Tüp Bebek Günlüğümüz !

gitti galiba

canım ya cok üzüldüm inanki... doğal yolla kaldığını duyunca cok sevinmiştim,
inşallah dış gebelik değildir de böyle bir sıkıntıyla ugraşmak zorunda kalmazsın
rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah melegin seni daha fazla ugrastırmadan gelir

sen nasılsın canım nasıl gidiyor belirti arıyormusun yada varmı bir değişiklik

ah zuzum sorma ya bi yandan belirti arıyorum bi yandan düşünmek ıstemıyorum.kafayı yicem valla.hoş hiçbir belirti yok.zaten ilk 2 gün yattım evde 3.gün dedim eşime beni dısarı cıkar kafam dagılsın en azından düşünmiyim.sonrada işe basladım zaten.14ü test günü ama içimden bi ses bununda olmadıgını söylüyo.Allahtan ümidimi kesmiyorum tabii ama bilmiyorum ya sen nasılsın senin yavrucukların napıyolar içerde?

canım benim insan belirti aramadan yapamıyor aramızda hiç belirtisi olmadan ve belirtilerle hamile kalanlar var hangi şekil olursa olsun sende inşallah bunlardan biri olacaksın.... benim ki 3. gün embriyosuydu ve 6. günden sonra birşeyler olmaya başlamıştı en azından benim hissettiğim. diğer yandan ben transferden yarım saat sonra kalktım ve 100 defa tuvalete gidip geldim sonra eve geldik akşamda bina da oturmamız vardı unutmuşuz ordan aradılar e aynı binada olunca mazerette olmuyor kaltık oraya gittik 2-3 saat orda oturduk. o ilk 5 gün verilen iğneleri yaptırmak için hastaneye yürüyerek gittim geldim çünkü yürümek iğnenin acısını alıyor sonraki günler mecburen dışarı çıktım misafirliklere gittim sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim ve iş ev işi yapmadım. çok şükür rabbime bizim için "ol" demiş .... ve ben senin içinde hep dua ediyorum rabbim büyük ....

benimkilerde bol bol mide bulantısı yapıyor teyzoşu en sevdiğim şeyleri bile bazen yedirmiyorlar ama olsun iyi olsunlar benimle olsunlarda gerisi çok önemli değill...

Cnm nasılsın hiç gorusemiyoruz seninle kızımız nasıl bakalım kaç kilo oldu kızın merak ediyorum sizii

canım ya çıkmıştım şimdi gördüm yazdığını. çok şükür herşey yolunda gidiyor 3 hafta önce 640 gramdık tam haftasında demişti doktorcuğum 22 sinde gideceğiz bakalım merak içindeyim. Bazen öyle tekmeler atıyorki feleğim şaşıyor yumruk yemiş boksöre dönüyorum yaaa:))) Senin bıcırıktsn ne haberr

oyy yerim ben onlarııı.. Sagol canım Allah razı olsun. işte bende doktor gelip transfer günü 2.kalite 6hücreli, şansımız %25 falan deyınce bende zaten film koptu.Ama bi yandan düşünmemeye calısıyorum işte.İnşallah olurda kocişime babalar günü hediyesi yaparım diye planlıyorum bende ama kısmet bakalım neler beklıyor bizi bilmiyoruz.

:) öyle canım şöyle kendilerini hissettirebilecek kadar olsalardı belki endişelenmelerim azalırdı
sen nasıl oldun canım nasıl gidiyor semoşla çok hoştunuz dün

valla canım bence hiççç öyle düşünme hissetmeye başladığında asıl kafayı kırıyosun. neden kıpırdamadı ne zaman kıpırdayacak acaba hareket mi etti ne oluyor ordaaa diye kırıyosun :)))

Cnm bnm masallh Bizimki de şükür iyi bu hafta 900 gr di aral bey dediki sen cok kilolu birebir bekleme senin kızın ince ve uzun. Olucak dedi aynen cnm zamn zamn bnm kızım da beni tekmeliyor ve acayip birsekilde donüyor cnm acıyor suanda da bir yan dn diğer yana kayıp dürüyor hamdolsun Rabb'ime gördük bugünleri hepimize insallh kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim hepimiz anne olalım insallh biz de 18 in de gidicez tekrar

ohhh maşallahh. 1 kiloyu bulmuşsunuz ne güzel yaa. Binlerce şükür olsun Rabbime bu inanılmaz duyguyu bize tattırdı ve inşallahh en kısa zamanda tüm arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize yaşatsın bu duyguyu. Ya bizim hanfendi keyfine çok düşkün ne zaman sağıma doğru yatsam anammm atıyo tekmeyiii valla cekeceğimiz var bu bıcırıklardan:)) ama bir söz var ya kadına şiddete karşıyım ama o şiddet içerden geliyorsa razıyım diye. kesinlikle dünyanın en güzel tekmesini yiyiyoruz:))

ye teyzoşu inşallah bizde seninkileri yeriz hiç öyle düşünme benim bebişimin biri ikinci kalite embriyodan hem sanki %90 dedikleride hep oluyormu bu sadece nasip işi veren rabbim sen her boş anında ondan iste inşallah onun izni ile de olur bu sefer....

ah canım bilmezmiyim bende biliyorum doğurup kucağıma alana kadar bu endişe hali dalgalı bir şekilde devam edecek ama ne yapıym kendimi kandırıyorum yoksa öteki türlü çok zor oluyor ... eşimde keşke yatsak kalksak doğmuş olsalar diyor .... rabbim sonunda bebişlerimizi bize bağışlasında önemli olan bu

tabii canım benim ilkinde de öyleydi gayet iyi dendi ama o da olmadı.Her zaman duacıyım kuzum.İnşallah Rabbim bu sefer geri çevirmicek dualarımızı.

Aminnnn canımm. Eşine kesinlikle katılıyorum gözlerimi kapatsam açsam kuzucuğum kucağımda olsa diye düşündüm kaç kere ama hamileliğin güzelliğini yaşamak içinde kaç zaman bekledik ne kadar uğraştıkkk şöyleee hamile halimle salına salına gezmek bile yetiyor insana gerçi artık yürümek bile zor gelmeye başladı ama olsuuunnn:) dediğin gibi endişelerimiz hiçç bitmeyecek doğuncada artarak devam edecek sanırım.

tabii canım benim ilkinde de öyleydi gayet iyi dendi ama o da olmadı.Her zaman duacıyım kuzum.İnşallah Rabbim bu sefer geri çevirmicek dualarımızı.

aminn

:)) aslında hepimiz aynı düşünüyoruz bende öyle düşünüyorum her ne kadar endişelensemde bir daha bu anı yaşarmıyım diye düşünüp keyif almaya çalışıyorum rabbim bugünlerimizi aratmasın ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebiş versin hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin... annelik=endişe hali zaten bide buna tüp ellenince katlanıyor galiba

tahlilmi verdin sennnnn çabuk söyle ne dmeek söylemesemmi heee:13:

defnelma sen test yaptınmı yoksa

:18::18::18::18:

kız sölesene çatlatma insanı

bak bak dünden beride gebe bilgisi aldı yoksa dünmü öğrendin sennnnnn
tamam söyle hadi pozitfidir inşaallahhhhhhhhhhhhh

canlarım benim...yok ya test felan yapmadım inanınki... hala cumartesiyi bekliyorum...ama çok merak ediyorum...

zuzumm.. inan ki samimiyetsizlikten felan değil.. ama o kadar kötü haberler aldık ki bu ara.. hevesimiz öyle çok yarıda kaldı ki.. sizleri üzmekten korkuyorum... canlarım inanın ki kötü niyetim yok.. sadece bir korku işte.. olumlu düşünüyorum.. ama kara bulutlar felan deyincede etkilendim galiba... ama size sevindirici haberler vereceğime çok inanıyorum...

Ha ha Süper bir soz bayıldım harika aynen ben de raziyim içeriden gelemesem kızım da aynı teyzesi beni rahat yatırmıyor gece surekli saga sola dönüp duruyoruz ve ciddn zamn zamn göbek deliği. Acıyor ah cnm ah rabbimmhepmize nasip etsin insallh aksam ATV hbrler de izledim cok ağladım yeni doğmuş kiz çocuğunu yere attı çıplak bir sekilde bebek düştü kaldırıma Allah'tan gören oldu polis geldi hastaneye gitti nasıl bir vicdan dir bu dayanamiyorum böyle kadınları gördükçe Rabbim bildigi gibi yapsın cezalarını versin insallh bizler neler yasıyoruz bebeklerimizi kucağımıza almak icin Rabbim ellerimi acıyorum gercektenisteyene ver diye yalvarıyorum cok moralim bozuldu

canım birlikte sevinip birlikte üzüleceğiz her koşulda birlikteyiz....
tabiii inşallah çok güzel güzel haberler vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…