Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar kızlar..
buara bende çok giremiyorum nebileyim iyi değilim gibi gerek arkdaşlaırmın yaşaıdklarından gerekte bilm,yom işte
hormonlar altüst diyetisyenime gitim bir ayın sütüne çok ödem çıkt ama yağdan süpper vermişim yaa 3kiloya yakın ve ödem olduğundna
kilom çok azlamdı bide adetliyim bugün 3.gün normalde fazla bile çıkıyorum 2k,lo yani kilomda inmiştir bile...
eee ayda 2kere adet oldum adetim bitti 15 gün temizdim bidaha oldum ....
strestenmi neydne bilmiyom tabi ödem çok olur...
tuzlu yemiyorum zaten çok ama iyice bırakcamda düşük tansiyonlu birisiyim naparım bilmemm...:26:
bol su ve yüüyüşümü artırdı bakıcaz artık....

saracım rabbim bidaha negatif yaşatmasın bu son olsun......
elifce canım senin nasıl kimyasl oldu geçmişide okuyamaıdm ya...
bu şuan sana zor geldi biliirm ben de yaşadım 1hafta sonra bitti mutluluğum yaırm kaldı ama
rabbim beterinden korusun beterin beteri var canım..
sağlık olsun inşaallah bihdaki sfere anne olucaksın.....

amin canım sağol

bende diyetisyene gidecem randevu aldım zayıflarsam belki herşey daha kolay olur:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

gecmis olsun canim,allahim evlatlarina uzun omurler versin,lutfen uzulme

ilaclarla benim bi skintim olmamisti, dus alabilirsin canim, fazla ayakta kalmadan ilik bi dus tabiki olabilir..))
insallah guzel hayirli sonuclar alirsin canim

aldım bile canım.. rahatladım biraz daha.. 3 günde bir alıyorum duş.. korkuyom yinede..cumartesi ilk güzel haberi alayımda...

canım bu bir süreç risk her zaman var.. her şeyde.. ama biz zor bulunca daha bir kıymet veriyoruz ve bitmiyor işler tabikide...

canım isyan etme bence.. bazen bende düşünüyorum.. ben varoş bir mahallede öğretmenim ve hepsinde 8-10 çocuk...ayakları çıplak bakımsız... ama vardır diyorum sonra Rabbim in bir bildiği...sadece bizede yaşat evlat duygusunu ya RABBİM DİYE DUA EDİYORUM...

herkes sıkıın bu günlerde ah gülden mahvolduk bizde seninle desek yeri var...
insallah kendi yüzün güler bizimde yüzümüz güler...bende çıkıyorum... zaten kimsecikler yazmıyor sanırsam...

uğramıcam valla topiğe bende... kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde gerçektende...ilk tahlilimin sonucıunu söylemesem mi diyorum..ikinciyide yaptıktan sonra mı söylesem size... valla ne bileyim... kafam karıştı iyicene.. kızmayın bana ne olur...keşke bu dönemde böyle olaylar yaşamasaydık.. hayatta hep böyle şeyler var biliyoruz.. ama başımıza gelincede çok ama çok üzülüyoruz....

canım benim ne denir ne söylenir hangi söz senin yaralarına merhem olur bilmiyorum seni çook seviyorum ve rabbimden senin için en hayırlısını diliyorum hatta mucizeni istiyorummmm.......

hakkında hayırlısı olsun canım evet çok şükür ki 2 meleğin varr....

elhamdülillah......

defnelma sen test yaptınmı yoksa

bak bak dünden beride gebe bilgisi aldı yoksa dünmü öğrendin sennnnnn
tamam söyle hadi pozitfidir inşaallahhhhhhhhhhhhh

eee ayda 2kere adet oldum adetim bitti 15 gün temizdim bidaha oldum ....

Şöyle bir bakıp,bilgisayarı kapatacaktım ki senin mesajını gördüm...

Canım bu durumu sakın ihmal etme,direkt doktora git...

Son düzenleme:
kız sölesene çatlatma insanı

çokta alıngan haaa..inşaallah gebelik beliritisidir....
kızım özellikle yapmıyoz giremiyoz ya sen gibi test sonucu ,için evdede yatmıyoz
bak üzme beni buhaftam berbattı kaçgün adet sancısı çektim planlarım altüst..buda beni dağıttııı

burda paylaşıp paylaşmamanın sonuçlarımıza bir etkisi yok. zaten burda buluşma amacımız tecrübeleri aktarıp bilgi paylaşımında bulunmak . diğer yandan bu durumda o kadar içiçe olduk ki çok güzel dostluklarda kurduk ve dost olmasak bile bu durumu yaşadığımız için bu halde olan insanlara bir konuda dahi yardımcı olmak en azından sıkıntısını stresini paylaşmayı amaç edindik.şimdi bu kadar yaşananlardan sonra paylaşmaman durumunda kendi adıma çook kızarım samimiyetsizlik gibi gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…