Sabredeceğim elbet…Bilirim ki Rabbim kullarına altından kalkamayacağı yük vermez…Bu bir sınav...Ve ben bu sınavı alnımın akıyla en yüksek notla geçeceğim inşallah…Dua dua kalkacağım o yükün altından...Sabır sabır güç toplayacağım...Ve bir besmele kuvvetiyle atacağım yükümü sırtımdan...Ezilmek yok...Güçsüz kalmak...Korkuya kapılıp kaçmak...Ağlayıp umudu tüketmek yok…Bana ..Rabbine aşık bana asla yakışmaz ümitsizlik...Bu gece uzun sürebilir..ama elbette sabaha erecek...Ve bu kış benim sabrımın duayla birleşimine şahit olup çiçek çiçek umut umut baharı sunacak gönlüme…
Eki Görüntüle 438463
Senden gelen herşeye amenna Ya Rabbi!!!
ve her sıkıntıda;
inadına;
Dua dua dua
inadına;
Sabır sabır sabır!!!
Ve tabiki her hale sonsuz Şükür!!!
canim merhaba nasilsin
ne güzelyazmışsın canım okudukça içim rahatladı sağol Allah senden razı olsun
saolun arkadaşlarım güzel temennileriniz için...
üstüste geldi herşey tüp bebekte menapura başladığım 4.günü e2 değerimin yüksek çıkması ile
tedavi iptal olabilir böyle giderse dediler..
bi şekilde opu ya attım kendimi...
opu da 20 ye yakın yumurtadan çatlatma iğnesi görevini görememiş diye 3 yumurta toplanabildi...
birer saat arayla 2 opu oldum ve her opu bir saat sürdü...
test günümde değerim 9 çıktı bir hafta takipte olan bhcg 200 e kadar çıktı ve düştü...
sonra doğal yolla olacak dedim ne gerekiyorsa yaptım oldu...
amaaaaaa.....
ilk tüp bebekdeki yaşadığım ohss ve diğer talihsizlikleri yazmıyorum bile...
sürekli bi sonuç bekler oldum ve iniş çıkışlar dibe vurup çıkmalar...
şimdide sonu dış gebeliğe doğru giden bir doğal gebelik sürecindeyim...
en az zararla atlatmayı diliyorum Rabbimden...
ama çok yorgunum artık...
İyi geceler,kızlar ben de maalesef adet oldum.kimyasal gebelik yaşamışım maalesef.hayırlısı böyleymiş.iyi geceler..
Canım benim merhabaTeşekkür ederim iyiyim,hala dondurulmuş kuşlarıma kavuşmayı bekliyorum.:97:Sen nasılsın?Neler yapıyorsun?Oğluşlar nasıl?
hadi bakalim insallah rabbim gonlune gore versin bu sefer,yuzunu guldursun canim...bende cok yogun bi tempoda hayat mucadelesiyle ugrasiyorum monoton yani..)) ogluslar yoruyorlar beni ama tatli yorgunluklar elbette..
sagliklari yerinde olsunda herseye ragziyim,aslinda asil is cocuk dogurunca basliyor.. dogurmakla bitmiyor is malesef..bi omur yani..( asla sikayetci degilim)
bende dondurulmusla dusunuyorum tabi bazi sikintilar var onlarin yoluna girdigine emin olursam..
trde dondurulmus tedavi ilacla oluyor degilmi? burda normal skilasyonla yapiliyor,bi catlatma ignesi baska bi ilac yok,acaba iyimi kotumu bilemedim:26:
merhaba kızlar
sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama
ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim
sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş
güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah
Allah büyük elbet bizede gülecek dimi
hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum
Canım arkadaşlarım bana müsade,hepinize iyi akşamlar.
Yarın inşallah hayırlı haberler alıp,vereceğimiz güzel bir gün olacak.:13:
Görüşmek üzere
Hoşçakalın
Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
resmen değerim sabitlendi 1100-1300 arası..
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
anormal bi durum olduğu çok belli..
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...
Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
resmen değerim sabitlendi 1100-1300 arası..
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
anormal bi durum olduğu çok belli..
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?