bir kısmını izledim programın.. hani bir adamın eline yaptılar sarı birşey birde bir kadının ayağına yaptılar. onu mu diyosun cnm? eğer onu diyorsan o iyontoforez yöntemi.. bende onu uyguluyorum şu anda :) yoksa dayanılacak gibi değil bu hastalık..
biraz deliyimdir :) doktora yapcam artık bu konuda valla... gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim şekerim :) sormak istediğiniz soru olursa cevap için hazırımmm
güldenın sonuç ne zaman çıkacak acaba
4851 'e bakar mısın?
inşllh hayırlı haberlerle dönerizz. senin de mi transferın persembe günü oldu????? bir de kaçıncı gün embrıyosuydu???
parada analsırsak tedavıye baslıycaz canımmm
canım insallah bebişin annesine bir oyun oynamıştır... yaramazlık yapmıştır...insallah güzel hebr verirsin bizlere....canım ama olmazsa bile bir sonraki tedavinde bebişine kavuşacaksın insallah.. Rabbim ol desin yetr ki.... emanetlerini bizlerden esirgemesin.. göbüşlerimizdeki embriyolara can versin insallah....kızlar merhaba,hepinize tek tek teşekkür edrim beni yalnız bırakmadınız..tek tek cevap yazmaya mecalim yok kusura bakmayın..sabah kanamam kesildi..sanırım progestandan..doktorum yarın testi tekrarlatalım dedi..ama hiççç umudum yokk..hayırlısı artık...çokkk şükür 4 tane dondurulmuşum var..en kısa zamanda onlarla başlarım inş. tedavime...hepinizi öpüyorum..ALLAH'a emanet olun....
ne güzell hep gül canım,,,ben pozitifliğe çok inanıyorum,,böyle kalbinin derinliklerinde güzel düşünceler olduğu zaman ,herşey farklı oluyor sanki,burdada çok gördüm öyle olumsuz insanları ve hüsranla sonuçlandı,sen hep böyle düşünn,inşş pozitifide göreceksinn
Canım preferik kanda krozmozom analizi tekrarlayan gebelik kayıpları ve kısırlık saptanan kişilerde uygulanıyor.Kandan elde edilen kromozomlar ile bireye ait kromozom hastalıklarının olup olmadığı anlaşılıyor.Sen ve eşin gidip sadece kan vereceksiniz bu test için.
Protein C, Protein S aktivitesi testi yani kan pıhtılaşması testide,tekrarlayan gebelik kayıplarında,sebep bulunamayan infertilitede isteniyor.Pıhtılaşma problemi olan kişilere coraspin yeterli gelmiyor,iğne kullanılıyor.
Histeroskopi;rahim içerisindeki myom, polip, yapışıklık, septum gibi patolojilerin izlenerek tanı konulması ve giderilmesi amacıyla yapılır. Aşırı ve düzensiz adet kanaması,infertilite ,tekrarlayan düşükler,rahim içerisinde yapışıklıktan şüphelenilmesi,ultrasonda rahim içerisinde polip veya myom benzeri alanlar izlenmesi durumlarında yapılır.Genel anestezi ile yapılır.
EET baya pahalı özelde olduğundan fiatlar böle hep...izmirliler bida buluşalım da sende katıl bize bol bol konusuruz o zaman..eet 2 tane koyuluo artık bana işşallah hepimizinkiler tutar canımm ya...cok cok saol verdiğin bilgiler için canım ,laporoskopi cok pahalıymıs yaff ,tüp bebek tedavisi kadar ..ama yani defalarca uzulup defalarca denemektense yapmak lazımibana gerek yok dediler ama bakalım bakalım..sana artık hep iki tane koyuyorlardır heralde inşallah tutsun budefa canım inşallah maşallah ,
Canım peki sen coraspin dışında,kan sulandırma amaçlı iğne kullanmışmıydın tedavilerde?:44:
hayırr hiçç kullanmadımm kiii:18:
evet kistide alır o da gider.. aslında hamilelikte kist kayboluyor demişlerdi bana ama demek senin ki kaybolmadı..
sayılı gün çabuk geçer :) çook çook az kaldı hemde.. sen sare bebiş için yaptığım fotoyu görmedin mi :)
bilmiyorum k canım ,inş kaybolmuşturr,yada küçüldü,onuda alır bebeği alırken,kurtulurum artık,
canım görmedim fotoyuuuuu,,,nerdeeeeeeeee
canımm.. görmem mi gördüm... ama kk nın azizliğine uğruyorum bazen....
transferim pazartesi oldu..3. gün embriyosuydu canım.. 12. gün baktırmış olacağım ilk tahlilime...
ayy... hadi bakalım.... ben topiğe ilk geldiğim zamnlar sen sonuç bekliyordun canım... aklıma geldi şimdi... insallah bu sefet hep pozitif haberler vereceksin canım...
canım insallah bebişin annesine bir oyun oynamıştır... yaramazlık yapmıştır...insallah güzel hebr verirsin bizlere....canım ama olmazsa bile bir sonraki tedavinde bebişine kavuşacaksın insallah.. Rabbim ol desin yetr ki.... emanetlerini bizlerden esirgemesin.. göbüşlerimizdeki embriyolara can versin insallah....
bende inanıyorum canım... ne kadar olumlu olursan o kadar iyi gider her şey diye.. gerçi benim hayatım allak bullak ama olsun... şükür halimize... sağlık versin Rabbim hepimize öncelikle....
kızlarrr... ben çıkıyorum.. ama yine gelicem.... şimdi yemek ve ilaç vakti.....öpüyorum sizi kocaman...
Eki Görüntüle 438014 kendımden umıdı kestımm leylek kardeştenn bekliorum artık bebeğimi getirsinn banaa
gülden canımm umarım güzel haberlerr veririsin bizee gerçii hamilesinn ben ona inanıyorum da neyseee
elifce canımm sana da cok gecmıss olsun ya ınan cok uzuldumm tamm dedık bı bebekimizz daha gelıyor ama kısmet deilmişş iştee allah bırdahakine yüzünü güldürsün insallah..benımde aylardan berı beklediğim gün geldii kızlarr doktora görüşmeye gidicemm bakalımm sonrası nasıl gelişecek bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşaşınn..
canım cok saol bilgiler için ,bu kanda kromozom testi pahalı mı nekadardir?
bien hsg oldum ama hsg de sadece sıvı veriolar ve tıkanıklık varsa goruolar ,yani rahim filmi ,
yapışıklık varsa onu tespit ediyor mu bilemiyorum..onun için laporoskopi gerekiyor galaiba ama oda 4000 tl civarıymıs ,tedavi parası kadar..
sen şimdi deniyor musun?
kızlar lütfen cvp verin....ben şimdi 12. günüm bugün hamile olduğumu öğrendim.... şimdi kaç günlük oluyor bebek... transfer tarihi mi son adet tarihi mi baz alınıyor............
kızlaaarrrrrrrrrrrrrr hamileymişi,iiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm... hamileyiimmmmmm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazacaksın deseler gülerdim... hep bunu yazmanın hayalini kuruyordum... sarhoş gibiyim.. rüyada gibiyim..... kendimi çimdikliyorum durup durup ..... allah herkese nasip etsinnnnnnnn
kızlar lütfen cvp verin....ben şimdi 12. günüm bugün hamile olduğumu öğrendim.... şimdi kaç günlük oluyor bebek... transfer tarihi mi son adet tarihi mi baz alınıyor............[/QUOTE
hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah.. valla ben hamile kalmadım ama :))) son adet tarihin belirliyor canım tüp bebekte tek fark içinde olması gerken döllenme dışarda oluyor bu vakti dışarıda geçiriyor okadar onun dışında hiç bir farkı yok normal gebelikten hayırlısı olsun tekrardan sorun neydi sizde canım....merkezini okudumda sorun ne yazmamışsın...
hayırr hiçç kullanmadımm kiii:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?