Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben burada sizlerle öğrendimki bu yolda ilerleyen kişiler kucağına alana kadar beklemek ve sabretmek zorundalar
sanıyordum ki pozitif sonucu aldınsa herşey tamam
ama bu beklemek sabretmek dua etmek kan vermek bitmiyor bitmiyor bitmiyor.

ne güzelyazmışsın canım okudukça içim rahatladı sağol Allah senden razı olsun

bugün yine kk de okudum 20 haftalık bebeğini kaybeden birini.
of tüm bu süreçleri geç birde artık tanıyan tanımayan herkes bilsin herşeyi ve sonuç böyle olsun
herkese ayrı anlat gerçekten çok zor yaşarken psikolojisi bozulur insanın
bir tüp bebek denedim psikolojim bozuldu vara yoka ağlıyorum
allah kimseye yaşatmasın.
hiç istemeyen hiç haketmeyen insanlara veren allah bu kadar isteyen ve hakedenlerede versin inşallah

cnm bnm hakkında hayırlısı olsun..en hayırlısı ne ise o olsun tabikide..
yıpranmazmısın tabikide çok zor süreçler geçiriyorsun ve geçiriyoruz..hep birlikte biirşeyleri bir şekilde atlatmaya çalışıyoruz.
Allahım sana ve hepimize dayanma gücü sabır versin.

İyi geceler,kızlar ben de maalesef adet oldum.kimyasal gebelik yaşamışım maalesef.hayırlısı böyleymiş.iyi geceler..

cnm Allahım sabırlar versin sana..
çok üzüldüm..bende hastanedeydim ama karşılaşamadık seninle..
Allahım yüzünü güldürsün..

Canım benim merhaba Teşekkür ederim iyiyim,hala dondurulmuş kuşlarıma kavuşmayı bekliyorum.:97:Sen nasılsın?Neler yapıyorsun?Oğluşlar nasıl?

hadi bakalim insallah rabbim gonlune gore versin bu sefer,yuzunu guldursun canim...bende cok yogun bi tempoda hayat mucadelesiyle ugrasiyorum monoton yani..)) ogluslar yoruyorlar beni ama tatli yorgunluklar elbette..
sagliklari yerinde olsunda herseye ragziyim,aslinda asil is cocuk dogurunca basliyor.. dogurmakla bitmiyor is malesef..bi omur yani..( asla sikayetci degilim)

bende dondurulmusla dusunuyorum tabi bazi sikintilar var onlarin yoluna girdigine emin olursam..
trde dondurulmus tedavi ilacla oluyor degilmi? burda normal skilasyonla yapiliyor,bi catlatma ignesi baska bi ilac yok,acaba iyimi kotumu bilemedim:26:

canim cok gecmis olsun,hakkinda hayirlis olsun demekten baska bisey gelmiyor elden
lutfen umutlarin asla kirilmasin...
juliettanin mesajinda gordum kimyasal gebelik oldugunu

cnm ben giremedim birkaçgündür..
ne oldu test sonucun ne çıktı senin?
ne olur güzel haber ver

Haklısın canım...Allah onlara sağlık,iyilik versinde biz yorulalım.:97:Öp benim için kocaman kocaman

Dondurulmuşlar inşallah sanada uğur getirir,hayırlı olur.Burda estrofem veriliyor,rahim duvarı kalınlığını ideal kıvama getirmek için,nadiren buna ilave çatlatma iğnesi yapan merkezlerde var.Bizde geçen ay doğal siklus deneyelim dedik ama duvarcığım malesef kalınlaşamadı.Histeroskopiye kadar hiç böyle bir sorunum yoktu oysa ki.Transfere kadar nar suyu tüketmeni öneririm canım.Güzel haberlerini almak dileğiyle.Kendini özletme

Canım arkadaşlarım bana müsade,hepinize iyi akşamlar.

Yarın inşallah hayırlı haberler alıp,vereceğimiz güzel bir gün olacak.:13:

Görüşmek üzere

Hoşçakalın

Allahım sabır versin cnm..
dilerim birdahaki denemen bebekle sonuçlanır..
Allahım yüzünü güldürsün..

Canım arkadaşlarım bana müsade,hepinize iyi akşamlar.

Yarın inşallah hayırlı haberler alıp,vereceğimiz güzel bir gün olacak.:13:

Görüşmek üzere

Hoşçakalın

görüşürüz cnm..
kendine iyi bak..
bende kaçıyorum uyku bastırdı..

Güldencim Allah yardımcın olsun.hakkında en hayırlısı neyse sonucun da öyle olsun.inan hep dualarımdasın.sana isminle dua ediyorum.diğer arkadaşların ismini bilmediğim için de hepsi için dua ediyorum.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

cnm ya... bir umut bekledik... hakkında hayırlısı buymuş demek... dış gebelik olup olmadığını ancak keseyi gördükten sonra anlayacaksınız.. kese rahimde mi diye... herhalde senin bu araf sürecin bir süre daha devam edecek... sabır diliyorum sana bolca....

Kızlar sizede sabır diliyorum. Elbet bir gün gelecek miniklerimiz.. O güne kadar sabırlı olmaktan ve vazgeçmemekten başka çaremiz yok ne yazık ki...

7 ziyaretçiyle topikte yalnız kaldım....

bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor zaten.. benimde keyfim kaçtı... bende kaçıyorum şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…