çokta alıngan haaa..inşaallah gebelik beliritisidir....
kızım özellikle yapmıyoz giremiyoz ya sen gibi test sonucu ,için evdede yatmıyoz
bak üzme beni buhaftam berbattı kaçgün adet sancısı çektim planlarım altüst..buda beni dağıttııı
gitti galiba
gitti galiba
saolun arkadaşlarım güzel temennileriniz için...
üstüste geldi herşey tüp bebekte menapura başladığım 4.günü e2 değerimin yüksek çıkması ile
tedavi iptal olabilir böyle giderse dediler..
bi şekilde opu ya attım kendimi...
opu da 20 ye yakın yumurtadan çatlatma iğnesi görevini görememiş diye 3 yumurta toplanabildi...
birer saat arayla 2 opu oldum ve her opu bir saat sürdü...
test günümde değerim 9 çıktı bir hafta takipte olan bhcg 200 e kadar çıktı ve düştü...
sonra doğal yolla olacak dedim ne gerekiyorsa yaptım oldu...
amaaaaaa.....
ilk tüp bebekdeki yaşadığım ohss ve diğer talihsizlikleri yazmıyorum bile...
sürekli bi sonuç bekler oldum ve iniş çıkışlar dibe vurup çıkmalar...
şimdide sonu dış gebeliğe doğru giden bir doğal gebelik sürecindeyim...
en az zararla atlatmayı diliyorum Rabbimden...
ama çok yorgunum artık...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor belirti arıyormusun yada varmı bir değişiklik
ah zuzum sorma ya bi yandan belirti arıyorum bi yandan düşünmek ıstemıyorum.kafayı yicem valla.hoş hiçbir belirti yok.zaten ilk 2 gün yattım evde 3.gün dedim eşime beni dısarı cıkar kafam dagılsın en azından düşünmiyim.sonrada işe basladım zaten.14ü test günü ama içimden bi ses bununda olmadıgını söylüyo.Allahtan ümidimi kesmiyorum tabii ama bilmiyorum yasen nasılsın senin yavrucukların napıyolar içerde?
zuzu seninkiler 2şer 2şer artmaya devam ediyolar maaşalalhhhh kuzularaaaa
Cnm nasılsın hiç gorusemiyoruz seninle kızımız nasıl bakalım kaç kilo oldu kızın merak ediyorum sizii
canım benim insan belirti aramadan yapamıyor aramızda hiç belirtisi olmadan ve belirtilerle hamile kalanlar var hangi şekil olursa olsun sende inşallah bunlardan biri olacaksın.... benim ki 3. gün embriyosuydu ve 6. günden sonra birşeyler olmaya başlamıştı en azından benim hissettiğim. diğer yandan ben transferden yarım saat sonra kalktım ve 100 defa tuvalete gidip geldim sonra eve geldik akşamda bina da oturmamız vardı unutmuşuz ordan aradılar e aynı binada olunca mazerette olmuyor kaltık oraya gittik 2-3 saat orda oturduk. o ilk 5 gün verilen iğneleri yaptırmak için hastaneye yürüyerek gittim geldim çünkü yürümek iğnenin acısını alıyor sonraki günler mecburen dışarı çıktım misafirliklere gittim sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim ve iş ev işi yapmadım. çok şükür rabbime bizim için "ol" demiş .... ve ben senin içinde hep dua ediyorum rabbim büyük ....
benimkilerde bol bol mide bulantısı yapıyor teyzoşu en sevdiğim şeyleri bile bazen yedirmiyorlar ama olsun iyi olsunlar benimle olsunlarda gerisi çok önemli değill...
:) öyle canım şöyle kendilerini hissettirebilecek kadar olsalardı belki endişelenmelerim azalırdı
sen nasıl oldun canım nasıl gidiyor semoşla çok hoştunuz dün
canım ya çıkmıştım şimdi gördüm yazdığını. çok şükür herşey yolunda gidiyor 3 hafta önce 640 gramdık tam haftasında demişti doktorcuğum 22 sinde gideceğiz bakalım merak içindeyim. Bazen öyle tekmeler atıyorki feleğim şaşıyor yumruk yemiş boksöre dönüyorum yaaa:))) Senin bıcırıktsn ne haberr
Cnm bnm masallhBizimki de şükür iyi bu hafta 900 gr di aral bey dediki sen cok kilolu birebir bekleme senin kızın ince ve uzun. Olucak dedi aynen cnm zamn zamn bnm kızım da beni tekmeliyor ve acayip birsekilde donüyor cnm acıyor suanda da bir yan dn diğer yana kayıp dürüyor hamdolsun Rabb'ime gördük bugünleri hepimize insallh kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim hepimiz anne olalım insallh biz de 18 in de gidicez tekrar
oyy yerim ben onlarııı.. Sagol canım Allah razı olsun. işte bende doktor gelip transfer günü 2.kalite 6hücreli, şansımız %25 falan deyınce bende zaten film koptu.Ama bi yandan düşünmemeye calısıyorum işte.İnşallah olurda kocişime babalar günü hediyesi yaparım diye planlıyorum bende ama kısmet bakalım neler beklıyor bizi bilmiyoruz.
valla canım bence hiççç öyle düşünme hissetmeye başladığında asıl kafayı kırıyosun. neden kıpırdamadı ne zaman kıpırdayacak acaba hareket mi etti ne oluyor ordaaa diye kırıyosun :)))
ye teyzoşu inşallah bizde seninkileri yeriz hiç öyle düşünme benim bebişimin biri ikinci kalite embriyodan hem sanki %90 dedikleride hep oluyormu bu sadece nasip işi veren rabbim sen her boş anında ondan iste inşallah onun izni ile de olur bu sefer....
ah canım bilmezmiyim bende biliyorum doğurup kucağıma alana kadar bu endişe hali dalgalı bir şekilde devam edecek ama ne yapıym kendimi kandırıyorum yoksa öteki türlü çok zor oluyor ... eşimde keşke yatsak kalksak doğmuş olsalar diyor .... rabbim sonunda bebişlerimizi bize bağışlasında önemli olan bu
ye teyzoşu inşallah bizde seninkileri yeriz hiç öyle düşünme benim bebişimin biri ikinci kalite embriyodan hem sanki %90 dedikleride hep oluyormu bu sadece nasip işi veren rabbim sen her boş anında ondan iste inşallah onun izni ile de olur bu sefer....
ah canım bilmezmiyim bende biliyorum doğurup kucağıma alana kadar bu endişe hali dalgalı bir şekilde devam edecek ama ne yapıym kendimi kandırıyorum yoksa öteki türlü çok zor oluyor ... eşimde keşke yatsak kalksak doğmuş olsalar diyor .... rabbim sonunda bebişlerimizi bize bağışlasında önemli olan bu
tabii canım benim ilkinde de öyleydi gayet iyi dendi ama o da olmadı.Her zaman duacıyım kuzum.İnşallah Rabbim bu sefer geri çevirmicek dualarımızı.
Aminnnn canımm. Eşine kesinlikle katılıyorum gözlerimi kapatsam açsam kuzucuğum kucağımda olsa diye düşündüm kaç kere ama hamileliğin güzelliğini yaşamak içinde kaç zaman bekledik ne kadar uğraştıkkk şöyleee hamile halimle salına salına gezmek bile yetiyor insana gerçi artık yürümek bile zor gelmeye başladı ama olsuuunnn:) dediğin gibi endişelerimiz hiçç bitmeyecek doğuncada artarak devam edecek sanırım.
tahlilmi verdin sennnnn çabuk söyle ne dmeek söylemesemmi heee:13:
defnelma sen test yaptınmı yoksa
:18::18::18::18:
kız sölesene çatlatma insanı
bak bak dünden beride gebe bilgisi aldı yoksa dünmü öğrendin sennnnnn
tamam söyle hadi pozitfidir inşaallahhhhhhhhhhhhh
burda paylaşıp paylaşmamanın sonuçlarımıza bir etkisi yok. zaten burda buluşma amacımız tecrübeleri aktarıp bilgi paylaşımında bulunmak . diğer yandan bu durumda o kadar içiçe olduk ki çok güzel dostluklarda kurduk ve dost olmasak bile bu durumu yaşadığımız için bu halde olan insanlara bir konuda dahi yardımcı olmak en azından sıkıntısını stresini paylaşmayı amaç edindik.şimdi bu kadar yaşananlardan sonra paylaşmaman durumunda kendi adıma çook kızarımsamimiyetsizlik gibi gelir bana
ohhh maşallahh. 1 kiloyu bulmuşsunuz ne güzel yaa. Binlerce şükür olsun Rabbime bu inanılmaz duyguyu bize tattırdı ve inşallahh en kısa zamanda tüm arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize yaşatsın bu duyguyu. Ya bizim hanfendi keyfine çok düşkün ne zaman sağıma doğru yatsam anammm atıyo tekmeyiii valla cekeceğimiz var bu bıcırıklardan:)) ama bir söz var ya kadına şiddete karşıyım ama o şiddet içerden geliyorsa razıyım diye. kesinlikle dünyanın en güzel tekmesini yiyiyoruz:))
canlarım benim...yok ya test felan yapmadım inanınki... hala cumartesiyi bekliyorum...ama çok merak ediyorum...
zuzumm.. inan ki samimiyetsizlikten felan değil.. ama o kadar kötü haberler aldık ki bu ara.. hevesimiz öyle çok yarıda kaldı ki.. sizleri üzmekten korkuyorum... canlarım inanın ki kötü niyetim yok.. sadece bir korku işte.. olumlu düşünüyorum.. ama kara bulutlar felan deyincede etkilendim galiba... ama size sevindirici haberler vereceğime çok inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?