Tüp Bebek Günlüğümüz !

benım degılde aksam esıme danıstıktan sonra soracakalrı olackatır ve bende sana tek tek sorucam canımmmmm
senın asırı sanırsam onun ayakalr devamlı terlı ama eller oyle degıl
gulden kadın dogumda sen bunda herkesı bırdala gonderecez doktorlukta hadı bakalımmm

Son düzenleme:
Canım peki sen coraspin dışında,kan sulandırma amaçlı iğne kullanmışmıydın tedavilerde?:44:

4851 'e bakar mısın?

canımm.. görmem mi gördüm... ama kk nın azizliğine uğruyorum bazen....

inşllh hayırlı haberlerle dönerizz. senin de mi transferın persembe günü oldu????? bir de kaçıncı gün embrıyosuydu???

transferim pazartesi oldu..3. gün embriyosuydu canım.. 12. gün baktırmış olacağım ilk tahlilime...

parada analsırsak tedavıye baslıycaz canımmm

ayy... hadi bakalım.... ben topiğe ilk geldiğim zamnlar sen sonuç bekliyordun canım... aklıma geldi şimdi... insallah bu sefet hep pozitif haberler vereceksin canım...

canım insallah bebişin annesine bir oyun oynamıştır... yaramazlık yapmıştır...insallah güzel hebr verirsin bizlere....canım ama olmazsa bile bir sonraki tedavinde bebişine kavuşacaksın insallah.. Rabbim ol desin yetr ki.... emanetlerini bizlerden esirgemesin.. göbüşlerimizdeki embriyolara can versin insallah....

bende inanıyorum canım... ne kadar olumlu olursan o kadar iyi gider her şey diye.. gerçi benim hayatım allak bullak ama olsun... şükür halimize... sağlık versin Rabbim hepimize öncelikle....

canım cok saol bilgiler için ,bu kanda kromozom testi pahalı mı nekadardir?
bien hsg oldum ama hsg de sadece sıvı veriolar ve tıkanıklık varsa goruolar ,yani rahim filmi ,
yapışıklık varsa onu tespit ediyor mu bilemiyorum..onun için laporoskopi gerekiyor galaiba ama oda 4000 tl civarıymıs ,tedavi parası kadar..

sen şimdi deniyor musun?

kızlarrr... ben çıkıyorum.. ama yine gelicem.... şimdi yemek ve ilaç vakti.....öpüyorum sizi kocaman...

kızlar lütfen cvp verin....ben şimdi 12. günüm bugün hamile olduğumu öğrendim.... şimdi kaç günlük oluyor bebek... transfer tarihi mi son adet tarihi mi baz alınıyor............

ıns kuzum ıns rabbım bıze o gunlerı gostersın hayatımmm

kızlarrr... ben çıkıyorum.. ama yine gelicem.... şimdi yemek ve ilaç vakti.....öpüyorum sizi kocaman...

gorusurk hayatım
aman gec kalma erken gelllllll

cok sekerler yaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşım inşlhh güzel geçer muaynen. seni merak etmiştim ne yaptı diye? inşlh görüşmen güzel geçer canım

Canım bu testleri devlettede yaptırabilirsin.Özelde kromozom testi 500-600 TL gibi,pıhtılaşma testi 150- 250 TL. gibi

Myom, polip, yapışıklık, septum gibi problemlerin tanısı için yazdığım gibi histeroskopi gerekiyor.Yani sana direkt laporoskopi yapılmaz. O da 1500 TL - 2000 TL gibi.Tabii hastaneye göre değişiyor fiyatlar.

Ben dondurulmuş aşamasındayım.

hayırr hiçç kullanmadımm kiii:18:

Testi yaptır mutlaka canım.

Benime doktorum kesinlikle gerek yok diyordu,ısrarım üzerine yapıldı ve pıhtılaşma sorunumun olduğu çıktı Ve şuana dek sadece coraspin kullanmıştım.

Peki sende laporoskopi sonrası rahim kalınlığında değişiklik olmuşmuydu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…