dondurulmuşum var..en kısa zamanda onlarla başlarım inş. tedavime...hepinizi öpüyorum..ALLAH'a emanet olun....

lotuuuuuuuuuuuuusss :)))

senin doğumda ziyaretine gelmeyi o kadar çok istiyorum kiii.. biliyorsun biz uzaktayız ama ben bir şekilde ayarlayıp ziyaret etmek istiyorum sizi

doğum nerde olacak ne zaman bi de

canım benım çok mutlu olurum inan.doğum tam belli değil ama muhtemelen 34-35.haftalarda olacak haziran sonu yada temmuz başı gibi
vitalede yapcam doğumu

ewet canım hayall değil bu seferr,,,vallahi çok heyecan yapıyor insan,,,inşallahhh sende bu heyecanları tadacaksınnn canım benim,,,Allahım herkse yaşatsın

amın canım ınsssssss

senin bebegın 2 kg olunca annem benı tasıyamaz dıye olmuyor yaaa senı dusunuyor annesııııı

yok botox değil çok yenibirşeymiş kanal d doktorum sitesinden bulunur galiba ameliyat yada botox değil ama canlı yayında bir kadın hemen etkisini gördü

bir kısmını izledim programın.. hani bir adamın eline yaptılar sarı birşey birde bir kadının ayağına yaptılar. onu mu diyosun cnm? eğer onu diyorsan o iyontoforez yöntemi.. bende onu uyguluyorum şu anda :) yoksa dayanılacak gibi değil bu hastalık..

biraz deliyimdir :) doktora yapcam artık bu konuda valla... gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim şekerim :) sormak istediğiniz soru olursa cevap için hazırımmm

ne güzell hep gül canım,,,ben pozitifliğe çok inanıyorum,,böyle kalbinin derinliklerinde güzel düşünceler olduğu zaman ,herşey farklı oluyor sanki,burdada çok gördüm öyle olumsuz insanları ve hüsranla sonuçlandı,sen hep böyle düşünn,inşş pozitifide göreceksinn

canım benım çok mutlu olurum inan.doğum tam belli değil ama muhtemelen 34-35.haftalarda olacak haziran sonu yada temmuz başı gibi
vitalede yapcam doğumu

yaniiii haziran sonu temmuz başı dimi :)
ya çok istiyorum, eşimede söylicem .. o da tamam der zaten herhalde... :)
ben bile nasıl heyecanlıyım, seni düşünemiyorum

sağol canım,sabah seni rüyamda gördüm..defnelma hamile dediler hem de yüksek bir değerle...çoook umutlandım senin adına çoook...inşallah çook güzel bir sonuçla geleceksin.....

canım benim... ağzın bal yesin insallah... moralimi tavan yaptırdın... canım benim ya... Rabbim hepimize ama hepimize isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişler versin insallah.... canı gönülden diliyorum canım....

Canım çok geçmiş olsun sanada... ameliyata cesaret edemiyorum ki zaten. azıcık cesaretim olsa hemen yatcam ameliyat masasına evet cnm ben araştırmaya devam edeyim en iyisi...

sağol canım.. transferden önceden beri çekiyorum bu fissülden.. geçsede kurtulsam diyom...

kızlar sakın 2 kilo felan demeyin.. kiloları da dert etmeyin...biz bizim yeğeni zayıf bekliyoduk.. dr. öyle demişti.. dombili geldi yavrucak...

Canım preferik kanda krozmozom analizi tekrarlayan gebelik kayıpları ve kısırlık saptanan kişilerde uygulanıyor.Kandan elde edilen kromozomlar ile bireye ait kromozom hastalıklarının olup olmadığı anlaşılıyor.Sen ve eşin gidip sadece kan vereceksiniz bu test için.

Protein C, Protein S aktivitesi testi yani kan pıhtılaşması testide,tekrarlayan gebelik kayıplarında,sebep bulunamayan infertilitede isteniyor.Pıhtılaşma problemi olan kişilere coraspin yeterli gelmiyor,iğne kullanılıyor.

Histeroskopi;rahim içerisindeki myom, polip, yapışıklık, septum gibi patolojilerin izlenerek tanı konulması ve giderilmesi amacıyla yapılır. Aşırı ve düzensiz adet kanaması,infertilite ,tekrarlayan düşükler,rahim içerisinde yapışıklıktan şüphelenilmesi,ultrasonda rahim içerisinde polip veya myom benzeri alanlar izlenmesi durumlarında yapılır.Genel anestezi ile yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…